Gött med Fredag!

Har sovit grymt dåligt inatt IGEN! Somna efter 03 och gick upp 09.. och då har jag vaknat ett antal gånger under natten också! Så idag är jag trött kan jag lova, har druckit två stora koppar kaffe men är inge piggare för det.
Men iaf, idag då... har uträttat lite ärenden på förmiddagen, och det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra, sköönt :)
När jag var på väg hem så ringde Linnea som hade haft körlektion och vi var sugna på kaffe så jag gick och mötte upp henne sen gick vi hem till mig och satte oss på balkongen med filtar och drack kaffe :) hur gott som helst! Satt och prata ett bra tag sen gick vi hem till Linnea och gick ut med hennes söta hundar :)
Sen har vi mest tagit det lugnt, men hon skulle ut och övningsköra så då gick jag hem till mamma :) så sitter just nu här i min ensamhet och väntar på henne!
Kanske blir en kopp kaffe med henne när hon kommer hem från jobbet.
Sen ska hon bjuda mig på mat (slår vad om att det blir något färdigt) ;) Sen ska vi åka iväg och kolla på brorsan när han spelar match mot Nykroppa! Hoppas han gör något mål nu när vi ska titta, för han lyckas alltid göra mål när vi aldrig är på matcherna, men när vi väl kommer och tittar så gör han aldrig mål. Men idag så :D Hejja Hejja :D
Och annars ikväll blir det nog bara lugnt, kolla BB såklart ;) Ska försöka lägga mig tidigt så jag får sova ordentligt inatt, behöver det känner jag!

Här kommer en bild på brorsan och mig sen i höstas.
Eftersom jag har skrivit om brorsan lite i detta inlägget så passar väl bilden in lite iaf ;) plus att denna är den enda bilden som mamma har på datorn haha :P


Kommentarer
Postat av: linnea

fin bild på fina syskon! :D Pusss

2011-05-27 @ 20:57:24
URL: http://liinneasblogg.blogg.se/
Postat av: Jenny

vad söt du är gumman :) <3

2011-05-28 @ 12:06:54
URL: http://jennysjogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0