1 Juli

Då är det en ny månad idag då... vad det går fort.
idag är det exakt 4 veckor kvar tills jag gör min sista dag på pressbyrån.. så nu snart ska jag nog kolla tåg hem så det inte blir allt för dyrt, man får ju inte vara dum ;)

Igår jobba jag till 20.00, herregud vilka kunder det kom in emellan åt.
En kund kom in med en hund! det får man absolut inte ha inne på pressbyrån eftersom det är livsmedel! plus att vi har en skylt på dörren att hundar inte får vara inne i butiken, men ändå fattar inte folk??
Sen var det en kund som försökte få en tidning för 89 kr, som hon sa att hon hade glömt i butiken antingen i måndags eller i tisdags mellan klockan 17 och 18. Vi kunde ju inte göra något eftersom hon inte hade kvittot med sig, så när hon hade gått så gick Lena in och kollade på datorn vad som såldes i måndags och tisdags.. inte en sån tidning hade vi sålt då. Jo lena hade sålt en sån tidining med massa annat, men det var klockan 15.30, plus att den här kunden sa att hon absolut inte hade köpt den av Lena. Sen kolla Lena upp, och dom har inte sålt en sån tidning sen i Maj, så den där kunden försökte nog bara! usch för sånna!
Sen var det även en kund som frågade Lena hur mycket 4 frimärken kostar, 24 kr sa hon eftersom dom kostar 6 kr styck! då blev den här kunden galen och sa att dom skulle kosta 5,50!! Lena sa att dom har kostat 6 kr styck i flera år, plus att 50 öringarna är borta nu. Men han blev så arg så han köpte aldrig några.
Herregud vilket folk det finns!

Idag ska jag jobba kväll med Kusin vitamin ♥
Slutar 23.15, sen ska jag göra ordning mig lite snabbt, för sen ska Katti och jag till strand och ta några öl :) Ska försöka komma ihåg och ta med kameran så ni får se lite kort imorn :)
Jag kommer komma hem 3.30 inatt, så detta kommer bli en låååååååååååång dag! Tur att jag är ledig i helgen :P

Nu snart ska moster och jag cykla till en affär och kika lite, sen ska jag in i duschen!
Har börjat flagnat i ansiktet också.. kul! Man får inte vara brun länge inte, suck :(

Ha en bra Fredag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0