Syskonkärlek kallas det väl för??

Det kallas väl så ibland när syskon bråkar??

Tänkte ta allting från början nu...
Jobbade idag från 10-14, vilket var väldigt skönt.. inte sån lång dag :)
Fick massa varor... alltid roligt och kolla vad det är för något nytt :) va massa ljus och sådär :)
Så dom på jobbet hade lite att göra när jag skulle gå hem ;)
När jag var på jobbet så ringde jag mamma och frågade om jag fick låna bilen efter att jag hade slutat jobbat för Tina och jag blev sugna på att åka in till Maxi, men mamma skulle till synsam efter sitt jobb, så hon sa att vi kunde åka dit efter.
Så när jag hade slutat så knallade jag upp till mammas jobb, när jag kommer dit så säger mammas arbetskamrat att Henke hade tagit bilen, jag trodde först och skämtade med mig men det visade sig att hon inte gjorde. Så frågade mamma varför henke hade tagit bilen och då hade mamma tydligen missuppfattat mig att jag skulle komma efter mitt jobb :S så jag blev skit sur plus att jag inte hade ätit något under dagen så blev väldigt lätt irriterad på allting kändes det som...
Jag ringer till Henke, han säger att han ska fixa några grejer och KANSKE ska till Örebro efter att han har hämtat mamma halv fyra.. det sa jag att det kunde han glömma, men då blev han tokig och sa att han hade planerat det sen igår, OCH ???? ååhh blev så irriterad!!
Jag la på, pratade med mamma, och hon sa att han absolut inte skulle ta någon bil till Örebro, så det kändes bra i alla fall. Jag fixade mat till mig... och sen så hjälpte jag mamma och anna lite så dom skulle bli klara :)
Sen kom Henke med bilen och då släppte vi först av henke hemma sen skjutsade  vi hem Anna och hennes son. Sen drog mamma och jag till synsam.
När vi kommer hem så tar henke bilen till en spelaffär här i stan, en kvart sa han att det skulle ta ungefär, så jag satte mig vid datorn lite så länge.
Sen hör jag att han kommer....
Så jag går ner till köket, sätter på mig halsduken.. då frågar mamma om jag fryser? jag ska ju till Tina säger jag då för vi ska åka och handla..Då säger henke att han ska ha bilen för han ska till örebro, då blir jag tokig!!! det kunde han ju glömma eftersom jag hade sagt till mamma att jag skulle ha bilen. så jag klär på mig i alla fall, sen ringer det i hans telefon så han går upp och pratar, då tänkte jag att nu har jag chansen att sticka innan det blir mer tjafs, nej då har den "ungjäveln" tagit bilnyckeln !!!!! gud vad arg jag blev. Men då säger mamma att vi har en extra nyckel, så jag tog den och sen drog jag ;)
Så Tina och jag drog till Maxi och handlade lite :)
sen när vi kom till Karlskoga igen så tog jag ut pengar sen skjutsade jag henne till aggerudskolan för hennes innebandylag ska ha loppis där ikväll... får se hur det går.
Sen åkte jag hem med bilen och mamma skjutsade mig då till Tina :) mamma och jag tankade också eftersom tina och jag hann inte med det, så nu får jag nog låna bilen mer gånger skulle jag tro ;)

Så nu sitter jag här i min ensamhet, men det är faktiskt skönt :)
Eftersom jag har varit så irriterad på min bror idag så är det skönt att vara lite ensam nu :P

När Tina kommer hem sen så ska vi göra varma mackor, mums på det :P
Annars blir det lugnt ikväll, finns ju inget på tv ju :S
Men imorgon kväll är det desperate i alla fall ;) love it :)

Ha en bra kväll alla :)

// Jenny :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0