Mina bästa <3

Jag vill vara full med mina bästa, ganska så snart med ;D
Mölle fest kanske?? styra det? ;)
skulle vara nice när man kommer hem :D
























Älskar er <3

Det går bra nu!

Halloj :)
Jag är på strålande humör förutom att jag har huvudvärk, förkyld och hosta ;P
Men jag är så glad, för det här har verkligen varit en bra dag :)

Har jobbat min sista dag idag, och det har inte varit något strul idag heller, det har flytit på som aldrig förr :) Moster kom ner efter 12 och vi satt och pratade en stund och sen sa vi Hej då, eftersom jag inte hinner träffa henne något mer nu innan jag drar. Det var jobbigt att säga hej då men vi ses ju ganska så snart igen, och det känns bra :)

Sen på eftermiddagen någon gång så ringer det.
Då är det samma nummer som ringde mig i Onsdags men jag hann inte svara då. Men idag hann jag, och då var det från kommunen och dom frågade om jag fortfarande var intresserad att jobba inom barnomsorgen som exra i höst, JA TACK! Så i höst när jag har börjat universitetet och är ledig från skolan så är det bara jag lägger mig tillgänglig på jobb så ringer dom upp mig, kanon ju :D så på onsdag ska jag på intervju, och jag är inte ett dugg nervös faktiskt konstigt nog :P Jag är så glad :D:D

När jag kom hem så började jag laga mat direkt, och pratade med moster ett bra tag.
Sen efter det så satte jag mig vid datorn och skulle kolla om det fanns någon ny lägenhet till salu, och javisst fanns det de, på frödingsvägen :P Och den ser bra ut med, så jag är helt inne på den nu, vill ha den! :D:D
Har mejlat nu och frågat lite om vitvarorna, får se när jag får svar :)

Shit det är mycket nu känns det som!
Börjar man bli vuxen tro?
Nja... jag kommer nog aldrig bli vuxen, vare sig jag flyttar hemifrån eller inte ;) haha.


Jag mår bra nu :)


Lägenhet?

Shit vad jag är sugen på att flytta hemifrån nu till hösten.
Eftersom jag ska börja plugga då så kan det väl inte bli bättre?
Jag kollar på lägenheter varje dag.. men det har inte klickat till än.
Jag kan ju inte bo hemma hela livet..
Tror ni jag skulle klara av att bo ensam i en liten etta? ;P

 



Näst sista dagen..

Idag är det näst sista dagen som jag är här på Öland.
Det är blandade känslor faktiskt.
Det ska bli skönt att komma hem men jag kommer även sakna alla här nere.

Idag har jag jobbat.
Var dyng segt på förmiddan, vid typ 13 så kom allt folk.. och då blev det mycket att göra.
Fick åka buss hem idag så kom hem efter 17 någon gång.
lagade mat då sen satte jag mig i soffan på en gång.
Sitter och kollar på 2 1/2 Men nu, eller ja... jag somnade en stund så har missat en del ;P
Men som tur är så är det Johannas film, den första säsongen, så det är ju bara att spola tillbaka ;)
Jag är verligen helt slut :P
Jag skulle kunna lägga mig nu och sova tills imorgon, men känns lite väl tidigt ;)

Men nu ska jag sätta igång en tvättmaskin sen fortsätta kolla, om jag klarar det ;) kanske somnar igen ;)

Ha en bra Torsdagkväll :)


Inte långt kvar nu..

Halsont halsont halsont halsont.
Det är vad jag har idag. Det började lite smått igår när jag skulle börja jobba, sen har det bara blivit värre och värre. Kvällarna och mornarna är värst. Fy fan vad jobbigt det är!
Antingen är det Zafer som har smittat mig eller så är det för att jag sov i tält när det var 10 grader och regn och blåst.

Så idag när jag har jobbat så har det inte varit roligt.
Har varit helt nere för jag känner mig inte bra.
Stackars kunder, ingen munter Jenny i kassan inte.
Men jag var ju inte otrevlig och det är ju tur det :)

Men asså när man jobbar såhär i affär... vad konstigt folk man kan stöta på då.
Det måste ni andra ha märkt också som jobbar med samma yrke?
Som idag... då kommer det in en äldre med sitt barnbarn och lägger upp två glassar på disken. Jag scannar in dom och då säger hon: Ska jag betala dom nu?
Jag tänker: ööhh skämtar hon eller? Nej imorgon ska du betala dom?? Men vad tror hon liksom?
Jag hade sån lust att säga det till henne men jag skrattade lite och sa bara: ja.

Man har stött på mera underligt folk men bara för att jag sitter här och försöker komma på något mer så gör jag inte det. typiskt.

Just nu sitter jag hos moster.
Ska vara här tills imorgon kväll.
Hon kollar på morden i midsomer nu som jag hatar, så därför satte jag mig här :)
Men ska snart göra ordning mig för sängen för jag är sååå trött, blev inte mycket sömn inatt pga halsen. får se om det blir bättre inatt här.

Imorgon är jag ledig sen jobbar jag bara två dagar till.
Det känns lite konstigt men ändå skönt.
Men kommer sakna alla här nere.
men vad lustigt egentligen, att på söndag så kommer jag vara hemma... helt galet.
Men först på lördag blir det Liseberg med dom bästa :D
Jag ska ha så jäkla kul, det är jag värd tycker jag :)

Känner att jag börjar bli förkyld nu också..
Så nu ska jag kila.

Ha en bra kväll :)

Vilken underbar helg <3

Shit vad kul jag har haft den här helgen! :D
Tina, zafer och Marie, ni förgyllde verkligen den här helgen, den kunde inte ha blivit bättre, TACK! <3<3<3

Ska försöka berätta allt från början :)

I fredags så jobbade jag 09.00-15-00. Gick och köpte mat sen satte jag mig på pressbyrån och käkade och väntade på att Jenny skulle sluta (16.00) för jag skulle åka hem med henne eftersom hon ändå bor i närheten, så slapp jag åka buss vilket är skönt att slippa.
När jag kommer hem så går jag och plockar lite, smsar Tina och hör vart dom är. Hon säger att dom är lite utanför Kalmar. Så jag tänkte att jag hinner nog duscha innan dom kommer, "ta en snabb dusch då ifall jag måste ringa om vi inte hittar, säger Tina". jag går och plockar lite mer innan jag kommer in i duschen. När jag är klar och ska sätta på mig kläder så knackar det på badrumsdörren. "Hallå" säger jag och tror att det är Kalle som vill något, men då hör jag lite fniss utanför dörren och förstår då att Tina och dom har kommit. Tina öppnar dörren lite försiktigt och dyker fram med sitt huvud och skrattar :P Jag säger att jag snart är klar och sen går jag ut och ser att alla tre ligger i soffan och är helt slut :P Vi börjar snacka lite sen var det dags att göra ordning sig och korka upp ;)



sen vid 20.00 så tog vi en buss in till Borgholm där vi gick in på pressbyrån och hälsade på Johanna eftersom hon jobbade när Tina, zafer och Marie kom hit, så dom fick hälsa på henne :) sen mötte vi upp Katti och hennes kompis Holly vid strand. Allihopa förutom jag gick in till strand först för att se så Marie och Holly kom in, och jag stannade med våran dricka så länge. Gud vad nervös jag var då när jag stod där och väntade, det är ju 20 års gräns på strand. Men Katti och Holly kom ut först och gjorde tummen upp och då kom lättnaden. så då gick jag in och fick ett band runt armen sen var det bara att gå ut igen och gå till parken för att dricka ännu mer ;)
Tror klockan blev 22 och då var det dags att börja gå in på strand för det blev så kallt ute. Tog några kort vid hamnen först.



Sen gick vi in på strand och där öste vi verkligen!
så jäkla kul var det.
Hoffmaestro började spela och det var hur mycket folk som helst!
Vi hamnade typ i mitten av alltihopa, och folk hoppa och skrek och det blev varmt så jag fick typ panik och cellskräck, sen kommer inte jag ihåg något mer, Men tydligen så såg Tina och dom andra att det så de försökte få ut mig från det värsta. Tina bad en tjej att få ett glas vatten, och den tjejen säger att hon får ställa sig i kö, men då sa Tina till att jag måste ha vatten för jag har fått panik och cellskräck och är helt borta. Då gav hon Tina vatten på en gång. Så det var riktit äckligt men det blev bättre när jag fick komma ut från allt folk och stod längst bak och kunde andas ordentligt plus att jag drack upp vattnet med. så efter det så gick jag och Zafer in, Tina och Marie gick nog tillbaka in bland folket. Jag ringde Linnea och hade fyllesamtal, uj uj, kommer inte ihåg vad jag snackade om men Linnea stod ju ut med mig ett tag så så farligt kan det nog inte ha varit ;)
Sen när hoffmaestro var slut så körde vi på igen, dansa natten lång och hade det så grymt kul :D dampa loss lite med kameran gjorde vi med ;) haha måste även berätta att Marie tappade bort oss några gånger inne på strand och hade ingen mobil med sig, så hon raggar runt och lånar telefoner av folk och ringer 118 100 eftersom hon inte kan våra nummer i huvudet :P haha så jäkla störd, men hon trodde nog att hon var jätte smart just då ;)









Strand stängde ju två så då började vi gå mot bussen.
fastnade hos två killar på vägen och snackade ett tag. Så när det var fem minuter kvar tills bussen skulle gå så fick jag tjata på alla att vi var tvungna att gå, så när vi kom till bussen så hade vi tur, för den skulle precis gå. och vet ni vad dom tar för ungdom här på natten?? 50 jäkla spänn. Vi gav 17 in till borgholm liksom. Jag trodde chauffören skämta med oss först, men natttaxa har dom tydligen här. Så det var ju bara att betala och gå och sätta dig. Kommer hem och jag vet inte vad vi sysslar med, Johanna och Kalle sov i stenninge den här natten så vi sov inne. Jag och Tina där jag sover och zafer och Marie på en madrass på golvet.

Vaknar vid 10.30 på lördagen och mår hyfsat bra, hade huvudvärk bara. Tina mådde nog sämst av oss alla. men jag vaknar med en fläskläpp, Marie är helt hes och Zafer dyng förkyld, och så Tina då som mådde dåligt. Men allt det här var så värt det kan jag ju säga er! Och nej jag har inte slagits med någon, utan när vi dansade så fick jag en flaska rätt på läppen väldigt hårt, det var ju inte med meningen såklart men ont gjorde det! därför vaknade jag med en fläskläpp.  Men i alla fall, efter ett tag så piggna alla till och gjorde sig lite fräscha för att sen åka upp till bästa moster :) Sitter och snackar med henne sen åker vi till Thai restaurangen och äter där, grymt gott var det kan jag ju lova ;P efter det åker vi och lämnar av moster sen åker vi hemåt igen, softar ett bra tag sen börjar vi göra ordning oss och korkar upp. Fick mig ett gott skratt också när Marie skulle pumpa upp sin luftmadrass. Då har hon med sig en pump där slangen är för tjock mot hålet på madrassen. Båda börjar asgarva och marie försöker tillslut att blåsa upp den. Men det går inte så bra eftersom vi skrattar så. Så Tina börjar pumpa och Marie får hålla hårt i slangen och försöka få in luft i madrassen. det tog sin tid kan jag ju säga, jag bytte av Tina. Stod säkert en kvart eller nåt med den där madrassen, men vi lyckades ;)

kalle körde in oss till Kapellet och vi satt där och drack några öl och hade det soft. Marie skriver upp våra mobil nummer på hennes handled så hon ska slippa och ringa 118 100 den här gången ;) hahaha :P Det blev något lugnare den här kvällen än kvällen innan kan jag ju säga er. Jag blev inte ens full men jag hade trevligt och kul i alla fall :) Var jäkligt trött bara. vid 00.30 så går vi till strand, där var ju allt folk, dansade en stund, såg underligt folk sen satt och snacka bara tills klockan blev 02.00. Går till bussen typ på en gång den här gången, kommer hem och gör sig ordning för tältsovning. Jag frös ihjäl och kunde inte sova. tyckte jag hörde massa ljud och inbillade mig saker hela tiden. höll Tina vaken en stund men sen somna ju även hon. så jag låg där vaken och titta upp på taket :P somnade väl tillsut men vet inte hur många gånger jag vaknade, kan inte ha blivit mycket sömn inatt, regna och blåste gjorde det hela natten med, skit kallt verkligen. Så jag väntar bara nu att jag ska bli förkyld.







Så idag har jag varit väldigt trött eftersom jag inte har sovit mycket inatt. Eller tror alla vi var sega, jag och Marie somnade ett tag i soffan. sen kom moster hit och vi åkte in till Färjestaden och gick lite i affärer och käkade. När vi var klara där så var det dags att säga hej då till mina underbara vänner :( Jag började sakna dom så fort dom åkte. Och när jag kom hem igen, gud så tomt det var =/
Men jag får tänka nu att det bara är en vecka kvar, vid den här tiden om en vecka så är jag hemma.



Men fasen vilken rolig helg jag har haft, den kunde inte ha blivit bättre!
Jag är så glad att Ni ville komma ner hit till mig och hälsa på!
Ni är så jäkla bra!
TACK TACK TACK TACK TACK för en super bra helg :D:D
Puss på er <3<3<3<3


21.a Juli

Hallå där :)
Det är egentligen natten nu, men tänkte lägga in tre bilder bara som jag skrev igår att jag skulle göra :)
shit vad jag håller vad jag lovar ;) haha ;P

Har jobbat kväll ikväll så är rätt så trött nu.
Inga roliga personer kom in heller, och det hände inget speciellt heller.. tråkigt tråkigt.
men men.. nu har denna dagen gått och det vill jag att det ska göra, så det blir FREDAG någon gång!! :D

Idag har Johanna och Kalle varit till Stocholm på sånt där 3D ultraljud. Jag har fått kollat på massa bilder och på filmen som dom fick, det är rätt så häftigt faktiskt! jag tycker det är så fascinerande att det är en person i hennes mage, tycker det är jättecoolt. Man fick ju se hur han ser ut också, Kalles näsa har han, helt söt :P och "äppelkinder" har han med. Riktigt kul att se :)

Nu ska jag göra ordning mig för sängen.
Är grymt trött!

Ha det bra alla :)

Här kommer bilderna från förrgår :)


                         Hamnen i Borgholm :)


            Hamnen och Strand Hotel i bakgrunden :)


                               Mysigt vatten va? ;)

Ledig idag :)

Nu ska vi se vart man ska börja.. hmm.. (tänker)

Tror inte jag har så himla mycket att skriva om, inget särskilt i alla fall.
Men oftast så brukar det flyta på ganska så bra här ändå fast jag inte har något viktigt att skriva. Tycker bara om att skriva av mig lite, det är skönt att göra det :)

Igår i alla fall så jobbade jag från 09.00 till 15.00. Det var jobbigt att gå upp 07.30 kan jag säga er. Jag brukar gå upp på en gång när klockan ringer men igår var jag så trött så jag låg kvar i tio minuter ungefär ;P Dude (katten) låg hos mig också, gosigt. Han har börjat göra det nu, vet inte varför. eller börjar och börjat, han har gjort det två gånger i rad, men ändå ;) han sover annars ute hela tiden, kommer in och äter bara. Men när jag gick upp igår morse så gick han också upp och ville ut.
På jobbet så var jag helt trött, gäspade hela dagen, så det var riktigt skönt att jag jobbade en kort dag då. Tog bussen upp till min moster när jag hade slutat, vi käkade direkt när jag kom dit, sen åkte jag och köpte godis och popcorn, blev lite väl mycket lösgodis (jag tar alltid för mycket) har så svårt med det där :P haha. Sen på kvällen i alla fall så tog vi det bara lugnt :)

Har sovit som en stock här inatt, hon har ju ingen sol mot hennes sovrum så det är så svalt och skönt där, så jag sover grymt skönt när jag är här! :) Så jag tänkte att jag skulle sova ut idag, men 09.30 så ringer det i mosters telefon, sen lite innan 10 så får hon ett sms. Så då hör jag att hon går upp så tänkte att jag kan lika gärna gå upp då med. Då var det Johanna som hade ringt henne och Telia som skickade smset, typiskt! :P gick inte att sova ut men men. Vi gjorde oss i alla fall klara sen åkte vi ner till Borgholm för moster skulle göra några ärenden, bl a tandläkaren. Så jag gick lite i affärer och tog kort nere vid hamnen, om kortena blir bra så lägger jag nog in dom imorgon kväll. Satt och kollade på folk gjorde vi också, det är alltid kul att göra :P haha. Gjorde inte så himla mycket mer faktiskt, götta oss i solen helt enkelt i borgholm. grymt mycket folk var det med!

Just ja, hade tydligen varit något rån i en affär lite längre bort från pressbyrån bara imorse. Måste nog läsa om vad det står imorgon, sånt är intressant. Det händer allt saker här lite då och då ;P

Imorgon jobbar jag kväll och även på torsdag. Sen på fredag jobbar jag morgon och då kommer Tina, Marie och Zafer :D snacka om att jag längtar! :D Men jag kommer vara trött då kan jag ju säga, men det struntar jag i, kul ska jag ha i alla fall ;D

Titta vad mycket text det blev fast jag inte hade något viktigt att skriva :P
Såhär blir det alltid! haha :)

Moster sitter och kollar på morden i midsommar som jag inte tycker är bra så därför satte jag mig här.
Får se om man får sova ut imorgon då ;)

Saknar er alla där hemma <3
Men snart är jag hemma :)
Det är snart bara en vecka kvar, wie :)

Puss o kram

17.e Juli

Bra start på denna dag.
Börjar med att man vaknar av huvudvärk och att åskan går.
Jippi!
Men jag gör ordning mig och käkar frukost. Då börjar det regna. Men kände ändå att det kvitta eftersom jag skulle snart åka till jobbet.
Börjar åka mot borgholm och det är kolsvart på himlen, det åskar, blixtrar och vräker ner! KUL! jag parkerar men men vill inte gå ur bilen eftersom det regnar så, plus att jag är livrädd för åskan så jag börja skaka. Tänker att jag ska kolla efter en annan parkeringsplats och gör det, hittar en men det är typ lika långt till pressbyrån som från förra parkeringen, sitter i bilen fortfarande och det åskar och blixtrar och spöregnar fortfarande. Men jag var ju tvungen att gå ur bilen, så jag springer som en galning och blir hur blöt som helst, DYNGSUR verkligen! det är tur att man har ombyte på jobbet säger jag bara. Jenny som jag jobbade med idag säger att hon har haft 4 strömavbrott på en halvtimme. Vilken bra start tänker jag då för mig själv. Och jag skulle nog inte ha tänkt så för det blev strömavbrott ett antal gånger på morgonen efter att jag hade kommit. Tror vi räknade att totalt så hade vi fått 9 strömavbrott, och då är ju dom 4 som Jenny hade innan jag kom inräknade. Men det är inte kul alltså, kassorna stänger ju av sig och dom tar typ 10 minuter att få igång innan man kan använda dom, så det blev lite struligt där ett tag. Men tillslut så slutade det blixtra och kassorna fungerade hela dagen.

På eftermiddagen nu så kom Prinsessan Madelene in med två stycken till. Vet inte vilka dom var :S Men det var Lena som sa att det var Madelene när jag satt på lagret, så jag kollade i kameran och man kan tro att det kunde ha varit vilken tjej som helst. Men jag gick ut till butiken och såg då att det var hon. Så det är första kändisen som har varit inne i år ;) Weey ;)

Igår var ju Katti och jag på strand. Tog oss en varsin öl och väntade på att klockan skulle bli 23 för då skulle Darin börja spela. Han är inte direkt den som man lyssnar på, men vi kom ju in gratis så då kunde vi ändå gå dit och fördriva tiden tills Johanna slutade jobba. Men klockan blev 23 och ingen Darin dök upp. Så när klockan var 23.20 ungefär så ringde Johanna och sa att hon var klar och kom utanför för att hämta upp oss. Så det var ju bara att gå, så vi hann inte med att se Darin, så blev inga kort på honom som jag sa i det tidigare inlägget att jag skulle ha. Jag tycker det är så jäkla dåligt att inte artister kan komma i tid, fattar inte vad det är dom gör :S sånt gör mig irriterad. Tur att det inte var någon som man jättegärna ville se, det hade ju varit tråkigt isånna fall om man hade missat det.
Jag bjuder på två bilder här under från igår :)

 




15 Juli :)

Fick reda på igår att jag har blivit antagen till Karlstads universitet i höst :)
och jag kom in på mitt första hands val också, bra där :)
Hoppas bara att jag orkar plugga, men det tror jag nog :)
Då blir det att försöka hitta en lägenhet till hösten då, gött mos :D


Idag har jag jobbat 9-16.
Det var riktigt jobbigt att gå upp 7.30 när man har varit ledig i två dagar. men upp kom jag tillslut.
Blir samma tid imorgon med. Men jag vill jobba morgon så jag ska inte klaga egentligen.
Väldigt mycket folk idag förresten, men det är bara kul :) tiden går fortare då med! :)

Imorgon när jag har slutat så blir det att gå och käka någonting, sen lite senare på kvällen ska nog Katti och jag gå till strand. Johanna jobbar nämligen kväll så vi går dit och fördriver tiden lite så länge. Darin spelar där imorgon, inget jag vill se direkt, men vi går ju in gratis så då kvittar det ju faktiskt. Ska nog inte dricka något heller, är så jäkla pank :/ har tagit från mitt sparkonto 3 gånger nu :(
Lönen är efterlängtad, fast jag inte kommer få så mycket.

Var på bilbingo igår kväll också med bästa moster.
Vi vann inget, tyvärr! vi som var så laddade. men men.
Och nu blir det inte något mer bilbingo heller.
Det får bli när jag kommer hem istället, hoppas någon vill följa med mig då? :)
Det är riktigt roligt ska jag säga er om ni inte har varit på det :)

Usch nu är jag trött, skulle kunna gå och lägga mig men lite för tidigt än kanske ;P haha.

Här kommer en bild som Katti har tagit på mig när vi var på kapellet och tog oss några öl innan vi gick till strand. Jag har tyvärr inte tagit några bilder när jag har varit här nere än så länge :S Men ska försöka komma ihåg att ta med kameran imorgon när vi ska se Darin, Wie ;D det vill ni se va? ;) haha. Nej men ska försöka ta lite på Katti och mig också :)


Minnet från 13 Juli 2008

Om jag inte minns fel så är det två år sedan den tragiska olyckan hände.
Jag kommer ihåg den så väl och jag kommer nog aldrig glömma den heller.

Firade mammas 50 års dag och hade fest hemma, på natten kommer Teo och hämtar mig och Tina och åker till Degerfors, när vi då åker förbi allting, stannar inte eftersom några har redan stannat. Men när vi åker förbi olyckan så känner jag igen den ena bilen så himla väl, kommer på att det är min brors kompis föräldrars bil, så ringer upp brorsan på en gång och förklarar hur bilen såg ut och registreringsnumret, han säger att det stämmer. Jag frågar om han vet vem som kör bilen och det var hans kompis flickvän som hade bilen under den kvällen. Brorsans kompis är hemma hos oss på festen för dom hade spelat några låtar till mamma, så jag ringer honom och berättar vad jag har sett, hör att han blir chockad i luren och han säger att han ska ringa samtal och springa upp till olycksplatsen.
Jag kommer så väl ihåg att jag hade svårt att sova den natten, och dagen efter såg vi på text tv att det stod att en tjej har omkommit efter olyckan, tankarna snurrade i mitt huvud. Tänk om det är någon man känner. Jag ringer runt till folk och får till sist reda på att det är Malin. Jag kände henne inte men visste vem hon var för har träffat henne några gånger och pratat lite med henne. En sån positiv människa som hon var får man leta efter, en trevlig och glad tjej hela tiden.

Tankarna idag går till hennes familj och vänner som stod henne nära! <3


Bokat och klart

Nu är det bokat och klart!
Den 7 Augusti klockan 11.00 ska jag hoppa fallskärm.
JAG ÄR NERVÖS!!
Och om jag är nervös redan nu, hur ska jag då vara den 7 Augusti??

Jag? hoppa fallskärm?!

Titta på detta klipp, galet ju!



Tänk att jag ska göra detta!
Det är ju helt sjukt.
Jag förstår inte att jag vågar, men jag SKA våga, jag bara ska det!

Håller på och ska boka det här nu.
Och jag hoppas verkligen att alla som var med på presenten kan följa med och titta, skulle betyda mycket <3<3

7 Juli

Hallå där :)
solen skiner och det är 28 grader i skuggan, galet :O
Men man ska inte klaga, för snart kommer hösten och då blir det kallt, och då klagar man på det!

Idag börjar jag jobbet 14.45.
Så just nu sitter jag och fördriver tiden lite, bussen går klockan två, så det är en liten stund kvar.
sitter själv här hemma, både Kalle och Johanna jobbar. Jag kommer få jobba med Johanna i en timme, sen slutar hon. Gött för henne då ;P själv så slutar jag 20 ikväll. Kommer vara själv i några timmar ikväll när jag kommer hem, för Kalle och Johanna ska nämligen på bilbingo! Men det blir det för mig nästa onsdag, då ska jag åka med världens bästa moster :) Hoppas att jag vinner massa pengar då! :)

Nu är det bara två dagar kvar och sen är det helg :)
Det ska bli riktigt skönt faktikst. Vet bara inte vad som ska hittas på, Johanna jobbar kväll på lördag =/ trist men sant.

Jag längtar så till den 23.e!
Det är inge bra att längta så mycket, för tiden går så sakta då =/

Men Tina, Zafer och Marie: Ni ska bara veta hur tacksam jag är för att ni kommer ner hit till mig :) Ni är verkligen bäst! <3 Vi kommer ha så kul! det vet jag :)

Ha en underbar dag alla :)

<3

Blev glad när jag sluta jobbet :)

Hallå :)

Har jobbat och slitit idag, var väldigt mycket folk idag, de flesta har väl fått semester nu kanske?
Det var segt på förmiddagen för jag hade inte riktigt vaknat till, så gick jag gäspa väldigt mycket. Men efter 12 så flöt det på bra och tiden gick fort :) Det gillar jag skarpt!

Har inte varit hemma så länge, käkade direkt när jag kom hem, Johanna hade maten klar, så söt så :) sen satte jag nyss på en maskin tvätt! duktig jag är ;) Så nu blir det att bara slappa innan jag ska hänga upp tvätten. Är rätt så seg kan jag ju säga.

Har bränt mig på ryggen och bakbenen, inte skönt!!
men jag får skylla mig själv när jag inte smörjde mig, så det så.

Sen har jag äntligen fått hela mitt schema nu! :)
Och jag är nöjd, för jag jobbar sista dagen 30 Juli, vilket var pefekt för jag hade kollat upp tåg som går 31 Juli till Göteborg, och när jag kommer dit så blir det en heldag på Liseberg med Tina och Zafer, och självklart den som vill hänga med :D Bara att säga till! Men dom två är helt klara iaf!

och jag är även ledig helgen då hoffmaestro spelar och Tina, Zafer och Marie kommer ner då :) Ska bli så jäkla kul :D

Så jag är nöjd och blev genast gladare när jag fick reda på detta, så jag har precis bokat biljetten :D Wiee!! :D
Längtar hem så grymt mycket!
saknar ju alla där hemma!

Såhär go och glá skulle jag vilja vara nu ;P




PUSS

Ingen Rubrik

Dagarna rullar på..
Men jag vill hem kan jag säga er!

Jag längtar till den 23.e, tror det kommer bli kanon :D

<3

RSS 2.0