Lite uppdatering nu då..

Okej... nu ska vi se vart jag ska börja ;)
Blir nog från Tinas födelsedagsfest :)
Men vet inte riktigt vad jag ska säga, mer än att jag hade super roligt :D:D:D alla var glada vilket är ju bra ;)
Kan ju erkänna en sak bara, det blev lite för mycket för min del :P
Men huvudsaken är väl att man hade roligt? ;) för det hade jag :D:D:D
Jag glömde bort alla bekymmer och allt sådant, och bara roade mig :)
Dansade väldigt mycket inne på statt med Emelie :P vilket jag tycker är roligt :P
Den kvällen var kanon enligt mig ;)

I fredags var ju Style på statt..
Murra, jag och erika sa när vi fick reda på att dom skulle komma att vi skulle gå på det.
Jag och Murra skulle jobba på lördan... men jag bestämde mig för att gå ändå :) jag drack bara fyra öl den kvällen, man kan ju alltid ta något liksom ;) Så jag höll mig lugn :) Det var förfest hos Erika... men jag var och käkade hemma hos pappa, vilket var trevligt eftersom jag inte träffar honom allt så ofta. Men gick till erika efter en stund iaf.. där var Alec och jessi. sen kom fnask, murra, collin och blirren. ingen av dom skulle ut.. men dom var med en stund med oss iaf.
Jag var på bra humör den kvällen :D Älskar när man är på så bra humör!! men är man med sina underbara vänner så kan det väl inte bli bättre??
När vi väl kom till statt så träffade vi tina där inne, hon var och förfestade i degerfors hos sin kusin innan. Vi dansade allihopa, sen var det dags för style. Inget att hurra över faktiskt... och så var det mest äldre som var där. Så tina, jag och Niklas (tinas bror) gick tidigare och käkade pizza, gött de ;) sen kom brorsan och catte som hade varit på wickan. dom var fulla och glada ;) haha :P sen följde vi niklas till bussen, sen drog tina och jag hem och sov.
Snacka om att jag var trött på lördan.. sovit i 6 timmar ungefär. så man var trött på jobbet, men det gick ;) inte bakis iaf !! ;) bra där ;)

I söndags då..
Då åkte tina och jag till loka brunn... för dom som inte vet så var det min present till henne när hon fyllde.
Vi åkte tidigt på morgonen, och det tog lite tid att åka dit för det var inte plogat på vägarna vid den tiden. men vi kom fram till slut :)
Vi badade mest i bubbelpoolen, vilket var huuuuur skööööööööönt som helst :P
det var så gött att bara slappna av och inte tänka på någonting.
vid tolv så gjorde vi ordning oss och bytte om, för då var det dags för lunchbuffe :p dyng gött var det :D
Efter lunchen gick vi till bubbelpoolen igen och götta oss, och åkte till rutschebana också ;) men sen närmade det sig två och då var det dags för våran parbehandling som jag hade bokat :) vi fick välja om vi ville ha ansiktsbehandling eller klassisk massage. Jag valde ansiktsbehandling och tina valde klassisk massage. sen frågade hon om vem som ville börja att få sin behandling, tina sa att jag fick börja. så när vi kom in fick vi lukta på fyra olika dofter som vi skulle ha i badet. för det var nämligen så att när jag fick min behandling så skulle tina få ligga i ett varmt bad med skum :) sen bytte vi. Och jag kan ju säga att det var hur gött som helst med ansiktsbehandling :D det måste jag göra om :P jag var helt len och mjuk i ansiktet efter behandlingen :P Tina tyckte också det var kanon :D tur för henne ;) haha nej då :P
efter behandlingen så gjorde vi ordning oss för att sen dra oss hemåt.. för då hade vi ändå varit där i 6 timmar.
Det var mer plogat på vägen hem iaf, vilket var bra... men när vi var på väg hem så kände jag mig dålig. började på ont i halsen när jag svalde och pratade... men tänkte väl inte mer på det sen.
Åkte hem till mig för att mamma skulle skjutsa oss till tina... kände mig helt hängig så la mig i sängen på en gång och vilade. hade världens huvudvärk och jag frös som en tok!
Medan jag vilade satt tina vid datorn i sängen och spelade betapet ;)
Jag somnade till, men blev väckt av tina då och då... hon sa att jag måste ha feber för jag var så himla varm, och jag hade även feberyrat eller vad det heter. jag somnade om igen men feberyrade igen.
Så tina fick skicka ett sms till annaberta och fråga om hon hade ipren... det hade hon men hon var inte hemma men hon skulle komma förbi när hon var på väg hem så kunde hon och tina gå och hämta ipren åt mig.
När annaberta kom låg jag fortfarande i sängen, hon kände också att jag var varm, så hon gick hem till henne och hämtade ipren och termometern till mig. när hon kom tillbaka så tog jag termometern på en gång, och japp, visst hade jag feber. tog även ipren såklart. Usch vad dåligt jag mådde, var helt färdig.
så blev att jag skickade ett sms till madde och skrev att jag hade blivit sjuk och att jag inte kunde jobba dagen efter (i måndags). det var helt okej för henne :)
Men det är sjukt vad fort det kan gå, ena stunden hade man det kanon på loka brunn, den andra stunden ligger man i sängen och är helt färdig. så det kan gå.

Men idag mår jag bättre iaf..
Är fortfarande tjock i halsen och har små ont i huvudet.
Men jag är iaf piggare :)
så det är skönt de :)

ojojoj, nu blev det ett långt inlägg :P
hehe bra där ;)

hedda hedda

Kommentarer
Postat av: Erika

Hm, de brukar ju bli så när man är på badhus och liknade, typ få huvudvärk och så. Sitta i bubbelpoolen hela dagen utan och dricka ordentligt brukar väl ge vätskebrist. Kan förstår att det och en förkylning tillsammans inte kan vara allt för kul. Hoppas du mår bättre. =)

2009-02-10 @ 21:38:20
URL: http://erijka.blogg.se/
Postat av: walli

Men jenny då synd med feber och grejer! :(

2009-02-11 @ 11:01:39
URL: http://walli.blogg.se/
Postat av: linnea

vilken toppen present hörredu! :D <3

2009-02-21 @ 00:50:41
URL: http://liinneasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0