Världens bästa mamma <3

Just ja, jag har glömt att berätta en sak!
Det är ju så att den här månaden så fick jag bara 4100 kr av CSN, vilket är sjukt dåligt. Så jag har inte alls mycket pengar kvar nu efter att jag har betalat räkningarna. Och det här har jag sagt till några vänner och jag har även nämt det för mamma.
Och igår innan jag skulle hoppa in i duschen och göra ordning mig för fest så kommer mamma hit och har varit på konsum (i telefonen så sa hon att hon bara skulle åka och köpa cigaretter och sen komma förbi en sväng), och så har hon handlat lite åt mig, för det första har hon med sig tre matlådor! Sen hade hon handlat på konsum och då fick jag bröd, kolsyrat vatten (till idag, mamma kan hon;)), coca cola, ost, kräftstjärtar, äpplen. Kan ha glömt något nu.. men jag har verkligen världens bästa mamma :) ♥ Vi har haft våra tvister nu ett tag, har inte riktigt kommit överens om saker och ting, men trots allt så är hon verkligen bäst :D ♥

Och idag har det ju varit Mors dag. Har varit hemma hos mamma och fikat och ätit, och brorsan var med också (första gången han inte var bakis), Det var riktigt mysigt och trevligt, mycket skratt blev det :)
Älskar min familj alltså, det är verkligen en dårfamilj och ibland vill jag bara komma ifrån dom, men jag är så glad att jag har just dom som min familj! ♥

Ännu en gång, Grattis på Mors dag mamma :) ♥ Älskar dig ♥




Kommentarer
Postat av: Annette

Det var väldigt gulligt skrivet av dig.Jag blev faktiskt rörd.Jag älskar dig också.Tycker med vi har roligt när vi träffas.Kram.

2011-05-31 @ 19:41:10
Postat av: Jenny

Oj nu blev jag chockad mamma, att du läser min blogg, det visste jag inte :) Kram

2011-05-31 @ 20:07:21
URL: http://jennysjogren.blogg.se/
Postat av: Annette

Förstår du blev chockad,men jag kan nog mer än du tror med datorn.Jo jag brukar läsa din blogg ibland,när jag inte har nåt för mig.Då ses vi imorgon då.Kram.

2011-06-01 @ 21:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0