Shopping!

Är på dåligt humör så kommer inte skriva mycket.

Men idag har jag varit på stan och handlat lite, tänkte visa vad jag har köpt.


skjorta från HM, och skärp från Lindex. Tänkte ha på kryssningen på fredag :)


nagellack från HM, grymt snygg blå och sen vinrött :)

Har kommit på att jag inte biter på naglarna när jag har nagellack så därför ska jag börja ha det nu så ofta som möjligt :) bra va? :D snyggt är det ju också för den delen, eller vad säger ni? ;)

Sen har jag julpyntat i fönstret i köket idag också, och såhär blev det:


Krukorna köpte jag igår på OjOjOj :) Röda med ett hjärta på. Fastnade verkligen för dom, tycker dom är grymt snygga. Sen ska jag självklart köpa en blomma till ;) Blev det inte bra? :)

Nu ska jag gå till Erika i huset brevid, hon gör mig nog på bättre humör :)

Jag blir galen snart!

Jag tror jag kommer få magsår på den här jäkla skolan!!
Det känns som om man inte gör annat än att plugga som en galning!

Har suttit halva dagen idag och skrivit på det här jäkla arbetet.
Nu har jag inte så himla mycket kvar tills jag har skrivit klart, och sen ska jag väl finslipa det lite.
Men jag fick även reda på idag att jag klara bara uppgift 2 på omtentan.. så jag kommer få göra om fråga 3 igen! Blir galen på det här!!
Sen har jag ju en omtenta den 11 dec, och jag hoppas verkligen att jag kommer klara den annars så kommer jag ju få göra om den med!!

Och nu den här veckan så ska man ju lämna in det här arbetet som jag håller på och skriver nu imorgon, sen ska man opponera någon annans arbete under denna vecka, sen seminarium på torsdag, och sen skriva om sitt egna arbete efter att någon har opponerat det, och det ska vara inlämnat nu på fredag men eftersom jag ska på kryssning då så måste jag fixa det på torsdag redan!!

Förstår ni nu att jag kommer få magsår på det här???

En bra helg!

Och så var det Söndag igen... herregud vad helgerna går fort!
Fast i och för sig gör det inget nu för på fredag ska jag på kryssning och jag längtar verkligen :D:D

Den här helgen har varit underbar :)
Igår så bokade jag bord på Woodys för att vi skulle ut och äta och fira mig :) Det var jag, Tina, Erika, Sofie, Murra och Blirren :) Det var riktigt god mat på Woodys så det rekommenderar jag varmt :) Innan vi gick till Woodys så satt vi hemma hos Sofie och drack lite vin :) och efter Woodys gick vi tillbaka till Sofie och drack vin, eller jag drack inge mer för jag är inte så förtjust i vin, plus att jag var så jäkla trött. Murra och Blirren drog hem, men de andra drack och bestämde sig för att dra ut på nightshift! Jag själv kände att jag absolut inte ville det för det suger verkligen där!! man ångrar sig ALLTID när man går ut dit för att det är så jäkla tråkigt! Så jag skippa det, så när dom drog dit så kröp jag ner i min varma säng och kollade på vänner :) Ångrar mig absolut inte kan jag säga er :P

Idag sov jag ut verkligen :)
Sen tvinga jag med mamma ut i snöovädret för att leta efter en adventsstjärna på fot. Och det är inte det lättaste att hitta kan jag säga er! Vi åkte först till Ica men det var slut, sen till Ö&B men det fanns inte, elgiganten men det fanns inte, netto det var slut, så jag gav upp. Åkte ner till STIL för att snacka med min kusin lite, och då kom det här upp och hon sa att Waldenhagens har massa adventsstjärnor på fot men dom kostar ju lite. Men vi gick upp dit och jag hitta en som jag ville ha, den kosta 199 kr. Men den kan jag ju ha i flera år nu! så jag får tänka så :) och bra i fönstret blev det också :) Kanske tar kort någon dag och visar :)

Efter det släppte mamma av mig hemma, jag började plocka och städa undan grejer eftersom släkten skulle komma klockan 17. Gjorde ordning fika och sen kom mamma. Sen kom farmor, faster och Leif och sen till sist Kusin med familj :) Jag fick en dammsugare (äntligen!) Så nu kan jag städa och inte låna Sofies dammsugare hela tiden :P Ska fasen städa imorgon för att testa den :D haha. Och jag fick även en fin ljuslykta, eller nej det är ingen ljuslykta... vet fasen inte vad dom heter :S Ser ut som en krona med ljus i som man ska hänga. Får nog ta kort på den med så ni fattar vad jag menar :P vill ha den i fönstret i vardagsrummet egentligen men jag har ju ingen gardinstång där eftersom jag har en hissgardin där så det får bli i köket, om det blir snyggt för jag har inte testat den där än! Tack alla för presenterna, jag är supernöjd :D <3<3

Efter att släkten hade dragit så gick jag upp till Sofie och lämnade hennes pall och stol :P sen blev jag kvar där och hjälpte henne julpynta lite :P Sen gick vi till Tina där Erika var också. Vi fick mat som dom hade lagat, sen kolla vi på Filip och fredrik och sen bonka vi hamstrar ;) ni får ta det som ni vill ;)haha. och sen blev det ett sällskapsspel, Erika vann på det. Och efter det gick vi tre hemåt till fröding ;)

Imorgon blir det en pluggdag som aldrig förr =/ blääää!
Det där arbetet kan ta sig någonstans känner jag! Inte lätt alltså!

Förresten, Sofie kom på en gammal reklam som vi älskade när den gick :P Shit vad länge sen det var man hörde den :P gud vad vi sjöng på den :P




Nej nu blir det nog att lägga sig och kolla vänner :)

Natti Natti gott folk :)

Min födelsedag :D

Ååhh vilken underbar födelsedag jag har haft idag :D
Jag är verkligen super nöjd!

Dagen började med att jag baka för fulla muggar på förmiddagen, sen kom pappa vid 14 och då fikade vi och jag öppnade presenter från honom :) och jag fick högtalar system till datorn och en skrivare :D precis det jag har önskat mig! Tack pappa du är bäst :D <3<3<3

Sen körde pappa hem mig till mamma, och där fick jag också lite paket :) fick pengar av mormor som hon har skickat :) Tack mormor :D (vet att du inte läser det här men måste ju ändå tacka) och av mamma fick jag en låda med massa grejer i, typ makaroner, spaghetti, tandkräm, schampoo och balsam, coca cola, godis, lussekatter, bullar, hembakat bröd och massa mer :) Sen fick jag en snö armband också, en liten dekorationstomte och new body trosor :D Tack världens bästa mamma :D <3<3<3

Sen kom Catte också, brorsan var redan hemma, så vi väntade bara på Catte för vi skulle äta ihop. Och det blev plankstek, hur gott som helst :D och jag fick paket av Catte och brorsan också, och jag fick min favoritparfym, Can Can med Paris Hilton! Den luktar grymt gott och jag blev hur glad som helst :D Tack så jättemycket Catte och Brorsan :D <3<3<3

Sen kom Therre och Linnea, så vi åkte hem till mig och Catte följde med också. Fixade fram all fika och sen kom alla andra brudar :D så då blev det ännu mer paket öppning :D alltid lika kul tycker jag ;) av therre så fick jag lite plugg saker som är bra att ha, plus en bok som det står råd och sånt i om plugget, den ska jag läsa för tror den är välbehövlig :D Tack Therre perre :D <3 av Murra, Erika, Jessica, Tina, Blirren, Sofie och Anna så fick jag en toast maskin och sen två fina ljusstakar :D Tack så jättemycket tjejer!! :D <3 Av Jessica fick jag även en blombukett, hur fina som helst :) och av Tina så fick jag ett snö armband också och en falukorv (ett litet skämt som bara Tina och jag fattar) :D <3 Av Linnea så fick jag foton på mig som hon har tagit, två fina muggar, en fin toalett skylt och julkaffe, som ska bli intressant och testa :P Tack så jättemycket gumman :D <3

Jag är verkligen super nöjd med alla presenter :D:D Kan inte bli bättre!! NI är verkligen så himla bra! <3 Jag är så tacksam för att jag har er som vänner, vad skulle jag göra utan er!? TACK TACK TACK FÖR ALLT :D <3<3<3

Ni får säga till om jag har glömt något men jag tror inte det? Men man vet aldrig, har varit så himla mycket idag så min hjärna hänger inte riktigt med tror jag ;)

Men jag är i alla fall hur nöjd som helst och hur glad som helst för dagen har varit så himla underbar :D Men det kanske ni har förstått nu för jag har väl nämnt det några gånger nu? ;) haha.

Nu är jag så himla trött så nu ska jag lägga mig och kolla på vänner :)

Imorgon blir det nog att fira mig lite, gå ut och äta med vännerna och sen får vi se vad som händer efter det :) tror det kommer bli kanon!

Bjuder på ett klipp från förra fredagen av idol när Jay sjöng! detta är enligt mig det bästa han har gjort i idol. det bara ryser i hela kroppen på mig när jag hör det här! om ni inte har hört detta eller missade förra fredagen så kolla detta klipp och njut :)

PUSS på er :) <3


Duktiga Jenny :)

Herregud vad jag har varit duktig idag känner jag :)
Jag kan erkänna att jag hade problem att börja plugga med mitt förbaskade arbete som jag ska göra! Men när jag väl kom igång så gick det bra, satt i några timmar, sen tog jag en paus och fixade i ordning mat :) Sen när jag typ hade ätit upp och skulle börja plugga igen så kommer Sofie ner till mig och snackar en stund, vilket jag tyckte var skönt så jag slapp börja plugga igen :P Men när hon gick igen så började jag, och det flöt på bra då med :)
Så nu tänkte jag faktiskt ge mig med detta! Tänker inte göra ett skit mer idag om jag ska vara ärlig! Känner mig faktiskt duktig som har gjort ganska mycket på arbetet, sen om det är skrivet bra är en annan femma ;) men lärarna har sagt att alla kommer få komplettera, så ja.. då kvittar det ju om jag har skrivit dåligt för jag får ju ändå ändra om? ;P haha.

Så nu ska jag bege mig bort till min bästa vän för hon ska ha tenta imorgon så jag tänkte förhöra henne lite :) Men hon har pluggat så mycket den här veckan så jag tror hon kommer klara tentan imorgon :)

Och imorgon är det MIN dag! och den ska jag ta vara på :) Jag ska bara umgås med min familj och mina vänner och bara äta gott och må bra :) ska inte bry mig om något plugg alls då :) Tror dagen imorgon kommer bli kanon! :)

Grattis till mig i förskott ;) haha

Nej tror Tina väntar på mig nu så det är bäst att jag går ;P

Ha det bra nu för det ska jag ha :)
Får se om det kommer upp ett inlägg imorgon kväll om hur min dag har varit :)

Rollingstones!



Nu har jag satt på mig min härliga och mysiga Rollingstones tröja, bryggt kaffe och det är bara att sätta igång att plugga! Jag hoppas det ska gå bra! :)
Men jag har kommit på att det kommer bli svårare med arbetet än vad jag trodde =/ Suck!


Senaste middagen någonsin!

Igår när jag kom hem från skolan så gick jag direkt upp till Sofie där Jessica redan var.
Sofie bjöd på fika, mumsigt :) Vi satt och snacka ett bra tag och jag kan ju säga att vi har världens planer till framtiden! Tror det kommer bli skit bra och hoppas ingen bangar nu ;)
Tina kom med och vi berättade lite vad vi hade planerat, så hon började rita upp det på ett papper :) kommer ju bli kanon :P Erika kom en sväng med men hon sa inte så mycket om planen.

När klockan typ var 20.30 så gick alla hemåt.
Satt och var hungrig och hade inget att göra, var grymt rastlös.
Jag skrev på facebook att jag var hungrig och Erika och jag började diskutera lite. Till slut skriver Tina att hon också är hungrig och att hon har kött och potatis hemma. Erika hade tydligen en champinjon burk hemma hos henne som var tinas och jag hade lättdryck, så vi tog med det och gick till tina vid 22.30! Så vid 23 så käkade vi mat, grymt gott var det kan jag säga er! och vid tolv så gick Erika och jag hem igen.

Idag vet jag inte vad det blir.
Är ledig från skolan, det är ju gött.
Men funderar på att börja med mitt arbete idag faktiskt, så slipper jag sitta på måndag. För i helgen kommer jag inte hinna direkt. Ska göra ordning frukost nu och sen försöka plugga iaf ;)

Nu är det bara 1 dag kvar hörrni ;)


Om omtentan..

Idag var det dags för den där omtentan som jag har tjatat om...
Igår kväll när Tina förhörde mig så kändes det skit verkligen! så jag gav upp och gick och la mig istället.
Men det kändes faktiskt helt okej när jag lämnade in den.
Jag hade omtenta på fråga 2 och 3. Fråga 2 tror jag att jag har rätt på i alla fall :P sen hade dom delat upp fråga 3 med a och b. Fråga a kan jag nog få rätt på, men b alltså.. den chansa jag verkligen på. Så den kommer jag kanske få göra om, om dom inte tycker att jag svara bra på a så det väger upp det.
Det återstår att se helt enkelt :)


Har blivit förkyld och har världens hosta vilket jag hatar!!
Blir galen på det.
Speciellt på nätterna.. kan ju inte sova för att jag hostar så.
Men idag luncha jag, erika och tina på stan så efter det gick vi till apoteket så jag köpte några hosttabletter där, om dom är bra det märks. Dom hjälpte inte på mamma iaf.

Imorgon ska jag in till skolan och få lite information om nästa omtenta.
Suck!!
Och när jag kommer hem så blir det nog att plugga som en galning på mitt arbete.
Vill inte sitta med det i helgen.

Nej nu ska jag duscha sen lägga mig och kolla på vänner :)

Ha det gött :)


Back to school again

yes box, idag var det dags att åka tillbaka till skolan efter våran VFU period.
Tråkigt om jag säger så, ville ha en vecka till på VFU:n i alla fall.. men men.
idag kändes det ganska så onödigt att åka in till skolan, på It´s lät det som att det var jätte jätte viktigt. Men vi skulle lämna in våra intyg från VFU:n och det förstår jag ju att det är viktigt, men resten av dagen då? Jo då skulle vi skriva ner våra reflektioner om praktiken och sen satt vi och diskuterade det i våra studiegrupper i minst 2,5 enligt våra lärare. Men vi satt kanske i 1,5 men då pratade vi ju om massa annat också :P Sen åkte vi hemåt igen. Så det kändes som en ganska onödig dag.. men men.

Imorgon har jag omtenta.. får se hur det går.
Har tagit en paus från pluggandet just nu och lyssnar på bra musik och bara softar :)
Men ska snart börja igen!
Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag klarar det imorgon! vill ha det gjort nu så jag slipper tänka på en till omtenta liksom. Har en 11 dec också, på en lördag klockan 15.15 till 18.15 eller något sånt, det är INTE OKEJ!! men inget att göra åt saken.

Jag måste också rekommendera en grymt bra låt med Black eyed peas - The Time.
Lyssna på den för guds skull :P haha.

Och förresten, idag är det bara 4 dagar kvar ;)


Marie och jag förra året när jag fyllde 20 och hon 18 :)

Eftermiddags plugg!

Nu på eftermiddagen så kom Angelika till mig och vi har pluggat som två galningar.
Vi tog och svarade på dom frågorna som vi hade på den förra tentan.
För Angelika hade för sig att det var någon som hade sagt att det kommer vara ungefär samma frågor den här gången fast att dom har omformulerat dom lite. Så om vi kan dessa tenta frågor så borde vi klara omtentan på tisdag. Men det återstår och se helt enkelt.
Men det jobbiga är att jag måste försöka plugga in allt nu i mitt lilla huvud, och jag vet inte riktigt hur det ska gå till =/ det känns som att det kommer gå in i huvudet och sen ut lika fort igen.. men men.
det blir att plugga som fan imorgon efter skolan... sen får vi se hur det går på omtentan på tisdag.

Blir att åka bil in imorgon med Angelika, gud vad skönt! slipper att gå upp klockan 06 iaf! så lite sov morgon blir det ;) haha.

Nu blir det att käka sibylla med Tina! :)
Sen kanske plugga lite till eftersom jag har varit så duktig idag, så lika bra att fortsätta och vara duktig ;)


Spelkväll

Igår blev det en spelkväll med brudarna! :)
jag tänkte innan att det kan ju bli kul :)
Men alla ville spela TP vilket jag inte ville, men jag hade tydligen inte något val.
Då ville jag i alla fall ha barn frågorna men det fick jag inte heller!
Så då blev jag lite sur men körde på ändå.. och det gick ju skit! tror jag hade en tårtbit när de andra hade typ fyra stycken. så jag tjatade lite att vi skulle byta till barnfrågor men nej inte då heller.
Efter ett tag så säger Erika: ska vi byta till barn frågor nu? och helt plötsligt så går alla med på det!! Då blev jag verkligen arg!! för när jag säger någonting då minsann ska vi inte göra det. Men när någon säger samma sak då går det bra! arg blev jag.. och Erika vann spelet.
Sen körde vi Alias, det tycker jag är mycket roligare. Vi spela det två gånger tror jag och jag tror jag vann båda gångerna :D:D
efter det blev det Uno, och då spåra det ur kände jag! :P

Men det var en rolig kväll men vet inte riktigt om mitt tjejgäng klarar av att spela spel ihop! brukar oftast bli tjafs! :P haha.

Idag är det Söndag... tråkigt!!!
Jag hade ställt klockan på 10 idag för idag ska det pluggas hela dagen!! försöka i alla fall.
Angelika från min klass kommer hit, så det går nog lättare att plugga ihop :)
haha herregud jag kommer verkligen köra mig på tentan på tisdag :P men jag får skylla mig själv eftersom jag inte har pluggat något!

Nu blir det frukost :)

depp depp depp...

Ååhh blir lite depp på det här...
Fyller ju nästa fredag, och då blir det ju fika och sånt där.
Och på lördagen har tjejgänget haft planer ganska länge att vi ska gå ut i Örebro för första gången, och jag har verkligen varit taggad för det!
Men nu verkar det som om allt skiter sig, verkar som om ingen vill längre :(
vad fasen ska man göra då? gå ut här i stan suger ju!!
Och kul och sitta i sin lägenhet och titta på tv eller något när man fyller?? nej usch..

Så nu blev jag deppig! :(
Ska kolla på mina vänner nu, dom är sååå bra <3<3


                  Från min 20 års fest förra året!


Hatar´t!!

Min hals tar kol på mig snart bara så att ni vet!
Började imorse med halsont och huvudvärk... inte kul att gå iväg på VFU:n då.
Men jag tog mig en ipren och en kopp te när jag kom dit så då blev det bättre under dagen.
Men nu börjas det igen... fy fan, är helt tjock i halsen!
Ska ta mig en ipren innan jag lägger mig så jag kan sova bra inatt!

Imorgon är det sista dagen på VFU:n.. Känns tråkigt faktiskt.
Jag har kommit in i det så bra nu känner jag så jag skulle gärna vilja ha en vecka till iaf.
Jag känner att när jag har kommit in i det så blir det roligare och roligare för varje dag...
Men jag är fortfarande osäker om det är det jag vill syssla med hela livet sen.. men jag ska kämpa och verkligen känna efter! :)

I helgen blir det lugnt, skönt!
Har varit mycket alkohol känner jag, så det blir en slappar helg nu!

Nästa helg fyller man ju år så då är det på´t igen ;)

men verkar inte bli någon utgång i Örebro då som vi hade sagt :( men men...

Nej nu väntar duschen på mig.. sen blir det nog att ta ipren och lägga sig. eller plugga kanske?
fasen vad jag kommer köra mig på tentan på tisdag alltså!! =/

Kryssning!

Nu är kryssningen bokad :D
3 december bär det iväg med Tina, Ann-Lousie och Sarah, ska bli riktigt roligt :D:D
Jag är taggad till max :D

Bra kväll! :D

Jag hade en grymt trevlig och rolig kväll igår :D:D
Så jäkla lyckad :)
Tack Madde, Emelie, Tina och Ann-Lousie! <3 <3 NI gjorde kvällen så himla bra.

Det blev nightshift för emelie, tina och mig också.
Det dög det med. Träffade Erika där inne, sen säger jag inge mer :P haha.

Tog tyvärr inga bilder från igår kväll... Men Emelie gjorde det. Får se när hon har lagt in dom på datorn så kan jag kanske sno några bilder ;)

Jag skulle lätt kunna gå och sova nu.. är stentrött.
Idag har man inte mått så himla bra.
Nästa helg då blir det lugnt kan jag lova!!

Tjao!

Någon??

Kan någon förklara för mig hur jag ska kunna plugga till en omtenta på 1 vecka PLUS göra ett arbete under samma vecka?????? vilket jag tycker är ett svårt och stort arbete också!! blääää!!!!
Det kommer nog bli omtenta på omtentan . . . . . SUCK!

Jag i ett nötskal??

I´m back ;)

Har haft min första VFU dag idag, och det gick bara bra :)
Tog det ganska lugnt idag, tog inte för mig så mycket känner jag. Men jag ville titta lite hur dom arbetade och sådär först sen på eftermiddagen så tog jag för mig mer och sådär, så det känns bra :)

Bor hemma hos mamma nu när jag har VFU :)
I helgen kommer jag ju bo hemma hos mig, men till veckan blir det mamma igen. Har VFU till nästa fredag.
Tror det kommer gå fort. Och jag har ett arbete att göra med, vilket verkar vara krångligt.... så det känns mindre bra =/

Sen måste jag säga att detta ordspråk passar mig väldigt bra just nu:
"Jag är inte dum, har bara lite otur när jag tänker ibland".

Ska berätta allt nu.
det är såhär, att jag har bestämt ganska länge att jag ska bjuda hem ojojoj gänget till mig, dricka lite vin och snacka massa skit :) vi bestämde att vi skulle ta det nästa helg, alltså den 20.e.
Och nu på lördag så har jag bestämt med min släkt att äta ute för min farmor fyller 80. Men så har det blivit lite struligt, för det har hänt en sak, så det kanske inte blir något på lördag pga det. Så jag skrev till madde att vi KANSKE kan ta det nu på lördag istället för nästa lördag, och det passade alla utmärkt. Men jag sa som sagt KANSKE bara, eftersom jag vet ju inte än om vi ska ut och äta eller inte.
Men, nu kom jag precis på.... att det spelar ju för tusan ingen roll om jag går ut och äter med släkten eller inte, för vi ska äta på dagen, vid 13-14 någon gång, och jag ska ju bjuda hem ojojoj gänget på kvällen. Så det kvittar ju totalt. Om jag ska käka med släkten så kan jag ju ändå bjuda hem dom. Herregud vad dum jag är :P Men men.. så nu är det fixat. På lördag ska det drickas vin med ojojoj gänget :D haha.

Ja det är jag i ett nötskal, eller vad säger ni? ;)

Nu ska nog jag gå upp till extra sängen som står i mitt gamla rum och försöka plugga lite så jag får den rest uppgiften gjord!

Sen sussa!

Ha en fortsatt bra kväll alla :)


Jag har kommit på vem jag är.... efter 21 år.

Jag har kommit på att jag är en tjej som gillar utmaningar! Jag älskar verkligen sånt.
Som tex fallskärmshoppet, det är en riktig utmaning och riktigt läskigt med, jag var hur livrädd som helst innan men jag gjorde det!! Och det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv ska jag säga er, så jäkla häftigt!
Men jag vill göra mer utmaningar, men vet inte vad.
Det jag absolut inte skulle göra det är att hoppa Bungy jump! det skulle aldrig falla mig in att göra det, inte ens om jag får det i present :P bara så ni vet ;)
Men vad finns det mer för utmaningar som jag kan ge mig på? har ni några förslag?? :)


Sen har jag kommit på att jag är en tjej som gillar att resa.
Jag vill resa så mycket som möjligt.
Det behöver inte vara att åka utomlands, jag gillar att resa inom Sverige också, tycker det är kul att komma iväg från Karlskoga och se något nytt. Och när jag har kommit hem från en resa så kan det bara gå några dagar så vill jag resa igen! Vart blir det av på nästa resa? och när blir nästa resa??


Kul att jag har kommit på vem jag är efter snart 21 år ;) hahaha, Bra där :P


Kort!

Jag lovade ju er tidigare idag att jag skulle lägga upp bilder på hyllorna och hissgardinen.
Men hissgardinen har jag inte fått till som jag vill än, så den har jag inte tagit något kort på.
Och hyllorna har jag fixat, men korten blev ju värdelösa! blir så hetsig ibland och vill att det ska bli så bra men så blir det helt katastrof!
Men jag lägger upp i alla fall, för att vara snäll :)
Men ska försöka ta kort imorgon på dag tid, tror det blir bättre då med ljuset och så :)

Men här kommer en värdelös bild i alla fall :P
Ni kan ju försöka att strunta i att titta på alla andra saker runt omkring, pärmar och jag vet inte allt vad det är! Men är man student så är man :P det har sett värre ut kan jag säga er! uj uj.. men ett litet smakprov fick ni nu i alla fall. Ska försöka bättre imorgon ;) mitt fallskärmsdiplom satte jag upp först, såklart ;D är faktiskt stolt över det, och det tycker jag att jag får vara ;D


Freeeeedag :)

Äntligen fredag :D
Blev ingen sovmorgon för mig inte, klockan ringde 08.30 och pappa kom lite efter 09, då var det dags att sätta upp min hissgardin (åt rätt håll den här gången) Och sen mina hyllor :D
Det blir kanon!
Senare ska jag pyssla lite, vad jag ska ha på hyllorna och så :) hinner inte fixa det nu, för jag ska snart gå ner till stan med Tina :) ska försöka och INTE handla något, har inte råd att handla hela tiden.
Ska ta kort sen hur det blev med hissgardinen och hyllorna, så ni får se :) har även fått upp klädhängaren, men det är ju inte så roligt att se kanske :P haha.

Vet inte vad det blir ikväll...
Plugga kanske?
nej fan vad trist, en fredag liksom... =/
men alla andra ska ju göra massa annat, så jag har inget att göra :(
Det märks vad det blir helt enkelt :)

Snart kommer Tina, så ska göra ordning det sista :)
Tjaoo!


Ny design! :)

Ny design, fin va? :D
Min underbara vän Linnea som har hjälpt mig! :)
Så himla duktig är du och jag är så glad att du ställer upp och att du står ut med mig, för jag är ju SÅ kräsen av mig!
Tack gumman för all hjälp! DU är bara för bäst! <3<3

Idag har jag varit ledig :)
Jag gick till dagiset och hälsade på idag som jag ska vara på min VFU som börjar nästa vecka.
Och jag fick ett väldigt bra intryck :)
Jag blev väl omhändertagen när jag kom, och det är viktigt tycker jag :) Fick till och med en kram av min handledare och hon tyckte det var så kul att få träffa mig äntligen :P Känns ju bra att hon tycker det i alla fall :)
Hon var väldigt engagerad och visade mig runt direkt, hon visa vad dom jobbar med och vad dom har gjort osv. Jag trodde ju detta besök skulle ta typ en halv timme men det tog typ 2 timmar, om inte mer :P jag fick stanna kvar en stund när dom käka mellanmål och sådär.
Men fick bra kontakt med barnen redan då, vilket känns bra :) visst det var inte så många där eftersom det är lov den här veckan, men ändå, kul att ha fått kontakt med några redan :)

Hade ju bestämt med brudarna att fika klockan 14.
Och det gick ju sådär eftersom jag var på dagiset :P
jag var klar där klockan 15!
Dom andra hade ju smsat och ringt mig flera gånger.
Så när jag ringde upp Murra så fråga jag dom vart dom var och dom var på stan, då hade dom väntat på mig, helt söta :P jag trodde ju såklart dom skulle ha börjat fika utan mig, men dom var så snälla som väntade.
Vilka underbara vänner jag har <3<3<3 Sånt kallar jag vänskap!

Efter stan gick jag hem till mamma, blev inte så länge där för hon skulle ju kolla på massa tv program så jag skulle ju vänta med att få skjuts hem till 22 eller nåt, och det orka jag inte med. så hon fick köra hem mig på en gång typ :P

Sitter med mitt jäkla arbete nu också..
fan! har sån press på mig för jag vill verkligen bli klar innan helgen!
Jag vill, jag ska, jag kan! eller hur är det nu igen Linnea? ;P
Ganska bra motto som Linnea brukar skriva i sin blogg när det är något som hon måste göra.

Börjar få tandvärk nu också.. fan!
Hatar att ha tandvärk, jobbigare smärta får man leta efter!!
hatart!

Nej ska försöka plugga vidare nu!

Imorgon är det fredag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på :S
Förslag, någon??

Seg Onsdag

Shit vad trött jag har varit idag, men tillslut kom jag upp imorse och åkte iväg till skolan. Idag åkte Tina och jag in samtidigt, det har ju inte hänt så många gånger faktiskt. Jag somnade typ på en gång på bussen, och sov väldigt djupt, för Tina fick knuffa lite på mig när vi var framme, och det var ju tur annars hade jag nog inte vaknat :P
har varit strul med min förra tenta också, så gick upp till den läraren jag hade i förra kursen, jag visste inte vad det handlade om men det var något med registreringen på it´s. Så nu är det fixat med.

Sov en stund efter skolan idag, var så jäkla trött.
Men sen tänkte jag att det var bäst att jag tog tag i lite saker, så jag anmälde mig till båda omtentorna som jag ska göra, SUCK! =/ sen har jag börjat med mitt arbete som vi ska ha seminarium på på Måndag. Vill bli klar med det så snart som möjligt så jag slipper sitta med det i helgen, för det har jag inte lust med. Att man istället kan sitta och läsa igenom det på Söndag bara.

Så jag ska försöka skriva lite till på det, sen ska jag nog gå ner till biblioteket imorgon och fixa andra böcker än dom jag har, kanske sitter där och pluggar också, då får jag ju säkert mer gjort. Mina böcker som jag har nu är inte så bra och har inte sån stor användning för dom. Får fixa det imorgon helt enkelt :)

Är ledig resten av veckan nu, gött!
Plugga plugga plugga..

Ha det gött!

Mölle is the shit!

Jag har pluggat lite ikväll i alla fall :)
Typ 1,5 sida ungefär, vilket är väldigt LITE mot det man ska skriva!!
Men imorgon tar jag nya tag (säger jag nu ja) Men jag ska försöka ta mig i kragen imorgon efter skolan och plugga mycket mer än vad jag har gjort ikväll! Så det så!

Har laddat upp en del bilder från Möllefesten i lördags på facebook.
Jag kan ju säga att jag har typ 90 bilder och alla är typ värdelösa :P men jag laddade upp några i alla fall, och vissa behåller jag för mig själv, herregud alltså :P haha.
Men en lyckad lördag, det var det :) <3

Ska gå från datorn nu tänkte jag, orkar inte sitta här längre.
Har ju suttit här sen i eftermiddags, inte bra!

Ska ju upp tidigt imorgon med så dags att lägga sig!

Natti Natti gott folk :)

Bjuder på en bild från mölle som Sofie inte gillar men jag tycker den är klockren! :D haha.


Nörd!?

Shit vilken nörd jag har varit idag efter att jag kom hem från skolan.
Jag gick in på Kenzas blogg för att läsa lite, kollade på ett avsnitt av Kenza & Tyra show som hon hade lagt upp, och jag blev fast! Helt sjukt. Jag brukar ju inte gilla sånt där egentligen, men dom är ju lite små roliga så det var roligt att titta, och det blev ju att jag ville se nästa avsnitt osv. Dom har gjort 5 avsnitt än så länge och jag kollade på allihopa! Nästa avsnitt ska dom hoppa fallskärm, och det måste jag ju bara se :P Det har hänt många gånger att jag har längtat tillbaka till mitt hopp, så det ska bli kul och se om de tyckte det var lika kul och läskigt som jag gjorde :P

Jag blev precis klar med att kolla på alla avsnitt, så ska försöka och plugga lite nu tänkte jag!
jag har en press på mig nu känner jag.. seminarium på Måndag =/

Senare ikväll får det bli lite nudlar ;)

Ha en fortsatt bra kväll :)

RSS 2.0