Katt Besök

Vi fick besök utanför oss idag :)
Grannens katt Felicia, hon brukar komma och hälsa på oss!
Världens goaste katt är det :) så himla söt!








Nyckeln till frihet!

Igår kväll kollade jag, Tina och Sofie på "Nyckeln till frihet"!
Den får 5 av 5 ostbågar av mig! Den är lätt en av de bästa filmerna jag har sett. Har ni inte sett den så är det ett måste alltså! :)

Handlingen:
Andy Dufresne (Tim Robbins), är en tystlåten ambitiös man långt kommen i en lysande karriär. Dessvärre är hans förhållande med frun långt i från lyckligt – hon vill skilja sig samt har inlett ett förhållande med en annan. När frun och hennes älskare brutalt skjuts ihjäl åtalas Andy och fälls för morden. Straffet blir två livstider på Shawshank, ett av de värsta fängelserna i USA. I fängelset möts han av den hårda fängelsechefen, Mr Hadley, som styr fängelset med järnhand och mycket övervåld och som i egenskap av sin position misshandlar det mesta som kommer i hans väg. Efter ett tag får Andy reda på att en nyanländ fånge kan hjälpa honom att få målet omprövat.

 


sightsing i Hällefors!

Igår så hade inte jag, sofie och Tina något att göra, eller jo, vi skulle titta på Nycklen till frihet men vi tyckte det var för tidigt för att börja kolla på film vid typ åtta, så vi tog bilen och åkte till Hällefors :P Jag har aldrig varit där och eftersom Sofie kommer därifrån så fick hon guida oss runt där och visa massa saker :) Och man fick se en hel del faktiskt! Sofies förra hem, några kullar som det låg rester från hyreshus under, hälsa på sofies farmor, hälsa på sofies Mormor, kollat på fin utsikt, sett herrgården, sofies gamla skolor, något utbildningscenter, torget, bion m.m. Jag kan rabbla hur mycket som helst känns det som haha :P Men det var trevligt faktiskt :) Kan ju säga att Hällefors är mycket trevligare och finare än Degerfors i alla fall!! det bästa av allt är nog att Ica i Hällefors är öppet till 22 alla dagar!! :P haha det stänger ju tidigare till och med här, och då har vi Ica Maxi, uj uj.. illa :P Vi kom hem typ halv tolv på kvällen så det blev ingen film för våran del då, eftersom filmen är så himla lång så tänkte vi att vi kunde ta det ikväll istället. Så så får det bli, Men ska iväg och träna om en timme, ska bli gött. men är så trött idag så får se hur mycket jag orkar, men kommer nog tagga till när jag är där :)

jag tog lite kort igår så lägger ut några bilder, bilden på torget är inte så bra, tog kort inne från bilen men lite ser man allt ;) haha deras torg alltså, trodde Sofie skämta när hon sa det!
Just de, vi åkte förbi loka där dom tar lokavattnet ifrån! Trodde verkligen inte det skulle se ut som det gjorde. Ett litet litet hus bara, helt skruttet haha.


                     Här tar dom lokavattnet :)


            Här är det igen, den lilla lilla stugan! haha


                                        Utsikt!


                                        Utsikt!


                                       Utsikt!


                           och ännu mer utsikt ;)


                 ett utbildningscenter tror jag det var ;P


                         Och så torget, dålig bild!


Och sen får man ju säga grattis på Morsdag till världens bästa Mamma :) <3


Ibis Hotel reklamen ;)

Jag gillar den här reklamen för Ibis Hotel.
Speciellt när han sjunger: "det här är en korridor" och "mm.. vilka sköna lakan".
haha bra där säger jag bara ;)


Fredag!

God morgon God morgon :)

Nu har jag ätit frukost och nu tänkte jag börja göra ordning mig, för om en stund ska jag träffa min underbara granne och vän Linnea <3 Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något blir det alltid :) Har alltid lika trevligt med den bruden! :)

Senare idag ska man åka och kolla på ett litet hus.. Får se hur det är!

Ikväll blir det grillning och kubb :) Mys!

Kanske hinner uppdatera senare!

Varning för mycket text!

Nu tänkte jag skriva om min dag som har varit! :)
Om ni inte orkar läsa det så skiter ni bara i det ;) Jag måste skriva av mig nu i alla fall :) Har ju faktiskt hänt en del roligt idag ;)

Dagen började med att Tina ringer och väcker mig innan 09 :O Väldigt väldigt tidigt för min del kan jag ju säga. Då fick vi ändra våra planer lite, hon hade nämligen blivit inringt på jobb från klockan 15 så vi bestämde att vi skulle ses på stan klockan 11 istället, så vi skulle hinna och gå i affärer och leta efter morsdag present. Och det kan jag ju säga att det var inte det lättaste.. min mamma är svår att köpa till. Men tillslut så hitta jag något i alla fall, så nu behöver jag inte tänka på det längre! Efter stan så hämta vi mammas bil på hennes jobb, vidare till ÖB, bergslagscenter och sen meckis ;P Sen skjutsa jag Tina till bussen och jag åkte vidare ner till OjOjOj och följde med madde när hon skulle äta lunch som sällskap och jag tog en kopp kaffe :)
 Sen var det dags att hämta mamma på jobbet och när vi har varit hemma en stund så lyckas en humla flyga in och är vid ett fönster hela tiden! mamma ger sig på det där och ska försöka få ut humlan genom att vifta med en flugsmällare åt hallens håll, så den kan flyga ut via dörren som är öppen. Mamma kan nämligen inte slå ihjäl humlor, hon tycker dom är fina (herregud)  Men i alla fall, det går ju inte så himla bra att få ut humlan kan jag ju säga (jag satt och kolla på) mamma viftar för fullt med den där, men humlan blir typ bara argare och argare märker man, så jag frågar varför hon inte öppnar fönstret istället, vilket hon då gör. Men då ser hon inte vart humlan är... så mamma blir helt orolig, hon tittar lite överallt och ser att den ligger på golvet och kryper, så mamma rör den och den börjar flyga igen och mamma blir livrädd och viftar som aldrig förr med den där flugsmällaren, men tillslut så flyger den ut genom fönstret. herregud vad jag skrattade, då hade jag kul en stund kan jag ju säga :)
Sen fick jag tråkigt och hade inget att göra, träningen var det 2 timmar kvar till så jag frågade grannen om jag fick låna Zelda och ta med henne på en promenad, som jag självklart fick :) så gick nere vid sjön med henne och gud vad härligt det var :)

Sen var det dags för träningen, idag följde även Jessica, Erika, Blirren och Sofie med! Sofie och Blirren kom först till mig och då insåg Sofie att hon hade glömt vattenflaska (klantigt) så hon fick låna en av mig :P Sen drog vi iväg, och herregud vad svetten rann på mig idag, men är det varmt ute så blir det ju självklart varmare inne, men kul var det och mycket folk var det med, det trodde jag aldrig eftersom det har varit så fint väder idag. Så det var grymt kul!! Vill träna igen ;P haha. Men nästa gång är på söndag, får vänta tills dess ;P

Men nu måste jag berätta om min vän sofie :P
Hon har haft lite otur idag kan jag ju säga.. först som sagt så glömmer hon vattenflaska sen efter träningen så skadar hon sig på sin häl så det börjar blöda ganska så mycket! Hon följer med in till oss och vi har inget plåster så hon får ta lite papper och tejp, går lika bra det med ;) När jag och mamma sitter och äter så får jag ett sms av Sofie, där det står att hon har låst sig ute, och ingen är hemma. Hennes föräldrar var på väg hem från Örebro. Så jag frågar vad hon ska göra då och hon säger att hon får väl sitta och vänta på att dom ska komma hem. Jag frågar om hon vill att jag ska hämta henne, då får jag till svar att gärna det,  det börjar bli lite kallt nu på kvällskvisten, och det kan jag förstå att hon tyckte när hon bara har en T-shirt och shorts på sig :P När jag hämtar henne så börjar båda skratta som aldrig förr och jag frågar hur det har gått till.. då har hon pratat i telefon med hennes mamma och lagt nycklarna på instrumentbrädan i bilen, bara tagit bilnycklarna och stängt garagedörren, som man kunde låsa innan man stänger den, vilket hon hade gjort då. hahaha så klantig :P Men man fick sig ett gott skratt i alla fall ;)

Jag kan ju också nämna att Blirren trodde först hon hade glömt sina cykelnycklar på davids, så hon skulle få ringa och höra om dom hade hittat några nycklar. Men så tittar hon på sin cykel och ser att nyckeln sitter i låset. så hon har alltså låst cykeln och låtit nycklarna sitta i, så vem som helst kunde ha tagit cykeln medans vi var och träna. Uj uj säger jag bara, vad har jag för vänner alltså? ;) haha nej då.. men får ju skratta åt dom i alla fall :D

Herregud vilket långt inlägg det här blev, tror inte någon orkade läsa igenom allting :P
Men jag skrev ju högst upp att jag skulle skriva av mig, och det gjorde jag ju också ;) haha.


Filmtips :)

Igår när jag låg i sängen och zappade på tvn så fick jag fram filmen "Marley & me". Jag har redan sett den en gång men då såg jag den inte helt från början. Så jag tänkte att jag kunde kolla från början den här gången och sen när jag kommer till det jag har sett så kan jag byta kanal... aa jo visst, jag fastnade i filmen och såg klart på hela!

Det är en helt underbar film! Har ni inte sett den så tycker jag ni ska göra det! :) Det är en familjefilm som är rolig, man får allt ett gott skratt ibland :) Och eftersom jag är så känslig av mig så gråter jag också... jag gjorde det första gången jag såg filmen och jag gjorde det igår med! Den här filmen får 4 av 5 ostbågar av mig :)



Om filmen:
Nygifta John och Jennifer Grogan skaffar sig en hund, Marley. Men Marley har inga planer på att snällt foga sig som husdjur och paret Grogan får kämpa med en hund som gör lite som han själv vill, men som till slut kanske kan lära dem något om livet.
 

Så Roligt!

Galet kul med träningen idag säger jag bara :D
Det bästa passet på länge :)
Imorgon ska man träna igen, och då ska brudarna hänga med också ;P
haha kan bli riktigt kul tror jag :D

Idag har jag gått på stan med Tina :)
Vi skulle försöka hitta något till våra mammor eftersom det är Mors dag på söndag.. men vi hitta inget så får se om vi går lite på stan imorgon med. Vi titta på saker till oss själva istället :P så vi kom på oss efter ett tag att vi kanske skulle kolla på presenter istället.. men blev så stressigt eftersom vi skulle iväg och träna.

Får se om det blir något Örebro på Lördag... just nu verkar det inte som det iaf :/
Så det blir nog lugnt istället skulle jag tro.


Festligheter!

sådär, nu är det dags att blogga igen :)

Den här helgen har varit helt okej faktiskt.
I fredags så var man bjuden på 20 års fest hos Malin, men det blev nyktert för min del. Erika var också nykter eftersom hon har halsfluss. Men det var helt okej att vara nykter, tror nästan erika och jag hade roligast där ett tag? ;P Vi sjöng och hade det skoj medans de andra som drack bara satt i sofforna och snackade lite typ... om dom ens gjorde det? ;) Men vid 23 så gav Erika och jag upp och åkte hemåt istället.

I lördags blev det att kolla på fotboll i Degerfors.
Jag själv hejjar ju inte på Degerfors men jag tycker det är kul att kolla på fotboll, så därför följde jag med. Solen var ju framme också så man passade på att sola lite också :) När det var slut så åkte jag hem och packade lite saker sen drog jag till Tina, där bjöds det på drinkar :) Tina hade olika drinkar på ett papper som man fick välja mellan och hon blandade ordning åt oss :) vi satt där ett tag men sen drog vi vidare till Catte och brorsan som hade inflyttningsfest.. där satt vi mest och snackade, spelade ölspel och sista stick. Det var väl inte jätteroligt men det dög i alla fall :) sen drog vi vidare till wickan, det var gratis inträde och 35 kr för en stor stark, cider eller shot! Fast det var inge vidare på wickan så vid halv två drog vi vidare till Max och käkade :)

Och igår var jag inte bakis, gött de! Det var ganska lugnt med mig och drickandet i lördags ;P iofs drack jag upp alla mina cider som jag köpte förutom en men ändå blev jag inte så full, konstigt. Man börjar väl bli gammal så det tar mindre då kanske? ;) haha nej då..

Nästa helg är vi på´t igen, då är det nämligen dags för utgång i Örebro på lördagen! :D ska bli grymt kul, har ju aldrig varit ute i Örebro. Och på fredag om det är fint väder så kanske det blir grillning och kubb i frödingsparken? Mm... jag gillart :)

Tog tyvärr inga bilder från i helgen.
Men Erika tog några från när vi var hos Tina och drack drinkar :)
Så jag snodde hennes bilder och visar er dom här!












Sådär ja :)
Nu ska jag gå och göra något annat :)
Tjarråå!


Jäkla förkylning..

Här stod det still.. men har varit/är sjuk så har inte orkat och sitta vid datorn helt ärligt :/
Men nu är jag på bättringsvägen i alla fall, skönt de :) Men är fortfarande förkyld och har världens hosta (som jag alltid får när jag är förkyld) Så så ligger det till! Men jag har häft i mig massa te med honung så hoppas det blir bättre i halsen snart :)

Ärligt talat så har jag inget att skriva om eftersom det inte har hänt något när jag har varit sjuk. Har legat i min säng för det mesta och kollat på massa filmer.

Just nu är det underbart väder ute, kommer det hålla i sig? Jag har ju hört att det ska regna och åska? hmm.. falskt kanske? Får hoppas det här vädret kommer att hålla i sig i alla fall :) Man blir så himla mycket gladare när det är såhär fint ute! Längtar till när Tina och jag ska åka ner till Öland. Längtar efter när man får sitta på mosters altan och äta god frukost och solen skiner. Längtar efter när man vet att man kommer hitta på något roligt under dagen. Längtar efter Hugo såklart. Längtar efter havet och stranden. Längtar efter att få gå i Borgholm och kolla i affärer och äta glass. Ja det finns så mycket som jag längtar efter på Öland, finns mycket fint och kul där :)

Ska längta mig bort ännu mer nu :)


Betygsätter :)

Glömde ju säga två saker i förra inlägget :O
Jag har ju börjat sätta betyg på saker och ting som jag testar för första gången som ni kanske har märkt ;)
och jag har glömt att sätta betyg på två saker som jag tänkte göra nu :)

Första grejen är:
Marabou Polka



Den får 2 av 5 ostbågar av mig ;)
Den var inge vidare faktiskt, inget som jag kommer köpa igen.
Den smakar liksom inte ens polka :S den smakar typ mint, typ som after eight eller marianne.
Visst den duger väl att typ ta några rutor om man blir bjuden liksom, men absolut inget jag kommer köpa själv.

Den andra grejen är:
vinet "Tania"



Första gången jag drack det här vinet var när jag var till valsverket med Jobbet. då bjöd Madde oss på det här vinet och jag som inte tycker om vin annars tyckte att det här var jättegott! Det är väldigt lättdrucket vin, vilket är bra om man är som mig och inte är förtjust i vin annars. Det här vinet får 4 av 5 ostbågar av mig ;P Grymt gott är det men det kan säkert finnas något annat vin som är ännu godare som jag ännu inte har smakat på. Det var även det här vinet som jag och Sofie drack igår, vi sa att det är nästan som lättdryck haha :P Nej men om ni inte har smakat det så gör det, grymt gott är det! det negativa är att det inte finns i flaska.


sådär, får se när jag sätter betyg nästa gång igen på saker och ting ;)

Nej nu blir det sängen och kolla på tusenbröder :)

Vilken härlig dag!

Gud vilken dag det var igår alltså! :)
Allting var så spontant hela dagen, det är så det ska vara :)

Det börja med att jag sitter och pratar med Sofie på Msn, jag frågar om hon vill komma på en kopp kaffe, och det ville hon :) sen när vi har druckit kaffe så bestämmer vi oss för att gå på stan, jag hitta en del saker faktiskt, men vill ha ännu mer ;P Men i alla fall, sen ringer Tina och frågar om sofie och jag vill spela minigolf med henne och hennes lillebror Marcus, och det ville vi ju såklart :D det var roligt, men jag vann inte. Det gjorde Tina, fast jag kom tvåa faktiskt :) Sen fråga dom om vi ville med och äta mc donalds efter golfen, så det gjorde vi :) Gött med de ibland, men nu får det räcka för ett tag ;P Efter Mc donalds så skiljs vi åt, jag och sofie vet inte riktigt vad vi ska göra, men kommer på att vi ska våldgästa Murra :) Så när vi är utanför hennes hus så ringer jag till Murra (varför vi inte gick och knackade på bara vet jag inte) men hon jobbade men sa att vi kunde ses efter att hon har slutat. Så när jag har lagt på så sitter jag och Sofie i bilen i typ en kvart utanför Murras hus (fråga mig inte varför) och vi vet inte vad vi ska hitta på. Jag kommer på att vi kan åka till sko kanonen och kika lite där, så det gör vi :) men hitta inga snygga skor där... sen kommer vi på att vi är sugna på vin och kom på att vi kunde åka och köpa vin och dricka hemma hos Murra :) när vi har fixat vin så åker vi till konsum och köper batterier till Tina, där träffar vi brorsan och Julia och även Sofies mamma dyker upp där :) Sen åker vi till Tina och jag sätter mig och spelar lite super Mario med marcus, sen kollar vi lite på talang innan vi åker och hämtar upp Murra och blirren!
Sen korkade vi upp och kvällen var kanon! :D Erika och Jessica kom förbi en stund också. sen kom Jerrys bror med två kompisar. En trevlig kväll med mycket skratt och bra sällskap :D toppen kväll var det!

Sån här spontan dag har jag nog aldrig haft!
så jäkla roligt var det, jag ville inte att dagen skulle ta slut!
Sofie och jag flumma hela dagen och kvällen igår tror jag, men det är så det ska vara ;)
Tack alla som jag tillbringade dagen och kvällen igår med <3

Idag är det mindre roligt, Har blivit dyng förkyld och fortfarande ont i halsen (hade det igår med) så idag har jag legat i sängen hela dagen verkligen! det är Tina som har smittat mig :( Men jag får väl skylla mig själv när jag umgås med folk som är dåliga, plus att jag dricker vin och tror att jag ska bli bättre. Nej nu ska jag nog lägga mig i sängen igen och kolla på någon film!

Hoppas alla har det underbart i det här underbara vädret!
Skulle också vilja vara ute nu och typ grilla och dricka öl!
Är avundsjuk på alla som ska göra det ikväll! :(
själv ska man ligga inne i sängen hela kvällen! :(

Det är synd om mig..

Örebro..

Idag blev det lite spontant att åka till Örebro med Tina och mamma :)
Först åkte vi till stadium outleten, där hitta jag två par skor :) ett par vita tygskor för 100 kr och sen ett par joggingskor (adidas) för 390 kr som jag ska ha på jobbet i sommar :)
Sen åkte vi till Marieberg och käkade Mc donalds, jag tog en Mc feast meny MED OST för första gången, jag är duktig hörrni ;) Och det gick ner med, tog bara bort kanterna av osten, usch ;P men annars dög den :) men måste säga att det är mycket godare utan osten. Men går ju så mycket fortare om jag tar med ost på, får ju vänta så annars, vilket kan vara träligt om det är mycket folk.
Sen var det dags att gå i affärer, jag behöver ett par nya jeans och jag leta och leta och leta... Tina och jag hitta ett par lika dana som vi blev förtjusta i, vi testa båda två och tina köpte dom, jag väntade lite eftersom jag ville gå i andra affärer och kolla också, men hitta inte några!! Blev lite sur, för dom jeansen som tina och jag hitta på cubus var baggyjeans, och jag behöver ett par tajta.. Men kom inte hem med något! Allt som jag ville ha på HM fanns inte i min storlek... så typiskt. Så jag ska till stan imorgon hade jag tänkt och handla det jag vill ha där :)

Men nu ångrar jag som fan att jag inte köpte Jeansen som vi båda hitta på cubus! Tina har på sig dom just nu och jag är så avundsjuk på henne!! vill också ha dom ju!! :(
Såhär blir det jämt för mig, jag hittar alltid något men som jag är lite osäker på, men sen när jag kommer hem från örebro så ångrar jag mig alltid! Blir tokig på mig själv!!

Så om det är någon som ska till Örebro imorgon så säg till ;)

Nej nu ska jag gå och vara avundsjuk på Tina och vänta på att Erika, Blirren och Sofie ska komma, det är nämligen dags för en spelkväll :)
 

Göttegris, Jag?

Haha kom och tänka på en sak.
Jag gjorde ordning kaffe förut och så såg jag min påse från marknaden, åh tänkte jag vad gött till kaffet och äta lite marknadsgodis :) Sen precis efter det så ser jag att mamma har köpt sånna där runda grejer med vitt skum i och toppade med choklad (kommer inte på vad dom heter), Mums tänkte jag och tog en sån också till kaffet :P haha och då kom jag på att i förrgår när mamma och jag sitter och äter mat och jag säger att jag ska baka hallonpaj så säger mamma: gud vilken göttegris du är Jenny! och skrattar!
och det är så jäkla sant ju :P jag är verkligen en göttegris! matvrak är jag med för den delen, älskar mat :P äter typ alltid upp maten, fast jag är stenmätt så måste jag äta upp, det går inte att slänga! jag kommer bli tjock när jag blir äldre!! får försöka skärpa mig ;) haha.

Nej nu ska jag göra ordning mig inför det sista innan jag drar mig till jobbet och hämtar mitt presentkort sen iväg till frissan! Här kommer en usel bild på mitt långa och slitna hår som ska AV!!


Hatar allergi!

Var ju på bio igårkväll med Erika och Tina :)
Vi kollade på "flickan från ovan" och jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den. Jag tyckte inte den var så särskilt bra faktiskt :/ Den var absolut inte så som jag trodde att den skulle vara. Så den får faktiskt bara 2 av 5 ostbågar av mig!

Nu ska jag gå hemåt och ta en allergitablett och sen en kopp kaffe!
Känner av allergin nu som aldrig förr! Skit träligt är det! Och jag har inga tabletter hos Tina så därför måste jag gå hem innan jag ska till stan och klippa mig. haha undrar förresten vad hon kommer säga om mitt hår när hon ser det :P Så slitet som jag har nu har jag nog aldrig haft innan :P ujuj.. kommer fan bli pinsamt att sätta sig på den där stolen alltså! ;D

Nej gå hemåt var det...

Tjarrååå!

"Allt för min syster"

Igår var det en riktig softar söndag :) Så det ska vara i och för sig!
På eftermiddan så åkte jag och handlade med Tina :) Sen körde jag hem henne och jag åkte hem till mig igen, käkade mat med mamma sen blev jag så sugen på att baka när jag var i affären med Tina så jag köpte med mig hallon så jag kunde baka hallonpaj, så det började jag göra efter maten :) Tina kom precis när pajen var klar så vi satte oss och mumsa, jättegott var det :) Efter en stund kom Erika så hon fick också smaka på min goda paj :P
Sen var det frågan om vi skulle gå på bio (som det var tänkt) eller om vi skulle hyra film. Men jag hade ingen lust att gå på bio för jag var så trött, och Erika tyckte det lät som en bra ide att hyra film för hon var också trött. Så vi åkte till nöjesbutiken och alla tre trodde det skulle ta evigheter att välja film eftersom vi har så olika smaker, men tror det gick på 2 minuter eller nåt? chockande faktiskt!
Vi hyrde "Allt för min syster", och gud vilken bra film det är!! Det är fasen en av dom bästa jag har sett! Dom som har sett "dagboken" och tycker den är bra, kolla på den här filmen, för den är ÄNNU bättre!! Man gråter och gråter och gråter.. en väldigt gripande film!! den får 5 av 5 ostbågar av mig ;)



Idag har jag och Tina gått lite på stan. Hitta massa som man ville ha men har tyvärr inga pengar till det =/ sååå tråkigt!!
Men jag gick in och bokade en klipptid och fick redan imorgon :D
Så äntligen ska jag klippa av mitt hår en bit, det ska bli skönt faktiskt!
Det behövs nu verkligen!
Får hoppas jag blir nöjd imorgon bara :)

Ikväll blir det bio i alla fall med Tina och Erika :)
Vi ska kolla på "Flickan från ovan".
hoppas den är bra för den är över 2 timmar ;P

PUSS

Mia Skäringer

Så nu kommer lite bilder från igår :)
Okej, det är grymt dåliga bilder, men min kamera är sämst när man zoomar in! så ni får helt enkelt nöja er med dom här ;)


I kön inne på valsverket, tycker den här bilden är så mysig på nåt sätt :)


                              OjOjOj gänget :)


Mia skäringer kommer in i bikini!


                     haha så jävla skön är hon! :P


                                        Mia :)


                                  Gulletussan ;)


                             och så Tabita såklart! ;)


En grymt bra kväll! :D

Å vilken helg! :)

Uj Uj, dålig uppdatering här. Men jag har faktiskt haft fullt upp, tro det eller ej ;)

I fredags så Blev det fika med Marie, Tina och Emelie :) trevligt trevligt :)
Just ja, kan ju säga att ögonfransfärgningen blev jättebra! :D Är så nöjd så! :) Men fan vad det sved alltså, men jag fick pina mig, för ska man vara fin så får man lida pin, eller hur? ;)
Efter fikan så gick vi lite på stan, hitta såklart massa jag ville ha, men har ju tyvärr inga pengar till det :( Så det blev att kolla bara :( men det blev systemet och köpa några smirnoff till lördag kvällen ;)
När vi klara på stan så gick jag hemåt och gjorde ordning mig, sen var det dags att möta upp brudarna utanför Jack! :) Dags för god mat och dricka :) sen gick vi hem till mig en stund och satt med mamma och hennes kompisar och drack lite. Det blev ju lite tokigt där också, någon har tagit Annabertas skor!! :P hahaha! Så jäkla roligt! men tur att det löste sig ;) hahah. Kul kväll var det i alla fall :D

Igår så gick jag och Tina en snabbis på marknaden, jag köpte marknadsgodis som vanligt :)
sen var jag tvungen att gå hemåt och packa lite saker för att sen gå till ojojoj och åka hem med Madde :) Där gjorde emelie iordning mig och vi åt även lite pastasallad, grymt god var den!! Det hade du gjort bra Madde ;)
Sen åkte vi vidare till Ann-Lousie och satt och drack där innan vi gick vidare till valsverket! MIA SKÄRINGER alltså, så jävla bra är hon!! Man satt med ett leende på läpparna hela kvällen!! shit vad man fick skratta, skulle lätt kunna se henne igen! Tog några bilder men min kamera suger så fick inga bra bilder. Men kanske kommer upp någon bild senare, har nämligen inte lagt in bilderna på datorn än, och orkar inte göra det nu :P Men någon bild ska ni allt få se :) En toppen bra kväll igår :D Tack så jättemycket för en trevlig kväll Madde, Ann-Louise och Emelie! NI är bäst!! :) <3

idag är jag trött, trött och åter trött.
Får nog bli en kopp kaffe snart alltså...

Jag hör någon granne klippa gräset utanför, shit vilka sommarkänslor man får :)

Nej nu ska jag göra något annat :)



Ögonfransfärgning!

Nu snart ska jag iväg och färga ögonfransarna, fick redan tid idag vilket jag inte trodde jag skulle få :) men sånt gillar jag ;) Är lite nyfiken hur det kommer bli, tänk om det inte kommer synas något överhuvudtaget? :S Men får hoppas att det gör det :) Ska fika direkt efter att det är klart så får hoppas att det kommer se bra ut :P haha.
Det blir att fika med Marie, Tina och Emelie :) Det blir en hallonpaj för min del, är så jäkla sugen på det :P

Just de, fick veta av min kusin i typ förrgår att Hoffmaestro kommer till Öland när jag är där!! :D Lätt att jag ska gå på dom igen! 23 juli kommer dom till strand hotell i Borgholm! Sånt gillar vi skarpt ;P Så nu vet ni det med ;) haha.

Nej ska göra ordning mig för det sista nu sen börja gå bortåt :)

Ha en bra fredag! :)

PUSS

Onsdag och Torsdag :)

Hallå :)
Det är redan torsdag idag, tycker den här veckan har gått fort :) gött de!
Idag ska jag upp till stan och boka tid hos hudfixarn, ska färga mina ögonfransar :)
Sen ska jag hälsa på tjejerna på jobbet och kan nog tänka mig att det blir en fika där också ;) Vi ska prata lite om helgen, kommer bli kanon tror jag! :D Ska även försöka hinna träffa Linnea en stund innan jag åker iväg på träningen!

Igår då.. vad gjorde jag då?
Först var det egentligen meningen att jag skulle ta stan då och fixa grejerna som jag ska göra idag :P
Men Sofie ringde mig och frågade om jag ville följa med henne och blirren in till örebro, och det säger man ju inte nej till ;) Vi var till Mio och testade massa soffor, till rusta och kollade på tapeter, till ikea, chilli och sist marieberg. Sofie ska nämligen köpa en lägenhet så hon ville kolla på lite soffor och sådär :) en bra dag i örebro helt enkelt!
När vi var på väg hemåt så ville vi våldgästa Murra, men jag smsa henne och frågade om hon var hemma eftersom vi inte visste hur hon jobbade. Men hon hade precis slutat jobbet och skulle in till apoteket, så vi mötte upp henne där, sen åkte vi hem till henne och tog en kopp kaffe och åt massa bullar :D
Blev bullar istället för träning för min del igår :S inte bra.. men ska ta igen det idag tänkte jag ;) träna träna träna!!! :D

Nej nu måste jag göra ordning mig och sen dra mig till stan :)

Ha en bra dag alla!

PÖSS!!

Träning!

Ikväll är det träning,
TAGGA TAGGA TAGGA!! ;D



Mölle!!!

Jag lova ju Mölle bilderna från min kamera så här kommer några :)
resten kan ni hitta på facebook :)


































Sista bilden är från Erikas kamera, glömde lägga in den igår :P haha lite cool är jag väl va? ;)
Ååhh jag blir så glad när jag tittar på bilderna :D
Jag vill verkligen festa i Mölle igen!!
Och jag hoppas det blir snart, eller vad säger ni? ;)


Idag har jag varit och firat brorsan, fick smörgåstårta, tårta och massa kakor, jättegott och trevligt :) Hoppas han blev nöjd med presenterna, men det tror jag han blev :)

Snart blir det duschen sen vet jag inte vad det blir.
Tycker förresten det är dåligt med kommentarer här! skärpning!!


GRATTIS!!

Grattis världens bästa bror på 25-årsdagen :D:D
Hoppas du får en kanon dag!! :D
Älskar dig :) <3<3


Mölle gör aldrig någon besviken!

Galet alltså, Mölle festerna blir alltid så jäkla lyckade :D
man skiter i hur man ser ut, man bara kör!! Alla är alltid glada och man kör hela natten lång! Det är så det ska gå till ;)
Det här är Erikas beskrivning när vi ville att Jessica skulle styra den:

Vi vet! Alla vet!
Mölle gör aldrig någon besviken!

Vi blir alltid lite snyggar, alltid lite fullare, alltid lite bättre.
Vi delar blod, svett, tårar och shotglas.
Alla har skandaler.

Alla som har varit med vet att Mölle alltid är bäst!
The only paradise not send from God!

Så de här är för alla oss som behöver Mölle och snart!
Det är en uppmaning till Jess att styra valborgsfesten där!

So, who's with me?
- - - - - - -

och som sagt, Mölle gör aldrig någon besviken!! det är bara så!
JAG VILL IGEN! och gärna snart ;)

Här kommer några bilder från Erikas kamera :) imorgon bjuder jag på mina bilder :)
















Underbara helg!

Herregud vad bilder det var från Mölle!! :O
Har laddat upp massor nu på facebook.
Men orkar tyvärr inte lägga upp dom här än.. kanske senare eller annars imorgon.
Ska försöka senare men lovar inget, ni får titta på facebook annars om ni är nyfikna :)

Har varit hundvakt nu i helgen :)
Goa hundar va? :)





En bra helg har det varit :)
Nästa helg kommer bli lika bra tror jag :)
Då ska jag gå på Mia skäringer i Valsverket med jobbet :)
Jag längtar!!

Bilder kommer..

Bilder kommer från helgen :)
Ska försöka med det senare ikväll :)

PUSS

:D

Jag säger bara en sak, Lyckad kväll igår!! :D <3

RSS 2.0