Ångest!

Uj Uj..
Idag har jag varit dum, riktigt dum :(

Hade en föreläsning idag i skolan som var inriktad för dom som ska bli lärare i grundskolan, så därför struntade jag i att åka in till skolan idag. Och så tänkte jag att då kan jag sitta med mitt arbete som ska vara klart nästa vecka som jag knappt har börjat på. Men DUM som jag är så satt jag inte nånting idag och pluggade, ingenting verkligen! så himla dum är jag :(
Jag skulle börja plugga, men när jag skulle komma åt kursdokumentet på it´s (hemsida för lärare) där det står hur jag ska skriva i mitt arbete så började allt harva, mitt internet blev helt cp, och jag startade till och med om datorn men det blev likadant igen, så då gav jag upp! och sen har jag bara umgåtts med Sofie och Erika hela dagen så blev inget plugg gjort idag. Därför har jag en jäkla ångest just nu ska jag säga er!!

Så nu ligger jag i sängen och funder och funderar... ska jag strunta i skolan imorgon (har en lektion) och sitta och skriva på arbetet hela dagen istället??? och jag MÅSTE verkligen göra det med!!
Skickade ett sms till Erika och hon tyckte jag skulle stanna hemma imorn och verkligen plugga. Och jag fick även till svar: om jag ser dig vara inne på facebook mellan 8-16 imorgon så kommer jag och snor ditt bredband ifrån dig!
haha så det är väl bara att lyda Erika eller vad säger ni? ;)

Mm.. det får nog bli så.. stannar hemma imorn.
Men då kommer jag väl få ångest imorn för att jag stanna hemma från skolan??? :S
ååhh.. vilka problem jag ska ha hela tiden, förstår mig inte på mig själv ibland om jag ska vara ärlig!!

Shit vad jag har klankat ner mig själv i det här inlägget :P

Nej funderar till och med att försöka sätta mig nu att plugga lite... får se om det går!

Natti Natti gott folk :)


Det får bli en fyllebild på Mig och Erika eftersom jag har nämnt henne i detta inlägg ;) PUSS på dig Erika :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0