Oktoberfest, hur gick de?

I`m back ;)
 
Blev ju jobb för mig igår, det var roligt faktiskt att jobba på en Lördag :P (tro det eller ej) ;)
Sen var det att åka direkt hem och äta, duscha och packa ihop grejerna för att sen gå till Sofia.
Sminkade och fixade håret där!
Sen börja vi göra goda drinkar, piggelindrink is the shit alltså ;)
Hann ju fasen inte dricka mitt vin för vi drack så mycket drinkar ;) tror jag drack halva vinflaskan bara ;P
Blev lite spel, dans och snack :) riktigt trevligt måste jag säga!
Vi drog till Oktoberfesten... gick en runda men det var ju typ bara massa äldre, inget att ha tyckte jag och blirren så vi gick därifrån direkt. Gick till Wallsan där de var fest. Sen helt plötsligt så ska dom dra typ 23.10 till statt, så jag och Blirren går till red brick. Köper oss en öl och snackar med lite folk sen kom tröttheten för mig.. fick inte i mig min öl och jag satt och gäspa. Blirren började bli hungrig också så vi valde att gå till Mc donalds istället. så vid 00.30 var vi på mc donalds och käkade och vid 1 drog vi därifrån och gick hemåt.
Har man blivit gammal nu eller!?
helvete vad trött jag var, somnade dirr när jag la mig. Blirren hade ringt mig efter 02 för hon ville veta så jag hade kommit hem, men jag hade inte ens vaknat av det, har fan aldrig hänt förut. Jag brukar alltid vakna om någon ringer. Helt sjukt, då är man trött alltså :P
 
Nej att jobba och sen festa direkt efter är inget för mig alltså :P nu har jag lärt mig det ;)
 
Och jag TROR att jag mår bra idag :P
Känner mig lite seg bara...
Ska slappa i soffan här nu sen måste jag till ica och handla frukost. Det är tomt med bröd och ägg, jag har ju fan inga ägg kvar :O det är ju ett måste liksom!!
 
Lite bilder från igår:
 
 
 
 
 
 
 
Bra kväll igår trots att det inte blev riktigt som vi hade tänkt oss ;P
 
Blirren: Nu taggar vi till nästa helg ;)

Klantig vän ;)

Nu är alla räkningar betalda... dyng fattig redan och det har inte ens blivit Oktober än, bra där! Får verkligen hoppas att jag kommer få extra jobb på Lindex nu i Oktober, vi håller tummar och tår för det iaf!
Gud vad det var jobbigt att betala P-böterna, 600 jävla spänn!! Kunde lika gärna ha gått ner till Näset och slängt dom i sjön.. känns verkligen som så. Jävla skit!!  men men... nu har dom fått pengarna iaf jävla idioter! Hur vill man jobba med sånt??? ge folk böter och bli hatade, roligt jobb..... eller inte.
 
Just ja..
Nu har Linnea och jag snackat lite om ny design till min blogg.
Tror hon förstod på ett ungefär hur jag vill ha det :)
Är så jäkla trött på den deisgnen som jag har nu... usch gillar den inte alls längre. Har jättegod lust att byta till blogg.se egna designer, då är det fan illa :P
 
Jag har ju även glömt och berätta att min älskade vän Linnea har lyckats ännu en gång! Hon har nämligen tagit sönder en skål här hemma hos mig. Det var en fin skål med, en vit och  så stod det Jordgubbar på med röd text. Jättefin verkligen.
Det var såhär: Jag nådde inte så jag frågade Linnea om hon nådde. och hon märkte att det gjorde hon knappt inte, hon började typ snurra lite på skålen men hon kunde inte nå den iaf, och då hoppar hon och tar tag i skålen och PRECIS då så säger jag att det är en liten skål i den stora också MEN det var ju försent, den stora skålen bara flyger över våra huvuden men den lilla klarar sig, den som jag ALDRIG har använt liksom. Så jäkla typiskt. Så det låg porslin överallt i mitt kök. Båda börjar asgarva för det här händer ALLTID Linnea, man blir liksom inte förvånad. Hon drog ju ner min gardinstång i köket med som jag ännu inte har fått upp än... det är som sagt bara HON som lyckas med sånt här :P
 
Men hon är ändå min bästa vän och kommer alltid att vara det :) <3 Även fast hon är som hon är och väldigt klantig ;) Puss på dig vännen min ;)
 
 
 

Om det ändå kunde vara helg..

Praktik idag, det har verkligen varit fullt upp. Märks att det är löning ;)
Har fått stått i kassan ett tag idag, gick ju hyfsat bra iaf :P Lite kaos vart det där ett tag men sånt som händer haha ;) Det var ju andra gången jag stod i kassan idag och jag fick stå själv idag så då får det faktiskt bli lite galet eller hur?? Det är sjukt svårt och mycket att ta in med den där kassan... inte bara inte ska ni veta!
 
Annars då?
Har varit hemma hos mamma efter jobbet, hem till Linnea och tog en kopp kaffe och lämnade ett papper, diskat, ätit mackor och nu ska jag betala räkningar sen duscha
Sen blir det att bara softa... är trött idag för den här dagen har gått i ett.
 
Tänk om man ändå kunde säga:
"Imorn är det äntligen Fredag sen helg!"
Men icke då... jobb på Lördag för min del, SEN helg! =/
 
Nej betala räkningar ska jag väl göra nu då..
Sen är jag PANK igen, kul kul.
Jag vill vara miljonär, det skulle vara fint ;)

Om mitt läkarbesök

Ja nu tänkte jag berätta om hur det gick hos ögonläkaren idag.
 
Fick sätta mig i en stol och det första jag får göra är att kolla synen på båda ögonen. OMG vilken dålig syn jag har på högerögat. Jag skulle läsa raden så långt ner som möjligt, herregud... jag ville typ läsa raden som var högst upp. Men tog en rad som jag såg lite på men det var väldigt suddigt :P gick ju sådär kan man ju säga.. hoppade över en bokstav också. Sen bytte vi öga och då var det en jävla skillnad kan jag lova, jävlar vad jag såg haha :P Då kunde jag läsa raden längst ner utan problem ;)
Men glasögon behöver jag ju... det märkte jag ju nu :P
Har ju haft nedsatt syn på högerögat sen jag var liten så det var ju inge konstigt med det... men trodde inte jag såg så dåligt med det haha :P
Iaf... sen tog hon något tryck på mina ögon och det var bra sa hon. Vad hon nu menar med det? Sen fick jag droppar i ögonen så pupillerna vidgades. Sen fick jag träffa en annan läkare.
Hon kollade i mina ögon och sa att jag iaf inte har någon ögonsjukdom, gött de. Utan det är allergi som jag har. Jag vet ju helt hundra att jag har pollen och gräsallergi. Men hon sa att jag kan vara ganska känslig mot andra saker som jag inte vet om, att jag är "lättmottaglig" eller vad man ska säga. Det kan vara vad som helst sa hon, växter, damm, dun, kvalster, djur, starka parfymdofter eller starka dofter överhuvudtaget, cigarettrök osv.
Jag kom på då att oftast är jag svullen om mina ögon dagen efter att jag har varit ute.... mycket olika dofter ute ju plus många som röker.. kan ju vara därför jag är svullen dagen efter då? Jag har ju trott att det är för att jag sminkar mig som jag blir svullen, men jag har aldrig ögonskugga och sådant längre.. utan bara mascara när jag går ut, så smink kan det inte va.
 
Iaf, jag fick några droppar i recept som jag kan hämta ut när jag blir sämre. Det är mest till när pollensäsongen kommer igång igen. MEN att jag ska börja med dom här dropparna tidigare precis innan säsongen börjar. Ibland sa hon att vissa behöver börja redan i Februari. Skulle det vara så att det blir ännu värre så får jag  höra av mig till dom så skulle dom fixa kortison till mig.
 
Jag blev nyfiken och frågade om jag ville göra ett pricktest vart jag skulle höra av mig, för det kan ju vara så att jag har blivit allergisk mot något som jag inte vet om. Då skulle jag höra av mig till vårdcentralen sa hon.
Så jag ringde dirr när jag kom utanför lasarettet och fick en telefontid.
När dom ringde upp mig så sa jag som det var och självklart hade min läkare gått på semester och dom visste inte om hon skulle vara borta en eller två veckor. Jag skulle återkomma på Måndag för då har dom säkert hennes schema. Min vanliga tur liksom.....
 
Så ligger det till iaf.
Och mina pupiller blev stora så jag tog kort men gjorde det i bilen och det var jobbigt att titta så blev inte sån bra bild men bjuder på denna:
 
 
Jag blev väldigt ljuskänslig och jag fick huvudvärk med =/ Men jag blev ju inte typ blind som jag trodde att jag skulle bli haha :P Men jag fick allt gå med solglasögon ett tag.
Men nu är det bra igen :)
 
Så ligger det till, tänk att allergi kan göra så mycket, sinnessjukt.
 
Käkade mat med mamma sen kom Linnea och drack kaffe med oss :) Men mamma körde hem oss sen, hon följde med in och testade ett par skor som är för stora för mig som jag aldrig har använt. Dom passade henne så hon fick köpa dom plus två tröjor.
 
Har strulat till det med pengar för mig med denna månad. Jävlar vad fattigt jag kommer få leva ska ni veta. Jag har inte fått så mycket som jag egentligen borde få, jäkla skit. Så nu är jag verkligen fattig ska ni veta!! Jag önskar verkligen jag hade ett fast jobb.
 
Linnea har varit här i några timmar och pratat och kollat på massa studentbilder som hon har framkallat :)
Nu sitter jag och kollar på nybyggarna sen blir det efterlyst och Filip och Fredrik :)
Mys sockorna är på och tända ljus såklart :)
 
 
Jäääääävligt långt inlägg detta.
Inte en chans att ni har orkat läsa allt ;) haha.
 
Hedda Hedda

Äntligen är det dags.

Om en stund är det dags...
Ögonläkaren är vad som står på schemat idag.
Ska bli intressant faktiskt, men jag är lite nervös med.
Mina ögon är bra just nu, men det går periodvis, vissa mornar kan jag vakna och vara helt svullen. Så något konstigt är det ju. Jag hoppas innerligt att dom kommer ta reda på vad det är.
Tog ju typ bara ett år innan jag fick komma till en ögonläkare... sinnessjukt. i början på oktober förra året började mina problem. shit ett år har jag gått med det här... galet.
 
Känner mig lite seg idag.. ställde klockan på 10 och jag ville verkligen inte gå upp då, låg och drog mig en stund men sen tänkte jag att det är lika bra att gå upp.
Har ätit en smarrig frukost här bara göttar mig. ska väl göra ordning mig om en liten stund, fast sminka mig kanske jag inte behöver göra ;P
 
Och nu självklart har jag börjat fått en munsår också, KUL! Jag som ska ut i helgen.. snyggt med ett munsår liksom =/ jäkla skit :( Men sånt man får räkna med när man är förkyld.
 
Skriver senare om hur det gick hos läkaren :)
 
Hedda Hedda

Hatar Tisdagar av olika anledningar...

Startade dagen med en böteslapp på bilen...
Det bara kokade i mig ska ni veta (och gör nog fortfarande innerst inne), galen är vad jag blir.
Jag har haft lite kontakt med hyresvärden idag och jag fick till svar: "har du haft tillståndet framme och fått böter ändå?" Öööhhh jaaa jag har alltid det där jävla tillståndet fram i rutan men får böter ändå!! ååhh.. idiot. världens sämsta hyresvärd är vad det är. Ska fan flytta från den här jävla gatan. hyresvärden TROR också att hyra en parkeringsplats kostar 130 kr/mån.... TROR., bra där bra där.
 
Sådär... fått ut lite ilska.
 
Var och handlade snygga hattar på lunchen idag till Lördag ;)
Jag var även inne på HM och utnyttlade rabattkuponger som jag har fått. En GRÖN jacka blev det och 3 trosor :) Så nu äntligen har jag min höstjacka ;) ska bara köpa den där svarta jackan från HM som jag har visat här nedanför i ett inlägg... men den hittar jag inte här i stan så får åka till Örebro och kika. Jag fick även en till rabattkupong som gäller till 4 Oktober när jag hade handlat, man tackar ;) PLUS att jag har 100 kr rabatt här hemma som ligger som jag också får utnyttja nån gång ;)
 
Jag har även hittat massa snyggt på Lindex, det är skit farligt att jobba där ska ni veta. Men jag kan inte handla mer nu, har inte ens fått mina pengar än och jag måste ju betala räkningar med. och 600 kr som jag har i böter..... kan lika gärna gå ner till näset och slänga 600 kr i sjön där känns det som! gaaahhh!!
 
Nej nu blir det en dusch, skönt.
 

Fullt upp

Yo Wazzzzzup?
Fullspäckad dag som sagt, kom hem efter 20 idag. Blev att ställa sig och göra mat dirr. Blev makaroner och bacon.. så enkelt som möjligt typ? och seriöst, jag lyckades inte ens med att steka baconen, jag lyckades bränna dom för jag gick ifrån en stund... bra Jenny, bra! ååhh.. god matlåda imorn liksom...
 
Träffade Madde (min förra chef plus min extra mamma typ ;)) och Emelie idag på jobbet. Skit kul att träffa dom verkligen :D Emelie träffar jag ju ute då och då, men Madde kommer jag inte ihåg senast jag träffa henne, så det var grymt kul :D
Måste ta en ojojoj kväll med vin snart tycker ja ;)
 
Det har gått hyfsat fort på jobbet idag, Blirren kom in när jag skulle gå på stan lite på min lunch, så hon hängde med till Nille. Tyckte inte det var något att ha faktiskt :S jo... om man vill ha ljus så ska man gå dit! annars vettefan alltså...
 
Åkte direkt till Sofia efter jobbet. Nu har vi planerat inför Lördagen. Fan vad kul och bra det kommer bli :D Är sjukt taggad och därför kommer denna vecka gå såååå sakta. Tur att jag är på praktiken varenda dag så man har något att göra om dagarna iaf.
 
Nu ska jag faktiskt bädda rent för det glömde jag göra igår. sen ska jag kolla på Filip och Fredrik såklart. Blir nog att jag lägger mig i sängen och kollar på det för har huvudvärk :/
Förkylningen har inte blivit ett dugg bätttre, hur länge ska jag behöva stå ut? gått en vecka imorn liksom :S
 
Ha det gött!
 
PÖSS
 

Lite ändringar

Vafan blire!?
Jag vakna 07.30 av mig själv och kunde inte somna om... har det hänt förut?? Jag somnade dessutom efter 01 inatt.. aja. Uppe med tuppen för tusan.
 
Har haft samtal här på morgonen... Ska iväg till praktiken den här veckan. Och eftersom jag ska till Ögonläkaren på Onsdag så kommer jag inte kunna praktisera den dagen, så istället ska jag få ta praktiken på Lördag. Jahopp.. där sprack två dagars med Oktoberfesten. Men handlar det om jobb så kan jag ju inte göra så mycket. För jag vet redan nu att jag kommer få timmar där sen :) GÖTT! Så på Lördag får det verkligen bli ALL IN ;)
 
Nej eftersom jag ska vara där klockan 10 idag så kanske jag måste börja göra ordning mig? ;) Måste bara ta en kopp kaffe till ;)
 
Efter praktiken blir det att träffa Sofia :) Fullspäckad dag helt enkelt! I like it ;)
 
Hedda Hedda
 

Söndagsmys

Har haft en riktig mysig kväll med mina brudar Blirren och Linnea :)
Blev Beck och vi försökte lista ut vem mördaren va... kan ju säga att vi hade fel, helt fel. Lycka till nästa gång liksom ;)
Blev även mycket skratt också, I löööööööv it! :D
Tack för en härlig kväll brudar :) <3<3
 
 
 
Linnea åkte hem lite innan Blirren, och då började jag och Blirren snacka om kommande helgen ;P Vi är sååååå taggade :P vi har planer ;) Ska bli så kul :D
 
 
Sen är vi jäkligt shoppingsugna också... det är ju jättebra när man inte har några pengar. Som tur är så har jag ju fått rabattkuponger från HM, får väl försöka handla det mesta där ;) haha.
En snygg kuvertväska är jag ute efter med, måste ha en så är det bara!
Det är mycket jag vill ha ska ni veta, har hittat skor på skopunkten med som jag vill ha, blir gaaaaalen snart!
 
La precis in lite bilder på datorn från telefonen...
Hittade dessa två bilder på Sofias katter som är tagna för några helger sedan:
 
 
Diezel och Molly verkade gilla min väska, skulle prompt ligga på den, ja men visst!
 
 
haha en jäkligt skön liggstil på Molly där ;) Hon la sig där medans vi festa, trött på oss eller vad? ;P Goa katter det där måste jag erkänna ;)
 
Nej nu ska jag lägga mig och somna till vänner, hoppas på att jag inte fryser lika mycket inatt som igår ;)
Får ställa klockan imorn med, IFALL jag ska iväg till praktiken... bra om man svarar liksom kan man ju tycka, men men.
 
God natt mina kära ;)

Jackor plus Fin vänskap

Just ja...
Är ju ute efter nån jacka.
Självklart hittar jag denna från HM som jag tyckte var väldigt snygg:
 
 
 
Kostar 399 kr. Ja men det är ju inte direkt någon höstjacka utan jag tänkte mer när jag går ut och så. Men jag vill ha denna.. eller iaf testa den.
 
Sen hitta jag denna som är varmfodrad, också från HM:
 
 
Kommer inte ihåg vad den kostar bara. Men den såg ju lite mysig ut eller!?
Men köpa två jackor på samma gång kanske inte är så bra? Men fick ju rabatt kuponger från HM nu i veckan.. kanske ska slå till?
 
Men så skrev min vän Sofia att hon hade en grön Jacka som hon knappt har använt som jag kan få testa om jag vill ha.... så det måste jag ju göra såklart :) Och i sånna fall så kanske jag kan köpa den där svarta ovan?
Vilka bekymmer jag har.
 
På tal om min vän Sofia... hon är ju för rolig ibland ;p
Jag fick ett litet eget inlägg i hennes blogg i förrgår, schysst av henne liksom eller hur? ;)
Hennes blogg heter: Mylifeinwriting.devote.se
Kika in där vettja :D Och inlägget om mig heter: Singel&sökande.
Väldigt passande rubrik måste jag säga ;)
Stort tack Sofia för det inlägget, du kan du ;)
 
Sofia och jag är ju barndomsvänner... lekte jämt när vi var små. När vi blev äldre så gled vi ifrån varandra men har idag hittat tillbaka till varandra och det känns underbart måste jag säga :D Är så glad för det. Har alltid så roligt med henne och vi dricker mycket kaffe ihop och även mycket vin ;) Har lätt att prata med henne och lyssnar verkligen och ger bra råd när man har problem <3 Underbar!
 
Tänkte bjuda på en schysst bild på mig och Sofia när vi var små:
 
 
Bara att stå ut Sofia haha ;)
 
Nej men vafan.. disken var det ju?
Man gör allt för att skippa sånna sysslor, eller hur?
 
Tjarråååå

Söndag

Söndag.... dessa Söndagar alltså, gråa och tråkiga.
Sov för sjutton till 13 idag :O vafan blire liksom? Var ju inte ens ute igår... men självklart så ska man vara seg och sova länge ändå, ja men visst. Linnea kom hit vid 14.30 och vi har suttit på ballen (skit bra när man är förkyld) och druckit kaffe och snackat massa! :) Men tillslut gick vi in och satte oss och slappa i soffan. Har tänt massa ljus här hemma och försökt mysa till det riktigt :P Blirren kom förbi med en sväng, vi tre ska nog ses ikväll igen och kolla på Beck :) Myspys. Och jag ska äntligen få dippa grönsaker, dyng sugen har jag varit på det i flera dagar!!
 
Men nu måste jag göra tråkiga saker... som tex ställa mig och ta hand om en stor diskhög, skit kul!
Sen måste jag komma på vad jag ska äta också... för jag har hört att man måsta äta? annars kan det ju sluta illa liksom ;) Får se vad jag skrapar ihop.
En dusch skulle behövas också, herregud blev mkt nu ;)
Byta lakan ska jag göra med!
 
haha inatt när jag kom hem vid 01.30 så kröp jag ner i en kall säng... frös så ini!!! Hade på mig tjocka mjukisbyxor och t-shirt plus täcke och en filt, frös ändå!! Tillslut gick jag upp och hämtade en till filt. Blev varmt till sist iaf ;) Så ibland önskar man att man hade en Karl som kunde värma en när man fryser sådär mycket faktiskt! Men men... that´s life ;)
 
Nej men ta tag i disken var det va? SUCK!!
 
 
 

Nyktert!

Ja hör och häpna...
En nykter helg för min del! De ni ;) haha.
Helt sjukt att man typ är chockad själv när man har en nykter helg... men hey.. vad fan ska man göra i den här jävla stan? Vill man ut och träffa folk så blir det ju att man gärna tar några glas vin ;)
Men eftersom jag har varit sjuk och fortfarande är förkyld så får det bli nyktert.. och det är gött faktiskt, är inte sugen för fem öre.
Men nästa helg, då jäklar haha ;)
 
Ska göra ordning mig nu, kan ju inte se ut som hej kom och hjälp mig precis.
Sen ska jag till ica och handla, det behövs kan jag lova.
Och ikväll ska jag träffa några av mina brudar :) Sofie, Blirren, Erika och Jessica ska hem till Sofie, så tänkte gå upp och hänga med dom en sväng :) orkar nog inte vara där allt för länge men ett tag iaf :) Var alldeles för länge sen jag träffa Jessica med!
 
Har träffat bästa Linnea idag med <3
så skönt att vi kan prata om allt mellan himmel och jord. Skulle inte klara mig utan dig vännen min <3
 
Tanken är att vi ska vara hos Sofie klockan 18.. nu är klockan 17.20 och jag ska göra ordning mig och handla först. good luck ;) Nej men har sagt att jag blir sen så ;)
Men har inte tid att blogga mer kanske ;)
 
Hedda Hedda
 

Älskade höst

Jag måste bara säga att jag gillar verkligen hösten. Det är en härlig årstid!
Det är inte för kallt ute, mycket stickade tröjor, frisk luft, fina färger, massa te mys och ljus. Hur härligt som helst om jag får säga det :)
 
 
 
 
Hur fint är det inte?
Bilderna är tagna från förra året.
 
Och jag är så himla shoppingsugen. Villa ha massa stickade tröjor!! Men har ju inga pengar så blir ju lite svårt då :( Och om jag ska shoppa så måste jag först och främst ha en höstjacka... det är prio ett faktiskt! Och jag har fått för mig att jag vill ha en grön.. alltså mörkgrön jacka. typ som denna:
 
 
Jackor kostar ju lite... men iofs så kan man ju ha dom i flera år så kanske är värt de?
aa en ny höstjacka är ett måste alltså!!
 
Nu blir det att vila lite.. känner att huvudvärken börjar komma :(
jag vill bli FRISK nån gång!!! suck.
 
Hoppas ni alla får en trevlig helg iaf :)

Sorry för dålig uppdatering

My bad...
Dålig uppdatering här jag vet.
MEN jag har varit sjuk sen i Tisdags. Dragit på mig värsta förkylningen och feber.
Idag är det bättre men inte bra. Jag är dyng förkyld fortfarande och hostar ibland så jag tror lungorna ska spricka. Men febern är borta nu iaf :) skönt de.
Så jag har legat i sängen i 2 dygn nu.. tror jag har fått liggsår. Shit vad rastlös man kan bli när man är sjuk.
 
Vila idag med som gäller. Så man blir frisk nån gång.
 
Men måste ju såklart skriva här ett stort grattis till min vän Blirren som tog körkort igår :D Så jäkla bra och det var allt på tiden ;) Jäklar vad du ska få köra runt på mig ;) haha. <3
 

Måndag 17 Sep.

Ny vecka nu då :)
Är trött idag.. har sovit sådär orolig inatt igen =/
Och imorn är det ju Tisdag.. då kommer jag med vara trött, kvittar om jag sover bra på natten.. det är ju som sagt tisdagar som jag hatar ;)
 
MIn helg har varit jättebra :)
I fredags blev det  vin med Catte, Sofie, brorsan och Blirren :)
Drog till kupolen och även woodys ;)
Alltid kul när det är liveband, DOCK kunde dom inte spela summer of 69 på woodys för dom kunde inte texten på den.. hmm.. dåligt måste jag säga!!
I lördags låg jag bakis hela eftermiddagen i soffan och halv sov.. sen var det dags att bege sig till pappa och käka. Kollade på lite fotboll också och sen körde jag Linnea och Anna till fest.
Sen på kvällen blev det slappning med några filmer, även igår eftermiddag ;)
Pizza och beck med Linnea igår kväll blev det med ;)
 
Nu ska jag ta tag i disken sen försöka få ordning på mina naglar. Ena nageln gick av imorse :(
 
Livet går ju alltid upp och ner för alla. Men just nu måste jag säga att det känns som att det går uppåt för min del :) Härligt de ;)
 
Hedda Hedda
 


Musik

En bra låt enligt mig :)
 
 

Ärligt..

Nu ärligt talat så måste jag gå iväg och kolla min syn.
När man märker själv att det inte är bra, då är det inte bra :P
När jag sitter vid datorn, kollar på tv eller läser så får jag verkligen anstränga mig märker jag. Tillslut märker jag att jag sitter och kisar med ögonen, jag får även ont i huvudet när jag sitter för länge vid datorn eller kollar på tv. Sen går typ texten ihop när jag läser... svårt att förklara. Men det går ihop och det blir suddigt för mig och det är väl då som jag tillslut börjar kisa för jag måste anstränga mig.
 
MEN jag tänkte höra med er om ni kan tipsa en bra optiker här i stan? vilken är bäst? synsam, specsavers eller Lundströms (eller vad heter den som ligger mitt emot bion?) Vart är dom trevliga med bäst service och bra priser på glasögon??
 
Behöver eran hjälp nu för det här måste jag verkligen kolla upp, och det är snarast!!

2012-09-12

Har inte så mycket att blogga om nu på veckodagarna.
Jag åker till Lindex på morgonen, är där till 17, sen åker jag hem till mamma efter det och hämtar matlåda typ ;) Ibland är det bra att hon jobbar inom kök ;) Men idag åkte jag och köpte mig en sallad på ica som jag ska äta imorn faktiskt ;)
 
Min kusin Therese är i stan och hälsar på. Hon har ju nyss fått barn, sååå himla söt, en liten Doris :) Så idag var hon, Doris, faster och farmor hemma hos mamma när jag kom dit :) Henke och Catte också förstås :) Riktigt trevligt :) så vi fikade och prata massor :)
Therese skulle nog komma in på Lindex imorn så träffar henne då igen :) Hon bor ju i Stockholm så det är inte så ofta jag träffar henne direkt.
 
Nu är jag helt slut, ska sätta mig i soffan och bara slappa med lite tända ljus. Blir nog att se efterlyst ikväll också, vuxen som jag är ;)
 
Just ja.. blev galen på en som körde framför mig från mamma till typ ica förut. jag tror inte han visste vart gaspedalen var!! låg typ max i 30 km/h hela vägen. Ibland har jag inte tålamod för sånna :P
 
Hedda Hedda

2012-09-11


<3


2012-09-10

Första dagen på praktiken idag då... det har gått bra :) har fått gjort lite allt möjligt. Bara att få larma och galga tycker jag är kul liksom :P haha knäpp jag är jag vet. Gud vad tiden gick fort fram till efter lunchen, sen gick det lite segt men det finns något att göra hela tiden så det är kul :)
Men det känns ju att man är på praktik än så länge, det är ju liksom: "sådär jag är klar nu", "vad ska jag göra nu" osv. Men någon gång kommer väl jag också in i det :)
 
Har varit hemma hos mamma efter praktiken och fikat och pratat :)
Sen kom jag på att jag var tvungen att åka och lämna ett kuvert så var först tvungen att åka hem och hämta det och sen iväg. Efter det så diska ja och nu sitter jag i soffan och slappar. Ska hänga in lite tvätt nu sen tända ljus och bara ta det lugnt.
 
Gud vad ensamt det är just nu känner ja... vet inte vad det är men just nu känner jag mig bara nere och ensam =/ hoppas det ger sig snart. Kanske är för att hösten är på väg? hmm...
 

Den roligaste helgen på länge

Har haft en helt underbar helg!
Bästa på länge faktiskt om jag får säga så.
Blev fest hemma hos Sofia och Joni både i Fredags och igår.
Men ett stort tack till dig Sofia, grymt roligt har det varit <3
 
Har legat i soffan hela dagen idag.. sjukt trött. Ska lägga mig tidigt ikväll kan jag lova er.
 
Har ju varit hundvakt i helgen med. Så goa är dom :) igår var jag ute med dom på gården hela dagen verkligen! busade en hel del med dom :) godingar <3
 
Nej försöka hålla mig vaken... lite senare blir det en dusch och sen måste jag hem till mamma en sväng.
 
Hallå.. det är faktiskt Annette som har namnsdag idag om ni inte visste det. Tänkte bara tala om att jag heter faktiskt det i mellannamn ;)
 

Happy

Nu börjar det gå uppåt iaf i mitt liv.
Det är Fredag, solen skiner och jag kommer få börja min praktik redan på Måndag som kommer vara i två veckor som sedan kommer leda till jobb när det behövs.
Nu undrar säkert alla vart det är jag ska vara? Jo jag ska vara på Lindex här i stan och jag ser verkligen fram emot det, har ju alltid viljat jobbat i butik så tror det kommer bli kanon :)
Jag ska ha praktik först för att dom ska få lära känna mig och jag dom och så det funkar med allt, vilket det kommer göra såklart ;) jag kommer jobba som en idiot för att visa att jag kan och att jag vill lära mig nya saker :)
Gött med lite extra jobb :) Jag är såååå glad :D
Lite ljus i mitt liv nu iaf, det känns bra.
 
Så ikväll ska detta firas!
Ska till min vän Sofia och dricka vin!
Känner på mig att det kommer bli en underbar kväll med mkt skratt, skvaller och dans ;)
 
Nu ska jag hem till min kära mor och äta :)
Sen åker jag nog och solar för att sedan duscha och göra ordning mig.
Ska ju till hundarna ikväll med, så ska packa inför det med :)
 
Ha en bra Fredag alla fina :)
 

Fullt upp

Lite ändrat har det blivit på min helg nu.
Först var tanken att imorn träffa Sofia, Lördag hundvakt till söndag.
Nu har det blivit såhär: imorn träffa Sofia och vara hundvakt till Söndag. Lördag träffa några av mina brudar och äta gott och snacka massa skit, jessica kommer nämligen hem från Lidköping :) dock blir det nyktert för min del då medans dom ska dricka vin :P men det gör inget.
Så fullt upp denna helg helt enkelt, och mysa med två labradorer är ju aldrig fel ;)
var länge sen jag träffade dom.
 
Nu ska jag ta mig en dusch.
sen fixa med lite papper... sen blir det att lägga sig och kolla på vänner :) upp i hyfsad tid imorn.
 
Fick ett inlägg av min moster på fb förut. Neo som är snart 2 år (kusinens son) har pratat om mig massor idag, någon som längtar efter mig tydligen ;) gud vad man blir sååå glad när man hör sånt <3 vill bara åka ner och pussa och krama på honom <3
 

fixat naglarna, check!

Sådär då är man hemma igen...
torktumlaren hade stängt av sig medans jag var borta, tack för det.
Får hoppas det blir torrt till 21.
 
Sjukt ovant med naglarna kan jag lova.. är inte lika snabb på att skriva här på datorn eller på sms :P hoppas jag kommer vänja mig bara :) jag lovar... hade jag haft en karl nu så hade jag lätt kunnat klia honom på ryggen bara för att ;) haha. Men jaa.... nu har jag ju ingen så ingen ide att tänka på det direkt :P
Har aldrig känt mig såhär tjejig bara :P helt sjukt... jag har ju alltid haft korta naglar.
 
Nu ska jag slappa lite till 21, sen ska jag åka och sola faktiskt, sen ta mig en lång varm dusch :)
 
Imorn förmiddag typ efter 10 så kan väl ni hålla tummarna lite åt mig? ;) säger inget utan berättar imorn om det nu kommer gå bra haha ;)
 
 
 

något tjejigt

Nu har jag städat klart här hemma, dammat och grejat med :) dock har jag inte skurat golven men men =/
 
Vid 16 ska jag göra något som jag aldrig har gjort förut och som jag tycker är väldigt tjejigt :P
Jag ska nämligen fixa mina naglar! tycker det är såååå fint :D Fransk manikyr får det bli ;) får se hur det kommer bli och kännas för mig sen. har ju aldrig haft långa naglar förut!
 
 

städ dag

Sådär ja.. 2 tvättmaskiner är redan igång. Frukosten är gjord så nu ska jag ta hand om disken.
Och självklart vrålar det från högtalarna ;)
Det är så det ska va ;)
 
Skriver senare :)

Filmkväll :)

Har haft en trevlig dag hemma hos Linnea :) Satt och prata om allt mellan himmel och jord. Sen ville Linnea spela kort, så vi spelade vänd tia.. vi körde 3 gånger och jag vann alla 3! :D Tur i spel otur i kärlek ;) haha. Man kan väl inte få allt här i livet hahaha ;)
 
Snyggt med min fot med på bilden sådär ;) haha jaja..
 
Nu väntar jag på att splirren ska komma, vi ska kolla på film och götta oss massa :)
 
Imorn blir det en tvätt och städ dag... det måste ju finnas sånna dagar med.
 
Nej nu fick jag sms att blirren kommer snart så ska fixa ordning det sista här :)
 

Fina soliga dag

Sitter i soffan med en kopp te, lyssnar på acoustic musik och en slarvig tofs med myskläder. Hur gött är det inte?? Jag gillar´t ;)
 
Men jag måste ta till vara på dagen så jag ska göra ordning mig nu och sen ta mig en promenad hem till Linnea som bjuder på fika för att jag bad om det ;) haha.
 
Och ikväll ska jag nog träffa Blirren och kolla på film :)
En bra Onsdag helt enkelt ;)
 
Förövrigt så saknar jag mitt LÅNGA HÅR :'(
 

Handboll

Jahopp då har man varit på sin första handbollsträning... gick väl inte direkt så bra :P
Så jävla svårt så ni anar inte!!!
Står ju som ett jävla fån ibland och fattar nada.
Men jag ger mig inte! så det så.

Hedda Hedda

Ibland blir man allt irriterad

Jag säger då det:
Vilka nötter det finns på arbetsförmedlingen, jävligt tur att jag frågade EN GÅNG TILL!

Nu ska jag gå upp till Sofie och fika med mina fina vänner <3

Jobbig natt

Vilken helvetes natt det har varit.
Har sovit sådär dåligt igen.. ni vet när det känns som man bara halvsover hela tiden.
Jag skulle ju upp 8 för att åka till work for you men jag kom på att jag får ju åka dit senare också. så jag stängde av klockan och försökte somna om..  sov till 10.25... skriver till en som jag jobbar på work for you att jag kommer klockan 12. Då fick jag till svar att det var bättre jag kom klockan 13.
Så det blir bra de :)
Får se hur länge jag behöver sitta där idag.
 
Annars vet jag inte vad det blir..diska måste jag göra.
Skulle vara skönt att sova lite middag också för jag känner mig dyng trött, men det märks.
 
Nu frukost :)
 
Hedda Hedda
 

Höstjacka

Jag behöver verkligen en höstjacka eftersom jag går med min vårjacka på hösten :P
Jag är lite sugen på typ en militärgrön jacka.. men vet inte riktigt än.
Har hittat två jackor på cubus hemsida som jag tyckte såg snygga ut.
Den beiga kostar 499 kr och den gröna 799 kr.
Frågan är ju om det är värt de??
 
 

kneg

Såg att dom söker städjobb... lika bra att söka. Inte det bästa jobbet direkt men alltid nåt.
Det är timlön och inte månadslön som jag hade i somras, plus att det är karlskoga kommun och verkar som det är mer att man får åka och städa på ställen, typ kontor, förskolor m.m. Känns bättre än så som jag jobbade i somras.
MEN jag tänkte att jag söker imorgon... åker nog till Work for you och gör det, så får jag hjälp med hur jag ska skriva mitt personliga brev med.
Så ni kan väl hålla tummarna åt mig, behövs. Blir så jävla deprimerad av att gå hemma såhär.
 
Har fått för mig att jag ska försöka spara ut mina naglar nu med..
Har tagit på genomskinlig nagellack för då biter jag inte på dom. Kan ju hoppas att jag klarar det.
 
Men nu blir det att tända ljus, fixa te och en toast sen blir det tv hela kvällen.
 
Hedda Hedda
 

Mer sånna här dagar

Härlig dag ute i stugan.
Mer sånna dagar tack!
 
Denna dag behövdes verkligen, så himla skönt att komma ifrån staden lite.
Vill inte vara hemma i lägenheten..
 
Tack bästa vän för att du tog med mig ut dit <3

Flyr

Eftersom man är lite nere just nu så får man göra det bästa av situationen.
Orkar inte sitta hemma i denna lägenhet så jag och Linnea drar ut mot landet och bara är idag. SKÖNT!
 
 

Skit Söndag

Bra kväll igår :)
MEN jag är så trött på det allt det där buttandet, trånga och svettiga dansgolvet på statt.
Det går ju knappt att dansa utan man flyger mest runt där för att alla buttas. Nej tacka vet jag Red Brick.
Men själva artisten var bra igår, riktigt trevligt. det var ju efteråt där som det blev det där vanliga som man blir så trött på.
Jaja.. helt enkelt en bra kväll.. det kunde väl ha slutat bättre men men. Går ju tyvärr inte att vrida tillbaka tiden.
 
Idag mår jag bra men är seg och trött.
Och detta är en allmän depp dag... är så trött på allt just nu känns det som.
Inget känns positivt just nu =/
Jäkla skit..
 
Jag igår:
 
 
Måndag redan imorgon.. vill inte.
Jag vill göra om gårdagen iaf.
Varför kan inte helger vara mycket längre?
 
bläääääääääääääääää

Fest!!

Ikväll blir det fest med min andra halva :D <3
 

RSS 2.0