trött tröttare tröttast

Fy fan vad trött jag är idag.
Somnade efter 04 inatt, och jag ställde klockan på 11 så jag inte skulle sova allt för länge vilket jag antagligen hade gjort om jag inte hade ställt klockan. Jag är verkligen stentrött, det känns hela kroppen.. är helt svag.
Jag tror jag ska sluta dricka te på kvällarna alltså.. det gör mig pigg!

Har ätit en rejäl frukost här nyss.. fy fan vad gött det är med ägg alltså :P
Om ca en timme så ska jag ut på en powerwalk med Sofia.. jag som redan är trött.. hur ska det gå? Men det är ju så himla fint väder idag så det är bäst att passa på då!

Fick en påminnelse av folktandvården förut att jag ska dit imorn, tack vad snällt att dom påminnde mig.. jag som verkligen vill dit!! Fy fan jag bara bävar för det alltså :(
Ska upp 07 imorn... hur ska det gå undrar jag?? :O

Fick även ett sms av kusin förut.. en kund eller en farbror som var stammis förra året på pressbyrån när jag jobbade där, som alltid köpte röd level.. han pratade alltid med oss, var trevlig, go och glad.. alla tyckte om honom. Detta året när jag jobbade så syndes han inte till, det var bara hans fru som kom in.. och hon berättade att han låg på sjukhus för han hade problem med magen tror jag? Man fick ofta höra av henne att han åkte ut och in från sjukhuset hela tiden. Men Iaf.. min kusin skrev förut att han dog i September :( så jäkla hemskt. Varför ska sånna som är så goa och trevliga mista livet? det är så orättvist ibland!! jag tänker på hans anhöriga.

Jag ska väl försöka piggna till lite nu innan promenaden..
Jag kommer ju vara helt slut sen efteråt haha :P

HEDDA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0