Wii!

Igår var jag ju barnvakt på kvällen som jag skrev i förra inlägget :)
När jag kom dit så kom Moa och Jonna springandes mot mig och kramade om mig, så himla goa är dom! Precis när man kommer in genom dörren så blir man glad liksom :) Mysigt!
Vi började leka kurragömma ;P haha. Det var ett tag sen man lekte det ;) sen lekte vi två andra lekar som jag inte kommer ihåg vad dom hette :P Men klockan 20 ville dom se på svenska Hollywoodfruar och efter det var det dags att lägga dom. Gick jättebra :) Helen och Patrik kom hem 23.30 ungefär så då kunde jag gå hem!

Idag fick Tina sitt Wii som hon har beställt :)
Tyvärr blev det fel, hon hade beställt en extra spelkonsoll men hon fick ett skydd till konsollen bara.. vet inte om hon ska lämna tillbaka det eller om hon sparar det till konsollen som hon ska köpa. Men i alla fall.. Tinas mamma ringde och sa att hon och Marcus skulle komma och hälsa på. Och jag har varit sugen på att baka idag så Tina började med blåbärspajen och jag sprang bort till konsum för att köpa vaniljsås och dricka. När jag kom tillbaka till Tina igen så var pajen redan i ugnen, så Tina var snabb att baka :P Och efter en liten stund så kom hennes mamma och Marcus och då började vi spela Wii och sen fikade vi :) Så det har varit roligt :)

Nu sitter jag själv i lägenheten..
Tina följde med och handlade eftersom hon ska till Idre på Lördag.

Ikväll blir det att förhöra henne eftersom hon har tenta imorgon.. tråkigt!



// Jenny


Kommentarer
Postat av: Erika

Men tack för pajen då...

2010-01-13 @ 19:11:27
URL: http://erijka.blogg.se/
Postat av: Jenny

Erika: Men det var ju till Tinas mamma och Marcus :P Men det finns allt lite kvar om du vill ha :P

2010-01-13 @ 22:42:08
URL: http://jennysjogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0