Det är otäckt att svimma!

Herregud vilken dag det här har varit!
Nu ska ni få höra:

Gick till bussen vid 8 imorse, kände mig lite trött men ändå ganska lugnt ändå.. står och väntar på bussen ett tag, men tillslut så kommer den. En person går in före mig, sen så är det min tur. Ska betala, och då börjar busschauffören fråga om jag åker ofta till borgholm och att jag kanske ska köpa ett kort. Ja, det har jag ju tänkt också, men dom tar ju bara kontanter på dessa bussar och jag har aldrig så mkt löst, måste fixa det. Men iaf, när han står och babblar så känner jag att jag bara mår sämre och sämre. Det står även en person bakom mig som diskuterar om dessa kort med busschauffören. Jag får mer och och mer panik för jag känner hur svimfärdig jag blir. Tankarna snurrar på mig.. vad tusan ska jag göra? ska jag bara stå här och låtsas som ingenting och inte säga till dom? eller ska jag säga att jag måste gå av bussen för att jag inte mår bra? eller ska jag bara gå och sätta mig? Det jag beslutar mig för är att gå och sätta mig, för jag tänkte att om jag sitter ner så kanske det går över.. det brukar det göra om man lägger sig ner på typ ett golv iaf. Men nej!! det gjorde det inte.. Där någonstans, när jag sitter på sätet så tuppar jag av! Jag kommer inte ihåg någonting.. vet inte hur länge jag kan ha varit avtuppad, men inte så länge iaf. Men vaknar iaf upp av att huvudet hänger mot min ena axel och jag börjar spy lite lite grann (ursäkta om det låter äckligt), det kommer väl mest upp vätska eller vad man ska säga. Och det var ingen heller som märkte nånting.. så ni inte tror att jag spydde som en jäkla gris där :P haha.
Men iaf, efter det så får jag världens huvudvärk, jag försöker blunda mesta delen av vägen till borgholm.. ligger även och funderar hur tusan jag ska klara av att jobba idag? skickar sms till Johanna och även till moster och berättar vad som har hänt.

Kommer till jobbet och berättar för min chef att jag svimmade på bussen. Tog mig en banan och kaffe och var lite nere och kände mig konstig. Då ringer moster som har sett mitt sms och undrar hur jag mår.. jag säger att jag ska försöka jobba iaf. Hon sa att antingen kan det vara min syn, har funderat länge på att gå och kolla upp synen men det blir aldrig av. Det kan också vara för att jag låg i solen hela dagen igår!! och då menar jag verkligen hela dagen också.. satt i skuggan när vi käkade bara.. annars var jag ute hela tiden. galet! Så det kan bero på det också.. men det jag tycker är konstigt är varför kommer solstinget dagen efter då?? någon som kan tala om det för mig?? och jag kände mig inte alls konstig innan jag klev på bussen, utan direkt när jag klev på den så mådde jag dåligt.. och då var det ändå inte varmt i bussen :S Mysterium detta!

Men iaf, jag orkade jobba idag.. 5 timmar var det bara. Men det kändes som evigheter verkligen! klockan blev aldrig 15.00 kändes det som! Efter jobbet gick jag med Johanna, Kalle och Neo till en restaurang och käkade, det var gott och jag tror jag behövde det. Sen åkte vi hem till dom en liten sväng, sen drog jag och Johanna iväg på bilbingo i kalmar, vann ingenting :( båda två fick vänta några gånger men ingen vinst :( jäkla skit! Sen var Kalle så snäll som körde upp mig hit till moster, kände att jag ville vara hemma här när jag inte är helt 100 alltså. Så kom hem vid 23 nu..

Så nu ska jag sova, hoppas min bränna lägger sig lite mer tills imorn. För det är inte skönt när man är såhär bränd! usch, att jag aldrig lär mig :P haha ni skulle bara se mig alltså ;) Johanna och Kalle har ju sett mig idag iaf, visade min mage för dom, shit vad dom skrattade :P men dom tyckte även synd om mig! Fast jag får väl egentligen skylla mig själv kanske??

Nej nu blev det ett väldigt långt inlägg, men ville berätta om min dag idag!

Hoppas ni har mått bättre än mig iaf :)

Natti Natti


Bilder

Tänkte bara bjuda på några bilder som jag har tagit med telefonen :)
Min andra kamera har jag inte använt nånting, ska försöka bättra mig!













Sådär, det får räcka!
Så jobbigt att ladda upp foton :P

Nu ska jag försöka sova med min goa bränna ;) gött gött!

Tisdag

Min lediga dag idag!
Kan ju börja med att pappa åkte hem idag vid 11, det blev tomt på en gång kan jag säga. Tur att man har moster och Love iaf, annars hade det blivit väldigt ensamt.

Vad har jag gjort idag då?
Jo jag kan säga att jag har pressat och pressat hela jäkla dagen!
Man får ju ta vara på dagen eftersom man jobbar imorgon och i slutet på veckan tror jag inte det ska bli lika fint väder som det har varit idag?
Så nu kan jag säga er att jag är röd som en kräfta på framsidan och blek som ett lik på baksidan, hur snyggt är det på en skala?? :S
Solfrossa har jag med som satan!
Tog mig en dusch nyss för tänkte att det skulle bli bättre, men icke, här sitter man med kycklinghud iaf!
Usch hur ska det då bli inatt??

Upp tidigt imorgon och ta bussen till jobbet..
Så det blir sängen tidigt ikväll..

Hoppas ni också har tagit vara på solen idag som jag har gjort ;)
Ni skulle se hur jag ser ut alltså ;) haha

Ha det gött!


Måndag..

Och det känns kan jag lova.
Ni anar inte hur trött jag har varit idag.
Trodde klockan drev med mig imorse när den ringde.. men icke.
Det var bara att pallra sig upp, stentrött på bussen och tvärslockna, och stentrött på jobbet med! Vet inte hur mkt kaffe jag har druckit idag :P Så dagen har gått väldigt sakta eftersom jag har varit så trött, men det gick bra på jobbet iaf :)

Just ja.. träffade Emilia idag! hon kom in på jobbet med en kompis, riktigt kul att träffa henne :D
Jag fick även syn på dom när jag hade slutat, så satt och prata i nästan en timme på torget i solen, riktigt trevligt :)

Stentrött som sagt, somnade till på bussen hem med, och käkade direkt när jag kom hem, och nu sitter jag här.
Blir en tidig kväll ikväll kan jag lova.

Ska sätta mig ute i kvällssolen nu tänkte jag!

Imorgon är jag ledig, gött! :)

Hoppas ni har haft en bra Måndag :)

Midsommarhelgen!

Oj, här var det länge sen jag uppdaterade.
Men det är så att jag sitter inte så mkt vid datorn, blir att jag går in från mobilen och kollar saker. Smidigt och bra! Men ska försöka och bättra mig!

Hur har det gått här nere nu då?
Första arbetsdagen gick okej, var sjukt nervös kan jag lova och det släppte inte på hela dan.
Jobbade ju även på midsommarafton, och då gick det bättre tyckte jag, men då sålde jag mest tidningar, cigaretter och snus. Så det var ju inga problem! Jag slutade 16 och då kom pappa och mötte upp mig vid jobbet, så åkte vi och handlade mat, och sen vidare till Kalle och Johanna där Henke, Catte, Åhla, Linder och Frippe var. Sen kom även Kalles och Johannas kompisar Christian och Emma. Vi grillade och lyssnade på musik och hade trevligt :) Jag kände att jag inte skulle palla att gå ut så jag blev nykter denna midsommar med, men jag hade kul ändå, fick köra in folket till borgholm sen vidare upp till moster där jag tvärslockna på en gång!

Igår fick jag åka och hämta Henke, Catte, Frippe, Linder och Åhla hemma hos Kalle och Johanna. Vi åkte upp till moster där det bjöds på jordgubbar, glass, grädde och kaffe. Satt och snackade och hade allmänt trevligt, spelade kort, drack och åt mat. Sen drog vi vidare ner till borgholm, där vi gick ut, först på pubben och sen robinson! en riktigt rolig kväll hade jag :D
Följde med dom hem sen och sov i tält, har inte sovit många timmar inatt kan jag lova! Så nu är jag stentrött verkligen.

Ska köra ner pappa till borgholm snart.. sen åka hem igen till moster, och då ska jag lägga mig på en gång!

Imorgon är det jobb igen!
Får se hur det går då!

Här kommer en bild från midsommarafton som jag la upp på fb!
Inte världens bästa bild direkt men kul att ha!


Barnvakt!

Idag har vi haft fullt upp hela dagen.
Johanna kom hit vid 09 med Neo, vid 13 så åkte hon till jobbet, och då blev vi barnvakt. Vi har gått in till "city" och handlade lite mat, sen hemåt igen. Så har vi lekt massa med Neo såklart, och han har sovit middag och allt möjligt. Vi har även grillat, stengött var det! åt hur mycket som helst! :P Pappa frågade om jag aldrig hade sett mat förut? :P åt mer än honom till och med.
Efter 18 kom Kalle hit och hämtade Neo, så nu är vi helt slut här!
Pappa ligger i soffan och sover.. jag är stentrött och tror moster är det med.
Så ikväll ska jag lägga mig tidigt kan jag lova!

Är grymt nervös inför jobbet imorn.
Jag kommer ju inte ihåg något :/
Hoppas det kommer gå bra imorgon... är rädd att jag kommer tabba mig massa.
Jobbar 10-16.. men tar bussen 8.05 så är nere i Borgholm 09. Då ska jag äta frukost tänkte jag, sen får Jenny som jag kommer jobba med imorgon visa mig massa, det är bra att vara i tid :)

Skriver imorgon kväll hur det gick på jobbet imorn :)

Ha det så bra hörrni :)

Här kommer en bild på gullungen :)


Framme hos Moster!

Hallå där :)
Tänkte bara tala om att jag är framme hos moster nu på Öland :)
Resan hit gick jättebra, första gången som SJ inte har försenade tåg tror jag?

Idag är jag trött, har haft en hund hos mig inatt, ut och in.. han måste ju vakta oss båda, så han har kommit och sovit lite då och då hos mig, och jag är ju så pass lätt väckt så jag har vaknat varje gång.
Idag var det tänkt att moster och jag skulle vara barnvakt åt Neo, för Johanna börja jobba idag och Kalle är ju egentligen pappa ledig men han var tvungen att hoppa in och jobba, men Neo har blivit sjuk, hög feber, så Kalle fick stanna hemma idag med honom.

Nu är även pappa på väg ner hit, tror han kommer vid 17 kanske. Ska bli kul :) Han behöver nog komma bort lite, och han har inte varit här på typ 8 år kanske? Så det blir kul :)

Nu har vi precis fikat här, och jag funderar på att gå ut med Love på en promenad :)

Hoppas ni har det bra :)

Den här bilden på Love tog jag igår kväll :) helt söt! :P


Sista dagen!

Då är det kvälla igen!
Idag har jag varit dålig kan jag lova.
Igår blev det fest.. jag, Erika och Sofie åkte till sofies pappa där vi blev bjudna på grillat! Spränggott var det kan jag lova :D Senare kom även Blirren och Erikas syster. Satt ute hela kvällen och drack och pratade. Sen tog "Fia med hutt" spelet ut och det var dags att spela. Det är precis som "Fia med knuff" fast när man knuffar ut någon så tar den en shot. Jag kan säga att jag aldrig kommer spela det igen :P tillslut satt vi och shotta WHISKEY!!! så jävla vidrigt! Och sen var jag igång kan jag lova! Spräng blev jag, men kul hade jag :D Mycket folk ute med! Så det var riktigt nice :)
En lyckad kväll helt enkelt :D Tack alla som gjorde min sista utekväll så himla bra, ni är bäst :D ♥

Nu har jag tagit en paus från städning och packning. Men ska väl försöka dra igång snart igen.
Jag får inte plats med allt, mina skor!! Måste ha alla dom skorna med mig också! Annars är väl nästan allt klart nu. städa ordning lite till bara.

Imorgon ska jag upp efter 08, hur ska det gå??
Har ju sovit till 11-12 de senaste veckorna liksom. Kommer vara helt slut imorn.

Fick veta av Moster idag att vi kommer få vara barnvakt åt Neo på tisdag, det ska bli så himla kul :D

Och imorgon kväll hoppas jag det kommer vara bra väder så moster och jag kan sitta ute på hennes altan och ha det mysigt och prata massa!

Jag kommer sakna alla här hemma verkligen!
Men kommer vara borta i 5 veckor, det borde gå fort!
Och jag ska försöka blogga så mycket jag kan där nere!

Ni får ha det så bra alla här hemma och sköt om er!

Jag kommer sakna mina brudar massor ♥

Lördag!

Igår blev det inte mycket bloggande för mig.
När jag höll på och packade och sådär så kom Sofie ner hit, och det slutade med att vi åkte till Murra och hälsade på. Fikade, pratade, spelade skipbo och kortspel :P Var där hela dagen! Sen bestämde vi oss för att gå ut och äta på katrinedalskrogen klockan 20... och herregud, gör inte det på en Fredag säger jag bara! Stenmkt folk och hur mkt kackel som helst :O Gick ju knappt att prata med varandra, inte okej!

Åkte hem och funderade på vad man skulle hitta på, tog mig en öl och smsade med Linnea och pratade med folk på facebook. Det sluta iaf med att jag och Sofie blir hämtade av Andreas och hämtar upp en annan Andreas och åker in till Kristinehamn! Vi jävlades lite med en annan jobbarkompis till dom ;) Sen åkte vi bara och gled runt, kom hem 02.30 inatt! stentrött var jag då kan jag lova.

Vakna innan 11 idag, förstår inte? Idag om något borde jag väl ha sovit längre??
Konstigt det där.

Idag då?
Mamma och jag kanske skulle åka till Örebro men tror inte det blir så nu?
Så följer väl med Sofie till stan sen för hon ska till systemet.

Nej försöka få i sig lite frukost nu kanske? är inte ett dugg hungrig men men..

Hoppas ni får en bra Lördag :)

Nu är jag igång!

Nu är köksbordet ihop skruvat och på plats.
Har ställt ner saker i förrådet.
Så nu är musiken på och jag plockar och donar lite.. försöker packa ännu mer. jag har med mig allt för mkt!! =/
Det är inte lätt när det är svårt!

Vad blir det ikväll gott folk? Jag är öppen för förslag!

Packa är inte min grej..

Nu har jag äntligen börjat packat nu under kvällen.
Grejen är att jag har packat helt mkt, och ändå är jag inte klar än på långa vägar! :O
Min undran är hur jag ska få plats med allt??
Jag ska ju ha med mig massa skor också, vet inte än hur många jag ska ha med mig men många blir det nog! Sen hade jag tänkt att få plats med datorn i resväskan med, och massa massa annat förstås :O Herregud hur ska detta sluta? Packa är inte min grej alltså..
Men nu har jag iaf börjat, så det känns bra. Plus att en del kläder är i tvätten som ska tvättas en gång innan jag åker som jag ska ha med mig, herregud man kan tro att jag ska flytta dit för evigt eller nåt :P Alltid packar jag för mkt, förstår inte varför jag aldrig lär mig?

Sen undrar jag om det är någon som vet ifall man kan blogga från telefonen? Testade förut men det gick inte då :S

Sen tycker jag att det är ganska dåligt med kommentarer här! =/ Någon kommentar kan jag väl allt få då och då? ;) eller vill ni att jag ska sluta blogga när jag är på Öland eller? ;)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och slå på vänner.. imorgon ska jag skruva ihop bordet och packa vidare. Wish me luck ;P

Natti! ♥

Torsdag kväll!

God kväll!

Härlig dag idag!
Var lite små trött när jag kom till Murra idag, men drack 1000 koppar kaffe kändes det som ;P nej men typ 3 kanske? :O för fika det gjorde vi allt, och snacka massa skit ;) sen blev det även skip-bo omgångar också, först till tre var det, och Murra vann, måste väl erkänna det? =/ Men man måste ju vara snäll mot en gravid kvinna eller hur? ;) haha nejdå ;) nu ska jag inte vara sån, trevligt var det iaf :D Tack Murri för idag :) ♥

Mamma kom och hämtade mig i bråten, och då åkte vi direkt till brorsan där jag hämtade stolar som dom hade i förrådet. Så nu har jag fyra stolar utspritt i hela köket och ett bord som inte är ihopsatt, ska jag försöka mig på det nu ikväll tro? Det är i ljust trä alltihop, så när jag kommer hem från Öland så funderar jag på att måla det vitt kanske? Tror det skulle bli nice i mitt kök :)
Men i alla fall, nu kom jag bort mig lite.. när vi hade lämnat stolarna här så åkte vi och hämtade henke, sen åkte vi hem till mamma och fikade, glass och kaffe. Och ni skulle ha sett hur det såg ut på bordet, vi åt strutglass, med kola sås och strössel, kan säga att det var kolasås, strössel och glass överallt på bordet nästan :P
Efter det tog Linnea och jag en promenad med hundarna ner till sjön så dom fick bada, eller ja.. det var bara Wille som bada... Ebba är en badkruka! Sen hem igen, och då snacka vi massa med henke och mamma, henke och jag lira även lite innebandy? på gatan :P Linnea satt och pratade med mamma så länge :P Men tack för idag gumman, alltid kul att få träffa dig, även om det inte alltid blir så länge ♥

Sen skjutsa mamma hem mig, och precis när jag sätter mig i soffan så skickar sofie sms och frågar om jag vill med till hennes pappa och äta, och mat tackar man ju inte nej till? speciellt inte om man heter Jenny Sjögren ;) Så har varit där en stund ikväll, och sen hem och duschat och nu sitter jag här :P

Och är det inte det ena så är det de andra... Min dator har blivit helt seg nu!! Gud vad jag stör mig på det! går ju knappt göra saker på datorn.. usch! cp dator!

Bjuder på en stengammal bild på mig!! :O


Väck mig aldrig!

shit vilket morgonhumör jag har!!
Jag får ett sms 9.30 av mamma där det står att en kompis till henne och pappa kommer hit med ett köksbord som jag ska få, och han skulle komma klockan 11. Jag var ju stentrött och blev tokig på mamma! haha :P såg att jag svarade henne: skojar du!!? jag sover ju!! och efter lite tjat över sms så gick jag väl upp till slut, helt arg :P haha.
Men nu är jag uppe iaf, är trött men förhoppningsvis så piggnar jag väl till snart :)
Ska åka till Murra idag och hälsa på! Det blir nog sista gången jag träffar henne innan jag drar till Öland =/ Men jag får följa henne på hennes blogg och hoppas att hon tar mkt kort på sin mage ;) sen hoppas jag att jag hinner hem innan hon får bebis, det är ju beräknat till 30 Juli.. och någon gång där slutar väl jag jobba? så får hoppas att jag hinner hem! :)

Har ätit frukost nu, så ska börja göra ordning mig så jag kommer iväg snart :)

Uppdaterar ikväll igen :)

Ha en bra dag alla :)

<3

Miss you ♥


Someone like you

Underbar ♥


Då var det kväll igen..

Shit vad dagarna går fort alltså, det är ju redan snart helg igen :O förstår inte!

Men i alla fall, idag gick jag som sagt hem till brorsan, drack två koppar kaffe, pratade och lyssnade på musik :) Catte var även hemma så träffade henne också :)
Sen gick jag hem till mamma, och då fixa vi alla mina saker, åkte och la in det i mitt förråd här hemma. Sen blev jag stensugen på glass, kolasås och strössel, så vi åkte till ica. Och då fanns det glass för 7 spänn, sprängbilligt, så köpte två paket ;) men kolasås och strössel var det slut på :( Så jag fick gå till konsum och köpa det där.
Så nu har jag precis ätit mat, är stenmätt. Så ska vänta en stund och sen ska jag ha lite glass! helt gott :D

Idag tog jag hem resväskan också, så ska väl försöka packa ner lite ikväll.
Kanske ta tag i min stora disk med så slipper jag den imorn?

Ja som sagt, det är nu på kvällarna som jag kommer igång och gör saker! helt sjukt!

2011-06-15

Hallå!
Vakna 11.40 idag, helt stressad blir jag jämt när jag vaknar vid 12 och bara flyger upp ur sängen. Men jag ska ju ändå inte göra något speciellt idag så varför ska jag då bli stressad? :S

Har suttit och funderat lite vad jag ska göra idag..
Funderar på att gå en promenad och testa hörlurarna och musiken som Sofie och jag la in i telefonen igår kväll ;P Tänkte att jag ska ta en promenad till brorsan och hälsa på :) Höra vad han ska göra i helgen och sådär :) aa så får det bli, det ska jag göra!

Och senare så tror jag mamma kommer med lite saker som jag får ställa i mitt förråd här. Eftersom hon snart flyttar så kan hon inte ha massa saker som är mitt till sitt nya. Jag ska även hämta min resväska som är hos mamma, så kan jag börja packa ner lite kläder. så det ska jag roa mig med ikväll tror jag, kul kul.

Funderar på om brorsan ens är vaken nu? :O han har ju en tendens att sova länge. Och han är inge rolig om jag skulle komma dit och han är nyvaken.. så får väl vänta en liten stund till kanske tills jag går.
Men göra ordning mig ska jag göra nu iaf för att sen kunna gå till honom :)



Just de.. Lill lördag idag med.. så då kom jag tänka på vad som händer på fredag? Jag vill ut och träffa folk då eftersom detta är min sista helg, vill absolut inte sitta hemma då en fredag kväll! Så ge förslag på vad man kan göra eller vad NI ska göra :)


haha jag dör :P

hahahaha jag och Sofie har nog världens sämsta humor ibland ;P
Vi stter och asgarvar till detta klipp, och det finns ju hur många som helst med dessa :D
hahaha stenbra! :D


Tisdag!

Då var den här dagen slut nu också då.
Som sagt, Murra har varit här idag och hjälpt mig med telefonen, och jag förstår en del nu, går bättre och bättre faktiskt :) Tack Murra för all hjälp :) ♥ Sofie var även här och hjälpte mig med mitt SIM kort, tack Sofie :) ♥
Senare gick jag till ica och handlade, testade att skicka sms till Linnea då, men kan ju säga att jag inte kan gå och smsa samtidigt, fick ställa mig och skriva smset istället :P haha. Det är väl det som är negativt med touch, att man måste kolla hela tiden när man skickar sms.. det behövde jag ju inte med min förra direkt :P
Sen kom Linnea hit vid 16, då hade jag precis ätit klart. Satt och snacka här massor och fikade, hon hade bakat muffins så fick färska muffins och kaffe, helt gott! Sen har vi bara pratat, pratat, pratat och pratat :P Sen efter 19 så följde jag henne hem och hälsade på mamma en sväng. Sofie kom och hämtade mig så åkte vi till hennes pappa en sväng och hälsade på. Och nu har jag precis kommit ur duschen, ska gå upp till Sofie för vi ska fixa lite så jag får alla mina bilder och kanske lite musik från min gamla telefon till den nya, och sen fixa lite mer musik som jag kan ha och lyssna på på tåget på Måndag :) Blir kanon det!

Nej slut skrivet nu, måste upp till Sofie :)

Ha det gött!

2011-06-14

Morning Morning!
eller ja.. klockan är ju 12 så man kanske inte ska säga god morgon nu? :P
vaknade 11.20 och flög upp ur sängen för jag tänkte att Murra kommer nog vid 12, så bäst att gå upp då :P
Har ätit frukost och försökt förstå min telefon, men det gör jag inte. Och murra har inte kommit än, men tror hon kommer snart :) Får se hur länge vi kommer sitta med telefonerna :P
Sen måste jag till ica och handla mat och så ska jag träffa Linnea :)

Grått och tråkigt är det ute med =/
När kommer solen och värmen undrar jag??

Kvällsmänniska!

Herregud vilken kvällsmänniska jag är verkligen!
Under dagarna så har jag ingen lust eller orkar med nånting! Men på kvällarna så kan jag göra vad som helst, som nu... nu funderar jag på att städa lite? Diska har jag redan gjort och satt upp gardiner i köket!
Normalt så brukar väl folk lägga sig nu ungefär? Men inte jag inte, jag ska börja städa nu istället :O Men då kommer jag känna mig nöjd sen när jag lägger mig :)

Imorgon kommer Murra hit och ska hjälpa och visa mig lite med nya telefonen eftersom hon har en likadan :P jag har ju förstått mig på lite iaf, men imorgon får jag ju börja surfa och greja så hon får väl visa mig det också :P haha nu kommer jag iaf ha något att göra på tåget på Måndag ;)
Och senare imorn ska jag träffa Linnea också, så imorn kommer bli en bra dag :D

Nej städa var det nu ja ;P


Funderingar

YES! Den fanns inne och jag är nu en ägare till en HTC Desire S! :D
Förstår jag mig på något? nja.. inte riktigt :P
Grejen är att jag inte kan smsa eller ringa från den nu?
Han i affären sa att jag skulle få ett nytt SIM kort för mitt var väldigt gammalt, vilket det verkligen är alltså! och han sa att det gamla SIM kortet kommer sluta fungera efter ca 1 timme.
Men grejen är ju att det har gått mer än 1 timme och det fungerar fortfarande??
Har det något med det att göra att jag inte kan smsa och ringa med det nya??
Är tacksam för svar för jag kan verkligen inte sånt här!

Håll tummarna nu!

Nu snart är det dags att åka ner och köpa en telefon till mig!
Ni kan väl hålla tummarna att den telefonen som jag vill ha finns inne i butiken? :)
Jag hoppas verkligen att den gör det, för isånna fall ska jag leka med den hela kvällen ;)


Gammal rock!!

haha efter denna helg, när vi bara spelade massa rock musik hemma hos mig, så har jag blivit helt fast :P Lyssnar bara på sån där gammal rock nu.. just nu är det "creedence" jag lyssnar på! Helt bra är det ju :D Varför lyssnar man inte på mer sån här musik för? :O och varför kan dom inte spela sånt på krogen? varför ska det bara vara "dunka dunka"??

Dessa låtar med creedence är väl dom som jag lyssnar mest på just nu :P haha stenbra ju :D
"Proud Mary"
"Have you ever seen the rain"
"Bad moon rising"
"Lookin out my back door"


2011-06-13

God morgon God morgon!
Har faktiskt varit vaken en stund nu..
Ägget står ute i köket och kokar, så snart ska jag äta frukost :)

Vad händer idag då? Jadu.. jag har faktiskt ingen aning.
Eller jo, när mamma har slutat jobbet så ska vi åka till elgiganten och kolla på en telefon till mig, så idag kanske jag har en HTC i min hand, hur ska det gå?? jag kan ju inte med sånna där telefoner :O Så om ni försöker smsa eller ringa mig och jag inte svarar så förstår ni varför, jag kan INTE med telefonen :P haha. Fast jag har en känsla av att den telefonen som jag vill ha inte finns i butiken eller något sånt, brukar vara min vanliga tur när det är något sånt här dyrare som jag ska köpa. Men en NY telefon måste jag ha innan jag åker till Öland iaf, så är det bara!

Men innan dess då, vad ska jag göra då?
Diska kanske skulle vara bra?
Städa lite?
Ska skriva upp lite vad jag ska ha med mig till Öland också, så slipper jag stressa med allt i slutet på den här veckan.

Vad ska ni andra hitta på idag? :)

Bokat och klart

Idag blev det fixat, Idag bokade jag tåg ner till Öland, där jag ska tillbringa min sommar!
Så om 1 ynka vecka så åker jag.. känns lite konstigt, men ändå bra :)
Behöver komma härifrån!
Så denna vecka kan jag tänka mig att jag har en del att göra..
Något som jag vet att jag måste göra är att skriva 2 arbeten.. lockar mig inte direkt, men det måste göras! Sen måste jag väl börja packa också..



Men det bästa av allt är att jag kommer få träffa den här guldklimpen snart :) ♥
Får man verkligen vara såhär söt? Mitt älskade kusinbarn, gud vad jag ska mysa med dig när jag kommer ner, och självklart ska det bli riktigt kul att träffa alla andra där nere på Öland :) ♥ Tror det kommer bli kanon!


Nu blir det kvällspromenad med Sofie ♥
Försöka rensa tankarna lite..

Bilder från rockfest!

Just ja, har ju glömt att visa bilderna från Möllefesten när vi hade rocktema förra helgen :) Tog ju inte alls mycket bilder vilket jag ångrar :( Men här kommer dom som jag har iaf :)


















Visst är vi alla rockiga? ;) En grymt rolig kväll som jag aldrig kommer glömma ♥

HTC?

Funderar på att köpa denna telefon, HTC Desire S.
Någon som vet om den är bra?


Dessa tråkiga Söndagar..

Och så var det Söndag igen.. att helgerna alltid ska gå så fort?? förstår inte!
Igår blev det fest här hemma hos mig.
Först kom Linnea hit, vi fixade mat och åt och pratade massa innan Erika och Blirren kom!
senare kom även Frida, Linnea kompis, och Sofie kom ner också fast hon var nykter.
Vi lyssnade BARA på massa rock låtar, så jävla bra!! stod och dansade här som aldrig förr och bara rockade ;) Riktigt kul var det :P
Åkte till statt vid typ 00.40, så det blev lite sent. Världens kö var det utanför! Men vi ställde oss där iaf, gick hyfsat fort att komma in iaf. Och det var spräng mycket folk verkligen! Dom hade iofs stängt av in till harrys, vilket jag inte fatta varför dom hade gjort? Det blev iaf inte så himla lång stund inne på statt, men kul att träffa folk iaf :)
Kvällen kunde väl ha slutat bättre... men men... inget att göra åt.

Idag ska jag bara vara med mig själv... känner att jag behöver det.
Kanske tar mig en promenad hem till mamma, måste hämta mobil laddaren till min gamla telefon, för igår när jag gick hem från statt så ringde jag Sofie, och när jag hade lagt på så är displayen helt förstörd, ser knappt vad det står :S Så man kanske måste köpa sig en ny telefon nu då? ååhh har inte råd med det och jag vet inte riktigt vad jag vill ha för någon.. en HTC tror jag..  aa jag får fundera på det helt enkelt.

Ska boka tåg till Öland idag med, är ju inte långt kvar tills jag åker.
Hoppas det finns någon billig resa.
Just nu känns det som om jag behöver komma iväg härifrån!

Hoppas ni har haft en bra helg allihopa :)

Lördag :D

En riktigt bra dag hade jag igår :D
Firade som sagt Jennifer (Erikas syster) som tog studenten. Fick träffa en del från Erikas släkt, och gud vad roligt det var :D Många skratt blev det allt! Satt på deras altan och åt gott och drack gott! Sedan blev vi nedflyttade till ett partytält på gården för Jennifers klass skulle komma och förfesta innan statt. Riktigt kul och mysigt var det att sitta där i partytältet :) Blev väldigt mycket olika drycker för min del igår.. så idag när jag vakna mådde jag väl inte så himla bra.. Men gick upp 11, och har ätit frukost och sådär, så nu är jag människa igen :D Härligt de! För idag ska jag ju på´t igen! då blir det krogen med Linnea, och kanske Blirren?

Ska ner till stan snart och fika på som hemma med brudarna :D ♥
Efter stan ska jag till pappa och klippa honom, och sen är det bara hem och städa och försöka äta något för vi ska sitta här ikväll och dricka och snacka massa skit ;P Så idag är det fullt upp, men jag gillar´t ;)

Ha en bra Lördag hörrni :D

Redo!

Nu är jag redo för studentfirande! :D
Känner på mig att det kommer bli varmt och svettigt idag, därför får håret vara uppsatt :P
Vilken underbar dag :D


Studentfirande!

Shit vad dåligt jag har sovit inatt!
Och ändå vaknar jag 09.20 och kan inte somna om fast jag var stentrött! så vid 09.50 gav jag upp och tog mig upp från sängen.
Fick till och med brygga mig kaffe för jag kände att jag måste bli piggare, för idag är det ju som sagt fullt upp.
Snart blir det att göra ordning sig, måste ju vara fin när man firar att en tar studenten :)
Sen ska Erika och jag gå och köpa blommor, och så vidare till kupolen :) Sen åker vi in till Degerfors och är där hela kvällen och firar Jennifer! Det kommer bli god mat och vin :) Hur bra som helst kommer denna dag bli :D Och fint väder fick studenterna också, det har inte varit fint väder sen jag själv tog studenten! Perfekt dag helt enkelt :D

Det blir nog inge mer inlägg idag, så ni får ha en härlig studentdag :D

Bjuder på en bild från min student 2008! Jag och Erika på vagnen! :D


Fullt upp!

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag..
Linnea skulle ju komma hit och fika och sådär, men istället kom Erika och fikade med mig :P Linnea fick förhinder, men träffade henne senare på stan för lite ärenden, så fick ju se henne en stund iaf ;)
Cyklade sen hem till Erika, där jag blev bjuden på mat, tack vännen :) ♥ Sofie var även där men hon åt inget ;P Sofie och jag hade bestämt tidigare under dagen att vi skulle ta en kvällspromenad igen, så vi frågade om Erika ville med och det ville hon ju såklart! Och det blev en lång bit vi gick, riktigt trevligt men väldigt svettigt!! Gick förbi Mammi och drack vatten sen gick vi hem till mig. Kollade i massa skolkataloger på folk, helt kul :P Sofie ville även ha paj så det fick hon, och Erika åt upp resterna (kanterna) :P. Och nu sitter jag här nyduschad och ska snart gå och lägga mig :) Det blir fullt upp imorgon ju! :D

Det blev bestämt idag att jag ska följa med Erika och fira hennes syster som tar studenten imorn! Så klockan 12 ska iväg och köpa blommor till henne, sen till kupolen där dom kommer springa ut dom som går på bergslag. Och sen blir det till Degerfors och äta och dricka massa gott! Så det blir visst att dricka vin imorn med, hur ska jag orka två dagars? :P får väl försöka ta det lugnt imorn, men jag kommer ju få gratis vin, hur kan man då ta det lugnt? plus att vin går rätt upp för mig! hmm.. jaja.. kul kommer jag nog ha :P
Kommer vara lite pinsamt i början med Erikas hela släkt, men det ska jag väl klara av? jag är ju nästan en i familjen nu så många gånger som jag har varit där och ätit ;) haha. Tror det kommer bli kanon kul imorn :D


Ha de gött!
Natti Natti :)

2011-06-09

Nu ska jag ta tag i denna dag hade jag tänkt :)
Sitter fortfarande i sovtröja så först och främst ska jag byta om :P
Sen ska jag dammsuga (som jag inte gjorde igår), och efter det ska jag ställa mig och baka, blir nog jordgubbspaj igen eftersom jag har kvar lite jordgubbar sen förra gången.. men ååhh, nu kom jag på att det kommer ju bli för lite jordgubbar :S åh alltid ska det vara något!! blir så trött =/ Kanske ska baka något annat då istället?? hmm..
Linnea kommer nog hit i eftermiddag så då vill jag ju bjuda på något :)

Usch jag känner mig så trött när jag sitter vid datorn, så nu ska jag allt ta tag i det här! annars somnar jag väl :P

Imorgon tar folk studenten i denna stad, tänk... det har gått 3 år nu sedan man gjorde det själv, vad tiden går fort! Längtar tillbaka ♥




En bra kväll!

Förut ikväll så blev jag så rastlös så jag frågade Linnea om jag fick följa med henne och Emelie och kolla på balen, och det fick jag ju :) Så jag gick först hem till Linnea, sen gick vi ipp tillsammans :) Jag börjar ju bli så gammal nu märker jag så jag känner ju knappt igen några längre, jag kanske kände igen 3-4 stycken :P uj uj.. Nästa år kommer jag väl känna igen några fler pga Linnea skulle jag tro :)

Efter balen så gick jag hem till Sofie, och vi ville ha glass så vi gick mot stan, träffar Marie vid busstationen och hon ger förslaget att vi ska gå till Mc donalds och köpa glass, så det gör vi... eller ja, vi försökte iaf. När vi kommer dit så är glassmaskinen trasig!! Så då går vi över till Max, där det är lite kö och vi står i den där kön helt länge men det hände ingenting, vi rörde oss inte ens framåt liksom, så vi gav upp tillslut, så vi gick till willys och köpte glass :P herregud för lite glass liksom :P Står och pratar utanför willys med Marie ett tag innan vi säger hej då.. och då går Sofie och jag hem, men när vi typ är hemma så kommer vi på att vi inte vill gå hem utan vi vill vara ute, klockan var ju bara 21.30 liksom, så vi går ner till sjön och sätter oss där en stund, helt skönt var det!
Och sen.... sen tror jag det spåra ur lite, eller ja... vi hade ju kul ;)

Vi drev massa med Sofies jobbarkompis, som vi visste var nere vid näset med polare.. dom var vid T bryggan och vi var vid parkeringen där hans bil stod, så vi busa lite.. Sofie satte dit hennes tuggummi på bilrutan :P och så gick vi vidare.. vi gick in vid bregårdsskolan eftersom vi inte hade varit där sen vi gick där.. och när vi kommer till B huset så hör vi ett larm, typ inbrottslarm... så vi blev ju lite fundersamma men gick vidare ändå.. haha tänk om det var inbrott? :P men vi såg inget och det var inget som var öppet, förutom personalrummet som dom hade då när vi gick där iaf :P
Men i alla fall, vi höll på och drev på sms hela tiden med sofies jobbarkompis, helt kul var det :P har skrattat mycket ikväll, älskar när det blir spontant :) kom in typ 23.45, är helt slut i benen och fötterna framförallt!

har käkat en toast så nu blir det allt sängen och kolla vänner :)
Tack för en rolig kväll Sofie :D ♥


En undran

hmm blev inte riktigt så som jag skrev i förra inlägget.
Har inte städat något, jag orkar verkligen inte, har sån huvudvärk så orkar typ ingenting. ska det bli åska ikväll igen eller? Ska snart gå ner och hämta tvätten och sen hänga upp den, sen kanske jag går till Linnea, väntar på att få ett sms av henne så jag vet om jag kan komma eller inte :P

Sen undrar jag en sak om spotify!
Jag har fått för mig att man skulle få 10 nya timmar varje månad??
Det har absolut inte jag fått.. och jag kan inte lyssna på de låtarna jag vill för jag har tydligen lyssnat på dom så många gånger som man får göra :S
Är det någon som verkligen vet hur detta funkar egentligen?
Eller måste man skaffa sig premium?
Tycker det är så konstigt detta :S

Onsdag!

Idag är det tvätt och städ dag som gäller!
Håller på och tvättar för fullt nu.
Borde dra ett varv med dammsugaren också, men då måste jag plocka massa grejer också och det orkar jag inte :P Men ska ta ett ryck sen tänkte jag, det är ju inte direkt så stort här!

Skulle vilja sitta på balkongen i solen med någon polare och dricka kaffe och snacka skit.. men känns som om alla jobbar eller gör något idag :P
Får väl sätta mig där själv och sola lite kanske.. Måste försöka få tillbaka färgen i ansiktet som man en gång hade!
Ja nej, mycket mer än såhär har jag inte just nu, kul kul :P

Snart är det heeeelg igen ;D

Om min Tisdag!

Ja idag har jag ju varit hemma hos mamma. Brorsan skulle ju komma också, men han var så seg så jag gick över till Linnea där jag blev bjuden på kladdkaka och kaffe, helt gott :D Satt ute och prata massa massa, I like it ♥ Sen var maten klar så fick gå över till mamma igen och käka, sen var det dags att rensa då.. inte så himla kul direkt. Men nu tror jag att jag är klar med mitt, ska bara frakta hem det hit till mig och ställa det i förrådet. Blir väl att vi gör det nu i veckan kan jag tänka mig. Mamma bjöd oss på glasstårta när vi hade rensat, snällt :)
Sen tog Linnea och jag en kvällspromenad, inte bästa tajmingen kanske.. det började åska, blixtra och regna.. tror ni jag var rädd?? Jisses alltså! Vi sa det Linnea och jag, ibland skulle man ha en stor karl när man är sådär rädd! haha
Kom hem till mamma igen och var genomblöt, men hon var snäll och skjutsa hem mig fast hon ville se ett tv program som hade börjat.. men hon vet hur rädd jag är för åskan så hon tyckte inte jag skulle gå hem själv, tack mamma för allt idag :) ♥

Har kollat på säsongen sista desperate nu ikväll, missade i början så kanske får se reprisen när den nu är??
En dusch skulle jag behöva med.. är lite frusen efter promenaden, så ska nog hoppa in i den nu.
Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig, är stentrött verkligen! Det har tydligen tagit på krafterna idag :P

haha förresten, imorse måste jag ha sovit djupt.
Jag vaknade 10.23 av att det regnar ute. Och när jag kollar på mobilen för att titta vad klockan var, så ser jag att Sofie hade skickat ett sms 10.16 och Linnea 10.20, och båda smsen hörde jag inte?? :O Det är inte likt mig kan jag lova.. men vaknar 10.23 av att det regnar ute liksom? hmm :p skumt!

Linnea och jag snacka om krogen på Lördag, vill inte sitta hemma nu när jag bara har den här helgen och nästa på mig innan jag drar till Öland, så nu måste jag hitta på massa saker :)

Nej nu blir det slut tjatat på mig här!


Hem till mamma

Nu ska jag ta mig en promenad hem till mamma för att rensa massa grejer som är mitt, vad ska slängas och vad ska sparas?? Tror det kommer gå hyfsat fort att göra detta.. det är nog alla mina kossor som kommer ta tid att slå in i papper och sådär.. suck! Brorsan skulle också komma och rensa sina saker, men han sover väl säkert än.. ska ringa honom sen när jag är på väg till mamma. Och så blir vi bjudna på mat också, gött :)
Jag ska även träffa min underbara vän Linnea idag :D ♥ Kom på nyss att jag vill att hon och även fler ska komma ner till Öland i Juli och umgås med mig :D skulle vara nice, har ju snackat med Marie om det och hon är ju på :D så då kom jag på att då kan ju Linnea kanske åka med då? smart va? ;) ska ge det förslaget till henne idag när jag träffar henne ;)

Nej jag har på mig alldeles för fel kläder känner jag, så ska byta om nu sen gå till mammi :)

Ha en bra dag alla :)

Har hört att det ska åska ikväll... hoppas jag överlever denna gång med ;)




Det är tur att jag har en förjävla snygg vän ;)

Sommaren på Öland

Jag tror detta kommer bli hur bra som helst :)
Från sommarstrand.se:

Nattklubb

Sommarens hetaste nattklubb med liveartister, champagnebar och partyprinsessor. Med events flera kvällar i veckan och dubbla dansgolv fredag-söndag, är det här det händer. Bakom skivspelarna står några av Sveriges bästa Djs som gör kvällarna magiska.


Sommardisco original

5 dagar i veckan är Sommardiscot öns populäraste.
Discobaren är medelpunkten och den som känner för lyx och flärd söker sig till Champagnebaren.
Onsdag - Söndag


Klubbgolvet

Klubbgolvet är Sommarstrands klubbgolv där Sveriges främsta djs inom House, Club, Hip Hop, R´n B, Soul och Motown skapar heta sommarnätter.
Har genom åren gästats av välkända inom genren såsom Petter, Dj Sleepy, Timbuktu m.fl. Räkna med överraskningar bakom skivspelarna – även i sommar!
Fredag - Söndag


Terassen


Konserter

Onsdag och fredagar under sommaren står Sveriges främsta artister på vår utomhusscen. Kolla i kalendern vem som spelar och när.


After Beach

Hela sommaren står eliten av Sveriges cover- band på vår utomhus- scen. Pulsen är hög och visst är after beach en bra start på en långt, het sommar- natt! Givetvis Happy Hour i vårt lusthus. Kolla kalendern vem som spelar!
Lördag - Söndag (15:00)


Night Beach

När solen går ner över Kalmarsund är sommarkvällarna som bäst. Börja partyt med att gå på Night Beach. Alltid liveband såsom Yellow Mike Band, No Tjafs, Nyfiken Gul, Farbror Fläsk med flera. Kolla kalendern vem som spelar!
Lördag - Söndag (21:00)


Kvällspromenad :)

Glömde skriva i förra inlägget att jag var på bilbingo ikväll med mamma och jag vann 200 kr ;)
Alltid nåt ju ;) Det är alltså i mammas bil man vinner, har testat både Sofies och Erikas bil och har inte vunnit i dom, men i mammas då gick det ;) så nu är jag 200 kr rikare :D

När jag kom hem från bilbingon så var jag helt rastlös..
Och jag var dyng sugen på att gå en promenad för det var så himla skönt ute. Jag frågade först Linnea men hon kunde inte, och så frågade jag Marie för tänkte att henne har jag inte träffat på ett tag, men hon kunde inte heller. Så då började jag lägga ner det där med promenad... men vid 23.30 så skrev Sofie till mig så då sa jag att jag var sugen på en promenad för jag var så rastlös, och hon kunde följa med :D Så vid 00 så gick vi ner till sjön, kände på vattnet, sen gick vi bland massa hus och sen hemåt. Det var riktigt härligt ute kan jag säga :D
Ska nog göra detta oftare, kvällspromenader är allra bäst, då är det såå tyst ute och så lugnt, inga folk :) häääärligt :D Jag älskar sommaren ♥ och Tack Sofie för en trevlig promenad :)

När jag kom hem så blanda jag ordning saft och så gjorde jag i ordning en toast, och fan vad gott det är med toast alltså :P det blir det imorgon till frukost kan jag lova!

Men nu är det sängen som gäller :)
Tror jag kommer sova riktigt skönt inatt :)

Natti Natti :)




Mölle <3

Shit vilken sjukt rolig helg jag har haft :D
Går nog inte att beskriva med ord!
Men asså Mölle är ju Mölle, det är ju bara så! Mölle sviker aldrig!
Jag kan väl erkänna att det blev lite för mkt av det goda för min del, men jag hade grymt kul så då kvittar det väl?? :D
Tog inte alls mkt bilder tyvärr, men dom jag har ska jag allt visa upp någon dag, kanske imorn :)

Men tack ALLA som var i Mölle och gjorde kvällen så grymt bra :D Ni är underbara :D ♥♥

Äntligen Lördag :D

Tagga Tagga Tagga!!

Idag ska jag försöka vara ute i solen så mycket som det går!
Och sen är det dags att göra ordning sig inför kvällen ;) Så så ser min dag ut idag!

Är trött idag.. vakna 10. har sovit dåligt inatt så idag kommer jag få häva massa kaffe känner jag.
Och så är jag lite orolig över hur jag ska orka ikväll? kommer vara helt slut. Men då kommer det väl snurra i min skalle fortare, är det en fördel eller inte? :P haha.

Nej titt jag är så trött så jag vet inte ens vad jag svamlar om!

ska göra något vettigt nu och äta frukost!

Ha det gött!

"Sommardrink" fixad ;)

Nu snart ska jag lägga mig så det blir Lördag :D
Är för taggad alltså! uj uj :P
Blirren och Sofie kom hit förut, så vi gjorde ordning våran "sommardrink". Det ska bli riktigt intressant och se om det blev bra imorn :P det är det första jag kommer kolla imorn när jag vaknar, om det ser bra ut, ska se ut som slush ice ungefär!

haha jag skickade ett sms till Jessica och frågade om dom hade en ganska stor frys i mölle. Då får jag till svar att den stora har gått sönder så dom har bara en vanlig mindre i köket då. Då frågar jag om hon tror vi får plats med en 5 liters hink i den frysen, då får jag till svar: skojar du? ;) och nej jag skojjade inte, vi tänkte först använda oss av en 5 liters hink.. men vi antog att den inte skulle få plats i frysen :p så vi tog en annan burk, men då är locket helt värdelöst på den så om man välter den så skulle den läcka, så den måste stå upp i frysen hela tiden. Men det gick nog att lösa sa hon :) bara den får stå upp hela tiden så går det ju bra :D
Jag är så nervös att det ska smaka skit, men vi har gjort precis som man ska göra så vet inte vad som skulle bli fel faktiskt :S Så det blir nog kanon, och spränga kommer blirren och jag bli av det där kan jag lova :P

Och Linnea: DU ska med imorn!!
Nu när du inte kan åka till Karlstad så har du absolut inget val alltså ;) Så det så ;)

Förresten, kollade förut.. det blir nog för mycket med nitarmbanden som jag tänkte ha imorn, skippar nog det alltså.

A shit vad taggad jag är alltså!
Men mölle är mölle alltså, det går inte att beskriva hur kul man alltid har där ;D

Nej ska sluta tjata nu ;)
Ska kolla på mina vänner och försöka sova :)
Bjuder på en fruktansvärd bild på mig från en Mölle fest! Men som sagt, där ute bryr man sig inte och alla blir lite fullare än vanligt ;)

Natti Natti :)


Underbart väder

Vilken dag!
Jag kan ju börja med att säga att jag satte på mig helt fel kläder för denna dag!
Jag såg att det var fint väder ute, men jag tänkte att det blåser väl säkert sådär mycket som det har gjort, så jag drog på mig jeans.... och det ångra jag ju ganska så snabbt när jag kom ut :P
Sofie och jag åkte ner till stan för vi var tvungna att gå in till systemet, mötte upp blirren på stan också. Sen blev det biblioteket, JC, HM och Willys också. När vi var klara så gick jag till mammas jobb med allting plus sofies alkohol, kan säga att det var riktigt tungt!! fick stanna tre gånger på vägen dit, från typ katrinedalskrogen, shit var helt slut när jag kom till mammas jobb, tog en loka och klunka upp på en gång :p Sen tog jag mammas bil och åkte till Murra och hälsa på :) Satt ute och spelade skipbo, sen blev vi så sugna på mjukglass så vi åkte till stan igen, och in på kappahl, stengott var det med glass :D Sen körde jag hem Murra och så åkte jag och hämtade mamma så åkte vi hem till henne. Träffade Linnea en sväng med :)

Har fått massa grejer inför rockfesten imorgon av grannen Irene. Shit vilka nitarmband alltså :P kommer vara rädd att jag skadar någon med dom :P Får se om jag orkar testa allt ikväll, annars får vi se hur det blir imorn ;) herregud kommer få börja göra ordning mig helt tidigt imorn känner jag :P Jag har i huvudet hur jag VILL se ut, sen är ju frågan om det kommer bli så :P

Nu är jag spräng trött, har precis diskat. Fick ta mig en ipren för hade så ont i huvudet.
Ska lägga mig i soffan nu och vänta på Blirren, sen ska vi blanda våran sommardrink ;) hoppas att den blir bra :D

Är stentaggad inför imorn nu :D
Kommer bli awesome!! :D

Herregud :P

haha nu är det fan illa..
Satt och funderade lite och helt plötsligt tänkte jag: "Vad sjutton är det för dag idag?" och så fick jag titta på mobilen vad det är för dag idag.. det är illa alltså :P uj uj.. Jag har redan tagit "sommarlov" nu känns det som! ;) 
Men nej.. har två uppgifter som ska göras innan jag kan ta "sommarlov". Ska hämta böckerna imorn på biblioket, så början på nästa vecka ska jag komma igång med plugget så jag blir av med det!
Bra där Jenny Sjögren ;)

Taggad :D

En bra dag har detta varit :)
Tog mig en dusch sen jag gick jag hem till mamma, tog en kopp kaffe direkt när jag kom dit och satt och prata lite :) Sen börja vi spela skip-bo, spelade två gånger och båda vann en varsin gång. Sen har mamma tjatat så att jag ska rensa lite bland mina grejer innan hon flyttar, så jag fick sätta igång och göra det.. gjorde dock inte klart det... orkade inte. Men det var kul att kolla bland alla min brev och kort som jag har sparat, riktigt roligt att ha kvar sånt :) Brorsan och Catte kom också, så pratade med dom lite, tjatade även att dom skulle komma ut till Mölle på lördag, hoppas jag lyckades att tjata på dom ;) Och sen blev det änltigen maaaat, fan vad gött det var!! och efterrätt så blev det vattenmelon och kaffe :P men var så mätt så orkade typ ingenting :P Efter det så gick jag in till Linnea och pratade massa ♥ Blev inte så länge så det var får vi ta igen någon gång ;)

Och jag har fixat nu en hink som Blirren och jag kan ha våran "sommardrink" i. Den är nästan lite farlig att dricka, för det smakar inge sprit alls! och det är en hel 70is som man ska ha i, så vi får se hur det kommer bli på Lördag ;) jag är verkligen stentaggad :D

Och inte ska jag vara hundvakt heller, så jag får vakna upp bakis hemma, hur skönt som helst ;)

Nej nu vill jag att det ska bli lördag :D
Men man ska inte ha sånna höga förväntningar som jag har nu, för då brukar det inte bli lika roligt tyvärr =/ Men jag tror allt det kommer bli lyckat, det är ju Mölle vi snackar om ;) haha.

nej funderar på att städa lite här hemma nu?
Eller ska jag ta det imorn, alltid så skjuter jag upp det, förstår inte ;)


Torsdag!

Hmm.. huvudvärk idag med och tjock i halsen.
Känner mig helt trött också, och ändå sover jag hyfsat bra på nätterna nu. Men iofs så har jag ju varit kattvakt inatt så har ju vaknat ett antal gånger genom att katten ligger på mitt ansikte eller så lekar han. Så okej, inatt har jag väl inte sovit så bra då, är inte van med husdjur.

Vad ska jag göra idag då?
Jo jag borde egentligen diska, men orkar verkligen inte det idag, gör det nog imorn.
Så jag ska hoppa in i duschen snart tänkte jag, sen ska jag ta mig en promenad hem till mamma. Hon ska nämligen bjuda mig på fläsk, potatis och löksås idag, sååå jävla gött så det finns inte!! Blev dyng sugen på det igår så frågade mamma om hon kunde bjuda mig på det någon dag, och idag passade jättebra för henne :)
Och eftersom jag är hemma hos mamma sen så ska jag höra med Linnea om hon kan träffa mig en stund, hon är nog rätt så bakis idag för hon var på Björn Rosenström i Örebro igår :P Men jag ska iaf höra med henne om hon orkar träffa mig :)

Så ser min dag ut idag :)

Boooring!

Sådär, då har jag kollat klart på hela säsong 1 av solsidan.
Vad ska man göra nu resten av kvällen då?
Är så himla rastlös..
Ta och äta något kanske?

Soffläge!

Nu har jag hämtat fisen och han är redan igång och leker med sina leksaker :)
Så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på solsidan, då får jag mig nog ett gott skratt ;)
Ska ta mig en piggelin också, mums!


1 Juni

Jahopp.. då är det 1 Juni idag då.. ska sommaren börja nu eller?
jag vill ha sol och värme nu nu nu nu!!

Idag ska jag bara ta det lugnt, inte anstränga mig något för fem öre.
ska hämta Fisen (Sofies katt) snart också.. ska nämligen vara kattvakt idag tills imorn. Så ska mysa med Fisen hela dagen idag och imorn, blir nog att kolla på film eller nåt idag med.
Mitt huvud dunkar så in i norden, har ändå tagit en tablett men hjälper ju inte :S

Jag vill bli helt frisk till Lördag!
Jag måste bli det!

Såhär ser min dag ut idag iaf, får se om det kommer komma några ändringar.


Fisen för några veckor sedan :)

RSS 2.0