"Mår som en påse jordnötter"

Det bästa som jag har hemma just nu när jag mår såhär dåligt är:










♥♥

Tisdag

Jahopp, nu är det kvällen igen.. vad fort dagarna går när man hittar på något hela tiden.
Jag tog tag i disken förut och sen duschade jag. Sen kom brudarna hit :)
Ja bjöd dom på den sista pajen som jag hade, själv tog jag bara ett äpple, behöver alla vitaminer som går nu känner jag.
Vi satt och snacka till typ efter 16, sen skulle Murra iväg och vi andra skulle på stan. så ut i åskvädret och tog bilen ner till stan och gick i alla affärer som fanns och kollade efter utstyrsel till lördag.
Jag har hittat mitt nu iaf, är typ klar med saker, ska bara låna lite armband av grannen, sen är allt fixat! Måste förstås testa allting en gång innan med, ifall det inte skulle se bra ut och sådär.
Just nu känner jag att jag inte kommer vara så snygg iaf :P Men vad gör det, vi ska ju bara vara i Mölle ;)

Har varit till Kristinehamn med Erika, hennes mamma och låtsaspappa. och vi fick leta i hundra år efter ett ställe och äta på, allt var stängt som vi gick till. Men tillslut hitta vi en pizzeria, och jag tog en kebabrulle, och det var lätt den godaste kebabrullen som jag har ätit!! det var skitgod kebab där!! inte sånna där småbitar utan långa strimlor.. mmm stengott!! åt nästan upp hela rullen :O

Nu ska jag ta en ipren och lägga mig i soffan, är helt slut känner jag.
Är dyng tjock i halsen med :( låter som om jag är förkyld fast det är halsen.
ååh jag orkar inte bli sjuk :(
Nej soffan och filten väntar.. sen är det desperate, det gillar vi :)

Neeeeeeeeeeej!!!

Det är fan inte sant! Det får inte vara sant!!
Men ärligt talat så tror jag att jag är på väg att bli sjuk..
nämde ju igår att jag hade ont i halsen, jo tack.. det har jag idag med, och jag är dyngtjock i halsen med. Det känns som om jag börjar bli förkyld med. Och jag vakna typ 08.50 imorse och mådde skit! jag hade ont i hela kroppen, huvudet dunkade och jag kände mig febrig. Så jag gick upp och tog en ipren och så somnade jag om sen.. vaknade till och det var helt blött i sängen! så feber måste jag ha haft. Men jag somnade om då med och vaknade nu 12.30 :O panik fick jag och flög upp ur sängen, vilket hade kvittat för jag satte mig direkt i soffan istället.
Borde äta frukost nu men är inte sugen på något..
Jag borde duscha men det orkar jag inte..
Jag borde diska men det orkar jag inte...
Men alla dessa tre grejer måste jag göra eftersom jag ska få besök nu i eftermiddag!

Jag vill ha alla tips på huskurer!
Jag ska göra allt för att bli frisk igen! så det så!
så hjälp mig!

Måste bli helt frisk till Lördag!


Bra Måndag!

Idag har man haft besök här hemma :)
Linnea kom förbi och sen kom även Erika. Ville bjuda dom på något smarrigt så jag ställde mig och bakade paj, en jordgubbspaj, tror dom tyckte den var god iaf :P
Satt och snackade i ett antal timmar, mycket trevligt :D
Och tidigare under dagen så bestämde jag, Erika och mamma att vi skulle åka på bilbingo ikväll, så vid 17 någon gång åkte vi hem till mamma, så fick även Linnea skjuts hem ;) satt där och hängde till typ halv sju, sen åkte vi bort mot nobel. Och nix, vi vann ingenting :( Jäkla skit! den här gången fick jag inte ens vänta något, och inte Erika heller, bara mamma som fick vänta 2 gånger.
Nästa gång ska vi testa att åka i mammas bil, vi tror att det kan gå bättre då haha ;)

Efter bilbingon körde vi hem mamma, sen följde jag med Erika hem och kollade på Big Brother, och nu sitter jag här i soffan och degar! :P

Imorgon får jag besök igen, då kommer Erika, Murra och Blirren på fika :) vet inte riktigt vad jag ska bjuda dom på bara :P hmm.. får fundera på det. Måste diska innan dom kommer med, hur tråkigt som helst :(

Förresten, på lördag är det ju fest i Mölle och temat är rock! och jag har fått lite ideér nu, jag hoppas bara att den kommer funka som jag har tänkt :) Ska testa en klänning som Erika har, och jag Hoppas verkligen att den passar, annars måste jag tänka om :( tror det blir kanon!
Och Linnea, du SKA med på Lördag! så är det bara!! det kommer bli grymt kul :D

Ska ta mig en ipren nu för jag har fått ont i halsen :(
Sen blir det nog sängen för min del..
eller ska man ta sig en promenad, är inte så himla trött? får tänka på saken!

Hoppas ni har haft en bra Måndag :)

Världens bästa mamma <3

Just ja, jag har glömt att berätta en sak!
Det är ju så att den här månaden så fick jag bara 4100 kr av CSN, vilket är sjukt dåligt. Så jag har inte alls mycket pengar kvar nu efter att jag har betalat räkningarna. Och det här har jag sagt till några vänner och jag har även nämt det för mamma.
Och igår innan jag skulle hoppa in i duschen och göra ordning mig för fest så kommer mamma hit och har varit på konsum (i telefonen så sa hon att hon bara skulle åka och köpa cigaretter och sen komma förbi en sväng), och så har hon handlat lite åt mig, för det första har hon med sig tre matlådor! Sen hade hon handlat på konsum och då fick jag bröd, kolsyrat vatten (till idag, mamma kan hon;)), coca cola, ost, kräftstjärtar, äpplen. Kan ha glömt något nu.. men jag har verkligen världens bästa mamma :) ♥ Vi har haft våra tvister nu ett tag, har inte riktigt kommit överens om saker och ting, men trots allt så är hon verkligen bäst :D ♥

Och idag har det ju varit Mors dag. Har varit hemma hos mamma och fikat och ätit, och brorsan var med också (första gången han inte var bakis), Det var riktigt mysigt och trevligt, mycket skratt blev det :)
Älskar min familj alltså, det är verkligen en dårfamilj och ibland vill jag bara komma ifrån dom, men jag är så glad att jag har just dom som min familj! ♥

Ännu en gång, Grattis på Mors dag mamma :) ♥ Älskar dig ♥




En sjukt rolig kväll :D

Shit vilken sjukt rolig kväll jag hade igår :D
Jag gick in med inställningen att jag skulle bli spräng, och det var jag ett tag där under kvällen innan vi hade hunnit åkt till Harrys.
Vi var först hemma hos en tjej som heter Madde på förfest, det blev ölspel och "jag har aldrig". Jag hatar ju den leken verkligen, men igår gick jag faktiskt med på det.. och det var helt okej ändå.. vi tog frågor från Idas telefon, och det var inte så himla jobbiga frågor. Men efter "jag har aldrig" så mådde jag inte så bra, det var då jag var spräng. Men jag gick ut och tog lite luft och sen var det bra igen :)
På Harrys hade jag riktigt trevligt :D satt och snacka med massa folk, och det är FÖRSTA gången jag är ute på krogen och INTE dansar nånting :O jag som älskar att dansa också, så det var väldigt förvånande och jag chockade mig själv faktiskt :P
Men som sagt, en grymt rolig och trevlig kväll som jag hoppas snart görs om :D
Tack alla som var inblandande igår och gjorde kvällen sååå lyckad :D ♥

Här kommer lite bilder från gårkvällen :)
















Underbara vän <3

Vad skulle jag göra utan dig?? ♥♥♥


Adele

En grymt bra låt :)


Om matchen!

Igår var det aktivitet på matchen som vi var och kollade på.
Henke och dom mötte ju Nykroppa.. och någon i Nykroppa blev väldigt arg för något :S (ska höra med henke idag vad som egentligen hände). Jag såg bara att en kille i Granbergsdal ramla eller blev fäld, något av det, och han reste sig upp igen iaf, men sen kom den där killen från Nykroppa och skrek och börja butta honom så han ramla igen och det var nära att de började slåss :O helt gaaaaaaaaaalet! För typ alla la sig ju i sen liksom, och så hörde man Henke säga till domaren att han skulle slänga ut den där snubben från plan, och mycket riktigt så fick han ju rött kort, vilket var väldigt bra! Det roliga är att den här snubben var kanske i 40 års åldern? :O beter man sig sådär då? helt sjukt. och han skrek när han kom av planen med och var stenarg!
Så idag måste jag höra med brorsan vad som egentligen hände!
Aktivitet var det iaf kan jag lova! :P
Just ja, matchen sluta med 7-1 till Granbergsdal, och brorsan gjorde några mål :D typ 3 eller 4 kanske? jag hängde inte riktigt med där i slutet för jag fick massa telefonsamtal :P men tror det sluta 7-1 iaf :P haha.

Idag ska jag bara ta det lugnt, har snikat åt mig mat av pappa :)
Han håller ju på och renoverar köket så han har bara en spis som står där nu, och då gav jag förslaget till honom att vi kan gå ut och äta istället så slipper han laga mat ;) vilket han gick med på ;) Så idag ska jag ut och äta med pappa, sen hem och göra ordning mig för ikväll blir det feeeeeeeeeeeest :D skräll va? ;)
Men nu är det ju löningshelg så det är nog mkt folk ute :D det gillar vi ;)

Så så ser min dag ut idag än så länge ;)

Gött med Fredag!

Har sovit grymt dåligt inatt IGEN! Somna efter 03 och gick upp 09.. och då har jag vaknat ett antal gånger under natten också! Så idag är jag trött kan jag lova, har druckit två stora koppar kaffe men är inge piggare för det.
Men iaf, idag då... har uträttat lite ärenden på förmiddagen, och det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra, sköönt :)
När jag var på väg hem så ringde Linnea som hade haft körlektion och vi var sugna på kaffe så jag gick och mötte upp henne sen gick vi hem till mig och satte oss på balkongen med filtar och drack kaffe :) hur gott som helst! Satt och prata ett bra tag sen gick vi hem till Linnea och gick ut med hennes söta hundar :)
Sen har vi mest tagit det lugnt, men hon skulle ut och övningsköra så då gick jag hem till mamma :) så sitter just nu här i min ensamhet och väntar på henne!
Kanske blir en kopp kaffe med henne när hon kommer hem från jobbet.
Sen ska hon bjuda mig på mat (slår vad om att det blir något färdigt) ;) Sen ska vi åka iväg och kolla på brorsan när han spelar match mot Nykroppa! Hoppas han gör något mål nu när vi ska titta, för han lyckas alltid göra mål när vi aldrig är på matcherna, men när vi väl kommer och tittar så gör han aldrig mål. Men idag så :D Hejja Hejja :D
Och annars ikväll blir det nog bara lugnt, kolla BB såklart ;) Ska försöka lägga mig tidigt så jag får sova ordentligt inatt, behöver det känner jag!

Här kommer en bild på brorsan och mig sen i höstas.
Eftersom jag har skrivit om brorsan lite i detta inlägget så passar väl bilden in lite iaf ;) plus att denna är den enda bilden som mamma har på datorn haha :P


Bra dag!

Fullt upp känns det som om jag har haft idag, eller jag har iaf gjort något hela tiden :)
Satte igång och städade som sagt, gick hyfsat fort faktiskt :)
Sen kom Linnea, typ vid 15 kanske? Och hon hade bakat chokladbollar, helt gott :D Så vi satte oss på balkongen och drack kaffe och åt chokladbollar och pratade massa, så som vi brukar göra ;)
Vid 17 gick vi iväg till stan och uträttade lite ärenden, Linnea fyndade en klänning också, bra där ;) Jag köpte ögonskuggor till "rockfesten" som är nästa helg ;)
Sen följde jag Linnea hem, träffade mamma en kort stund bara för sen kom Erika och hämtade mig så åkte vi in till Degerfors och åt mat, grillat såklart ;) stengott verkligen :D efterrätt fick vi med ;) Mycket gott och mycket trevligt var det :D
Sen har jag degat i Erikas soffa hela kvällen :P Kollade på Big brother och idag tyckte jag faktiskt att det var roligt, skrattade en hel den, speciellt åt Christian :P

Imorgon är det Fredag . . .  och jag tror den dagen kommer sluta bra iaf :)
Fast jag vill ha Lördag! Träffa härligt folk, det är vad jag vill göra nu!

Fast nu blir det sängen och kolla på härligt folk istället, ni vet vad jag pratar om ;) Mina vänner såklart :)


Städning!

Nej nu jäklar ska jag sätta igång här med städningen!
Det ser förjävligt ut om jag ska vara ärlig.. INTE OKEJ!
Så nu blir det hög musik, lite sång kanske och massa städning!!
Betala räkningar ska jag göra också.. suck :(
Sen blir det nog att träffa Linnea en stund, och ikväll är jag bjuden på grillat hos Erikas mamma ;) haha!
Så det här blir nog en bra dag...





Tankarna snurrar...

Inte som planerat..

haha nej det kan man verkligen säga att min dag inte blev..
Det som jag skrev i förra inlägget som jag skulle göra stämmer inte alls, förutom att träffa Erika då :P
Det blev inge konsum, ingen dusch och ingen städning.
Det började såhär: när jag typ precis har bestämt att jag ska klä på mig och gå till konsum så skriver Erika till mig på facebook att det blir fika hos henne på en gång, hennes syrra och en polare kommer dit också. Och jag tackar ju inte nej till fika direkt ;) Så jag går direkt till Erika och fikar :) Sen ska Erikas syrra ha lektion, och Erika och jag vet inte vad vi ska hitta på så hennes syrra tycker vi kan följa med och städa ur hennes skåp så länge. Vi gick med på det om hon lagar mat åt oss sen, vilket hon sa ja till!
Så vi går till Bergslag, och sätter oss i rasthallen och väntar, men Jennifer kommer ut efter en liten stund och säger att dom är ojämna med folk så hon får massera Erika (hon hade alltså massage som lektion). Så Erika går in och får massage och jag sitter kvar i rasthallen. Sen hör Sofie av sig och säger att hon kommer bort. Men erika och Jennifer hinner bli klara innan Sofie hinner att komma, men hon kommer när Jennifer håller på och rensar sitt skåp.
Efter det går vi tillbaka till Erika och sätter oss i hennes bil och försöker komma på vad vi ska laga för mat, eller ja.. vad Jennifer ska laga för mat ÅT oss, men det slutar med att vi åker till Som hemma och käkar :P
Efter det går vi till La grande som det var utförsäljning, Erika köper två parfymer :P
Sen hem till Erika igen, och då går Sofie hem för hon var tvungen att göra en matlåda :P Men vi går upp och sätter oss i Erikas soffa och försöker komma på vad vi ska göra.. Det kom en del förslag från Erika som typ: Rida islandshäst eller gå på älgsafari... Jennifer och jag var väl inte lika taggade direkt.
Men tillslut frågar Erika hennes kusin Stoffe om han bjuder på kaffe och det kunde han göra, så vi åker in till Degerfors och fikar :)
sen hem och lämna av Jennifer och sen hem till Fröding igen.
Men då kom Erika och jag på att vi behövde en skolgatalog och Erika hade ingen och mina kataloger är hos mamma, så vi åkte till mamma och var där typ en timme :P
Sen hem till Erika och kollade Big brother.

Herregud vad jag har flängt idag känner jag!
Men kul har det varit! :)
imorgon ska jag städa här hemma! punkt slut!!

Men nu ska jag faktiskt bädda rent och sen hoppa in i duschen :)
Då har jag lite mindre att göra imorgon iaf ;)


scones!

Idag när jag vakna så kände jag för att jag ville baka scones.
Och herregud vad fort det gick att göra det, och lätt var det med :)
Har aldrig bakat scones förut och det var absolut inte sista gången jag gjorde det heller :)
Supergott! :)




Nu ska jag nog gå till konsum, sen blir det en lååång dusch! :)
Ska nog dra med dammsugaren också, och bädda rent!
Sen blir det nog att träffa Erika :)


Jag vill bara få det gjort . . . .

Grebbestad!

Idag har jag fått massa Grebbestad bilder av Linnea som hon tog där nere :D
Åhh jag vill verkligen tillbaka dit, så underbart roligt hade vi :D Vill så gärna åka ner dit snart igen och göra om den helgen :D ♥













Trött!

Jag kan inte sova längre på nätterna..
Helt galet!
Vet inte hur många gånger jag vaknar varje natt.. har ju varit såhär några dagar nu =/
Är helt slut känner jag..
Jag vill SOVA!
Och imorgon är det skola också... hur ska jag orka? =/
ååhhh :(


Bilbingo

Bilbingo blev det ju ikväll, tror ni vi vann något eller? NEJ!
Typ alla bilar runt omkring oss vann, men inte vi!
Aldrig ska man få bli lite glad ;)

Nu blir det sängen :)
Natti Natti!


Måndag

Då var det Måndag igen då, längtar redan till helgen.. herregud!
Inatt har jag sovit grymt dåligt.. och drömt har jag också gjort.
Drömde att det åska så in i helvete och jag var livrädd! helt läskigt var det! tänk er typ att ni har en fruktansvärd fobi för något och är livrädda, så var jag i min dröm, helt galen var jag för jag var sååå rädd för åskan :P
Det är helt sjukt för det har verkligen blivit värre de senaste åren, när jag var yngre så var jag inte så himla rädd för åskan, nu kan jag typ sitta och skaka när jag hör åskan, speciellt om den är nära. usch, det är så otäckt.
Iaf, det drömde jag om inatt så jag har vaknat upp ett antal gånger, plus mensvärk på det så jag knappt har kunnit sovit. Det går bra för mig känner jag ;)

Vad händer idag då?
Jo, jag ska göra ordning mig nu, sen ska jag ge mig ut i stormen och gå till Linnea och hälsa på :)
Så jag ska umgås med henne hela dagen och sen ikväll blir det bilbingo :D
Så det här kommer bli en bra Måndag :D
Är grymt seg bara... orkar inte göra mycket, sitter bara och gäspar typ.
Men blir nog kaffe hos Linnea så jag får väl ta ett antal koppar så jag blir lite piggare ;)

Ni får ha en bra Måndag :)


Bra Söndag :)

Idag har jag faktiskt mått bra, sköönt :) Älskar när jag inte blir bakis!
Blev fest igår hos Marie :) Sen vidare till NS, vilket kunde egentligen ha kvittat, men det dög iaf :) det roligaste inne på NS var iaf när Erika får ställa sig brevid Djn :P och hon står där uppe ett bra tag också, då var hon allt nöjd ;) Men gårkvällen var trevlig och den dög faktiskt :) Nu är det bara att ladda om för klassfest som är på Torsdag.. herregud hur ska jag orka? :P

Idag då..
Gick över till Erika, låg i soffan en stund sen blev vi hungriga så vi åkte och köpte mat. När vi hade käkat så kom Sofie och hämtade upp oss så åkte vi till ica och handlade bingolotter, jag vet, pensionärsvarning! Men Sofie ville spela och vi kände att vi inte hade så mycket till val :P
Så vid 19 gick Erika och jag över till Sofie och då var det dags ;) ingen av oss vann tyvärr, men nära var vi allt ;)
Och så blev det självklart Big brother! och jag kan nog inte säga hur glad jag blev när Gurkan åkte!! :D Jag trodde verkligen inte han skulle det, så blev chockad! Men fy fan vad gött alltså :D:D:D
Hejja Peter eller Simon :D

Nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på vänner.. börjar få värsta mensvärken också :( får nog ta mig en tablett, usch hatart! :( Skippar skolan imorn känner jag....


Just ja, imorn kväll blir det ju bilbingo också ;)
Men det är faktiskt riktigt roligt :D


Paj :D

Titta vad duktig jag är som har bakat hallonpaj på Fisens födelsedag :D haha egentligen är det väl mest för att Sofie och jag ska ha en anledning till och äta något gott idag ;)
ska äta lite kinamat nu som blev över sen igår, sen blir det paj :D och paketöppning för Fisen :D Får se om jag får något bra kort på honom :D


hahaha stendör! :D

hahahaha så jäkla bra! :D


Fisens födelsedag :D

Vad är det för en dag? är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag, för det är FISENS födelsedag hurra hurra hurra!! :D Grattis Fisen på 1 års dagen :D




Nu snart ska jag ta hand om disken (suck), och efter det ska jag gå till konsum och handla lite för jag tänkte nämligen göra en paj idag eftersom Fisen fyller år :P Man måste ju ha fika när någon fyller år, så är det ju bara :P och paket har jag också köpt till honom :P haha. Så på eftermiddagen idag ska jag fira honom med Sofie, och senare på kvällen vet jag inte vad det bjuds på? vart är festen gott folk? ;D

.......

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard

Oh, take me back to the start.


Härlig Fredag!

Vilken dag! :)
Gick upp till Sofie vid typ 12 kanske? och vi funderade länge på vad vi skulle göra... vi kom på att vi var sugna på kaffe men ville inte göra eget hemma för det blir inte lika gott då :P Så vi skicka sms till lite folk och vi fick svar från Murra att vi fick komma :)
Så vi tog med oss Blirren och så åkte vi till "kringlan" och köpte wienerbröd som vi kunde äta till kaffet :)
Jag kan säga såhär... det var både trevligt och inte hos murra :P Vi spelade nämligen Skip-Bo, och JÄMT när vårat gäng spelar spel så blir det KAOS! Det blir ALLTID dålig stämning då.. det kvittar vad för spel vi spelar så blir det ALLTID dålig stämning ;P haha. aa herregud alltså, det blev kaos där en stund tror jag :P
Men vi hade trevliga och roliga stunder också :D
Tack för idag tjejer, ni är för härliga :) ♥

Annars har det väl inte hänt så mycket ikväll?
Ätit kinamat och kollat på tv med Sofie och Erika :)

Och nu funderar jag på att ta en kvällspromenad... får se om jag kommer iväg. Det skulle ju vara gött faktiskt. Det som hindrar mig är att det är massa fulla typer ute som jag absolut inte gillar när jag är själv och nykter :P

Hoppas ni har haft en bra Fredag :)


Fredag

Skönt med Fredag!
Men vad tusan ska man hitta på idag då?

Tråk Torsdag

Vilken meningslös Torsdag det här har varit! =/
Finns ju inget att göra i den här skit staden! Usch!
Var till stan förut med Sofie och kikade lite i affärer.. hittade en ring, och så hårnålar, jätte intressant haha ;)
Sen blev det systemet också...
Blir nog att dricka vin på Lördag... eller vad ska man annars göra? hmm...
Sen när vi kom hem från stan så tog vi en kopp kaffe och så satt vi bara och dega och försökte komma på vad vi skulle göra... men det sluta med att Sofie åkte hem till sin pappa och käkade och min mamma kom och hämta mig så åkte vi till Mc donalds och käkade och sen så åkte vi till brorsan och hälsade på en stund. men nu sitter jag i min soffa igen och degar... så jäkla tråkigt alltså!

Ska väl ta mig en låååång dusch snart.
Sen får vi se vad som händer... ingenting antar jag.

Vilket depp inlägg det här blev känner jag :P

Skit håla!

Orkar inte!

Jag ORKAR verkligen INTE med skolan längre!
Ger fan snart upp!!!

Underbar!

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was saved 
Just for me and I know I'm meant 
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close


I love it ♥
Kan lyssna på denna låt hur många gånger som helst ♥

<3

I miss my best friend ♥

Mölle! :D

Äntligen blir det Möllefest igen!!
Ikväll blev det bestämt, som jag har längtat! :D
Tror det kommer bli awesome!! :D
Tagga Tagga Tagga nu!








Sen undrar jag, varför blir jag nästan ALLTID hungrig precis innan jag ska gå och lägga mig? :S

Åska!

Jag hade rätt.. det kom åska och regn hit!
men nu verkar det ha försvunnit? skööönt isånna fall.
Men det är verkligen helt sjukt vad rädd jag blir när det åskar.
Så fort jag hörde att det mullra så drog jag ut tvn och datorn och la mig i soffan och är helspänd!
Det går ju verkligen inte att slappna av... sitter och skakar gör jag också. Nej usch för sånt!
Inte kul alls att vara så rädd.. jätte obehagligt verkligen! =/



Men nu har det gett sig iaf så nu kan jag sätta på tvn igen :)

Blev förövrigt inge kaffe idag med Blirren, det blir imorn istället.
Och nu väntar jag på att Erika ska komma hem så jag kan gå till henne och hänga lite :)

Nytta!

Idag har jag faktiskt gjort lite nytta här hemma, känns bra!
Jag har tvättat sen klockan 11 idag, väntar bara på att torktumlaren ska bli klar nu. Stenmycket tvätt hade jag förövrigt!! Måste försöka skärpa mig, sparar alltid tills det är hur mycket tvätt som helst, och när jag knappt har några trosor och strumpor kvar att ta på mig! kanske ska börja med att tvätta en gång i veckan så slipper jag hur mycket tvätt som helst?
Sen har jag hunnit med att tagit en kopp kaffe med Sofie och spelat en omgång Skip-Bo :)
Och så har jag diskat :)
Så nu är det bara någon matlagning kvar (för jag måste väl äta något idag?) och så ska Blirren komma hit och ta en kopp kaffe också :) och så duschen såklart! Det jag borde göra är väl egentligen att plugga!? har en inlämningsuppgift till Fredag och jag har inte börjat och jag vet inte ens vad jag ska skriva om.. Grattis till mig!

Just nu är det stenmörkt inne hos mig!
Vädret ser inte lockande ut ute alltså...
Funderar på om det kommer bli regn och åska?
Jag hoppas verkligen INTE det för jag är verkligen livrädd för åskan!! och då menar jag verkligen livrädd!! Jag kan till och med börja tjuta för att jag kan bli så rädd, om det är extremt med åska alltså. haha förra året på Öland alltså, jag höll nog nästan på att skita på mig för att jag var så rädd! hahaha :D  uj uj..


Öland is the shit!

Nu ni, nu är jag faktiskt redo för Öland i sommar!
Mest för alla utekvällar som jag ska gå på ;) haha, inte för att jobba direkt :P
Nej men det ska väl bli kul att jobba också, men jag är mer taggad för att gå på strand och kolla på massa band :D Kommer nog på VIP kort som förra sommaren så då är det ju bara att passa på att gå på alla band som kommer ;) tagga tagga tagga!! :D

Här kommer bilder från förra sommaren ;)






























Berg o dalbana

Jag måste bara säga att livet är som en jäkla berg o dalbana, upp och ner hela tiden.
Men just nu tror jag att det går uppåt faktiskt..
Man har ju haft sina nedgångar i sitt liv, och det har varit riktigt tufft.
Men just nu så mår jag faktiskt bra, kan det vara för att sommaren är på väg? Man blir så mycket gladare när det går mot ljusare tider!




Vet att det bara är Måndag kväll, men vad händer i helgen gott folk? :P


Vilken natt =/

Usch vilken hemsk natt jag har haft inatt.
Har sovit grymt dåligt för det första, vaknade typ varje timme..
Men första gången som jag vaknade så vaknade jag av att jag mådde helt illa :S skit äckligt var det1 Jag trodde ärligt att jag skulle få gå upp och spy ett tag där.. och illamåendet fortsatte också.. antagligen därför jag sov så dåligt.
Så när min klocka ringde 07 så kände jag att jag kommer aldrig palla skolan plus att jag mådde inge bra då heller.. så struntade i skolan idag.. tror det var lika bra faktiskt.

Känner mig lite konstig nu med om jag ska vara ärlig :S får se om det blir bättre efter frukosten....

Så idag ska jag bara ta det lugnt.
Ska väl gå ner till tvättstugan sen och se om det finns någon tid, för nu har jag grymt mkt tvätt alltså!! =/

Hoppas ni alla får en bra Måndag :)


Stek!

Idag kan man säga att jag har utnyttjat solen iaf!
Har varit ute sen 12 idag, har legat och stekt i solen i parken med erika, blirren och sofie :) Fast först var det bara Erika och jag. och vi stekte och vi stekte..
Sen vid 16 ungefär så började vi bli lite rastlösa men vi ville ändå vara ute, så vi åkte in till Kristinehamn till skärgården och köpte glass :) Riktigt härligt!
Och nu har jag precis kommit från duschen, och jag kan säga att jag känner nu att jag har bränt upp min rygg!! Vilken underbar natt jag kommer få inatt känner jag ;)
armarna har nog också fått lite färg faktiskt..
Men nu får det vara bra med sol för idag!
Blir att gå upp till Sofie alldeles strax.

Imorn ska det stekas IGEN med Erika!
och på kvällen så blir det nog att gå till någon uteservering och ta en kall öl..
Sa jag att jag mår bra just nu? ;)
Jag njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuter!!!! :D

Ut i solen!

Underbart väder ute :D
Idag är jag ledig från skolan och ska tillbringa hela dagen ute i solen med Erika, tror Blirren skulle komma förbi med :D

Här är jag just nu, pigg och gla ;) haha



Kan det inte bli lördag kväll nu?

Det här har varit en bra Fredag :)
Och nu ska jag lägga mig och kolla på vänner och försöka somna, längtar tills imorn :)
Då ska jag först på marken med mamma, sen städa lägenheten och så sist ska jag festa med mina underbara vänner! Jag tror att det kommer bli kanon, eller jag vet att det kommer bli kanon för jag får umgås med mina bästa, då kan det inte bli bättre ♥

Och jag är så jävla lycklig och lättad att den här kursen är över nu så ni vet inte :D
Kanske tjatar om detta men det här var nog den värsta kursen jag har varit med om, och den är äntligen över, jag behöver inte göra ett piss mer inom denna kurs, UNDERBART!! :D

Imorgon ska det firas, och det ska firas rejält kan jag lova ;D

Nej nu vill jag att det ska bli imorn, så natti natti :)

Äntligen slut :D

Idag klockan 10.30 var det det allra sista quizet!!
Och jag klara det, jag fick till och med VG :D kunde ju inte bli en bättre start på den här dagen :D
Så jävla skönt är det ska ni veta, nu är den här förbaskade kursen slut!! och man ska göra en utvärdering vad man tyckte om kursen och det ska bara få dåligt av mig kan jag lova! vilken jävla skit kurs det har varit!! USCH!
Men nu har jag bara en inlämningsuppgift kvar som ska vara inlämnad ikväll, så ska väl försöka börja skriva lite på den nu innan pappa kommer hit en sväng :) Sen tar jag HELG och imorgon ska jag FIRA som aldrig förr :D:D Underbart!! ♥

Hektisk dag!

Shit vad trött jag är!!
Kom precis hem från Örebro också..
Men ska börja om från början.

Gick upp 06 imorse och åkte in till skolan där det var dags för redovisning. Och jag måste säga att min studiegrupp var bäst! Vi gjorde ett rollspel om "Lort-Lisa" och "Natur-Nicke", lära barn mellan 1-5 år att man inte ska skräpa ner i naturen! Gick ju galant verkligen :D
Kom hem hem från skolan 12.30, och då gick jag direkt upp till Sofie där hon bjöd på kaffe och paj, stengott! Erika kom förbi med :D Sen blev det lite spontant där vi bestämde oss för att åka in till Örebro. Jag skulle egentligen träffa Linnea men hon fick följa med oss istället :P Dock skulle hon klippa sig innan och det tog verkligen stenlång tid!! har aldrig varit med om maken för att klippa topparna :P vi fick vänta ett bra tag utanför, men tillslut var hon klar ;)
Så först blev det stan i Örebro, och sen åkte vi till Marieberg :D
Och jag kan ju säga att jag fyndade idag! jag har köpt 4 par skor!! helt sjukt, jag som brukar ha svårt att hitta skor annars! men nej inte idag! jag köpte 3 par skor för 358 kr!!! det är billigt de ;D sen hitta jag ett fint lite som jag nog ska på lördag när vi festar för 75 spänn! :D och så 3 par trosor för 149! och de andra skorna kosta 399, men det var dom värda :D jag är helnöjd men kommer få äta mackor resten av denna månad, är dyng pank nu!! plus att jag köpte massa öl idag med.. uj uj. men ska det va så ska det va ;) haha.

Är stentrött nu men MÅSTE plugga!
Så det är bara att sätta igång!
Jag kan, jag vill, jag ska!!

Omquiz gjort :D

FY FAN VAD SKÖÖÖÖNT!!! :D:D:D
Jag klarade omquizen!! Ni anar inte vilken lättnad det blev efteråt, jag var grymt nervös under hela testet, har nog aldrig varit så nervös förut... eller jo när jag hoppade fallskärm, men jag var sjukt nervös idag kan jag ju säga :P satt och skaka till och med!
Nu är det bara ett till quiz på fredag 10.30! Jag SKA klara det med!
Sen är den här jävla kursen slut, och gud vad jag ska fira det i helgen! :D

Nervös

Shit idag är det plugga som gäller!!
Pluggade hela kvällen igår kväll och har pluggat massa idag också.
Har tagit en kaffe paus nu, man får ju inte in något i skallen om man sitter för länge och pluggar, så lite pauser måste man ta.
Har omquiz idag... och jag är sjukt NERVÖS!!! Jag MÅSTE klara det, det är bara så!!
Jag vill inte ha efter mig något till hösten, det orkar jag inte med.
Så idag SKA jag klara det, så det så!
Jag kan, jag vill, jag ska!!

Så tänk på mig klockan 18 är ni snälla! och håll alla tummar och tår för mig. Jag kommer bli sååå ledsen på mig själv om jag inte skulle klara det. fast så får jag inte tänka, för jag SKA klara det! Man måste tänka positivt för annars så klarar man det inte.

Jag kommer såklart uppdatera er om hur det gick :)

Grattis brorsan!

Oj det var visst inte igår jag uppdaterade här!!
Ska försöka skärpa mig!

Idag kom jag hem halv ett från skolan, skönt!
Käkade direkt när jag kom hem sen började plugga, men MÅSTE plugga mer ikväll! Hejja mig!
Jag tänkte visa bilder här också från när vi var och besökte mormor :D
Men just nu hinner jag inte det, ska nämligen ta mig en dusch nu, sen gå ner till stan och försöka hitta någon present till min underbara bror, för han fyller nämligen år idag! :D Hela 26 år!! Galet! Men Grattis brorsan på din dag! :D ♥ Sen när jag har varit på stan så går jag direkt ner till Catte och Brorsan där det kommer vara kalas :) Blir smörgåstårta som vanligt när brorsan fyller, fy! inte så förtjust i det och tröttnat på det har jag gjort kan jag lova!

Och en sak till, SNÖ i maj??!!
Vad blire!? Helt värdelöst!

Jag kan också nämna att jag hade en riktigt bra valborg :D
Inge utgång och det är då det blir som roligast :D

Måste ju såklart ha en bild på brorsan eftersom det är hans dag idag :) ♥


RSS 2.0