Möhippa i Göteborg!

Nu tänkte jag berätta om helgen då jag var i Göteborg :)

Min kusin Therese ska gifta sig i sommar så vi hade en möhippa för henne :)
Min andra kusin Helen och jag åkte ner i fredags till Göteborg, gick några timmar på stan för vi väntade på att vi skulle bli upphämtade av Sara som vi skulle bo hos fredag till lördag. Så vi satte oss på några uteserveringar och tog ett glas cider och bara njöt av det underbara vädret :)

När vi väl kom hem till Sara så var det fler folk där :)
Så vi beställde mat och sådär, och satt och planerade lite för möhippan.
Sen var det dags att lägga sig, för det skulle bli en lång dag på lördagen.

På lördagen så gick vi upp 07.30 för att fixa det sista.
Vid 08.30 så åkte Sara och Anna till Therese, där ringde dom på dörren som tokar och stoppade ner kuvert i brevlådan och hängde en påse med kläder på dörren. Sen sprang dom ner till första våningen och var knäpptysta, så dom hörde när Therese öppnade dörren och började skratta.
I kuvertet som Therese fick så stod det att hon skulle klä på sig kläderna som ligger i påsen, sen fick hon även en lista med massa olika saker som hon skulle packa ner i en väska. Klockan 09.45 skulle hon vara på coop och handla kondomer och batterier.

Medan Therese höll på och packade sakerna så var vi andra i botaniska trädgården eller vad det heter och gjorde ordning en stor frukost till oss alla :) Så där väntade vi på att Sara, Anna och Therese skulle komma.

När Therese hade handlat kondomer och batterier så skulle hon säga ett kodord till kassörskan som var: like a virgin. Och när hon hade gjort det så fick hon ett kuvert till som det stod att hon skulle sätta sig på en bänk utanför coop och sätta på sig ögonbindeln. Sen skulle det komma en nära vän till henne som sa kodordet: Bungy jump.
Therese fick sitta där i kanske 30 sekunder, och Anna hade uppsyn hela tiden på henne.
Sen gick Anna fram till henne och sa Bungy Jump och drog med Therese till bilen som Sara satt i. Där spelade dom jättehög musik och sa ingenting till Therese.

När dom kom fram till Botaniska trädgården där vi var så gick dom runt lite med Therese så hon inte skulle veta vart hon var. Sen kom dom fram till oss och tog bort ögonbindeln. Så då kramade hon om oss alla sen satte vi oss och åt jättegod frukost i det fina vädret :)
Vi satt där i ungefär två timmar, sen gick vi bort till slottsskogen, där vi väntade på en magdansös, som Therese inte visste om. Men till slut kom hon och Therese blev överrraskad. Hon fick låna kläder av dansösen, och sen ställde vi upp oss i en halvmåne, och Therse fick stå i mitten såklart :) Så vi alla fick prova på magdans, vilket inte var det lättaste :P Men det var roligt att testa :D Och Therese var fan grym på det! ujuj :P
Efter det så var det dags för "vasaloppet" som vi hade ordnat. Vi hade fixat olika stationer, och vid varje station fick hon svara på frågor. hon fick även dricka blåbärssoppa blandat med cider ;)

Därefter så drog vi till ett spa :)
Hur gött som helst.
Där drack vi champagne, åt ost och kex med vindruvor och melon.
Sen satte vi oss i jucuzzin en stund.

Efter spat så drog vi alla till Sara, för där gjorde vi ordning tacos och götta oss.
Vi började göra ordning oss själva med, för sen blev det utgång!
Dansade hela natten lång! hur roligt som helst att gå ut i Göteborg!
Inte som här hemma precis ;)
Vid halv fyra på natten gick jag, Therese och Helen ut från utestället. Köpte oss en varsin korv och sen tog vi en taxi hem till Therese. Så vid 05.00 gick vi och la oss.
Vaknade dagen efter klockan 09.30!
Så snacka om att jag var trött i söndags!
Men de var det värt :D
för kul hade jag, och tror alla andra också hade kul :D:D
Tack för en super bra helg :D <3

Bilder kommer någon annan dag :)

Kram och godnatt

// Jenny

Kommentarer
Postat av: linnea

åh, va roligt du verkar ha haft! :D

2009-06-04 @ 17:57:18
URL: http://liinneasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0