Tina bloggar!

Hallå!
Tänkte efter en riktigt lyckad kväll igår att jag skulle invardera Jennys blogg för en stund (hon gett mig sitt lösenord och det var nog det dumaste hon gjort för nu kommer mycket dumt hon gjort komma upp) ;). Kvällen igår bjöd på många skratt och måste säga det alla som inte var där missade något! När kvällen började lida mot sitt slut elle rja iofs natten också och vi skulle åka hem någon gång närmare fyra skulle jag tro att det blev :) Åkte med Catte och Henke och vi stannade till på statoil för en nattkorv. Någonstan mellan mölle och nattkorven slår spriten till på Jenny och fan vad full hon var! Hon skulle iaf på sitt liv med hem till mig och här börjar hennes roliga kommentarer komma :)

Vi stannar iaf utanför mig och jag ska följa med upp och låsa upp dörren innan jag ska hämta me rsaker i bilen, Jenny som är rätt små dragen kliver ur bilen och får bara med sig en av sina stövlar (hon hade andra skor på fötterna). Jag stänger bildörren och sger att jag tar med den andra sen, då bryter hon ihop och ska på sitt liv ha den andra stövel med sig. Sagt och gjort hon fick den andra och vi gick in till lägenheten ch jag låser upp dörren åt henne. Sedan när jag springer ner till bilen för att hämta resten av mina saker, ja vad ligger då där i snön drygt en meter framför bilen. Jo Jennys stövlar som hon förmodligen bara släppt och som hon för 20 sekunder sen kramade om och bröt ihop för. Jag tar iaf mina saker och går upp till lägenheten igen, där sitter Jenny och är förbannad på Belse som har bittit henne i handen för att han blivit så orolig över hur hon är. Hon kommer iaf i säng och när jag går runt och släcker ner lägenheten så får jag inte släcka lampan i vardagsrummet. Okej säger jag och frågar varför. "Nej jag ser mycket bättre då" säger hon som precis lagt sig för att sova. Orkar inte ta diskussionen så låter lampan stå, vaknade runt 8 och vågade först då gå upp och släcka! Men kvällen var toppen iaf :)

Det är våran egen stjärten de :)




//Tina


inte långt kvar nu :P

Idag är det äntligen fredag! Alltså en dag närmare till imorgon lördag :P Då blir det fest, och som vi har längtat :P

Min dag idag då :P
Jag gick ner till jobbet vid 12 för att hälsa på :)
Madde fyller ju nämligen år imorgon så vi gav blommor och en vin flaska till henne :)
Och hon blev så glad så :) Blev även fika :P  gött de!
jag lunchade även med henne och Emelie, mys :)
Sen blev det att gå på stan och fixa present till Linnea, hon fyller ju 17 år på måndag! börjar bli stor nu ju!! :O
Snart träffar man henne på krogen också, uj uj :P

Nej nu ska jag ta mig en apelsin sen blir det en dusch :)

Tagga inför imorgon nu!!
Wiiee :D:D


Mår inge bra

Igår ringde Linnea till mig och frågade om jag ville hänga med till Örebro och shoppa lite.
Och visst ville jag det, frågade mamma om vi fick låna bilen och allt, vilket vi fick :)
Sen idag när klockan ringde så mådde jag inte alls bra. Har sovit grymt dåligt inatt med och magen krampade. Så jag skickade ett sms till Linnea och sa att jag inte mådde bra så det blev inge Örebro idag =/
Jag somnade om men när jag vaknade så mådde jag fortfarande inte bra. Ligger i soffan nu under en filt och fryser som aldrig förr och är helt seg.. magen har inte gått över än heller =/
Så det hade nog aldrig gått att åka till Örebro idag, men jag har sånt dåligt samvete nu för Linnea :( Känner mig såå taskig! :( Men vi får åka någon annan dag till örebro, lovar :)

Nu ska jag hämta kudde och duntäcke och krypa ner i soffan.

Hoppas ni mår bra idag iaf :)

Fika det gillar vi ;P

Idag har det varit en bra dag :)
Även vädret har ju varit bra, vilket är skönt :)
Det blev fika idag på stan med Tina, Murra och blirren :) Äntligen fick jag min hallonpaj som jag har varit sugen på länge :P  Vi får fika någon mer dag tycker jag, för det är alltid trevligt :)

På lördag blir det fest och jag längtar som aldrig förr :D
Ska bli kul att träffa lite nytt folk och även sina vänner som man inte träffar allt för ofta.
Tror det kommer bli kanon :D

Sen undrar jag varför inte typ Lady Gaga eller Black eyed peas kan komma till Sverige!??
Skulle vara så himla grymt om någon av dom kunde komma så man fick gå på någon konsert!!
Men sån tur har väl inte jag =/

Vad blir det imorgon då? :)


Poppis :P

Min blogg har varit väldigt populärt idag, förra inlägget drog många läsare.
Och jag visste iofs redan när vi skrev det att alla skulle vara på Tinas sida och hålla med henne.
Men som sagt, jag ger inte upp, jag tänker tro på mitt sätt fortfarande. Tro får man ju alltid göra eller hur? sen om det är fel är ju en annan sak.

Men Tina och jag kom på att vi kanske skulle skriva här om våra diskussioner som vi har ibland, det verkar ju vara lockande till läsare faktiskt? kanske kan vara intressant för er? :P För vi kan ju allt ha lite knepiga diskussioner ibland ;P

Men Men, nu är det här med kossor avslutat, tror jag ;)

Vad blir nästa diskussion?


Tina och Jenny diskuterar!

Tina som skriver nu i stunden av en diskussion som vi har haft i säkert några år nu. Erika har hört om den iaf och den kom upp i helgen när vi var uppe i Sörsjön! Men för att komma till sak så tror inte Jenny på mig eller någon annan så vi bestämde oss för att skriva ett blogginlägg där jag hoppas att alla som läser detta skriver en kommentar och säger vem som har rätt! Diskussionen är om kossor!

Min teori eller ja verkligheten: 
 
En ko och en tjur är av samma ras. (Det skulle räcka med att skriva såhär men måste nog gör det utförligare för att Jenny ska förstå!) En ko är alltså en tjej och en tjur är en kille av samma ras! Av kon får vi mjölk och det får vi inte av tjuren då många ungtjurar går till slakt och det är helt enkelt inte möjligt! Så att säga ko och tjur är samma ras, precis som älgko och älgtjur är av samma ras (hon tror att även älgkon har horn)

//Tina!


Jenny här! Jag säger bara såhär, OM det nu skulle komma massa kommentarer så är det inte säkert att jag kommer tro på vad alla skriver. Jag har min teori och jag står fast vid den.

Min teori:

Jag tror inte att en ko och en tjur är av samma ras. Kossor är kossor, och tjurar är tjurar. Det finns kossor som är både tjejer och killar, och likadant med tjurar. Jag menar, på somrarna när alla kor är ute, om det är som Tina säger, att det bara skulle vara tjejer ute i hagarna då, det är ju helt fel??? för då skulle det ju finnas HUR MYCKET med tjej kossor som helst, för det är ju inte direkt man ser tjurar i hagarna på somrarna. Så jag är fast vid att kor är en ras med både killar och tjejer, och tjurar är en ras med både killar och tjejer.

//Jenny


Alla som läser detta, kommentera gärna och säg vad ni tycker och tänker :)



Måndag

Ny dag med nya möjligheter :)

Idag blir det stan med min alldeles egna Linnea :)
Ska kika i affärer och sen ner till mitt jobb en sväng :)
Det blir nog att ta en kaffe på det hela med :)
Men ni som inte känner Linnea kan jag ju säga att hon är nog den segaste i världen på att göra ordning sig!! Och det menar jag verkligen!! :P
jag snackar med Linnea på msn nu, och då skriver hon såhär: "vi ses vid tre, då lovar jag att jag är klar sen".
haha jag trodde hon skämta först, men det gjorde hon tydligen inte :P Det tar alltså 2 timmar för henne att göra sig ordning, visst hon ska duscha också och sådär, men det tar ändå inte så lång tid att göra ordning sig :P
Men det är väl tur att jag gillar den körven mycket ändå? ;) Hon är ju trots allt min goa Linnea som jag alltid kommer vara vän med :) <3

Så det här kommer nog bli en trevlig dag :)
Sen kommer även Tina och Erika hem idag från fjällen :)

Ha en bra Måndag :)

Lugn helg! :)

Den här helgen har varit lugn och skön för min del :)
I fredags softade jag bara hemma, kollade på hockeyn och tog det bara lugnt :)
I lördagså blev det jobb, inte så himla mycket folk, vilket jag förstår eftersom det var ett sånt snöoäder. Tror inte folk gick ut ifall dom inte var tvungna!
På kvällen så drog jag och Blirren till Murra och hälsade på henne :)
Inte så ofta man träffar henne så det var riktigt trevligt :) vi myste med kaffe och morotskaka och snackade en himla massa om allt :) Tror blirren och jag var kvar till typ tolv på natten hos dom? :P Så trevligt hade vi, många skratt fick man :)
Det var inte lika roligt att köra hem!
Dom hade ju inte plogat något så det var skit svårt att komma fram.
Dom hade ju bara plogat dom större vägarna, blev lite irriterad på det faktiskt!
Men vi kom hem oskadda iaf :) Bra där!

Idag så har man varit hundvakt :)
Länge sen jag träffade Zelda så det var mysigt att få träffa henne igen!
Hon är ju bara för go alltså! Min lilla gris är det :P
Men har inte känt mig så bra idag, fryser och mår lite konstigt.
Så jag fick lägga mig och vila en stund, kändes lite bättre efter det.
Men är väldigt trött.. skulle kunna gå och lägga mig och sova, skulle vara skönt.
Men lite väl tidigt klockan 19 va? :P

Har suttit och funderat lite på hur man var som person när man var yngre, när man typ gick i ettan på gymnasiet.
Jag själv kan ju säga att jag var väldigt osäker då på mig själv. Jag känner själv nu att jag är mer självsäker än vad jag var då. Jag vågar mer nu tror jag. Då var jag den blyga lilla Jenny, visst jag kan fortfarande vara blyg nu med, men inte lika mycket som då. Jag tror även jag kan säga ifrån mer nu. För när jag tänker tillbaka på hur jag var då så ställde jag alltid upp, jag kunde ALDRIG säga nej! Fast jag inte ville något så gjorde jag det ändå, för jag visste att då skulle mina vänner må bra. Jag rättade mig alltid efter mina vänner och även min familj. Jag är nog så lite nu med. Men jag har nog slutat mer med sånt nu. Jag kan inte rätta mig ALLTID åt alla andra.
Som idag, jag tröttnade tillslut för jag hade väntat så länge, tillslut så åkte jag. Och först kände jag mig dum, fick ångest, men efter ett tag så tänkte jag: "Nej, varför ska jag jämt rätta mig åt alla andra?? Jag orkar inte vänta längre och tänker inte göra det, Nu åker jag". Och det gjorde jag med. och ärligt talat så känns det bra. Kanske tycker brorsan att jag är dum i huvudet just nu som inte väntade.. men ärligt talat så får han tycka det nu.
Nu kanske det låter som om jag aldrig ställer upp på mina vänner och familj, men det tycker jag själv att jag gör. För det är mina vänner och familj som betyder ALLT för mig, och då menar jag verkligen ALLT! Jag skulle kunna göra allt för att alla ska må bra. Men jag måste ju tänka lite på mig själv också? kanske låter lite självisk nu? =/

Har ni någonsin tänkt tillbaka hur ni var för typ 3-4 år sedan??
Har ni också ändrat på er som person? blivit starkare på något vis?

Mina vänner, NI betyder allt för mig!
Tack för att ni finns <3<3

Fredag!

Äntligen fredag, denna vecka har gått fort enligt mig :)
har jobbat idag, men folk vill inte ut i det här tråkiga och kalla vädret =/
Blåser ju ute med och det gör det ju inte skönare precis. Så idag var det lite segt på jobbet..
Hoppas på mer folk imorgon :)

Sitter i soffan nu och har precis tryckt i mig en kebabtallrik, den satt fint den :) Orkade inte hela direkt men gött var det iaf ;)
Måste lyfta på mitt arsle snart och ta bilen till Belsebajs, han måste ju få mat fasiken :P
Men vill ju inte gå ut i kylan :P haha.
Men måste man så måste man ;)



Pricktest!

Idag fick jag gå upp tidigt, 07.40 :O så tidigt har jag nog inte gått upp på länge alltså!
Men det gick hyfsat bra ändå faktiskt.
Hade nämligen tid 09.00 på lasarettet för att göra ett pricktest.
Har länge funderat på om jag är allergisk mot något, och jag har alltid trott att det är katt för jag tycker jag nyser så när jag är hemma hos Tina. och förra sommaren så vet jag att jag hade väldigt problem med mina ögon, dom kliade och var röda. Så nu var det äntligen dags att göra ett test så jag verkligen fick veta!

Resultatet blev att jag är allergisk mot pollen, vilket jag nästan förstod... det var ju alltså det som var problemet med mina ögon. Men jag reagerade också på gräs! Och det trodde jag verkligen inte! :O Men så är det.. och jag är INTE allergisk mot katt som jag trodde, vilket är skönt. Det positiva med att vara allergisk mot gräs är väl att man sipper klippa gräs :P haha.
Men annars tycker jag att det är väldigt trist att vara allergisk mot gräs och pollen.... det är ju fan hela sommaren liksom =/ men det är bara att knapra massa tabletter helt enkelt.

Så nu har ni fått information om det :)

Har varit på stan idag också...
kom hem med nya skor IGEN! :P

Hoppas ni har haft en bra dag :)


One tree hill!

Just nu sitter jag hemma i min säng..
är nervös inför imorgon, för imorgon bitti ska jag till sjukhuset och göra ett pricktest!
Jag hoppas innerligt att jag inte är allergisk mot något!!
Så ni får verkligen hålla tummarna för mig imorgon, snälla!

Köpte en vit ram måndags, och nu har jag precis satt in en fin bild på min kusin Johanna när hon tar studenten, det blev jättebra verkligen :) jag är nöjd!

Nu ska jag kolla på One tree hill!
jag bara älskart ;P


Dumma citat av mig!?

Nej Nej, så är det inte.. jag tänker inte så fort bara.
har suttit och läst gamla inlägg från Erikas blogg (erijka.blogg.se). Och där har hon skrivit lite då och då om att jag säger massa dumma grejer.. så tänkte att ni skulle få lite smakprov på detta.
Erika, bara så du vet, så kopierar jag nu från din blogg :P



Boken jag ska skriva heter "Dumma citat av Jenny Sjögren!" Ett smakprov?
  • Växer bannaner på trän?
  • Kan blinda se?
  • Heter det sjömansbiff för att sjörövarna åt det? Finns den Sjörövare? (Hon får förklaringen att det finns en typ av sjörövare som plundrar båtar men inte som åker runt med kanoner i träskäpp). - Jaha, jag trodde det fanns sånna med lapp för ögat.
  • Chips är ialla fall gjort av potatis. (Efter en diskution om pommes frits)
  • Igår gjorde jag faktiskt en saft!


Vi fick en ny kommentar av Jenny också i fredags..
Jag, Julia och Sophie satt och snackade med Jenny om alla hennes dumma kommentarer..
Julia: Asså, Jenny, du är verkligen blond!
Jenny: Neej, jag är kopparbrun!



Har fått en ny kommentar till boken "Dumma Citat av Jenny Sjögren!"
- Det är gröna sträck i mitt äpple.
- Men, Jenny, det är äpplets blodkärl.
- Jaha, jag trodde det var äpplets hår!


Lite smakprov fick ni här iaf...
Men tror inte det här är allt som jag har sagt?
eller så kanske det är det? :D
Isånna fall är jag ju inte så knäpp som alla säger :P
och förresten, en så länge har jag inte sett någon bok som heter "dumma citat av Jenny Sjögren"! så det så! Jag är nog ganska smart ändå :D


Grattis!

Grattis Caroline på födelsedagen! :D
Nu kan du äntligen gå ut på krogen lagligt ;)
Hoppas du får en bra dag :)


Fettisdagen!

Nej nu blir det nog att ta sig sin semla som väntar på mig :P
Mums vad gott det ska bli :D


Härlig dag :)

Jag tog mig tillslut i kragen och satte på mig mysbyxorna, hörlurarna och gick ut på en promenad ner till jobbet.
Madde skulle precis gå och käka lunch så hon frågade om jag ville följa med henne. Jag hade ju typ precis ätit frukost så jag var inge hungrig, men jag sa att jag kunde följa med och ta en kopp kaffe och hålla henne sällskap.
När vi kom till smakbiten så bjöd Madde mig på både kaffe och semla, vilket inte var meningen att hon skulle göra! men det går inte att streta emot henne haha! Jag tacka och bocka :P Mysigt att sitta där på smakbiten faktiskt, man blir avslappnad på något sätt :) Om ni inte har testat det stället så tycker jag verkligen att ni ska göra :) Mycket god mat finns det där :)

Jag följde med ner till jobbet igen en stund och pratade lite :)
men sen efter 16 så kände jag att det är dags att börja gå igen, hade ju lovat Tina att köpa semla till oss också.
Så jag gick upp till bagarns brödbod, men när jag kom utanför så var det ju världens kö!! NEJ sa jag för mig själv och gick vidare mot kringlan. Det var ju kö där med såklart, så det var ju bara att ställa sig där och se glad ut! Men det gick ganska fort ändå tycker jag :)
Så nu hoppas jag Tina blir glad när hon kommer hem :)

Har precis kommit från duschen, det var skönt de efter att ha varit ute och gått i rask takt med :)
Nu blir det varma koppen och bara slappna av här i soffan.. sen tror jag att jag får ge mig på duschen =/ suck!! men man måste ju det med ibland...

Ha det!

Tisdag!

Oj, här har man inte bloggat på ett tag nu.
Men igår kväll skulle jag faktiskt blogga men det fungerade inte att komma in??
Så jag skyller på det ;)

Har inte haft så mycket för mig. Jobbade igår.. lite med folk som vanligt på måndagar =/
Men tiden gick hyfsat fort ändå.

Snackade med min kusin Johanna på msn igår kväll med! :)
Hon är ju bara för bra alltså!!
Är glad att jag har dig kusin vitamin <3
Synd att vi ska bo alldeles för långt bort från varandra :(
Vi måste ses snart!!


Nu hade jag tänkt att ta en promenad ner till jobbet och hälsa på!
Ska försöka fixa musik, går lättare att gå då :)
På vägen hem ska jag köpa semlor till Tina och mig :)
Mumsigt värre! :P

Ha en bra dag alla :)

En sån bra kväll/Natt

Vilken bra kväll jag har haft ikväll :)
Jag gick hem till Erika förut, bara efter en liten stund kommer Blirren :)
Vi hade tänkt att kolla på någon film men det blev att vi satte på melodifestivalen istället! Och gud vilken mumsbit Erik är!! :D Vilket ögongodis alltså!
Vi satt och snackade hela kvällen verkligen, om allt mellan himmel och jord!! :D
Det är så himla skönt att kunna träffas och bara prata en massa skit, och massa minnen :)
Gud vilka tillbaka blickar man fick när man gick i ettan, det var en underbar tid alltså :)

Jag har verkligen haft det trevligt ikväll.
Kom hem 02 från Erika, och det var så himla värt de!
Kunde ha suttit kvar längre och snackat!

Tack Blirren och Erika för en super trevlig och bra kväll :) <3

Har typ börjat vänt på dygnet känns det som :S
Inte bra alls.
Igår var man ju vaken till 04, och idag vet jag inte hur länge det blir?
02.30 nu liksom :S
Nej snart blir det fan sängen!

NattiNatti på er :)

Är sååå trött!

Idag har man jobbat, riktigt kul faktiskt för det har varit massa folk idag :)
Trodde det skulle gå segt på jobbet idag för jag stängde av one tree hill vid 04 inatt =/
Men det gick förvånansvärt bra faktiskt :)
När jag kom hem så käkade jag med mamma, gav henne en liten alla hjärtans dag present i förskott också :) hon fick en blombukett och en sten som det står: "Världens bästa mamma" på med hjärtan. Hon blev så glad, lite rörd också ;)
Sen satte jag igång och bakade kakor, Cookies som jag och Linnea gjorde när vi sågs, och dom var så himla goda :) Så ska bjuda Erika och Blirren på dom ikväll hade jag tänkt :) hoppas dom tycker dom är goda!

Men nu känner jag att tröttheten kommer.. usch skulle kunna gå och lägga mig och sova!
Kanske ska vila en stund innan jag går till Erika?
Kommer aldrig orka kolla på film annars.

Förresten... Igår drömde jag mardröm om Alanya!
Inte så bra kanske när man ska åka dit :P
Men först och främst så störtade vi på vägen dit, jätteul, jag som är flygrädd!!
Men det gick bra för oss alla och vi kom fram tillslut till alanya.
Och Alec var med istället för Malin, fråga mig inte varför :S
När vi kom fram så var det hur mulet som helst.
Vårat hotell låg i utkanten av allting och det var hur skabbigt som helst!!
Var inte några folk på hotellet, bara vi!! helt trist var det.
Vi satt typ ute i en trädgård och det var helt äckligt, massa småkryp och grejer..

Nej fy.. det var skönt att vakna upp från drömmen kan jag säga er :)
Vi kommer ha det bäst i Alanya, det vet jag :) Om vi inte störtar förstås ;)
Nejdå ;)

Nej nu ska jag vila med Belsebajsen :)
Sen blir det Erika som gäller ;)

Ha det så bra :)


Trist fredagskväll

Idag har man varit och hälsat på Erika på Boda Borg och fikat :)
Fick även kolla in den nya banan ;P
Vi tog sällskap hem och jag gick in till Belse, gosa med honom ett tag sen kom mamma och hämtade mig. Ville inte gå i kylan.
Men jag fryser som en tok just nu i alla fall!
Ska man bli sjuk tro?
Känner mig inte dålig, fryser bara jävligt mycket!!
Så jag ska lägga mig under täcket nu och kolla vidare på One tree hill! Gud vad jag älskar den serien alltså!
Inte sån rolig fredagskväll direkt =/
Trist!

Hoppas ni har en bättre kväll iaf! :)

snart Boda Borg men inte leka :P

Nu har jag precis kommit in efter en kall men ändå skön promenad med Linnea och hundarna :)
Så nu blir det duschen och värma mig, sen ska jag och Blirren gå och hälsa på Erika på boda borg :) blir att ta en kopp kaffe där för jag är grymt trött idag!! känner att jag skulle kunna gå och lägga mig och sova i flera timmar till! Får hoppas jag piggnar till efter att jag har duschat :)

Ha en bra dag :)

promenix :)

Nu blir det en promenad med Linnea och hundarna!
Vi hörs senare :)

....

Att mina små problem alltid blir så stora!
Jag förstår inte..


Till Belsebajs!

Nej nu blir det att ta en promenad till Belsebajs en stund :p
Får se vad jag hittar på där, finns ju ingen dator just nu där... och på tv finns det ju inge direkt att kolla på.
Så det kanske blir att spela lite wii och gosa med Belse? ;P
det låter väl gött, en soft dag :)

Idag kom bilderna som jag beställde :)
Har framkallat lite bilder från min fest, tinas fest, och från våran ena spontankväll :)
Gud det är sååå kul att ha bilder hemma i album än i datorn! :D

Vi hörs senare gott folk :)
För nu ska jag gå ut i det tråkiga vädret... =/

Torsdag Morgon :)

God Morgon :)
idag vakna jag 10.00! :O
Tycker det är så konstigt, för när jag sover hemma så vaknar jag jämt runt 10, till och med innan liksom. Men när jag sover hos Tina då kan jag sova till 12.00 :S mysko det där tycker jag.

Jag känner mig rätt så pigg faktiskt :) härligt de!
men jag ska väl inte säga för mycket, för om en stund kommer jag väl gå runt och gäspa som aldrig förr, skulle inte förvåna mig!

Slår till på stort idag, håller på och kokar ägg och ska göra värsting frukosten :P
haha nejdå, men ägg gör jag inte varje dag till frukost kan jag säga er! :)
Nej nu måste jag gå och fixa ordning frukosten.. ägget är klart nu.

Ha en bra dag allihop :)

Nostalgi kväll! :)

Idag har det varit en bra dag, förutom att Tina har åkt till Sälen förstås! :(

Vid 12.00 så gick jag och Erika ner till som hemma och mötte upp Blirren där. Åt mat och tog kaffe efter det också :) Och herregud vad vi babblade, vid 15.30 tror jag klockan var.. då tänkte vi att det kanske var dags att gå? :P inte så normalt att sitta på ett fik så länge va? ;)

Vi bestämde iaf då att vi skulle ses på kvällen och dricka te, för det var ett bra tag sen vi gjorde det alltså ;) Vi brukar ju ha våra te kvällar ofta annars, men vet inte riktigt vad som har hänt med dom nu??
Så vid 19 ungefär så hämtar jag upp Blirren och vi drar till Erika. När vi kommer dit så har hon gjort havrekakor, grymt goda!! :D Vi sätter oss och kollar på massa gamla kort som Erika har på sin dator, och shit vad kul det var!! :D Det är helt sjukt vad fort tiden går alltså! Minnen var det ju verkligen som kom upp när man såg alla bilder! Vi satt verkligen i timmar och kollade på kort, i köket också av alla ställen? varför inte i en bekväm soffa med mer utrymme? :P haha. Nej vi fastnade i köket!
Nostalgi kväll kan man ju verkligen säga att vi hade :)
Riktigt trevligt som vi måste göra om tycker jag :)

Nu ska jag nog snart lägga mig och kolla på film, får se om jag håller mig vaken hela filmen :)

Natti Natti gott folk :)




Nu har hon åkt :(

Jahopp, då har Tina precis åkt till grums, för att där ta bussen upp till Sälen :(
Tråkigt! :(
Så nu blir det att vara kattvakt igen då.

Men ikväll blir det iaf Temys med Blirren och Erika :)
Det ser jag framemot faktiskt, och så får jag låna bilen av mamma dit också, vilket ska bli kul att köra lite bil :P Man gör ju inte det så ofta liksom ;P

Men nu ska jag ta tag i disken här, sen ge Belse mat, sen kommer mamma och hämtar mig och jag är hemma en stund innan jag drar till Erika :) Blir nog bra det här ;)

Nej disken var det... inte sån liten heller, SUCK!
Men måste man så måste man.


Albumet klart :)

Idag har man haft något att göra idag fast man har varit ledig.
Brukar ju annars inte ha det.
Jag gick vid 12.00 till mamma för att höra vad dom hade för mat att erbjuda, inge gott direkt, strömming, bläää! men min mamma är ju så snäll och fixar annat till mig :) Tack mamma! :)
Eftersom klockan inte var så mycket för att äta än, så gick jag tll Ö&B för att kolla efter album och lite sånt där. Men det var ju slut eller så hade dom inget :S värdelöst. Så jag gick tillbaka till mammas jobb och käkade :)
Efter det gick jag vidare till jobbet och hälsade på där, lämnade lite saker och gick vidare till bokia. Där hittade jag bara dom där fotofixen som jag pratade om i förra inlägget, album fanns det men dom var ju svindyra där :O så väntar med det tills dom fyller på det på Ö&B istället :)
Gick och handlade lite på Willys sen tillbaka till jobbet och pratade en stund :)
Kan ju även säga att jag har nog världens bästa chef :D Man får leta för att hitta någon sååå bra som henne!!

När jag kom tillbaka hem till Tina så blev det att tvätta lite.
Har även suttit och pysslat klart med mitt Sunny Beach album :)
Är ganska så nöjd, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med framsidan :P men men..
Det är ju främst bilderna man ska titta på, inte texten. För det var texten på framsidan som blev fult enligt mig!
Men det är ju mitt första album som är helt klart så man får väl inte klaga kanske?
Blir nog ännu bättre nästa gång :)

Vad blir det i helgen då mina kära vänner?
Eller ska man ta en lugn hemma kväll med sin kära mor?
Hmm.. får tänka på saken.

Nej nu ska jag kolla om jag har fått ett mejl som jag har väntat på, sen blir det att hämta tvätten!

Hoppas ni har haft en bra Tisdag :)

Album Sunny Beach!

Nu har jag suttit typ halva kvällen och pysslat :P
Har köpt ett album till mina sunny beach bilder som jag har framkallt, och jag har hållt på och sätta in dom i albumet :) Sen när jag bara hade typ 5 bilder kvar så tar "Fotofix" märkena slut (det som man sätter fast bilderna med), så jäkla typiskt!
Så imorgon tänkte jag ta en promenad till Ö&B och köpa mer sånna, sen även ett till album som jag ska sätta in mina bilder från 2009 som jag har framkallat också :)
Blir nog kanon när det blir klart ska ni se :D:D

Nu ska jag lägga mig, det är ju en dag imorgon också :)


Alanya bokat :)

Idag har man jobbat :)
Har haft massa varor idag att märka och plocka upp så tiden har gått fort faktiskt.
Men iofs så gillar jag ju att jobba för då har man ju något att göra om dagarna :)

Efter jobbet så gick jag, Malin, Jessica, Tina och Erika till resebyrån för att boka resa till Alanya.
Och nu är det klart, vi drar från Göteborg den 18 augusti till Alanya!! Så jäkla gött ska det bli :D:D
Nu har man något att se fram emot!! :D Det gillar vi skarpt!
Så nu blir det att spara pengar också ;P
Men tycker inte resan gick på så mycket faktiskt, blev billigare att åka från GBG också, vi tjänar på det om man säger så :) Skulle ha förlorat 2 dagar i Alanya om vi åkte från Örebro, och det ville vi ju inte.

Hotellet ligger perfekt med, 300 m från stranden och 300 m från centrum!
Kan ju inte bli bättre alltså!
Sen sover vi alla i samma lägenhet, får se hur det går :P haha ;)
Nej då det ska nog gå bra :D

Det ska bli så jäkla gött!! :D
Tjejer nu taggar vi som aldrig förr ;D

Alanya here vi come ;)



Bra där ;D

haha tror ni inte att jag och Tina klarade bossen förut typ direkt efter att jag hade skrivit förra inlägget? :P
Så jävla bäst är vi!! ;D
Men så säger "prinsessan" att det finns en hemlig värld, alltså värld 9. Och för att klara dom banorna som är i den världen så måste man ha tagit ALLA stora guld pengarna som är i varje bana i varenda värld! och det har ju inte vi tänkt på, så det var ju bara att börja om :P eller ja... inte börja om men göra alla banor igen som vi inte har tagit dom stora guldpengarna i.

Men vi har ju ändå räddat "prinsessan" iaf, så vi är grymma!
Vi klarade alltså det här spelet på 1 vecka och 1 dag, Bra där ;D haha.

Nu blir det nog att poppa poppisar sen kolla på blåsningen :D

Imorgon väntas jobb, efter jobbet kanske boka resa? :D

Ha en bra fortsatt kväll :)


Inte min grej?

Nej nu ger jag upp, har suttit hur länge som helst känns det som och kollat på kryssningar.
Jag fattar verkligen NADA!! Kanske inte är min grej det där riktigt? ;P
Så nu ger jag upp.. och överlåter det där till Erika!
VI ska på kryssning helt enkelt, så är det bara :P haha.

Förresten, Tina och jag har suttit och spelat wii väldigt mycket nu..
och jag kan säga er att vi är på SISTA bossen nu, är inte det lite nördigt?? :P
Tina fick spelet förra lördagen liksom :P haha. det har gått 1 vecka och 1 dag, fast inte säkert vi klarar av den idag, men får hoppas på det ;) då har vi klarat hela super mario spelet isånna fall, bra där ;)

Tina har även varit iväg och köpt slalom skidor och grejer idag.
Hon är såå nöjd så :D
Tur att hon ska till sälen på onsdag så hon får testa dom ;P
Men dom var riktigt snygga faktiskt :)

Nej ska hjälpa Tina med super Mario nu :)

Jag kommer såklart skriva här om vi klarar av den idag! ;)


Kryssning?

shit vad jag är grymt seg idag.. känner verkligen att jag inte har sovit ut. Men jag var ju iofs vaken till 3 inatt ungefär, så kanske inte så konstigt att jag är trött? men jag är inte bakis iaf och det gött de ;D
Så idag ska jag inte göra mycket kan jag säga er.
Ska nog pyssla lite sen.. har ju framkallat massa bilder från Sunny Beach, så tänkte sätta in bilderna i ett album. Så ska nog sätta mig och göra det sen :)
Ska duscha också så kanske jag vaknar till liv med :P

Jag har även blivit grymt sugen på att åka på kryssning!
Finns ju för 75 kr liksom, det är ju ingenting :O
Skulle vara sjukt kul alltså :D
Satt och kollade på massa sidor igår, men jag hitta ju inget.. fattar inte riktigt hur man kollar. och jag som har gått turism, jag borde väl kunna lite eller? ;P haha.
Nej men erika får kolla upp det där :P hon kan lite mer än mig ;)
Men funderar på om jag ska försöka ge mig på hemsidorna igen?? :P
Jag kan ju lyckas, man vet ju aldrig liksom ;)

Vilket underbart väder det är ute då :D
Kan inte snön bara smälta bort nu så skulle jag bli väldigt glad :D

Ha en skön söndag allihopa :)

Lördag!

Igår blev det kinamat för min och Tinas del, och guuud vad gott det var :D
Blirren kom förbi en stund också :)
Började snacka lite om allt möjligt, men en grej som vi kom in på var om man kanske skulle börja plugga. Bara en kurs? eller ett helt program?? Jag och blirren blev lite sugna på teckenspråk kurs :P Skulle inte det vara lite coolt? :P annars funderar jag på lärare! Hmm.. måste fundera lite mer :)
Finns ju inga jobb så kanske lika bra att börja plugga??
Vad tycker ni mina vänner? :)

Idag funkar facebook för min del iaf :P
Så nu har jag laddat upp bilderna från Tinas fest äntligen!
Det blev en del och det har tagit tid kan jag säga er!
Men nu får ni gå in dit och titta tycker jag :)
Kommentera gärna också!

Ikväll blir det lugnt för min del, är så trött idag =/

Ha en bra lördagskväll :)



Hos Tina förra helgen :)


Sorry =/

Jag är ledsen mina vänner men jag måste göra er besvikna nu.
Kan tyvärr inte ladda upp bilderna idag för jag kommer inte in på facebook :S
Det har varit något fel sen klockan 12 idag. Mycket mysko eftersom andra kommer in men inte jag.
Men jag ska försöka att lägga upp dom imorgon när jag kommer hem från jobbet.
Hoppas att det fungerar då, annars blir jag fan arg!!

Så ni får vänta ett tag till gott folk!

Dags för bilduppladdning

Sådär, nu är jag hemma från Linnea.
Fast hon kommer hit om en liten stund för hon vill kolla vilka bilder jag får lägga upp på henne på fb ;P haha.
Men jag tänkte börja nu iaf och lägga upp bilder från Tinas fest :) Har gått igenom bilderna nu, vilka snygga kort alltså ;) haha.

Kan annars säga att min dag idag har varit toppen :)
Våran mat som vi gjorde blev grymt god, vi chockade oss själva faktiskt ;)
Sen blev det en promenad med hundarna, Linnea skulle ta lite kort men det fina vädret försvann ju =/ helt typiskt.
Jag kan ju även säga att jag drog mig i djup snö IGEN när vi var ute! Att jag lyckas alltså! uj uj...
När vi kom in från promenaden så blev det att vi började baka kakor, och oj vad goda dom blev :D Blev kaffe till kakorna med! kan ju inte bli bättre ;)
Sen har Linnea hjälpt mig med min blogg så jag får mitt namn som signatur varje gång efter ett inlägg :) Tack gumman för hjälpen <3 och tack för en super bra dag <3 ;)

Nej bilderna var det ja..
Ni får kika in på FB om en liten stund :)

Här kommer en bild på mig och Erika från festen! Puss på dig ;)




Webcam



Sådär, nu är jag klar för att gå över till Linnea :)

Var tvungen att testa min webcamera :P
Inte den bästa kvalitén direkt ;)

//Jenny


Bra fredag!

Nu ska jag betala en räkning (suck) sen ska jag göra ordning mig lite och byta om.
Jag råkade gå där det är VÄLDIGT MYCKET snö och där jag inte borde ha gått :P Så jag får skylla mig lite själv faktiskt ;P men är blöt så därför måste jag byta om.

Sen ska jag gå över till min underbara granne Linnea och umgås och laga mat :P
Se hur det slutar ;)

Underbart väder ute ju, tror det blir en promenad med Linnea också om jag känner henne rätt ;)

Ha en bra dag :)
Det ska jag ha :)

//Jenny

Bilderna kommer!

Imorgon mina vänner ska jag försöka och ladda upp bilderna från Tinas fest på Facebook. Det är flera stycken som har tjatat om dom så imorgon ska jag allt sätta mig ner och fixa det ;P

Ska träffa Linnea först sen blir det nog massa bilder ;P

Låter väl bra? :D

//Jenny

Depp =/

Jahopp.. Ännu en dag som man inte gör någonting =/
Åååhh.. börjar bli lite less på det här..
Man mår fan inte bra av att gå hemma såhär.

Igår så hade jag inget att göra, så det blev tillslut att jag började vika 4 ikea påsar med tvätt. DÅ har man tråkigt eller hur?

Och idag blir det väl att diska och plocka lite... i vanlig ordning.
Men det är fan inge kul längre!

Vad ska man göra????

Imorgon ska jag iaf träffa Linnea en stund!
Det ser jag fram emot :)
Ta en kopp kaffe och snacka massa skit :)

Nej det här blev ett depp inlägg känner jag.
Men kände att jag måste få ur det!
Sorry!

//Jenny

Snö snö snö

Shit vilket väder det är ute!
Det är inte roligt längre, det räcker nu med snö!
Är så trött på det så uj uj uj..
Om man var i sälen eller något nu så skulle man kanske vara glad.
ååhh...  vad sugen jag blev på att åka skidor eller snowboard :P helt kul :D
Fast jag vill ju helst att det ska bli vår nu alltså!
Jag tycker synd om alla brevbärare idag, det kan inte vara kul alltså.

Jag skulle egentligen gå hem idag hade jag tänkt, får se om jag går utanför dörren överhuvudtaget idag. Det är ju inte så lockande faktiskt =/

Så det blir en softardag idag :)
Mys det med!

//Jenny

Har man ont så har man!

Hallå, jag glömde skriva en sak i förr förra inlägget, alltså om lördagen :P

Ni som känner mig vet ju att jag kan vara lite knäpp ibland.. då ska ni höra det här :P

Påvägen hem från statt, bara några meter från Tina, så kunde jag verkligen inte gå. Jag hade såååå ont i fötterna! Jag hade ju nya skor som jag aldrig hade gått i innan. Jag hade ont redan utanför statt, men vi tog taxi hem som tur är. Men från konsum och till Tina så fick jag nog, hade så jävla ont. Så jag, JENNY, tar av mig skorna och går barfota i snön, eller går.... jag sprang!! haha det måste ha sett lite roligt ut faktiskt :P Men ni tjejer förstår mig nog hur ont jag hade! killar fattar ju inte det..
För jag pratade med brorsan när jag kom innanför dörren och berättade vad jag hade gjort.. han tyckte jag var knäpp och sa att jag inte kunde göra så, jag kunde ju bli sjuk! :P haha. Helt söt :P
Men då sa jag att Catte förstår mig iaf! och det gjorde hon med :D

Så, ville berätta det bara :P
Tur att ni har en knäpp Jenny ibland, eller hur? ;)

Tvätt och städ dag!

Idag känns det som om man har hunnit med mycket :)
Jag skulle gå ner till tvättstugan för att chansa om det fanns någon tid i lilla tvättstugan, för det behövdes verkligen tvättas efter i helgen. Och när jag kom ner till tvättstugan så hade jag sån tur så till och med den stora tvättstugan var ledig! inte ofta det händer när man väl behöver tvätta ;)
Så jag satte igång tre maskiner direkt. Så nu har jag tvättat 5 maskiner totalt. Och nu är allting i torktumlaren så väntar på att det ska bli torrt.

Jag har även hunnit med och diskat en stor diskhög! Och plockat undan massa grejer.
Det som behövs att göras är väl att vika massa tvätt, får se om jag orkar det ;P

Måste även testa min bikini som jag fick igår från hm :)
Hoppas den passar :)

Hmm.. undra om man ska spela lite super Mario? :P
Blev lite sugen nu :)

usch, tittade preci ut och det har börjar snöa igen!
När ska det ta slut egentligen!??
Vill ha vår och sommar nu!!!


//Jenny

Underbara Lördag <3

Tänkte skriva om Lördagskvällen när Tina hade 21 års fest :)

Eftersom hon hade match på kvällen, så fick jag plocka och städa lite i lägenheten innan alla kom :P
När Tina kom vid 20.00 så var nästan alla redan där :P
Det var mycket folk kan jag säga, tror vi var runt 20 pers. Så när Tina kom så började alla sjunga för henne :) Hon gjorde ordning sig lite fort  och sen hade vi väldigt trevligt :) Satt och snackade och det blev många skratt. Tyckte det var väldigt kul att vi var så många, inte ofta vi alla kan ses samtidigt så det var extra roligt faktiskt :) I slutet av festen blev det väl väldigt högljutt, rödvin på matta och spya. Men det gick bra ändå alltihopa :) Vi ordnade det mesta innan statt, sen bar det iväg och shit vad roligt det var :D:D Det var länge sen det var så roligt på statt alltså ;P Kanske för att vi var ett stort gäng som gjorde det så kul? :D jag dansade typ hela kvällen och fick hjälpa Therre lite där också, hon ramla ett antal gånger men det gick bra ändå :P haha.

Det blev en toppen kväll kan jag säga :D:D
Tack alla för att ni gjorde kvällen så himla lyckad!
Vad skulle jag göra utan er? <3<3<3



Har massa bilder från festen, men har inte lagt in dom än på datorn. Men det kommer :)
Men här är en gruppbild som vi tog, det är från Erikas kamera så snodde den ;P
Nästan alla är med på bilden :) <3<3


RSS 2.0