Idag är det ingen vanlig dag,

Nej, för idag är det Linneas 18 årsdag :D:D
HURRA HURRA HURRA!! :D:D:D:D


Som vi har längtat efter den här dagen!
Min underbara vän fyller 18 år idag, och det är helt sjukt!
VI har känt varandra i 18 år nu, vi har liksom växt upp med varandra kan man säga.
Vi lekte jämt med varandra när vi var mindre, och vi hittade på massa skoj! Man hade aldrig tråkigt med den här tjejen! fast det är 4 år mellan oss så hindrade inte det oss, vi kunde leka med varandra varje dag i flera timmar utan att ha tråkigt!

När Linnea blev äldre så växte vi ifrån varandra, vi träffades inte varje dag som vi gjorde innan, utan jag var mer med mina vänner och hon med sina. Men det har aldrig hindrat oss från att prata med varandra om vi behöver det, och självklart ses vi och har roligt, bara inte lika ofta längre som när vi var små.
Men jag vet att med Linnea kan jag ALLTID prata med, om precis vad som helst! Hon lyssnar alltid och hon kommer alltid med bra råd och tips! Jag vet att jag kan lita på henne till 100 % och jag vet att hon alltid finns här för mig!

Och du ska veta Linnea att jag ALLTID finns här för dig <3

Jag tror att vi två kommer alltid vara vänner, oavsett vad som händer! Vi kommer alltid ha kontakten med varandra och jag tror vi kommer bli ett sånt där gammalt par som hänger ihop jämt när vi är 70 år! ;) haha.

Idag är den din dag gumman och jag hoppas du kommer få en toppen dag, för jag vet att du har längtat enormt mycket efter den här dagen!

I helgen då ska vi fira dig och slå klackarna i taket, jag tror det kommer bli grymt ;)

Grattis på 18 årsdagen min älskade vän <3<3<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0