Tina bloggar!

Hallå!
Tänkte efter en riktigt lyckad kväll igår att jag skulle invardera Jennys blogg för en stund (hon gett mig sitt lösenord och det var nog det dumaste hon gjort för nu kommer mycket dumt hon gjort komma upp) ;). Kvällen igår bjöd på många skratt och måste säga det alla som inte var där missade något! När kvällen började lida mot sitt slut elle rja iofs natten också och vi skulle åka hem någon gång närmare fyra skulle jag tro att det blev :) Åkte med Catte och Henke och vi stannade till på statoil för en nattkorv. Någonstan mellan mölle och nattkorven slår spriten till på Jenny och fan vad full hon var! Hon skulle iaf på sitt liv med hem till mig och här börjar hennes roliga kommentarer komma :)

Vi stannar iaf utanför mig och jag ska följa med upp och låsa upp dörren innan jag ska hämta me rsaker i bilen, Jenny som är rätt små dragen kliver ur bilen och får bara med sig en av sina stövlar (hon hade andra skor på fötterna). Jag stänger bildörren och sger att jag tar med den andra sen, då bryter hon ihop och ska på sitt liv ha den andra stövel med sig. Sagt och gjort hon fick den andra och vi gick in till lägenheten ch jag låser upp dörren åt henne. Sedan när jag springer ner till bilen för att hämta resten av mina saker, ja vad ligger då där i snön drygt en meter framför bilen. Jo Jennys stövlar som hon förmodligen bara släppt och som hon för 20 sekunder sen kramade om och bröt ihop för. Jag tar iaf mina saker och går upp till lägenheten igen, där sitter Jenny och är förbannad på Belse som har bittit henne i handen för att han blivit så orolig över hur hon är. Hon kommer iaf i säng och när jag går runt och släcker ner lägenheten så får jag inte släcka lampan i vardagsrummet. Okej säger jag och frågar varför. "Nej jag ser mycket bättre då" säger hon som precis lagt sig för att sova. Orkar inte ta diskussionen så låter lampan stå, vaknade runt 8 och vågade först då gå upp och släcka! Men kvällen var toppen iaf :)

Det är våran egen stjärten de :)




//Tina


Kommentarer
Postat av: Erika

Jadu, Jenny, jag kan inte säga så mycket om den här kvällen för då kommer jag bara få igen det, så jag säger bara: PUSS!

2010-03-01 @ 20:35:45
URL: http://erijka.blogg.se/
Postat av: Archon

thank-you for the good and valuable information on your site

2011-01-25 @ 08:29:47
URL: http://archon.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0