Härliga Torsdag

Idag har jag som sagt varit och lunchat på som hemma med Emelie och Marie :D Mycket trevligt, så goa tjejer de där :) ♥
När vi hade lunchat så gick vi lite i affärer. Vilket var dumt. Köpte en tröja på HM (jag var ju och shoppa igår liksom?) Sen hitta jag en ring på kappahl, jag handlar ALDRIG på kappahl.. hittar aldrig nåt där så blev faktiskt chockad att jag hittade en ring där :P Men i alla fall, när jag kommer fram till kassan så frågar hon om jag är medlem.. öh nää det var jag ju inte då eftersom jag aldrig handlar där. Men det var tydligen 25% för alla medlemmar idag så hon fråga om jag ville bli medlem.. haha såklart jag ville bli det då... gratis var det ju med ;) Så aa... jag är numera medlem på kappahl haha ;)
Blev även systemet.. blev vin, öl och smirnoff! ska jag bli full på Lördag tro? haha vinet ska jag faktiskt inte dricka på lördag, köpte bara det för det är bra att ha hemma :)
Jag är sjukt taggad!! vill att det ska vara Lördag NU!

Har haft mamma och en 6-åring på fikabesök här nyss med :) trevligt! Nu blir det lugnt en stund, lyssna på massa go musik och bara vara :)

Imorgon kväll ska jag träffa Therre Perre, det var inte igår kan jag lova! Det ska bli riktigt mysigt! :) uppdatera varandra och äta massa gott :) Kommer bli väldans trevligt :) ♥

Bjuder på en bild på mig och Therre bara för det ;)




Ikväll ska jag gå till Sofia och snacka massa skit, mys mys :)

Vad skulle jag göra utan mina vänner?? ♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0