Midsommarhelgen!

Oj, här var det länge sen jag uppdaterade.
Men det är så att jag sitter inte så mkt vid datorn, blir att jag går in från mobilen och kollar saker. Smidigt och bra! Men ska försöka och bättra mig!

Hur har det gått här nere nu då?
Första arbetsdagen gick okej, var sjukt nervös kan jag lova och det släppte inte på hela dan.
Jobbade ju även på midsommarafton, och då gick det bättre tyckte jag, men då sålde jag mest tidningar, cigaretter och snus. Så det var ju inga problem! Jag slutade 16 och då kom pappa och mötte upp mig vid jobbet, så åkte vi och handlade mat, och sen vidare till Kalle och Johanna där Henke, Catte, Åhla, Linder och Frippe var. Sen kom även Kalles och Johannas kompisar Christian och Emma. Vi grillade och lyssnade på musik och hade trevligt :) Jag kände att jag inte skulle palla att gå ut så jag blev nykter denna midsommar med, men jag hade kul ändå, fick köra in folket till borgholm sen vidare upp till moster där jag tvärslockna på en gång!

Igår fick jag åka och hämta Henke, Catte, Frippe, Linder och Åhla hemma hos Kalle och Johanna. Vi åkte upp till moster där det bjöds på jordgubbar, glass, grädde och kaffe. Satt och snackade och hade allmänt trevligt, spelade kort, drack och åt mat. Sen drog vi vidare ner till borgholm, där vi gick ut, först på pubben och sen robinson! en riktigt rolig kväll hade jag :D
Följde med dom hem sen och sov i tält, har inte sovit många timmar inatt kan jag lova! Så nu är jag stentrött verkligen.

Ska köra ner pappa till borgholm snart.. sen åka hem igen till moster, och då ska jag lägga mig på en gång!

Imorgon är det jobb igen!
Får se hur det går då!

Här kommer en bild från midsommarafton som jag la upp på fb!
Inte världens bästa bild direkt men kul att ha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0