Dårfamilj, jo tack!

Okej, mitt brudgäng, vi vet att det bara är att bjuda in sig själv på saker och ting. typ som om det skulle vara en spontanfika hos någon och man får nys om det så är det bara att dyka in liksom, så funkar vi och det vet ju vi alla brudar om.

Men idag.. idag fick jag bjuda in mig själv till min pappa! vad blire?
Jag ser på facebook att han skriver att han ska bjuda brorsan och Catte på mat.
Jaha?? vart fasen är min inbjudan då??  pappa brukar alltid ringa och bjuda in mig om det är mat och alla ska äta. Men i alla fall, då blev jag lite grinig och skrev och undra vart min inbjudan var. Fick till svar att jag är ju förkyld men att pappa bjuder mig på mat nån annan gång. Då blev jag ännu mer grinigare, vadå förkyld?? för det kan man väl träffa folk eller? jag är ju inte hängig längre! Så när jag skrev det så fick jag tillbaka förlåt att det var bara att jag kommer, maten är klar 16.30.

stenstressad blev jag då!! Jag håller ju på och tvättar för fullt! duscha skulle jag hinna och göra också, och det här skulle jag göra på en timme.. hinna få tvätten bli klar liksom.
Nu sitter jag här, klockan är snart halv fem, jag har duschat och de flesta kläderna är på tork. Det är bara massa lakan i torktumlaren som måste bli torr, jag har ingenstans att hänga upp det. Funderar på om det får stå i tvättstugan till 17 som jag har tid till, så hämtar jag lakanen efter att jag har varit hos pappa.

Jag tror jag måste GÅ till pappa med, herregud maten kommer ju hinna bli kall!

Men i alla fall, att bjuda in sig själv bland sina vänner det är helt OKEJ, men att bjuda in sig själv till sin egna familj? hmmm... inte riktigt helt okej. jaja.. har alltid tyckt och kommer alltid att tycka att min familj är en DÅRFAMILJ! Tur att jag älskar dom lika mycket för det ;)


Jag och pappa på min student!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0