Söndag och inte bakis :)

Jag hade en bra kväll igår :)
Och idag är jag inte bakis, vilket känns toppen! :)
Är lite trötter bara, men det är man ju alltid.

Har diskat en hel del nu, men har en del kvar.
Allt fick inte plats i diskstället så får vänta tills det torkar!

Ska hem till mamma senare och äta :)
Och efter det blir det bara lugnt, tvn eller nåt skulle jag tro.

Jag skulle behöva städa här men orkar inte just nu..
Kanske ska börja lite på mitt arbete som jag har i skolan?
SUCK! aldrig en lugn stund.

Men som sagt, tack för igår alla som var med och gjorde den så bra :) <3

Grattis <3

Idag fyller min bästa moster år!! :D
Grattis Grattis på din födelsedag, hoppas du får en kanon bra dag :D
Önskar jag var hos dig nu och kunde fira dig =/
Men snart ses vi nog :D

<3<3<3




Fest eller inte fest??

Hallå!!

Jag har ett problem, ska jag festa imorgon eller inte??
det är ju Mölle fest liksom!!
Men jag vet inte... jag orkar inte vara bakis :P det är det som tar emot.. och att vi inte vet hur vi ska ta oss hem =/ ååhh.. jag har så svårt att bestämma mig.
Sen tror jag det kommer bli ganska mycket fest för mig den här månaden.. för nästa helg kanske jag ska festa, helgen efter det kanske det också blir fest, helgen efter det så ska jag bjuda hem ojojoj gänget och helgen efter det fyller jag år.. så det kommer ju bli en del alkohol alltså.
Hmm.. svårt det här.

Hur tycker ni jag ska göra????
Behöver verkligen hjälp!

Dagens I-landsproblem!!


Helgen är välkommen :)

Äntligen är det Fredag och det är lika med HELG!
Tycker den här veckan har gått sååå sakta, så det ska bli riktigt skönt med helg nu :)

Har ju varit ledig från skolan idag, så fick sova ut!
vaknade först 09.15 och var såå kissnödig, gick upp på toa och jag var verkligen STENTRÖTT, kändes som om klockan var 06 ungefär, orkade knappt titta liksom :P haha. Somnade om till 10.30, vakna av att det var sånt jäkla spring i trappuppgången hela tiden.

Idag har jag gjort lite ärenden också, känns himla bra att få det gjort!
Jag gick först till Annaberta i butiken, men hon hade kunder så kunde inte direkt prata med henne, men tycker det är så kul att hon har massa kunder :) Så det gjorde ingenting att vi inte hann att prata. Kul att se att hon kan hjälpa andra som har problem att hitta den perfekta BH:n.
Sen gick jag vidare till Nordea för jag skulle sätta in pengar på mitt konto, och jag har SEB men det stod på pappret att jag var tvungen att gå till en Nordeabank, men dom där sa att jag kunde gå till SEB banken så hjälper dom mig där, så jag gjorde det och det gick prima :)
Efter det gick jag till biblioteket, reserverade en bok som kommer på Måndag eftermiddag som jag måste hämta. Sen lånade jag massa andra böcker till mitt arbete som jag ska skriva om. Får se om dom är till någon hjälp. Jag fick även ett nytt lånekort, hade det gamla och har inte lånat på år och dar så jag fanns inte ens med i deras system längre :P Jag lånade böckerna och allt gick prima, tills jag gick ut från biblioteket, då börja det tjuta som aldrig förr! Jag gick till en personal och dom sa att någon bok har inte blivit avlarmat. En bok krånglade lite sa jag, så antagligen var det den då. Men tydligen om en bok eller flera skulle krångla så måste man prata med personalen, man får inte fösöka att göra om det hela tiden, för då larmas böckerna på igen. Så det var det som jag gjorde felet. men men.. nu vet jag det i alla fall :)

Efter biblioteket ringde jag pappa, för jag visste att han var på stan. Han var på ojojoj och väntade på brorsan, för dom skulle fika, så jag gick ner dit och mötte upp dom och handlade en ram, en stiftpenna och register till mina räkningar. Vi gick och fika sen skulle brorsan och pappa till systemet så jag hängde på, och sen skjutsa pappa hem oss :)

Och nu ska jag gå upp en stund till Sofie :) Skönt att ha en som är så nära granne faktiskt :) Känner man sig ensam så är det bara att gå till henne :) slippa att dra på sig jacka och skor, tar mina foppa upp till henne bara :P

Ikväll blir det tacos hemma hos mamma, gud vad gött det ska bli :)
Var sjukt länge sen som jag åt det!!
Senare ikväll vet jag inte vad som händer, några förslag?
Smsa eller ring isånna fall :)

Något att tänka på..

Idag hade vi en föreläsning hela förmiddagen, ganska intressant faktiskt. Kändes lite segt bara, eller att klockan gick sakta liksom, men intressant, det var det :)
Det som jag fastna lite för var hur det egentligen funkar i vårat samhälle med kön och sådant. Finns egentligen hur mycket som helst att ta upp men jag nämner några bara. Till exempelt: Varför har affärer så som Ica Maxi och Ikea "familjeparkeringar" och då skyltar med en pappa, en son som håller i pappans hand, en mamma och brevid henne står det en barnvagn??? tänk sånna som är homosexuella till exempelt.. varför kan det inte vara en skylt med två tjejer och en barnvagn?? och varför ska mamman hålla i barnvagnen, det kan väl lika gärna pappan göra? Dom där parkeringarna är ju antingen för familjer med barnvagnar, men varför då inte ha en skylt med BARA en barnvagn? Så himla dumt egentligen, om jag får säga min mening.

Samma med skötbordsskyltar, varför är det ALLTID tjejer (mamman) som står vid skötbordet med barnet?? varför kan inte killen (pappan) stå där? 

Skyltar med friluftsområde på, då är det ett barn som går först, mamman i mitten och pappan går sist med packningen.. varför är det så? för att pappan är starkast?? tjejer kan väl vara lika starka dom eller? finns till och med tjejer som är starkare än killar.



En annan sak som togs upp idag var toaletter på offentliga platser. Varför finns det tjej toaletter och kill toaletter? varför kan vi inte gå på samma??? Föreläsaren som vi hade idag berättade att en gång när hon var ute någonstans så behövde hon gå på toa. Det var världens kö till tjej toaletterna, och till killarna var det ingen kö men det var upptaget. Killen som var inne på toaletten kom ut och föreläsaren frågade alla om det var pissoarer inne på killarnas, alla tjejer titta på henne och killen svarade: nej, och höll upp dörren åt henne. Så hon gick ju in där såklart, hon var ju kissnödig liksom :P alla tjejer såg väl lite chockade ut men sen när hon kom ut från toan så stod det flera tjejer i kö till killarnas toalett också.



En annan grej är varför frisörerna har skyltar där det står till exempelt: dam 200 kr, herr 170, pensionär 150, barn 150. Känner ni igen det? Varför är det?? för att tjejer har mer hår?? killar kan väl också ha långt hår eller?? så mysko så det är galet alltså. visst, pensionärer, föreläsarna sa att dom får väl inte så himla mycket pengar, nej visst kanske inte, men vi studenter då?? har vi mycket pengar eller?? NEJ! men vi måste ge 200 spänn för att klippa oss, när en kille kan ha lika långt hår liksom. Det borde istället vara typ hur lång TID det tar eller något sånt. Fick även höra att frisörsalonger får inte ha sådär längre med olika summor för dam och herr... men det har dom fortfarande ändå. sjukt.

Ja nu har jag tagit upp lite av det vi nämnde idag.
Helt sjukt att vi har sånt här samhälle som vi lever i. Så himla vardagliga grejer som jag inte har tänkt på förut, men nu kommer jag gå och tänka på det här med skyltar osv. Jag ska fasen ställa mig på en familjeparkering någon gång, bara för att liksom :P

Har träffat Sofie och Tina en stund idag.
Kollade på när dom åt kattspya, eller ja... det var ju självklart inte det, dom åt pölsa, men det såg ut som kattspya. dom tjata att jag skulle smaka men njaa.. jag vägrade faktiskt :P

En kul grej som kom upp idag:
Sofie: vad ska jag ha på den andra väggen i hallen då?
Jag: Spegeln?!
Sofie: Men den tänkte jag sätta upp på dörren.
Jag: (efter en liten tänkestund) men... hur ska du få posten då?
Sofie: ASGARVAR, men på garderobsdörren såklart!
Jag: jaha!! (skrattar)

inte så lätt och veta ju :P
glömde bort att hon har en garderob i hallen haha :P så det kan gå.

Usch är helt frusen, blir nog en dusch nu, sen typ sova.. är stentrött!

Ledig imorgon, gött gött :)

Fattig Student!

Har precis suttit och betalat massa räkningar, så nu är man lika fattig igen som man var innan :( fasen vad trist det är alltså!
Skulle aldrig ha flyttat hemifrån, skulle ha bott kvar hos mamma istället :P sparat massa pengar ;)

Har ju i och för sig betalat massa kurs litteratur, vilket suger att lägga pengar på!
Men gud vad jag ska sälja alla böcker sen när jag är klar med dom :) då lär jag ju få in lite pengar iaf! Dom är ju som gått som nya, en bok har jag inte ens öppnat liksom, som ny! eller ja, den är ju ny :P


Nej men eftersom jag är fattig igen så ska jag ta mig några mackor med oboy :P

Grå dag

Nu blev jag lite sugen på att skriva igen, fast jag inte har något att skriva :P

Varit till skolan idag haft två föreläsningar. eller den ena kan man väl säga var en lektion bara.
efter det stanna jag med studiegruppen en timme, fixade en sak till vårat arbete som vi har fått nu som vi ska göra. Aldrig kan man få en lugn stund! blir galen på det här! Skulle vilja börja med arbetet men har inga böcker så det blir lite svårt. Måste försöka fixa det antingen imorgon eller på Fredag. Tänkte gå till bibblan och fråga efter lite böcker, funderar på att skriva om barn med föräldrar som missbrukar. Kan nog bli intressant att skriva om :)

Igår när jag hade kommit hem från skolan så kom erika och Våldgästa mig med glass :) sånt gillar jag, då blir jag glad :D riktigt god glass var det med :D Snackade en massa skit en stund sen drog Erika hem och mamma kom och hämtade mig för jag behövde storhandla. Jag handlade för 520 spänn :O Så nu har jag mat i frysen kan jag lova er!!

Imorgon blir det skolan igen, gå upp tidigt :( har inte fått en enda sovmorgon den här veckan, det är riktigt tufft att gå upp tidigt varje dag, men det är bara att göra det! Imorgon ska föreläsningen handla om homosexuella, bisexuella och transvestiter. Tror det kan bli intressant faktiskt :)

Och på fredag är jag ledig :D
Skööööööööööööööööönt :D haha.

Sådär nu har jag fått skrivit av mig :)

Ha en fortsatt bra kväll :)


smakprov

Lite smakprov:



Fotograf: Linnea Risberg

Tentan gjord!

Gud vad skönt, vilken lättnad det är nu efteråt.
Åkte in till skolan tidigt idag och gjorde den där förbaskade tentan! och nu är den över, sen får vi ju se hur resultatet slutar :P En fråga kunde jag helt säker iaf, de andra frågorna chansa jag på, och hitta på lite själv ;) så jag vet ju att jag kommer få komplettera, men det får man nästan räkna med jämt :)

När jag kom hem halv ett idag så var jag sååå trött och hungrig.
Så jag fixade mat (pizza ugn) och sen la jag mig i sängen och slumra till en stund.
När jag vaknade så visste jag inte vad jag skulle göra, så tänkte att jag lika gärna kunde diska... hann diska upp alla glas, sen skulle jag ta lite bestick, och lyckades självklart skära mig på en vass kniv! fasen vad ont det gör alltså, det svider och det bara rinner blod! blodet tog aldrig slut heller! Så det blev plåster på det hela!
Så nu känner jag mig helt handikappad... helt sjukt att man gör det för ett plåster på fingret?? :O men men.. så är det faktiskt. Känns så ovant och fel liksom.


Och nu vet jag inte vad jag ska göra, datorn är inge rolig, inge roligt på tv.. så vettetusan vad jag ska hitta på :S


Förresten, fick reda på resultatet av min förra tenta idag... Omtenta! så är det med det.. men jag hade ju räknat med det så blev inte direkt chockad om jag ska vara ärlig :P haha. Har sagt hela tiden att jag kommer få göra en omtenta.


Sen vill jag även säga Grattis till min bästa bror och Catte som har förlovat sig :D <3


Det är inte lätt

Jag har verkligen panik, panik panik!!
Fan för det här säger jag bara :(
Jag har verkligen pluggat hela dagen idag, tagit en liten paus och åkt hem till mamma och käkat mat, sen hem och satte mig och plugga igen, och det känns som om jag inte får in något av det jag pluggar :(
Just nu känner jag mig helt värdelös om jag ska vara ärlig :(
Jäkla skit!! :(

Jag har bara lust att lägga min ner och gråta! :( :(


Tentaplugg

Yes, det är det som gäller den här helgen kan jag ju säga er!!
Kommer inte ha något liv, kommer sitta här i min ensamhet och bara plugga plugga plugga.
Har tenta på Måndag och började plugga till den i veckan, att jag aldrig lär mig!!
Blir tokig på mig själv!!

Satt och pluggade förut, och så kommer tina och gör ordning något i köket, jag fick inte gå och kolla vad hon gjorde. sen kom hon in med en tallrik med kräftmackor!! så jäkla glad blev jag :D:D Världens bästa Tina :) <3 TACK! :D

Har inte ens tittat på idol idag för att jag måste plugga...
tycker faktiskt synd om mig själv!
hoppas ni också gör det...


Varför börja jag med det här för!???


Ska försöka plugga nu.... IGEN!

Torsdag

Hallå!
Jag har verkligen ingenting att skriva, men just nu gör jag allt för att inte få plugga... ååhh som sagt, min motivation till att börja med plugget är riktigt dåligt!! förstår inte!! dumma mig!

Igår blev det lite fotografering, eller lite... vi höll på i 2 timmar ute, och det var riktigt kallt! Jag väntar spänt på bilderna :) jag är ju väldigt kräsen av mig, men hoppas att någon bild ska passa mig iaf :) Tack Linnea för hjälpen! <3

Har varit ledig från skolan sen i Tisdags, riktigt skönt :)
Är ledig imorgon med, men ska till skrantaskolan klockan 9.00 och få information om våran VFU. Och murra ringde förut och sa att hon ville komma hem till mig imorgon och se hur jag bor eftersom hon inte har sett det, och hon skulle ta med dig mockarutor och bullar, så jag får bjuda på kaffe då :P Men det ska bli trevligt :) Erika kommer nog med, och ska höra med några fler brudar om dom vill komma ;)
Sen blir det väl att plugga HELA HELGEN! Jag hatar tentor!! bläää...


Nej plugga var det ja!

Tjao!

Fallskärmshoppet!

Jag har väntat och tjatat på Erika på hennes bilder från mitt fallskärmshopp. Först hitta hon inte sladden till kameran, sen har hon nog inte haft tid och lust, men nu äntligen har hon lagt upp dom på facebook, som jag har väntat :) Har snott bilderna av henne och tänkte visa några här :)
















Stentrött

Ja, det är vad jag är idag!
Det har varit en lång dag idag i skolan. gick upp vid 06 och kom hem vid 17.30, mörkt ute när man åkte till skolan och mörkt när man kommer hem, kul kul.
Är hur trött som helst nu, blir att lägga mig tidigt idag! ska upp lika tidigt imorgon med, Suck! men jag slutar 12 imorgon iaf, det är skönt :)

En ny vecka, och det betyder plugg, plugg plugg!
har tenta på måndag och jag har pluggat alldeles för lite inför den, precis som förra gången.
Känns inte alls bra!
Jag har verkligen inte motivationen att börja plugga.
Någon som har något bra tips om hur man kan börja plugga?
För när jag väl kommer igång så går det bra... det är bara det att jag aldrig kommer igång :P


Nej ska fortsätta kolla på vänner nu, och försöka börja läsa i en bok.. hur ska det gå??

kramar från en stentrött Jenny!

Bra festkväll!

En bra kväll igår med vännerna :D
Först hemma hos Murra och sen på Nightshift!
Nightshift var väl sådär, men hos murra var det grymt roligt :D
Tack alla för igår, ni gjorde kvällen sååå bra :) <3




Just ja, igår gick min prövotid ut :D
Gött de!


Har hur mycket bilder som helst från igår!
Men här kommer tre bilder iaf :)






.......

"Det blir aldrig som man har tänkt sig"

Så sant så sant! depp.





Nej nu ska jag göra ordning mig för jag ska vara barnvakt ikväll.
Kommer nog hem vid 23, och då blir det att duscha och sen sova på en gång.
Skolan imorgon väntar!



Tråkiga Onsdag

Idag har jag bara pluggat, pluggat, pluggat och pluggat!
Har faktiskt inte gjort något annat än det, jo jag har ätit också.
Sen om jag förstår allt det är ju en annan sak :P
Jag har hur många böcker som helst att läsa igenom innan tentan, vet inte riktigt hur det här ska gå.. hmm.

Men nu tänkte jag ta en paus från allt pluggande..
orkar faktiskt inte mer nu.
Ska göra ordning mig lite (kanske inte ska sitta i sovtröjan fortfarande), sen får vi se om sofie hinner hem, ska gå upp med hennes margarin som jag lånade igår :P sen ska jag ta mig en promenad hem till min bästa pappa :) <3 tänkte hälsa på honom en stund, man kanske får en kopp kaffe där om man har tur ;)

Ska försöka sätta mig när jag kommer hem igen från pappa och plugga lite...
Men just nu tvekar jag på att jag kommer göra det :P men man kan ju alltid hoppas ;)

Shit vad tråkigt väder det har varit ute idag förresten.
Helt mörkt och tråkigt, fick tända lampor vid 14 idag liksom :S
Och nu är klockan 15.30 och det känns som om klockan är 19 ungefär :S

Nej men göra ordning sig lite nu då :)

Bjuder på en bild från en fest i September på mig och Erika. Erika tog den med hennes mobil och nu har båda två den som kontakt bild när någon av oss ringer haha :P


<3

Ååhh jag har haft en sån himla bra och trevlig dag idag!

Varit ledig från skolan och då passa jag på att träffa min underbara vän Linnea, som jag inte träffar så himla ofta längre! Men när jag väl gör det så är det så himla kul, för vi kan verkligen prata om allt mellan himmel och jord! Tiden bara flyger iväg då! Vi har planerat lite också. Jag vill ju ha ny design på min blogg och hon är ju den som kan sånt där, så vi har pratat lite om hur jag vill ha det, och jag tror det kommer bli kanon :)
Och på tisdag så blir det lite fotografering utomhus, ska bli kul och intressant :P tror att det kan bli riktigt bra för Linnea är så himla duktig på att ta kort :) Tänkte att jag ska använda någon bild från dom bilderna som hon kommer ta på bloggen sen, tror det kan bli fint :) får hoppas att vädret håller i sig bara, älskar hösten just nu när det är sååå fint ute :) Så vi håller tummarna för att vädret håller i sig tills dess iaf!

Tack Linnea för en underbar dag :)
Du är bäst!





Hur gick det med mitt pluggande då???
Suck!

Tisdag :)

Jag skulle ju skriva om min helg i söndags men blev visst inte så, ups!
Men jag har haft en väldigt lugn helg, vilket har varit skööööönt :)
I både fredag och lördags kväll så blev det buzz för hela slanten hemma hos Tina. Det var jag, Tina, Erika och sofie som spelade. Jag vann ALDRIG! men det hade jag inte räknat med heller för jag är sämst på det spelet :P Vi spelade flera flera gånger och jag vann inte en enda gång... sån tur hade jag ;) Men det var riktigt roligt och trevligt :) visst jag får väl erkänna att jag blev väldigt sur på den där jäkla gubben i spelet, han var ju så jäkla spydig och elak mot just MIG! så jag blev arg och skällde ut honom... vet inte riktigt om han hörde det ;) De andra hade kul åt det iaf :P

I Söndags frågade pappa om jag ville med ut och äta med honom, och det tackar man ju inte nej till direkt :) Det blev plankstek på Colloseo, riktigt gott :)
Sen vid 16 så gick jag på Kalas hos Moa, som fyllde hela 12 år! Herregud vad tiden går fort säger jag bara! Det var riktigt kul att få träffa alla i släkten igen, inte så ofta man gör det tyvärr.
Efter kalaset så kan man ju säga att dagen var över, och jag hade verkligen ingen lust att gå iväg till skolan igår. haha jag gick upp 06.15 och bussen gick 06.40. bra där, jag hann iaf :D men var såååå trött. tycker inte det är okej att få gå upp sådär tidigt faktiskt :P

men men.. slut pratat för min del nu! har annat och göra :P
Idag ska jag få träffa min underbara vän Linnea <3
Hon ska kolla in min lya och så ska vi fika och snacka massa massa :)
Så jag har diskat, och plockat massa! men är stökigt på golvet fortfarande, har ju ingen dammsugare än!! måste köpas ganska så snart!! :P

Ikväll MÅSTE jag försöka plugga lite.
Jag är sämst på att komma igång med det!
fy på mig själv!

Ha en bra Tisdag alla :)
För det ska jag ha!

Och grattis på födelsedagen AnnaBerta! :D
Hoppas du får en kanon bra dag! :D


Nattinlägg

Usch det är redan söndag imorgon!
Den här helgen har gått så himla snabbt :(
Jag har haft en bra och lugn helg, skönt faktiskt :)
Jag vill inte att det ska bli måndag.. har verkligen ingen lust att åka till skolan och behöva gå upp 05.30. blä för det!

Tänkte berätta mer om min helg imorgon :)
Ska lägga mig och kolla på mina vänner nu.. dom är bara för bra! <3

Natti Natti :)


Lite shopping, förhoppningsvis!

Nu snart drar jag in till Skopunkten med mamma :)
Förhoppningsvis hittar jag massa skor som jag vill ha :P
Jag brukar ha oturen att de skor jag vill ha inte finns i min storlek..
Men jag håller tummarna för att det gör det idag, för jag behöver verkligen nya skor :)


Jag borde egentligen plugga, men ska försöka sätta mig ner ikväll när jag kommer hem från Örebro och plugga lite. ååhh vad jag skjuter upp plugget hela tiden..


Ingen vanlig dag ;)

Jag har faktiskt namnsdag idag,
JENNY :)
Grattis till mig själv ;)


Tisdag :)

Dags att skriva av sig lite igen :)

Har varit till skolan idag i tre timmar :P
Jag har börjat en ny kurs nu, skönt att den förra är över nu faktiskt :) fast kan inte säga att den här kursen verkar så rolig, just nu handlar det om läroplaner, från förr och nu. Inte så himla intressant eller hur??

Idag efter skolan så har man gjort lite nytta i alla fall :)
Jag har diskat, lagat mat, beställt böcker, anmält mig till tentan och betalat räkning. Och om en stund ska jag sätta mig och plugga också... duktig jag är :) får se hur mycket plugg jag får gjort bara ;)

Igår efter skolan var det meningen att jag skulle sätta mig och beställa böcker och börja plugga. Men jag var verkligen astrött, har inte varit så trött på länge!! Kom hem vid 16 och jag tvärslockna på en gång och sov som en gris till 18! då kände jag att det kanske var dags att gå upp. Jag la mig vid 23 igen och det var inga problem att somna, tur det :P

Jag är väldigt shoppingsugen nu kan jag säga er!
Jag har nyss varit inne på skopunktens hemsida och dom har ju hur mycket snyggt som helst!! Jag vill verkligen dit NU! eller ganska så snart iaf :P Jag behöver faktiskt nya skor, ett par stövlar som är varma :)
Jag behöver även nya jeans, för nu har ännu ett till par gått sönder för mig :( Helt enkelt, jag behöver åka in till Örebro :P

Och ikväll börjar äntligen en av mina favoritserier igen!! :D
Nämligen Desperate Housewives! :D
jag kommer sitta bänkad framför dumburken, det lovar jag!
Efter det så är det ju säsongsstart av Couger towm också (stavning), det är ju också riktigt bra och roligt!
En bra tv kväll helt enkelt!



Imorgon är jag ledig, skööönt :)

Peace

Gud så fort det har gått

Uj uj.. helgen har flugit iväg verkligen!
Redan måndag imorgon... och jag har verkligen ingen lust att gå upp innan 06 för att åka till skolan.. blää.. en heldag också. Kommer ju dööö...

I lördags var det ju tenta dags..
Kanske därför det känns som att jag inte har haft någon helg eftersom jag fick gå upp 06.30 då.. vilket jag tycker INTE ÄR OKEJ!!
Och jag kan ju säga såhär... att ni behöver absolut inte fråga hur det gick för mig på tentan, för det gick verkligen åt helvete!! Visst, jag visste att det inte skulle gå något bra innan, men såhär dåligt som det gick trodde jag iaf inte att det skulle göra.
Det var ju absolut inte som jag hade tänkt mig!
Fick lite panik när jag läste igenom frågorna..
jag tror inte ens att jag svarade på frågorna, alltså rätt svar. Jag skrev bara en massa strunt som inte ens passar in till frågan.. helt sjuk alltså.
Kommer inte få 1 poäng ens...
fy fan alltså.
Omtenta kommer det bli, det vet jag!
Men det är bara att ladda om nu.

Imorgon ska jag börja en ny kurs.
Och jag hoppas verkligen att den kommer gå bättre och är roligare!
Men det tror jag faktiskt att den kommer vara :)
Får hålla tummarna på det.

I lördags eller igår rättare sagt.. så hade jag fullt upp hela dagen.
Först tentan såklart, sen ner till stan och hälsade på folket på ojojoj där Tina var Pippi :P Marie var där när jag kom så hon släpa med mig på stan.. jag var depp efter tentan så var inte så engagerad att gå i affärer men gjorde det för Maries skull :)
Efter stan skjutsa jag hem Tina, åkte hem och gick ut med hundar.
Tillbaka till Tina och vi åkte in till Degerfors för hon skulle hämta bil hos hennes mormor. Jag åkte hem och tog en kopp kaffe eftersom jag var stentrött, sen kom tina och hämta upp mig och vi åkte och handla inför kvällen.
Åkte direkt hem för att börja göra ordning maten, ut med hundar och dusch och bla bla bla..
Sen kom brudarna :D och vi åt plankstek och satt och snacka en massa skit och hade det allmänt mys :D Riktigt riktigt trevligt och jag behövde verkligen det där :)
Vi babbla verkligen om allt möjligt, men i slutet balla det ur tror jag :P vi prata om massa äckliga djur, typ små kryp och insekter och jag vet inte allt... usch det bara kröp i en när vi pratade om det, haha det värsta var att vi aldrig slutade heller :P
Vid 01 gick alla hem och då var det dags att sova.
Vill tacka alla tjejer för en underbar kväll, det var sååå mysigt! <3<3

Idag har jag varit stentrött verkligen hela dagen!
Men har inte kunnat vilat, för jag har städat, diskat och tvättat.
Jag har även fått en mikro av mamma, det har jag ju verkligen behövt också! en tidig födelsedagspresent :) Tack mamma :) <3

Ikväll blir det tidigt i säng..
Är helt slut.

Hoppas ni har haft en bra helg :)

Peace


Det går fort..

Ojoj, redan 1 oktober idag!
Tiden bara flyger iväg tycker jag.

Just nu så har jag precis lagt ifrån mig alla skolböcker.. är så trött på dom nu så jag vill spy! (men ska inte göra det)
Jag känner liksom att det får gå som det går imorgon, skiter i vilket nu känns det som.
ska bli såååå skönt när det är över.
Och jag har lärt mig en sak med det här! Börja ALDRIG plugga en vecka innan tentan, det går verkligen inte!
Det är inte som på gymnasiet direkt, då satt jag på kvällen dagen innan provet och pluggade på, och det gick oftast bra på provet med!
Men nu är det ju något MER att läsa och plugga in, så en vecka är för lite.
Så till nästa tenta så jag ska nog redan plugga på Söndag, haha nejdå ;)
jag kan lova er att den här helgen kommer vara PLUGGFRI för min del!!

Ska bli kul imorgon kväll! :)
Då får jag träffa alla brudar, vilket var väldigt länge sen jag gjorde!
Vi ska äta plankstek, mums! :P
Tina och jag som har kommit på den här idén, kommer bli jobbigt att laga, men jag tror det kommer bli kanon när allt är klar! :)
Jag känner på mig att det kommer bli mycket skratt och prat :) love it!

Nej vad ska jag hitta på nu då?
Inte plugga iaf, det är en sak som är säker :)
Blir nog att lägga sig i soffan och kolla lite på tv :)

Ikväll ska jag hem till mamma och sova för jag ska låna bilen imorgon bitti och åka in till Karlstad med Angelika. Det går ju något snabbare plus att det är smidigare när vi ska ha tenta :)
På något sätt känner jag på mig att jag kommer bli stoppad av polisen imorgon på vägen till Karlstad... hmm.. får se om min känsla är rätt ;)

Ha en bra Fredag :)

Peace


RSS 2.0