Härlig dag :)

Jag tog mig tillslut i kragen och satte på mig mysbyxorna, hörlurarna och gick ut på en promenad ner till jobbet.
Madde skulle precis gå och käka lunch så hon frågade om jag ville följa med henne. Jag hade ju typ precis ätit frukost så jag var inge hungrig, men jag sa att jag kunde följa med och ta en kopp kaffe och hålla henne sällskap.
När vi kom till smakbiten så bjöd Madde mig på både kaffe och semla, vilket inte var meningen att hon skulle göra! men det går inte att streta emot henne haha! Jag tacka och bocka :P Mysigt att sitta där på smakbiten faktiskt, man blir avslappnad på något sätt :) Om ni inte har testat det stället så tycker jag verkligen att ni ska göra :) Mycket god mat finns det där :)

Jag följde med ner till jobbet igen en stund och pratade lite :)
men sen efter 16 så kände jag att det är dags att börja gå igen, hade ju lovat Tina att köpa semla till oss också.
Så jag gick upp till bagarns brödbod, men när jag kom utanför så var det ju världens kö!! NEJ sa jag för mig själv och gick vidare mot kringlan. Det var ju kö där med såklart, så det var ju bara att ställa sig där och se glad ut! Men det gick ganska fort ändå tycker jag :)
Så nu hoppas jag Tina blir glad när hon kommer hem :)

Har precis kommit från duschen, det var skönt de efter att ha varit ute och gått i rask takt med :)
Nu blir det varma koppen och bara slappna av här i soffan.. sen tror jag att jag får ge mig på duschen =/ suck!! men man måste ju det med ibland...

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0