Lite uppdatering kanske?

Oj, här var det segt.
Men jag har inte lusten att skriva längre, för jag har inget att skriva om =/
Känns inge roligt då.
Men kom på att Linnea, som är duktig på att göra designen på bloggen, kunde få göra om min design. Tycker att den är tråkig nu och jag har tröttnat :( Kanske därför jag inte har lusten att skriva längre? Man tycker nog det är roligare att skriva när man gillar sin design :) Så Linnea ska vara snäll och fixa den åt mig <3 Tror nog det blir kanon!

Idag har man jobbat, och det var riktigt roligt för det var väldigt mycket folk!
Ska jobba imorgon med och jag tror det kommer vara lika mycket folk då! :)

Efter jobbet så fick jag skjuts av Madde till Pappa, så snällt av henne :) Det är ju en bit att gå som sagt till pappa.
Vi hade nämligen "Julafton" där. Eftersom Veronicas barn ska vara i Norge och fira jul iår med deras pappa så blev det att vi fira alla idag istället. Det var riktigt gött att äta julbord för första gången i år :P mums. Sen var det julklappsutdelning som Julia hade väntat på hur länge som helst :P Tror alla var nöjda med sina presenter :D Jag blev nöjd iaf, fick en digital fotoram! Hade adrig hörts talat om det innan. Man kan stoppa i sitt minneskort eller ett USB i den, och då visar den alla bilder som man har som ett bildspel :) Skitfränt faktiskt, så har man den som en tavla liksom :) Blev jättenöjd!

Nu sitter man hemma hos Tina... är kattvakt för hon är på Tjörn och super!
Har skittråkigt haha.
Borde kanske sova nu?
Men tycker det är lite läskigt att sova här själv :P Så håller mig uppe tills jag blir jättetrött ;)
Ska väl kika runt lite till här på internet sen blir det nog att sova :P

Lite uppdatering nu iaf, inte dåligt! ;)

Längtar INTE till julafton! Längtar mer till Juldagen, då blir det att festa och ha grymt roligt :D

Ha en riktigt GOD JUL allihopa, för inte säkert att jag kommer uppdatera här innan julafton ;P

// Jenny


Underbara helg <3

I torsdags var det min 20 års dag! och som jag har längtat!
Så nu får man gå på systemet ;) Men tänker inte fylla något mer nu, det räcker ;)
Marie fyllde även 18 på samma dag, Grattis Svampen :) <3

I fredags så hade Marie 18 års fest i bråten skolan.
Jag, Tina, Erika, Jessica och min kusin åkte dit för att fira henne.
Men vid 23.30 så åkte vi därifrån, vi kände att vi var för gamla för den festen ;) men det var trevligt :)
Vi drog till "Jack" och eftersom det stänger 01.00 så gick vi vidare till "red brick" en timme.
 En rolig och trevlig kväll :)

I lördags var det min tur att ha födelsedagsfest! :D
När några hade kommit och Emelie höll på och fixade mitt hår så ringer det på dörren.. jag ber någon annan öppna (kommer inte ihåg vem) och där står min Kusin Therese som jag inte träffar allt för ofta! Snacka om att jag blev glad!! :D jag fick en flaska asti av henne och presentkort på hm. TACK <3 så jäkla roligt att träffa henne.
När alla hade kommit så bjöd jag på bål sen satte vi oss inne i vardagsrummet och då var det dags för presentöppning. Av Marie och Emelie fick jag ett shot spel och ett shot glas som det stod "what goes down, sometimes comes up". Något liknande stod det iaf på det :P haha tyckte det var fränt ;) Av collin fick jag Shot glas med rollingstones tungor på ;) Grymma, dom skulle pappa ha ;) Verkar som om de ville att jag skulle shota väldigt mycket den kvällen ;) sen var det dags för alla de andras present. Fick ett stort kuvert som det stod boda borg på, undra vem det var som hade slagit in ;) när jag öppnade kuvertet så låg det ett stort kort på mig när jag är rund om fötterna och det ska se ut som om jag dansar, vilket inte är så snyggt på kortet :P Stod Grattis Jenny 20 år på, och allas namn som presenten var ifrån. Sen öppnar jag själva paketet som ligger i kuvertet.. när jag ser vad det är............ blir så chockad! det står "presentkort för fallskärmshoppning".. Jag tittar upp på alla och säger tydligen: "Ni är helt dumma i huvudet!!" kommer inte ihåg att jag sa detta men tydligen så gjorde jag det. Sen svepte jag mitt vinglas som stod brevid mig, när jag hade gjort det så svepte jag mitt bålglas också. Vilken jäkla present!! JAG, Jenny sjögren, ska hoppa fallskärm!! Fy fan vad coolt!! men shit vad nervös jag kommer va!!
Jag ska hoppa från 4000 meter i 200 km/h!!! Detta är i Västerås och alla ska följa med och titta.. shit alltså! Jag fattar det fortfarande inte, att jag ska göra det. Men jag ska göra det, så är det bara!

Resten av hela kvällen var underbar och det har jag mina underbara vänner att tacka för <3 NI är bäst!! Vad skulle jag göra utan er egentligen!? Tack Tack Tack Tack <3

Här kommer lite bilder när jag öppnar paketet.
                            jag 20 år och Marie 18 år :)


RSS 2.0