Om första dagen i skolan

Hallå där :)

Skulle ju skriva om hur min dag igår var i skolan.
Jag kan ju säga att det är tur att jag har Tina som går där, hon mötte upp mig och visade lite i skolan. Det är ju hur stort som helst, förstår inte hur man ska hitta alltså! Jag hittar typ till aulan och biblioteket, eftersom det ligger vid stora entren ;)
Men igår iaf fick jag sitta i Aulan hela dagen, fick information bara. Sen en liten rundvandring, men lärde mig inte så mycket av det eftersom dom bara visade biblioteket, vart studievägledarna sitter, restauranger. Dom förklarade inte hur man ska tänka med salar och sånt där.. Så det har Tina förklarat för mig lite men tycker det är svårt ändå :P

Imorgon är det väl som det gäller, då börjar skolan på riktigt.
Det är imorgon som lektionerna börjar.
Blir att gå upp vid 06 imorgon eftersom jag börjar 8.15, kommer bli jobbigt att pendla de första veckorna, sen kommer jag nog komma in i det mer :) hoppas jag ;)

Men så ligger det till just nu iaf.
Får hoppas man börjar lära lite nytt folk imorgon.

Just ja, fick nycklarna till lägenheten idag :D
Härligt härligt :)

Nu ska jag duscha sen måste jag göra massa ärenden :P

Tjarråå

Imorgon gäller det!

Jag är så himla nervös!
Imorgon börjar allvaret, och jag vill inte!
Lilla jag ska gå på ett stort universitet!! :O
Helt sjukt.. förstår inte hur man ska hitta.
Jag har ju jäkligt tur att Tina går på universitetet och kan hjälpa mig, men tänk alla de andra, som kommer och är helt nya och själva och har ingen kompis som går där, hur tusan gör dom?
Usch så nervös är jag... hur ska det gå!??

Om jag ska vara ärlig så är jag inte ens sugen på att börja plugga =/
Låter kanske dumt men så är det.
Men känns som att det är det som man måste göra nu för att ha något att göra. Så det är därför jag börjar. Tycker inte ens det ska bli kul, men kanske ändrar inställning sen när jag har börjat? ;)
men tänk er själva att börja plugga när man har jobbat sen efter studenten.. nej usch. sätta sig i skolbänken igen liksom.. not fun!

Men men..
Jag kanske skriver imorgon och berättar hur det har varit :)

Önska mig lycka till!



Hemma i Sverige igen!

Hallå!
Tänkte bara tala om att jag är tillbaka i Sverige igen efter en underbar vecka i Alanya!
Vädret har varit kanon där nere, nästan för varmt :P Gick inte att ligga i solen något, var mest i poolen eller i skuggan. Men jag har haft det kul med sol, bad, god mat, druckit gott, träffat nytt folk, turkisk fest, båttur och umgåtts med dom bästa såklart :) <3

det negativa med resan var att jag fick så himla ont i ena örat, så det förstörde en del. Idag fick jag komma iväg till vårdcentralen 14.30 och det visade sig att jag hade öroninflammation. Så det är ju inte så konstigt att jag har haft det så himla ont! flygresan när vi skulle landa var det värsta jag har varit med om, så ont har jag aldrig haft förut!! fy fan alltså! jag bara grät och grät och grät.
Men nu har jag fått pencellin så får hoppas att det kommer gå över snart. Än har det inte gjort det men inte så konstigt kanske eftersom jag började med pencellinen idag.

Tänkte berätta mer om resan någon annan dag när jag har mer ork och lust.

Just nu är jag så himla trött och har ont i örat så ska gå och lägga mig och tycka synd om mig själv.



                                   Jag i Alanya.

Mer bilder kommer också senare :) 

Tjarrrååååå

Nej nu blir det sista inlägget innan jag drar till ALANYA ;D
Åker klockan 00.00 från Degerfors ungefär, planet lyfter 07.00 imorgon bitti, ni kan ju tänka på oss då, eller så ska jag tänka på er när ni kommer vakna och titta ut genom fönstret och se höstväder! i Alanya kommer det vara 32 grader i skuggan hela veckan!! så jäkla gött!!!

Så nu ska jag hitta på något med Sofie innan vi drar in till Degerfors. Där ska vi sitta hos Tinas mamma med Tina och göra något, vänta på att tiden ska gå kanske ;)

Ni får ha det så bra här hemma ;)
För vi ska ha det GRYMT BRA!! :D
Ska sola, bada, äta gott och festa åt er med, lovar!
Och Linnea, ska tänka på dig på torsdag när du börjar skolan haha ;) ha det så kul gumman ;)

Hej då Sverige!
Hej Alanya!!!!! :D:D:D:D


packar för fullt

Jag håller på och packar för fullt till Alanya, tycker det är så himla svårt och veta vad man ska ha med sig, men det får duga nu, tycker jag har för lite kläder med mig men som sagt, man drar alltid med sig för mycket kläder så den här gången kanske det blir bra? :)

jag blev grymt taggad nu att komma ner till värmen och sola, bada, festa, äta god mat, dricka gott och bara njuta! Jag tror det kommer bli en rolig och minnesvärd resa, det kan ju iofs inte bli bättre när jag har mina brudar med mig ;)


                         I Sunny Beach förra året ;D


                     Hotellet i Turkiet som vi ska bo på :)

Miss you!

Jag saknar Fernando..
Det blev så tomt här utan honom :(
så egen men ändå världens goaste.
Hoppas du kommer få det bra nu i ditt nya hem!





Helt sjukt att man kan bli så "kär" i en katt.


Torsdag

Nej jag måste börja med och säga att jag är besviken på er mina läsare, INGA kommentarer på länge har jag fått, dåligt dåligt. Trodde jag skulle få något om mitt fallskärmshopp i alla fall, men inte ens det fick man.

Jaja.. nog om det.
Dagarna rullar på..
Ni som inte vet så har jag skaffat mig en lägenhet på frödingsvägen (såklart) ;) det är ju där alla bor nu typ så :P jag väntar bara på att få massa papper så vi kan skriva på dom, sen är den min :D wiiee det ska bli riktigt spännande :) jag ska ta kort på den sen när jag har fått nyckeln så ni får se hur den ser ut, sen får ni ju självklart komma på besök också, kommer bli så ensamt :P Men får hoppas att jag kommer trivas :D men det tror jag nog, Sofie bor ju snett ovanför mig så det är ju skitbra :D Och den är helt inflyttningsbar också, behöver inte göra någonting, great ;D
Måste köpa mig en soffa, vardagsrumsbord och köksbord bara. Soffa är väl det som jag behöver mest! köksbordet kan jag vänta med, man sitter ju typ aldrig där ändå.
Så så ligger det till i alla fall :)

Och snart åker man till Alanya också, fy fan vad gött det ska bli :D Min sommar är inte över än och det känns riktigt bra :D Var inne till Örebro idag med sofie och Jessica och växlade pengar :) På tisdag natt bär det iväg, läängtar :D Måste börja packa snart också, eller i alla fall ta fram kläder som jag ska ha med mig.

Just ja, nu har man ett kattunge på rummet också.
sofies morbror ska ha den, men Sofie ska åka med den till Hällefors på Lördag eftersom hon ändå ska dit då, och hon försökte ha honom hos henne men hennes katt Jesus var så elak mot den här kissen så han får vara hos mig så länge. Just nu är han så himla trött för han har nog inte vågat sovit något inatt hos Sofie, Så han kommer nog sova hela dagen. Kul för mig inatt, då kommer han väl vara jättepigg och vill leka eller nåt :P Jag får hålla tummarna på att han vill sova och vara go bara :) jag kommer väl bli helt kär i honom så jag vill inte lämna tillbaka honom ;P

Ja som sagt, det rullar på här ;)
Händer något varje dag tycker jag! haha :P

Nu ska jag äta, sen får vi se vad det blir :)
antar nog att jag åker till Sofie senare och softar med henne :)

ha det gött!
Och kommentera gärna ;)
Så lovar jag att inte skälla på er igen ;)

Mitt fallskärmshopp :D

I Lördags var stunden kommen..
Dags för mitt fallskärmshopp.
Gick upp 7 på morgonen, gjorde ordning mig, försökte få i mig en macka, men tror ni det gick? NEJ! Jag var sååå nervös.. det går inte att beskriva. I bilen på vägen dit sa jag inte ett ljud, jag bara satt och tänkte och var nervös. Försökte sova en stund, men gick inte länge.
Vid 10 var vi framme. Gick och betalade allt, sen fick jag min overall som jag skulle ha på mig. Vi gick tillbaka till bilen för mamma och brorsan ville ha Kaffe, och då kom resten av gänget också som skulle vara med och kolla och stötta mig :)

Efter en stund satte jag på mig overallen sen kom killen som jag skulle hoppa med. Han presenterar sig och säger att han bara pratar engelska. Då blev jag på något konstigt sätt ännu mer nervös, varför vet jag inte? :S Var väl rädd att jag inte skulle förstå honom men de andra var ju med, så jag fattar inte. Han satte mig en sele sen berätta han lite vad jag skulle göra. Efter det gick han och sa att han kommer tillbaka när det är dags och hämtar mig. Och jag blev så nervös, jag började gråta och alla tröstade mig. Jag säger då det, det var en jäkla tur att de som var med ville följa med, för jag hade inte klarat det själv.
sen var det bara att vänta och vänta... och det gjorde ju inte saken bättre. Jag var så jäkla rädd, började gråta igen!! Och efter ett tag kommer han som jag skulle hoppa med, han tröstar mig lite och berättar att det kommer gå bra. Sen tar han mig under armen och går till planet. jag skakar verkligen, kamerakillen filmar mig men inget som jag märkte då. Men nu när jag har sett filmen så ser jag att jag är dyng rädd :P

När vi väl satt i planet så tog det kanske ca 20 minuter innan det var dags. Det var massa som hoppade innan mig. Men sen var det dags, och han hoppade bara ut med mig, det går ju inte att tveka liksom. Och sen när man var där i luften, ja det går inte att beskriva alltså! det var så jäkla grymt!!! Det regnade lite, så det gjorde lite ont, men det sket jag fullständigt i, för shit vad häftigt det var!
Och när fallskärmen löste ut sig så var det underbart och kul :D man verkligen sväva bara och kunde titta på utsikten, så härligt så ni anar inte :D:D Landningen gick också bra.

ÅÅhh jaa det var så häftigt alltså :D
Det var inte så farligt som man tror, man skrämmer upp sig själv så innan, vilket inte är bra. Men han som jag hoppade sa det med, att alla säger att det är inte så farligt som man tror innan, utan alla tycker det är så jäkla härligt :D Och ja, jag kan bara hålla med!

När jag väl var nere så hade jag lite svårt att fatta att jag verkligen har gjort det. jag var lite chockad. Och alla frågade massa och jag kom liksom inte ihåg allt :P Men jag fick ju en film och när jag har sett den så kommer man ju ihåg :D så jäkla grymt alltså! Jag tycker att alla borde testa det här, för det är så häftigt!
Och man är så stolt över sig själv, och det borde man vara med, inte alla som vågar detta.

Jag vill tacka Tina, Erika, Jessica, Anna, sofie, Catte, brorsan och mamma som följde med mig och stöttade mig! Hade aldrig klarat det utan er ska jag säga er! Ni är så jäkla underbara <3
Måste även tacka Darcy som jag hoppade med, en charmigare och snällare kille får man leta efter. Han stötta mig också och gjorde mitt hopp så jäkla bra :D
Tack tack tack :D <3<3<3

Filmen på mitt fallskärmshopp finns på facebook :)
Här kommer lite bilder, resten finns också på facebook :)
















snart Lördag

Idag fyller världens bästa pappa år :D
Grattis <3<3


Har varit och fikat med honom idag och gett presenter :)
Sen hem en liten sväng och fixade lite saker, sen kom Sofie så då åkte vi upp till stan. Gick och tog ut pengar, köpte present till mamma eftersom hon har fyllt år. Sen leta vi som tusan efter något till Catte och Blirren, men det är ju grymt svårt alltså! men till slut hitta vi något och det får helt enkelt duga. Fick ju reda på igår att dom skulle ha fest imorgon så det blev ju lite stressigt kan man ju säga.

Men imorgon är det fullt upp.
ska upp 7 imorgon bitti för vid 8 bär det av till Västerås där jag ska hoppa FALLSKÄRM!
Jag är så jäkla rädd ska jag säga er. Ont i magen som tusan har jag med. Skulle kunna bryta ihop när som helst och bara stortjuta, så rädd är jag!! fy fan alltså.
MEN JAG SKA KLARA DET!!
panik panik panik panik panik panik!!!!!!!!

Efter det om jag klarar mig, så blir det hem och duscha och slappa, sen iväg till Anna som har grill och mys, ska sitta och dricka och grilla och bara umgås med vännerna. Sen får man väl försöka hinna in till Catte och Blirren med här i Kga. Det kommer bli snärjigt men det får helt enkelt bli så. Blev lite tokigt allt det här.

Men jag skriver nog mer imorgon när jag har kommit hem från västerås. (om jag överlever).

Ni kan väl tänka på mig klockan 11.00 imorgon?!

Önska mig Lycka till..

Lägenhet

Nu har jag hittat en annan lägenhet som jag är sugen på.
Har mejlat så vi får se när hon svarar, ska iaf gå och kolla på den :)
Den såg mycket bättre ut på bilderna än förra lägenheten jag kollade på, så hoppas hoppas hoppas att jag kommer bli nöjd när jag tittar på den :) Jag skulle bli så glad då :)


det närmar sig lördag..... =/

Nervös?

Dagarna rullar på.
Igår var jag och kollade på lägenheten.
Det var ju en del att göra i den, så jag erbjöd henne 20 000 men det gick hon inte med på, så då får det vara. Får se om hon får den såld, annars hör jag väl av mig igen och ser om 20 000 duger då åt henne.

Imorgon ska jag ju på intervju också, eller intervju vet jag ju inte riktigt om det är. Tror dom vill träffa mig och se vem jag är och sen ska jag nog få massa information. För hon sa ju i telefon att jag har fått det här som extra jobb, så det är väl mer att jag ska få veta lite mer imorgon :) Så jag är inte nervös inför det här, och det är ju bra :)

Men något som jag börjar bli nervös över är ju fallskärmshoppet!! Det är liksom på Lördag som jag ska göra det, helt sjukt, PÅ LÖRDAG!!! Det är ju snart.
Jag kommer att dö, så känns det som nu i alla fall.

På kvällen då så vill jag gärna ut, skulle vara kul :)
Hoppas några är med mig då, inte så kul att gå ut själv direkt ;) haha.
Men är ni på så hör av er :D

Ska snart lägga mig och kolla på någon film så jag blir trött.
Ska ju få gå upp 09.30 imorgon, tidigt för min del, hur ska det gå? ;) haha.

Ha de!

Älskade hund <3<3

idag har det varit en jobbig dag.
Sofie ringde förut när jag var i affären med mamma och sa att murra ska avliva Freja. jag smsade murra och hon sa att jag fick komma om jag ville, och säga hej då. Och det ville jag såklart, har inte träffat henne på hela sommaren.
usch det var jobbigt, man led verkligen med henne.
Erika kom förbi också, och alla tre satt och grät.
Men man får tänka att hon kommer få det bra.

Älskade Freja, nu har hon somnat in.
Världens bästa hund var det, hon gav sånt intryck på oss alla, finare hund får man leta efter.
Det kommer bli tomt nu, men vi vet att hon kommer få det bra i himlen <3


Sov gott Freja <3<3






I´m Happy :)

Imorgon kväll ska jag nog kolla på en lägenhet :)
Hoppas att jag kommer bli nöjd och bara vill ha den, skulle vara underbart :)

Det går bra nu :)
Och jag mår bra också för den delen, jag är så glad :)

RSS 2.0