Suck!

Nu är jag så jäkla trött så jag skiter i allt just nu!!
Lägger ner alla block, böcker och sidor på datorn för att lägga mig i sängen och kolla på vänner, som jag gör varje kväll nu, eftersom jag började på säsong 1 när jag var sjuk så måste man ju fortsätta kolla, man kan ju inte bara sluta att kolla, nej nej ;P

Inatt kommer jag även ha sällskap i sängen.... mys :) aa nu undrar ni va? ;) haha.
Nej det är såhär att jag har en missemiss här på besök :) nämligen Sofies katt. Hon ville ha hennes hund hemma hos henne inatt så då ställde jag upp och tog emot Jesus (som han nu heter). Det såg så kul ut när Sofie kom och lämnade honom förut. Jag öppnade dörren och Sofie står med en kattlåda i ena handen och en katt i den andra :P Jesus kollade runt i en liten stund, och sen kände han sig som hemma :P Han har sprungit runt och busat här som tusan, sen kommer han ibland och vill gosa, det blev lite svårt att plugga då kan jag ju säga :P han gick på datorn och grejer med, så himla söt :) Får se om man får sova mycket inatt för honom, sofie har sagt att han sover hela natten iaf, vi får väl se ;) Han ligger ju och sover nu så han kanske blir pigg nu när jag går ocg lägger mig.

men men..
Har pluggat HELA dagen idag. och ändå fattar jag ingenting, det kommer gå bra det här på lördag känner jag ;)
Imorgon ska jag till Angelika en stund, för hon förstår inte heller så mycket så vi tänkte hjälpas åt :) Kan nog vara bra att plugga tillsammans.

Ni anar inte hur skönt det kommer vara på lördag eftermiddag när man är klar med den här skiten.
Då kommer det vara lugnt i en vecka typ sen är det dags för tentaplugg igen.. SUCK! Vad har jag gett mig in på egentligen??

Nej nu är det slutskrivet..
Är så jäkla trött!!!
Konstigt när klockan är 01.30 på natten?? Nja...

Nej sov gott!

Jesus hälsar också natti natti ;)

Peace


En väldigt gammal bild på mig och Tina <3


Mitt liv just nu..

Idag gick man upp vid 06 för att ta bussen in till Karlstads universitet.
Det var grymt jobbigt att gå upp kan jag lova er, kunde inte sova på bussen heller för jag mådde illa =/ Så direkt när jag kom till skolan så gick jag och tog en macka och drack kaffe, försökte läsa lite i boken som vi har till tentan men kom inte så himla långt. Sen drog föreläsningen igång. Och jag kan ju säga att jag fatta ingenting, eftersom den här föreläsningen har varit i två delar, och det var den andra idag och jag har missat den första eftersom jag har varit sjuk så var det inte så lätt att hänga med. Tyckte det var mest ointressant faktiskt.
Men jag höll ut i 3,5 timme, duktigt av mig :) sen träffa jag studiegruppen för vi skulle gå igenom en grej, så kom hem vid halv tre idag istället för halv två. Det är STOR skillnad ska jag säga er!

När jag kom hem så gick jag direkt upp till Sofie fast hon inte var hemma :P Jag lånade hennes mikro (jag måste skaffa en egen snart) och sen så gosa jag lite med missemiss :) Så go var han! :)
men sen gick jag ner till mig igen för att sätta igång med det här jäkla plugget.
Jag håller just nu på att skriva ner en föreläsning som finns på powerpoint som jag har missat i mitt kollegieblock. Jag lär mig lättare om jag skriver ner allt, än att bara sitta och läsa. Men det är ju hur mycket som helst!! Jag har verkligen skrivkramp i handen, får ta pauser då och då. Fast jag har lika ont ändå fast jag tar pauser, har suttit i flera timmar och skrivit. Kommer säkert ha blåser imorgon, kul kul.
Ska även göra likadant med en annan föreläsning (den första delen som jag har varit på idag), får se om jag hinner göra allt idag, för det är ju så himla mycket.

Så resten av den här veckan kommer ni inte se något av mig, för jag kommer nämligen inte ha något liv!! På lördag eftermiddag börjar mitt liv igen ;)

Och Linnea och Therre, såg era kommentarer från förra inlägget :)
Självklart ska ni få komma och kolla på lägenheten och fika :)
Men som sagt, det får bli efter den här veckan, hoppas ni förstår :)

Nej jag ska försöka skriva lite igen nu då.

Peace

Måndag!

Nu blev jag sugen på att skriva av mig lite igen :)

Idag har jag varit ledig, skönt faktiskt :)
Har även gjort lite nytta idag med, tagit tag i lägenheten och städat den. Även diskat världens disk!
Så nu är det äntligen gjort i alla fall :) skönt!
Sen kom Tina och vi lagade mat tillsammans, alltid roligare att laga med någon än bara till sig själv :)
Så nu är det lite disk igen, men det tar jag nog imorgon eller övermorgon, just nu orkar jag inte ställa mig där igen :P

Nu är man nyduschad, har tänt ljus och jag väntar på idol :)
Myser till det lite nu när det är höst och allt :P det måste man göra, då stämningen mycket bättre :)
Efter idol ska jag försöka mig på mitt plugg =/ Måste verkligen börja plugga nu.
Har tenta på Lördag, och jag är hur NERVÖS som helst och jag har även PANIK!!
Hur kommer den här tentan gå egentligen!??? :O
Jo.. åt H.........
Men jag ska göra allt vad jag kan för att klara den.
Så den här veckan kommer ni inte få se så mycket av mig!!
För jag ska bara plugga, plugga, plugga och plugga!!
Roligt liv va?

Imorgon ska jag till skolan igen.
Har inte varit där på över en vecka!
Hur ska det gå att komma upp 05.30 imorgon bitti när man har sovit halva dagarna annars?
Jag kommer vara död imorgon!!
Jag önskar mig själv lycka till för att komma upp ur sängen imorgon bitti!

Egentligen skulle jag hellre vilja vara på Öland just nu.
Kusin har fått barn och allt!
Vill vara hos moster för vi har det så himla mysigt och roligt ihop!
Skrattar verkligen åt allt och vi kan prata om allt också.
Vill vara där NU!!
Synd att man inte kan trolla... Då hade jag knäppt på fingrarna så att jag var där nu..
Man får väl drömma sig bort istället.

Men dom kommer nog upp hit i början av November i alla fall :) <3
Det ska bli riktigt kul!
Sen ska jag försöka komma ner dit också ganska så snart :)

Har tagit kort på min lägenhet nu.
Inte de bästa bilderna, men det får duga så länge!
Vet att speciellt min moster vill se hur jag bor ;)
Så det här är speciellt till dig moster ;)





Nej nu har idol börjat :)

Peace

26.e September 2010

Jag är så himla glad just nu!! :D:D
Fick reda på förut av min moster att min kusin har fått sin bebis idag :D:D
Han föddes 16.50 och var 51 cm lång och vägde 3915 gram :D
jag är så himla glad för Johannas och Kalles skull :D
Ni kommer bli världens bästa föräldrar!
Jag fick se ett kort på FB också, så himla söööt är han <3<3
Jag längtar efter att få träffa honom :D <3

Grattis Johanna och Kalle! :D
<3<3



Bilden är tagen i sommras på min bästa kusin :)
Älskar dig <3

Ett nattinlägg!

Jag har verkligen vänt på dygnet nu när jag har varit sjuk!
Sitter här klockan 01 på natten och har egentligen inget för mig så skulle lika gärna kunna gå och lägga mig, vilket jag ska göra efter att jag har skrivit här :)

Jag blev så sugen att skriva av mig lite så tänkte göra det nu :)

Som sagt, hela den här veckan som har varit så har jag ju varit sjuk, verkligen sängliggandes. Hur tråkigt som helst. I torsdags så kom mamma och hämtade mig efter att hon hade slutat jobbet, så följde jag med henne hem. Var ganska seg och satt vid tvn hela kvällen med henne, tog även en dusch för jag trodde jag skulle piggna till lite, men nej. Gick och la mig och kollade på film typ halva natten :P

På fredagen så ringde pappa och frågade hur jag mådde, och jag kände att jag var piggare i alla fall, inte så jag behöver ligga i sängen hela dagen i alla fall. Så jag följde med honom in till Ikea, och handlade massa IGEN, så man blev 745 kr fattigare efter det besöket. Pappa skjutsade hem mig till mamma igen och då tog jag det bara lugnt, vi köpte kinamat och kollade på idol och hade det allmänt mys :) Sen vid typ 22.30 så tog jag en väldigt lång promenad med min underbara vän Linnea :) vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord! och det är så himla skönt att få göra det ibland, så fort jag kom in igen så kände jag mig helt lättad! Älskar att ta promenader med dig tjejen, du är bara för bra :) <3
Kom in 00.30 från promenaden så jag gick och la mig direkt för mamma hade ju redan lagt sig så hon ville inte direkt köra hem mig då. Så jag la mig och kolla på film halva natten igen ;)

Och idag så blev det åtorpsmarken med Tina :) Linnea åkte med oss in dit men mötte upp några kompisar där. Jag tyckte det var en väldigt dålig marken i år, har tyckt att den har varit bättre tidigare. Jag köpte bara godis som vanligt :P efter en timme åkte vi hem igen och jag var helt slut då :P käkade resterna från kinamaten sen tog jag mig en dusch och satte mig vid tvn. Sofie kom vid 19 och då gick vi in till grannen för jag skulle vara hundvakt i några timmar. Vi gick promenad med dom i regn!! vi var jäkligt blöta när vi kom hem kan jag säga er!! frös ihjäl gjorde jag också. Men vi satt och kolla på tv ett tag sen åkte vi hem till Sofie och kollade på en film :) och nu sitter jag här :P Har betalat massa räkningar, inte ett dugg kul. Jag bara ser att alla mina pengar som jag fick igår redan försvinner. Hur ska jag klara mig!??? :O

Det är så jäkla skönt när man vet att man ska till Sofie och inte behöva gå ut när man vet att det är kallt och regnar ute :P jag tog inte ens på mig skor när jag gick upp till henne :P hur gött som helst är det :) haha. bra att vara grannar ibland alltså ;)

Nej nu ska jag göra ordning mig för sängen och kolla på massa vänner avsnitt!
Jag kanske ska börja vända rätt på dygnen igen!?? Det skulle ju vara en fördel när man ska upp halv sex på tisdag morgon!

Imorgon är det verkligen en städdag som gäller för mig!! för fy fan så det ser ut här :P Jag har hur mycket disk som helst som bara står!! och det är saker överallt verkligen!! Så det ska jag göra imorgon.. kul kul. men ibland är ju söndagar till för sånt =/

Hoppas ni har haft en bra helg :)
Den har gått hur fort som helst tycker jag :(

Natti Natti :)

Peace

Mina favoriter!

Jag har mina favoriter från Idol nu!
har hejjat på dom sen jag såg dom från första audition!
Hejja jay och Alice säger jag bara!! :D:D







Håller ni inte med!? :)

När ska jag bli frisk?!

Fasen vad sliten jag är.
Helt sjukt!
Mår som en.... jag vet inte vad.
Jag är dyng förkyld, har feber sen är mina luftrör inte och leka med alltså. Dom tjuter som aldrig förr. Har så jäkla ont i bröstet så jag får till och med svårt att andas. Helt galet, har aldrig varit med om det här förut. Nu förstår jag hur min bror och min pappa har det som har astma, usch!
Det jobbiga är att jag stressar upp mig själv när jag har svårt att andas, så då blir det ju ännu svårare. Jag gjorde det igår natt och fick panik och blev jätteorolig, så vid 03.30 så gick jag hem till Tina, så hon fick lugna ner mig.
Inatt har jag knappt sovit någonting heller för det har varit så jobbigt att andas.... jag tänkte för mig själv att man kanske ska gå till sjukhuset så dom för göra något, men sen kom jag på att dom gör ju ingenting! så jag fick helt enkelt försöka och lugna ner mig själv. tror jag somna vid 06 imorse och vakna 08 igen. Så jag har sovit lite då och då idag.

Nej usch det här är inge kul alls, när ska jag bli frisk egentligen?!
Känns som om jag kommer vara dålig hela veckan.. :( kul kul..

Så ligger det till med mig just nu..



Marie, Erika och jag från i Lördags. Jag hade så kul då och mådde PRIMA! och på söndagen så vände allting.. =/

Nej nu blir det sängen igen..
det är där jag har legat hela veckan och kommer nog fortsätta med det med :(

Hoppas ni mår bra i alla fall :)

Peace

Jag dööör

Såhär sjuk har jag inte varit på länge :(

Mår sämre idag än vad jag gjorde igår :(

Jag vill bli frisk NU!!

Sjukling

Då har man gott och blivit sjuk då..
fy fan för det här! =/

Blir ingen skola imorgon, har legat hela dagen idag.
bläää

Nej men om man ska ta och bli frisk nu då?

Glassen väntar.

Peace

Äntligen Lördag!

Idag är det äntligen lördag :)
Ska ju ut ikväll och jag tror det kommer bli kul :)
träffa lite nytt folk är alltid kul! :P

Har haft pappa på besök, har fått en kaffebryggare av honom nu så nu kan jag bjuda på kaffe :P
Vi har även varit på loppis, men hittade inget.
Och nu ska jag hoppa in i duschen, sen dra hem till mamma och äta :) för igår fick jag reda på att jag har 9 kr kvar på mitt konto, snacka om att vara en fattig student :P Så mamma får bjuda på mat idag och pappa får bjuda på mat imorgon haha ;)

sen blir det att börja göra ordning sig och börja dricka :)
får se om Marie, Angelika eller Erika kommer hit och dricker lite med mig innan vi drar vidare.
Det märks vem/vilka som kommer :P
Erika tror jag gör det iaf :)
Marie jobbar och visste inte om hon hinner innan den andra festen.

Jag hoppas och tror det kommer bli en lyckad kväll :)

Äntligen får jag dricka mitt vin ;)

Vi kanske ses på "nightshift" ikväll då ;)

Ha det gött :)

Bjuder på en go bild från i sommras :P haha

Peace


Första vikariatjobbet

Sitter just nu hemma hos mamma :)
Hon är och tränar just nu, sen när hon kommer hem så ska jag låna bilen och kolla vart en förskola ligger. Har nämligen fått jobb imorgon. Kan ju säga att jag just nu inte är så sugen på att jobba imorgon, hade sett fram emot och få en lång helg, är nämligen ledig på måndag med men skulle inte förvåna mig om dom ringer då och säger att jag ska jobba.
Är faktiskt nervös inför imorgon. Får hoppas att man blir väl omhandtagen när man kommer och att dom har tid för mig att visa mig lite hur det går till där.

Ska jobba från 9-15.30. Sen har jag träning klockan 17, jag tror att jag kommer vara helt slut imorgon kväll om jag känner mig rätt ;) Så imorgon kväll blir det soffhäng med godis kan jag ju säga :)

På lördag!! :D
Är så himla taggad faktiskt :P
Angelika som jag är med i skolan kanske ska med ut också, det ska bli riktigt kul isånna fall :D
Funderar på om man ska sitta hemma hos mig en stund innan man drar vidare till festen, och bara sitta och snacka och dricka vin :P
Är helt sugen på vin, har varit det i flera dagar haha :P
Jag tycker ju inte vin är så gott ens, helt mysko.
Dricker ju "Tania" som jag tycker är väldigt gott, så det får det bli på lördag :)

Så så ser min helg ut nu iaf :)
Tror det kommer bli kanon!

Önska mig lycka till inför imorgon, behöver det!

Peace

Snart över...

Okej, nu är det sista dagen som ni kommer höra mig och mitt tjat om plugg för ett tag :P
Ska nämligen lämna in uppgiften nu ikväll :P
det ska bli SÅ skönt och ha det över sen ska jag säga er!!
fast efter det här så är det ju dags att plugga till tentan... så jag kanske kommer tjata lite till om plugget ;) nejdå... ska ju läsa mest då så ska inte tjata för mycket ;)
Imorgon ska jag ha mitt första seminarium, får se hur det går till och hur det kommer gå. Är lite nervös att man ska få värsta svåra frågan, jag har ju inte fattat något av det här så det kan nog gå hur som helst imorgon :P

Nog om skolan nu :)

Funderar faktiskt på att gå ut på Lördag :)
Hänga på Marie tror jag :)
Har inte hört att någon av mina vänner ska ut, men om det är någon som ska det och läser detta så säg till :)
Blir nog mycket folk eftersom allt är nytt på lördag, kan nog bli kul :)
Just nu är jag taggad iaf, får se hur taggad jag är på lördag, det kan ju ändra sig minsann.

Nej ska fortsätta kolla lite på idol nu, och sen fortsätta plugga!!

Peace

Måndag

Hallå där :)
Det har varit dåligt med uppdatering här för min del men det kan jag säga er är för att det inte händer så mycket intressant i mitt liv. Därför har jag inget att skriva.
Förstår egentligen inte varför jag skriver nu heller för jag har inget att skriva :P
Om dagarna så går jag i skolan bara eller så pluggar jag på den där jäkla inlämningsuppgiften som jag inte fattar någonting av. Men jag vet att jag inte är ensam om det så det är väl skönt de :P
Satt verkligen hela dagen igår och pluggade, så jäkla tråkigt.

Kan ju nämna med att jag har flyttat in i lägenheten nu med.
Så det har jag också sysslat med nu i helgen, fullt upp helt enkelt.
Sov första natten här inatt, eller sov och sov, jag kunde inte sova.. gick verkligen inte.
Men det är väl för att det är nytt och sådär.. får hoppas det går bättre inatt.
Det var inte så rockigt att gå upp klockan 6 imorse kan jag säga er när man inte har sovit något under natten. Så idag är jag väldigt väldigt trött.. ska lägga mig en stund i soffan nu och blunda en stund, för annars kommer jag inte orka med resten av den här dagen.

Så där, nu har jag uppdaterat er lite iaf :P
Som sagt inge roligt som händer i mitt liv just nu :P haha.

Får se när nästa uppdatering kommer ;)
Ska försöka ta några kort på lägenheten med, vet att folk vill se hur den ser ut :)

peace

Värdelös!

Hur går det med mitt pluggande då??
Jag kan ju svara att det går ju inte så värst bra!! :S

Jag förstår ingenting av det..
Så är det bara.
good luck säger jag bara till mig själv när jag ska göra tentan!
Käpprätt.....

Plugga!?

Ärligt talat, hur tusan ska det här gå för mig med pluggandet??
Jag har försökt att plugga hela eftermiddan, men jag fattar verkligen ingenting!
Vad bra det känns! =/
Det är ju hur svårt som helst, kommer aldrig klara detta. Det är ju inte direkt som på gymnasienivå :S
Ååhh.. det är en inlämningsuppgift som jag har försökt gett mig på..
Men hur fasen ska det då gå på tentan om jag inte ens klarar en inlämningsuppgift!?

Det här känns lovande...


Jag vill jag vill jag vill

Jag ska skriva väldigt kort nu!
jag vill göra om denna helg igen för den var så underbart kul:


Jag och Marie på Öland 23/7! Det var den roligaste helgen på länge!


Sen vill jag även till värmen igen.
Är trött på kalla Sverige och jag är redan trött på skolan haha :P


                              Vi alla 5 i Alanya :)


Det var bara det jag ville säga till er ;)
Nu vet ni lite vad jag vill :P

Puss o kram

Onsdag :)

Hallå där på kvällskvisten ;)

Idag känns allt så mycket bättre med skolan.
Behöver inte vara nervös längre.
Imorse när jag kom till skolan så var det en tjej som gick av före mig på bussen som jag kände igen från i måndags, hon saktade in lite och frågade mig om jag också var ny, vilket jag då är ;) och vi skulle till samma klassrum så det var ju kanon! Vi började prata en del och vi lyckas till och med ha valt samma inriktning, så vi kommer gå tillsammans hela tiden vilket känns kanon bra! :) Det som är mer bra är att hon också kommer från Karlskoga och pendlar, så nu kommer man ha sällskap på bussen varje dag, och det är ju skönt de :)

Idag hade vi en kursintroduktion på morgonen, fick mer information om själva kursen och sådär.
sen var det lunch och efter det så var det alla som hade valt inrikningen "Hinder och möjligheter" som var i ett klassrum, vilket då är min klass kan man säga. Vi är väl ungefär 40 stycken så vi får se när man lär sig alla namn ;) har inte direkt hunnit att prata med någon annan, utan det blir nog mer imorgon att man hinner det. Vi blev indelade i studiegrupper precis innan vi slutade. Så dom som jag har i min grupp kommer jag nog få sitta och prata med imorgon och lära känna dom lite bättre, eftersom det är dom man ska prata med och jobba med.

Men nervositeten har i alla fall släppt nu eftersom jag har träffat den här tjejen :)
Jag trodde aldrig att vi skulle ha valt samma inriktning också, men jag hade tur för en gång skull :) vilket jag inte ofta har!

Sen har man tänkt lite med lägenheten också, ska nog måla om taket i vardagsrummet innan jag flyttar in. Kommer nog ånga mig annars. Så ska anställa min bror att göra det åt mig, går fortare då eftersom han är utbildad målare ;) Så betalar jag honom med några öl, det verka som om han gick med på det så det är ju bra ;D

Nej nu ska jag fixa en grej med skolan sen ska jag kolla på fångarna på fortet, och efter det blir det sängen direkt. Ska upp 05.30 imorgon igen! Det var riktigt jobbigt idag kan jag ju säga er, är inte van med det. På fredag så får man en timme mer sovmorgon iaf, det ska bli skönt ;) haha.

Ha en fortsatt bra kväll :)


RSS 2.0