Om min Tisdag!

Ja idag har jag ju varit hemma hos mamma. Brorsan skulle ju komma också, men han var så seg så jag gick över till Linnea där jag blev bjuden på kladdkaka och kaffe, helt gott :D Satt ute och prata massa massa, I like it ♥ Sen var maten klar så fick gå över till mamma igen och käka, sen var det dags att rensa då.. inte så himla kul direkt. Men nu tror jag att jag är klar med mitt, ska bara frakta hem det hit till mig och ställa det i förrådet. Blir väl att vi gör det nu i veckan kan jag tänka mig. Mamma bjöd oss på glasstårta när vi hade rensat, snällt :)
Sen tog Linnea och jag en kvällspromenad, inte bästa tajmingen kanske.. det började åska, blixtra och regna.. tror ni jag var rädd?? Jisses alltså! Vi sa det Linnea och jag, ibland skulle man ha en stor karl när man är sådär rädd! haha
Kom hem till mamma igen och var genomblöt, men hon var snäll och skjutsa hem mig fast hon ville se ett tv program som hade börjat.. men hon vet hur rädd jag är för åskan så hon tyckte inte jag skulle gå hem själv, tack mamma för allt idag :) ♥

Har kollat på säsongen sista desperate nu ikväll, missade i början så kanske får se reprisen när den nu är??
En dusch skulle jag behöva med.. är lite frusen efter promenaden, så ska nog hoppa in i den nu.
Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig, är stentrött verkligen! Det har tydligen tagit på krafterna idag :P

haha förresten, imorse måste jag ha sovit djupt.
Jag vaknade 10.23 av att det regnar ute. Och när jag kollar på mobilen för att titta vad klockan var, så ser jag att Sofie hade skickat ett sms 10.16 och Linnea 10.20, och båda smsen hörde jag inte?? :O Det är inte likt mig kan jag lova.. men vaknar 10.23 av att det regnar ute liksom? hmm :p skumt!

Linnea och jag snacka om krogen på Lördag, vill inte sitta hemma nu när jag bara har den här helgen och nästa på mig innan jag drar till Öland, så nu måste jag hitta på massa saker :)

Nej nu blir det slut tjatat på mig här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0