2012-03-16

Dåligt med bloggande igår, sorry för det =/

Men igår mådde jag jävligt konstigt, har aldrig mått så dåligt.
Efter att jag hade ätit frukost så fick jag lägga mig i soffan, klockan kanske var vid 13. Låg och frös under en filt som en tok och tillslut somnade jag. När jag vaknade vid 14 så pratade jag lite med Erika, så vid 14.30 kom hon över. Då fikade vi och pratade och jag mådde fortfarande konstigt. Jag började må illa och jag typ kallsvettades och skakade, jäkligt skumt. Vi åkte iaf till ica för Erika behövde handla lite och jag köpte ipren. sen åkte vi och hämtade upp Sofie på jobbet.
Vi planerade även att gå ut och käka alla tjejer på kvällen. Vid 17 fick jag lägga mig i soffan igen och jag trodde ärligt talat att jag skulle få springa och spy.. fy vad jag mådde illa. Men tillslut så däckar jag och klockan ringer vid 17.45, då var det bara att gå in i duschen och försöka bli lite fräsch. Fortfarande helt skakis, tog en knäckemacka men det hjälpte inte men illamåendet var borta iaf. Så jag åker och hämtar murra i bråten och sen till woodys och käkar. Trevligt var det iaf med mkt skratt :)
Kommer hem vid 22 och då la jag mig i sängen och kände mig typ svimfärdig.. var lite orolig där ett tag men slocknade även då, har vaknat några gånger inatt så har sovit lite dåligt... hade den sjukaste drömmen med.

Idag måste jag åka hem till pappa och städa lite, för imorn vid 12 så är han hemma igen :) Ska bli kul att träffa honom och se massa bilder :)

Men annars ska jag väl göra så lite som möjligt under dagen.
Ikväll får vi se vad det blir.

Hedda hedda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0