Äntligen lite sol och värme!

idag har det verkligen varit fullt upp för mig.
Stentrött på jobbet (som vanligt på Tisdagar) visst, jag är typ jämt trött på jobbet MEN Tisdagar är fan värst. Jag hatar verkligen Tisdagar. Det är den jobbigaste dagen att gå upp på och den är evigheter tills det är helg så dagen går grymt segt.
Men iaf, väl hemma så stack jag direkt ner till tvättstugan och började tvätta, sen bytte jag om till shorts och bikini överdel och satte mig på ballen och solade lite. Sen kom Blirren hit på fika, jag bakade ju igår och hon tyckte det var jättegott, vilken tur :D Jag tyckte med den var god iofs ;P Senare kom Sofie och fikade också. Och vid 18 så åkte jag, Erika, Sofie och Blirren in till Degerfors och käkade.. eller jag och Erika käkade hos hennes mamma :P Mkt mkt gott, det var ju grillat ;)
När jag kom hem från Degerfors så var det bara att sätta igång och laga mat till imorn... väldigt kul. men det gick fort faktiskt. Gjorde en ny maträtt idag.. om det är gott så kan jag tala om det imorn ;)
 
Helt enkelt en fullspäckad dag.
Nu ska jag gå ner till tvättstugan och hämta upp tvätten (hänga tvätt) sen ska jag göra ordning för mig sängen och kolla på oth.
 
Taggar för att gå upp 05 igen! ;)
 
Lite bilder:
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0