Gick lättare på jobbet idag än vad jag tro...

imag1261 (MMS)

Gick lättare på jobbet idag än vad jag trodde eftersom jag bara sov i 4 timmar inatt, men det betyder alltså att det kommer vara grymt jobbigt att gå upp imorn och vara på jobbet! Tisdagar är alltid värst! Direkt efter jobbet så åkte jag till stan och mötte upp murra på som hemma, käkade club toast (såklart) och tog igen massa skit snack! Mkt trevligt <3 shoppade en mascara som ska vara bra till allergi, hoppas hoppas! Sen smycken också :) kom hem och hade fått lönespec, fick mer än vad jag trodde, man tackar :D åkte hem till mamma och fixade matlåda :) så nu blir det att kolla på oth resten av kvällen :) ikväll ska jag sova TIDIGT! Så det så! Pöss


Har hunnit med en del idag fast jag vakna ...

img_20120624_145 (MMS)

Har hunnit med en del idag fast jag vakna klockan 12. Jag har tvättat, åkt och handlat, ätit hos mamma, hängt upp tvätten, diskat, betalat räkningar, rensat avloppet i handfatet, bäddat rent och duschat :) nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och fortsätta kolla på oth :) imorn blir det jobb, sen direkt till stan för att fika med murra :) alldeles för länge sen jag träffa henne nu känner ja! Ska bli trevligt :) klockan är ställt på 5 så det är väl bara att tagga till för en ny jobbvecka ;)


Har ju glömt att visa kortet som jag gjord...

imag1198 (MMS)

Har ju glömt att visa kortet som jag gjorde till therre när hon fyllde :P såhär blev resultatet iaf. Hade en bra midsommar igår, åt god mat hos mamma och sen gick jag vidare till therre där hon och lindha var :) det blev red brick också. Idag har jag mått bra men varit seg.. mina ögon kliar och jag börjar bli tokig på det här, funderar på att ringa vårdcentralen på måndag och rådfråga dom. Har kollat på One tree hill hela kvällen och gör fortfarande, lugn och skön lördag helt enkelt :)


Påminnelse till mig själv: överdosera aldr...

Påminnelse till mig själv: överdosera aldrig allergitabletter!!


Helt sjukt, jag är verkligen Sprängtrött m...

img_20120614_121 (MMS)

Helt sjukt, jag är verkligen Sprängtrött men jag kan absolut inte sova!! Jag blir galen snart, vad är det för fel!?


Idag har jag verkligen varit skit trött på...

imag1233 (MMS)

Idag har jag verkligen varit skit trött på jobbet, jobbigaste dagen på hela veckan! Gick som en jäkla zombie när jag städade :P men jag gjorde mitt jobb iaf, det är väl huvudsaken. När jag kom hem slängde jag mig i soffan direkt. Somnade till typ en kvart sen vakna jag av sms, tur det för då hann jag aldrig somna in djupt, som man inte ska göra! Tog macka och en kopp te (som sen gick sönder) typiskt sen har jag kollat på oth hela kvällen. Kom precis ur duschen och nu ska jag väl inte göra nånting. Så har min torsdag sett ut ;) hedda hedda


Har shoppat lite idag :P var ute efter en ...

imag1242 (MMS)

Har shoppat lite idag :P var ute efter en långklänning och kommer hem med allt det här istället :P jag har köpt en grön bh och trosor (ja jag älskar grönt), ett grönt linne med massa hjärtan på, ett turkost linne, en brun kjol och en svart ( har redan en sån svart kjol men jag använder den ofta så lika bra att ha två), strumpbyxor, nylonstrumpor och armband. Är nöjd :) men jag ska hitta en långklänning, så är det bara :P nu snart ska jag lägga mig och kolla på oth :) har lånat massa säsonger av tina :) en jobbdag kvar sen helg! Ska bli underbart att få sova ut på fredag :P PÖSS


<3


Ligger i sängen och kollar på vänner, skön...

img_20120619_195 (MMS)

Ligger i sängen och kollar på vänner, skönt :) har gjort klart allt inför jobbet imorn och jag har duschat så nu ska jag bara slappa i sängen tills jag somnar :P kan även säga att min midsommar blir att vara i Karlskoga... Vart än vet jag inte, kanske hos Sofia :) orkar inte med omständigheter så då är det lika bra att vara hemma. Så är det. Är mer taggad inför maskinen faktiskt, längtar mer till det :P midsommar kan man egentligen lika gärna skita i :P nej nu blir det slapp. Hedda hedda


sleeeeeten

Fy vad trött jag är idag!
Klockan ringde 05.00 imorse... trodde den skämta med mig när den ringde! men det var bara att masa sig upp.. pigg och gla!? öh nä!!

Är fan tröttare idag än vad jag var igår när jag kom hem från jobbet.
Mina fötter värker så ini!! och mina ögon vill bara blunda.
Ikväll ska jag sova tidigt, så är det bara.
Somna efter 23 igår.. och det är försent om man ska upp 05 ;P
Så ikväll blir det att lägga sig tidigt i sängen :)

Var på bilbingo igår kväll med mamma, sofia och stina.
Det var roligare den här gången faktiskt :) jag fick vänta 2 gånger, mamma 1 gång, Sofia tyvärr ingen gång och Stina fick vänta hela 7 gånger och hon vann 1000 spänn :D Kul för henne! :) hon satt även och väntade på rövaren helt länge, men tyvärr vann hon inte.


Jag måste duscha, diska, fixa matlåda nu..... eller typ snart ;P
Sen vill jag sova men klockan får väl inte vara för tidig heller kanske :P

Men det går iaf bra på jobbet, eller idag har det iaf gjort det :P Tycker det har gått bra för att vara första dagen och gå själv, och att jag bara fick gå brevid en dag!
Bara fortsätta såhär hela sommaren nu då :P haha.

Nej vila skulle ju vara skönt kanske ;P

Hedda Hedda

Har inte hunnit bloggat idag, fullt upp he...

img_20120617_024 (MMS)

Har inte hunnit bloggat idag, fullt upp hela dagen verkligen. Det gick bra på första dagen på jobbet idag. Mkt som snurrar i huvudet nu bara. Är nervös för imorn ska jag redan få gå SJÄLV :P hur fan ska det gå?? Nej ska upp 5 så måste sova nu!! God natt pöss


Söndag kväll

Jag var hemma hos Emma tidigare idag och fick höra lite om jobbet eftersom hon jobbar också på städ på lasarettet. Så hon lugna mig faktiskt ganska mycket :) Hon sa att den första dagen kommer du ha hur mkt som helst i skallen.. så det får jag väl räkna med :P  Men självklart är jag fortfarande nervös.. men absolut inte lika mkt som innan :P

Har lagat mat, diskat och tagit mig en dusch så nu ska jag lägga mig i sängen för jag ska kolla på filmen: Helens små underverk som går på femman. Tycker den filmen är så bra :)
Sen får vi hoppas att jag somnar i tid.. för det kommer bli jobbigt att gå upp 6 imorgon :P
haha sen sa Emma att man kommer få börja klockan 6 istället för 7 (vi får välja hur vi vill göra) men för att vi ska hinna allt så måste vi börja 6, så det är ju bara att inse att man kommer få gå upp 5 på möra hela sommaren, trevligt trevligt ;)

Men en update kommer imorn om hur det var på jobbet :)

Midsommarafton verkar ordna upp sig, jag har haft beslutsångest om hur jag ska göra. Men jag har bestämt mig nu och det blir att stanna hemma, eller hemma och hemma blir vi väl inte.. nån stuga vid vänern ska vi till. Tror det kan bli riktigt skoj :)

Skönt att det bara är 4 dagar denna vecka som man ska knega :) en soft start!

God natt på er ;)

PÖSS


True Love


Nervös är nog bara förnamnet..

Hmm.. jag bloggade inatt från telefonen men det verkar inte ha viljat kommit fram.
men men.. skrev väl inte direkt något vettigt ändå.
Typ att det ska skulle bli väldigt skönt att lägga sig i sängen efter en lång kväll och natt som man har suttit och kört runt i bilen.

Jag mår inge bra idag, är så jäkla nervös inför imorn :(
det är hemskt att man ska behöva må såhär dåligt för ett jobb... men  så är det. har jätteont i magen, tänker inte på annat än jobbet och att jag måste göra massa för det.
Jag kommer väl få lägga mig 20.00 ikväll så jag får sova lite inatt.. upp klockan 6.. hujedamig vad jobbigt det kommer bli.

Nej jag ska göra ordning mig nu sen åka till ica och handla lite INFÖR imorn.. såklart.
Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske träffa Sofia en sväng?

Hedda Hedda


Födelsedagsfest :)

En riktigt bra födelsedagsfest hemma hos Therre igår :)
Satt ute hela kvällen med god mat, bra musik och trevligt folk, kan ju inte bli bättre :)
Sen blev det red brick med Sofie, blirren och mamma och hennes kompis. Träffade folk där så hade riktigt trevligt där med :)
Idag mår jag bra också förövrigt, så frågan är vad man ska hitta på idag??
Funderar på att åka hem till pappa och höra om jag får låna hans bil idag och glida runt lite i ;)
aa ska fundera lite på den saken iaf ;P
































Fulaste inslagningen ever tror ja!! Blev i...

img_20120615_135 (MMS)

Fulaste inslagningen ever tror ja!! Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men vadå, hon ska ju ändå riva upp det ;)


Tror jag dör snart litegrann..

Fick precis gå panikt till konsum och handla ipren.
Kände att det bara blev värre och värre..
och nu när jag kom hem så tog jag ipren på en gång, och jag tycker bara jag får ondare i magen.
Kan man dö av mensvärk!? för isånna fall känns det som om jag gör det snart. Helt otroligt.
Killar ska vara glada att dom är killar alltså!!

Ska värma värmedynan och sen lägga mig en stund och hoppas att det går över snart.
Blir ju så jäkla otaggad när jag mår såhär :( jäkla skit också!!  :(

En trött tjej

Har inte sovit så bra inatt.. precis som jag trodde.
vaknade först 07.30 (den tiden som jag har gått upp hela veckan) Men aldrig att jag tänkte gå upp då!! somnade om tillslut iaf.. vaknar sen efter 11.30.. upps ;P Men ändå är jag trött... känner mig helt seg.

Idag ska jag greja lite här hemma.
slå in paket, diska, duscha, göra ordning mat som jag ska ha med mig till therre sen göra ordning mig då förstås. Men jag får nog dunka på hög musik så jag taggar till.. för det här går ju inte!

Shit vad jag känner av den där jävla pollen då!!
Mina ögon kliar som fan, usch!
cp pollen!!

Ska bli kul att komma till Therre ikväll, lite nytt folk att festa med. eller nytt och nytt, har ju träffat dom förut men vi festar ju inte direkt så ofta ;) Så det blir nice :)

Nej nu ska jag ta ögondroppar och allergitabletter, sen försöka komma igång så jag inte segar ihop här.

Ha en bra Fredag hörrni :)

PÖSS

Vad kul det är när man är Sprängtrött men ...

Vad kul det är när man är Sprängtrött men kan inte sova för den förbannade mensvärken!! Har inga ipren hemma heller så det här kan ju bli en rolig natt... Suck :(


Glad tjej! :D

Jag fick sommarjobbet :D :D :D
Börjar redan på Måndag!!! :D
Är superglad verkligen!
Så jävla gött att få ha något att göra under sommaren.
Sen är det väl bara att ladda om till hösten och tänka ut vad man vill göra... men det tar vi ;)
NU ska jag knega hela sommaren och det ska bli så kul och skönt :D :D

Skit glad verkligen!!
Detta ska firas imorn kan jag lova :D
Therre fyller ju och det ska vi självklart fira, men måste fira att jag har fått jobb också, så blir dubbelt att fira ;)
wiiieee :D


Är sprängtrött så nu ska jag lägga mig och kolla på film :)
Skönt att vara utvilad imorn med :)

PÖSS


Ibland är det kul att få post :D

imag1223 (MMS)

Ibland är det kul att få post :D


Halv två idag gäller det! Är lite nervös m...

img_20120512_150 (MMS)

Halv två idag gäller det! Är lite nervös men tror det kommer gå bra. Går omkring och är glad hela tiden så positiv kommer jag allt vara ;) haha


Cute


Jag är stentaggad!! Det får gärna bli 29 j...

img_20120613_181 (MMS)

Jag är stentaggad!! Det får gärna bli 29 juni NU! :D :D


JAAA!! :D

Jag är så himla glad :D :D :D :D


Det är varmt, jag är tung i huvudet och fö...

Det är varmt, jag är tung i huvudet och förkyldningen blir bara värre. Det här kommer inte bli någon rolig natt känner jag på mig.


Vart fasen tog värmen vägen?? Det är mitte...

img_20120508_133 (MMS)

Vart fasen tog värmen vägen?? Det är mitten på juni och man kan tro att det är höst ute! Jag vill sola!!!


Tänkte tipsa er om denna, den luktar under...

img_20120612_204 (MMS)

Tänkte tipsa er om denna, den luktar underbart gott! :) jag köpte den på Öb igår. Så nu ligger jag nyduschad i sängen och luktar jordgubb, mums ;)


2012-06-12

Hallå vad blire?
Känner mig helt förkyld.. har nysit flera gånger idag och är lite snorig. Men jag kan inte säga om det är förkyldning på G eller om det är pollen.. för jag har glömt att tagit allergitablett idag, så kan lika gärna vara det. Vi får väl hoppas på att det är så, för jag har inte tid att bli sjuk nu! Ska ju på fest på Fredag och det vill man ju INTE missa :P

Har myst till det lite för mig själv nu såhär på kvällskvisten. Har tänt ljus, har ätit macka, ägg och druckit gott te :) mys mys :)

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag känner mig fräsch igen :)
Sen ska jag väl försöka hitta nåt att titta på på tvn ;P

Har varit hos mamma idag en sväng med och försökt hjälpa henne med hennes internet.
Men tele2 är ju CP! Går ju inte ens att ringa kundservice.
Tycker lite synd om mamma att det aldrig kan flyta på bra för henne.
Ringde Sofie och hon aktiverade simkortet för det var ju inte ens aktiverat!? varför sa dom inte det till mamma igår när hon pratade med en??? cp! men Sofie sa att vi var tvungna och vänta ett tag så mamma skulle testa senare om det fungerar... men tyvärr har jag en känsla av att det inte kommer göra det =/ Stackars mamma =/

Har även fått en ny stol till möblera på balkongen, den ena stolen var ju trasig så gick ju knappt sitta på den :P Tack bästa mamma för den ♥

Nej duscha var det!

Hedda Hedda


Tagga råååå

Sitter och försöker tagga till till Fredag, för då har Therre fest :D



Wie, jag håller på och framkallar hem mass...

img_20120612_153 (MMS)

Wie, jag håller på och framkallar hem massa bilder :D älskar kort, tycker det är så roligt att ha. Framkallar från båda kryssningarna och massa fester! :) helt kul att ha sen ju :)


.......


Jag vet vart jag vill jobba nu, har mejlat...

img_20120604_142 (MMS)

Jag vet vart jag vill jobba nu, har mejlat så nu är det bara att hoppas på svar! Man kan ju inte få värre en ett nej liksom. Kanske inte kan få ett jobb på en gång, men praktik kan jag också gå med på, bara så jag har något att göra.. och sen om det leder till jobb är ju bara ett plus ;) sitter och försöker skriva ett personligt brev nu.. det är inte det lättaste kan jag säga er!


Åh jag kom på att jag måste köpa biljett t...

img_20120511_155 (MMS)

Åh jag kom på att jag måste köpa biljett till maskinen som spelar på statt 29 juni! Funderar på att åka och fixa det imorn så jag har det gjort. Jag SKA på maskinen, kvittar om jag får gå själv eller inte, dit ska ja :P och det är väl bäst att köpa biljetten nu medan man har pengar, right? ;) Förövrigt en väldigt ful bild på mig :P och Sverige förlora.. trist! God natt!


<3


Kom igen nu!

Jahopp nu sitter jag bänkad framför tvn och kommer göra det resten av kvällen med.
Fotboll it is!! :D
Kom igen nu Sverige, Heja Heja :)



Jag gjorde spränggod mat förut btw.. det blev stekt potatis, ägg och bacon!!
Så jävla gött, inte ofta jag äter det så det satt fint förut kan jag lova ;P

Har även pysslat lite, men mer än så kan jag inte säga ;)

Nej mysa ner mig i soffan nu och heja på Sverige :)

Hedda Hedda


Hem till kära mor!

Sleeeeeten tjej!
Men nu drar jag hem till mamma en sväng, ska hjälpa henne med hennes dator.
Har faktiskt gjort massa nytta idag: varit hos work for you, skickat viktiga papper, diskat, städat och lagat mat.
Det behövdes städas kan jag säga er :P

Nej mamma väntar,

Hedda Hedda


Happy


Student 2012

Nu kommer det lite bilder från Linneas student i Fredags.
Dessa är taget med min kamera, så det kommer komma mer bilder när jag har laddat över från mobilen också ;)






















Såhär såg man ut i fredags när Linnea tog ...

imag1174 (MMS)

Såhär såg man ut i fredags när Linnea tog studenten :) har haft fullt upp hela helgen därför jag har varit dålig på att uppdatera. Men en grymt bra helg har jag haft :D är så trött så ska lägga mig nu, blev inte så mkt sömn inatt, men jag uppdaterar mer imorn och visar bilder från studenten :) god natt! PÖSS


The A team

Blirren och Sofie tipsade mig om denna låt, sjukt bra!


Frisyr

Sitter här och funderar lite...
Jag behöver verkligen gå iväg och klippa mig snart.
Och grejen är att jag har presentkort på klippning, så det är bara att boka en tid.
Men frågan är hur jag ska klippa mig.
Jag vill göra nåt nytt med håret! Men jag vill ändå ha kvar mitt långa hår!
Har ni några tips på vad jag kan göra!?
Skulle vara jättesnällt verkligen, har suttit och sökt på frisyrer men vettetusan alltså =/
Hjälp mig.. snälla!

True True


Sitter hos pappa just nu och väntar på att...

img_20120607_121 (MMS)

Sitter hos pappa just nu och väntar på att klockan ska bli 13, då ska jag till mammas jobb och äta mat tänkte ja :) har varit hos jobbcoach idag med, funderar lite på vad jag vill göra.. ska prata lite med jobbcoachen på måndag tänkte ja. Och gud vad jobbigt det var att gå upp imorse då, hatar tidiga mornar! Värsta jag vet tror ja :P hoppas ni har en bra dag :) PÖSS


Nationaldagen

Jahopp, Sveriges nationaldag idag.. gratts grattis får man väl säga ;)

Satte igång och tvätta imorse när jag vakna, eller jag blev väckt rättare sagt ;)
När maskinerna var klara så åkte jag, mamma och Sofie in till Marieberg och shoppade :) eller jag och mamma letade efter studentpresent till Linnea, och vi hitta :D blir kanon tror ja!
sen fick vi nog i ALLA affärer där inne, kändes som det iaf :P mamma och Sofie shoppade.. och Sofie shoppade massor :P så nu får hon äta nudlar resten av månaden ;) jag hitta sånna där shorts med spets nertill som jag har letat efter.. 59 kr, som hittat! det var det jag köpte. jag ville ha massor men har man inte pengar så har man inte :/

Träffade Erika där inne också, så hon följde med och käkade med oss :) var länge sen jag träffade henne så det var trevligt :)

Nu har jag diskat, hängt upp tvätten och duschat.
Så nu ska jag sätta mig och pyssla lite tänkte ja.
Tror Linnea skulle komma förbi en sväng sen.. får se när det blir, hon är ju så seeeeeg jämt ;)
Det är ju en dag imorn också så hade tänkt att lägga mig tidigt ikväll.

ska kolla lite i garderoben ikväll vad jag ska ha på mig på studenten också.. tänkte att Linnea får hjälpa mig lite med det :)

Här kommer lite mer bilder från balen igår.
Åkte ju dit vid 20.30 igen för ett litet ärende till Linnea, så passade på att ta lite mer kort då ;)

Jaha.. nu kom Linnea.

Hedda Hedda





The End

Jahopp.. då var desperate housewives slut nu då, sorgligt måste jag säga :(
Vill inte att det ska vara slut.. vill ha MER! och så som det sluta med.. man ville ju bara se ännu mer nu :P
Jag måste skaffa alla säsonger av desperate, har 5 säsonger men måste ha alla, så är det bara ;)
Jaja.. tråkigt att det är slut nu.. men det kan väl inte hålla på i all evighet heller iofs.

Nu ska jag bädda rent i sängen, sen blir det nog att lägga sig i sängen och kolla vänner :)

Natti Natti mina vänner :)

Och Linnea: Hoppas du har superkul på balen ikväll, njut varenda minut!! ♥

Såhär såg man ut idag:




Balen 2012

Har varit och kikat på balen, var där 17, helt tidigt :P fick vänta stenlänge på Linnea.. tror hon kom vid 19.30 :P Var nära på att missa henne också.. herregud :P Jag missa totalt i vad dom åkte i iaf :P
Men här kommer lite bilder:



Linneas vän Anna.



Linneas vän Sofie.



Linneas vän Malin.



Linneas vän Sandra.



Och så själva Linnea då ;)




Jättefina :D

Gud vad tiden går fort alltså, Linnea som jag har känt hela livet ska nu ta studenten.
Känns ju som jag tog studenten nyss.
Jag längtar till Fredag, då ska vi fira :D <3

Idag var det ännu jobbigare att gå upp imo...

img_20120604_142 (MMS)

Idag var det ännu jobbigare att gå upp imorse kan jag lova er!! Höll på att dö där en sväng tror ja :P men det var ju bara att masa sig upp och göra sig i ordning för att åka till work for you. Va där till 11 typ, sen drog jag till stan och köpte lite grejer till studenten. Kollade även studentpresent till Linnea... Men det gick ju sådär :/ så imorn ska mamma och jag åka till Marieberg för att hitta nåt där, bättre utbud där som sagt ;) för på torsdag kommer det nog bli stressigt att försöka hitta nåt. Har varit hos mamma och ätit så nu är jag hemma och tänkte vila en stund :P sen blir det duschen och sen hämta Sofie för vi ska gå ner och kolla när Linnea går på balen :D hennes klänning är underbart fin! Ska ta massa kort! Så ser min dag ut :) hedda hedda


Mamma, jag och Stina åkte på bilbingo ikvä...

img_20120604_201 (MMS)

Mamma, jag och Stina åkte på bilbingo ikväll. Vann ju inte ett skit, jag fick inte ens vänta nån gång! Sämsta omgången nånsin tror ja! Stina fick vänta två gånger iaf, men ingen av oss vann. Det enda som var roligt var att jag träffa murra där :) alldeles för länge sen jag träffa henne! Det tutades allt från deras bil så nån av dom vann ;) jag hoppas det var du murra :) nu har jag druckit varm choklad och ätit två knäckemackor så nu ska jag lägga mig och sova. Upp halv åtta imorn igen. Natti natti


Det är helt sjukt vad trött jag är. Har ta...

img_20120604_142 (MMS)

Det är helt sjukt vad trött jag är. Har tagit mig en powernap och när jag vaknar så har jag huvudvärk, tack för det! Blir att ligga i soffan en stund till. Så idag är jag osocial mina vänner!


Måndag och en trött Jenny

Uppe med tuppen idag känns det som.
Nej men 07.30 ringde min klocka imorse, det var INTE roligt kan jag lova. Guuuud vad trött jag var. har sovit väldigt oroligt inatt så kan nog vara därför jag var lite extra trött idag.
Men som sagt, klockan 9 var jag iväg på möte.. work for you heter det. Riktigt trevligt där måste jag säga. Det är jobbcoacher som hjälper en och så är vi en grupp på nästan 20 pers och hjälper varandra :) Började idag så har inte hunnit kommit in i det så mycket, men trevligt folk är det :) Idag var det mest att vi skulle presentera oss för gruppen och vad vi har sysslat med tidigare osv. ska dit imorgon med, får se vad vi ska göra då. Blandade åldrar är det i gruppen också, det gillar ja :)

Var klar där 11 så då åkte jag hem en sväng. Sen åkte jag till mammas jobb för jag behövde lite pappershjälp.. jag säger då det, det är inte bara inte med försäkringskassan. Herregud vad krångligt. Men Anna (mammas arbetskamrat) är så himla snäll och ställer upp och ringer till försäkringskassan, Tack! Dagens ros till dig, du ställer ALLTID upp när det är något sånt där med telefonsamtal (för jag själv hatar att ringa till sånt där) Det är ju inte första gången som sagt som hon gör något sådant, och jag är sååå tacksam för det :)

Ska äta där med dom sen. är stenhungrig. Men dom äter lite efter 13 så jag åkte hem och fördriver tiden här. Kommer sega ihop här känner jag.. är skit trött idag verkligen.

Får se om Blirren kommer hit i eftermiddag med, det märks :)

Nej nu ska jag läsa lite bloggar ;)

Hedda Hedda

Irriterad och besviken

Tydligen så vet folk mer om mig än vad jag själv gör.
Så trött på skitsnack!!
Är så besviken... Man tror att man känner folk men vettefan asså!
Kan man lita på nån!?
Den frågan har jag alltid ställt mig.


Myyys

En riktig mysdag idag.
Har legat i sängen väldigt länge, åt till och med frukost i sängen idag.
så härligt när man har smattret utanför.
Har tänt massa ljus i lägenheten och Linnea har varit här och tagit en kopp kaffe med mig :)
Seg dag verkligen, men vill ändå inte att det ska bli Måndag.

Men nu ska jag faktiskt göra mig lite ordning och ge mig ut i rusket.

Ha en mysig Söndag alla :)

Hedda Hedda


Har umgåtts med min bästaste bästa hela da...

img_20120513_175 (MMS)

Har umgåtts med min bästaste bästa hela dagen idag <3 så skönt att du är hemma igen! <3


1 juni idag då, sommar! Men vart fan är so...

img_20120601_094 (MMS)

1 juni idag då, sommar! Men vart fan är solen?? Nu ska jag gå upp och göra ordning lite frukost, sen iväg. Hoppas det kommer släppa idag, eller allt kommer nog inte släppa, men stenen kommer lätta idag iaf, det tror ja. Vill bara att allt ska vara över! Ikväll ska jag ha kul iaf, men det vet jag att kommer ha så det är lugnt ;) hedda hedda


RSS 2.0