Onsdag

Och så var det onsdag.. fasen jag trodde det var torsdag imorse när jag vaknade, men sån tur hade man inte.
Hade körlektion imorse :) gick bra faktiskt, fick åka lite i stan och i de små rondellerna, sen fick jag även testa att åka på E18 och träna på att byta körfält. Så allting gick bra :)
Måste fan komma igång med teorin nu alltså, har gjort alla de 6 pärmar som är på körskolan, så får sätta mig vid datorn nu och öva. Skönt att det inte alls är mycket kvar i skolan, då kanske man kan passa på att plugga teori istället.. typ nästa vecka lär vi ju inte ha någonting i skolan ungefär, så då får jag passa på :) Mitt mål är ju iaf att ha körkort innan det här året är slut ;) haha. Om jag inte klarar det då vet jag inte vad ;)

Min körlektion var klar 9.40, och då skulle vi tydligen vara i aulan för han som har fixat putte i parken var där och hade föreläsning. När jag nästan var vid skolan så ropar Anna på mig, så det kändes skönt att jag inte behövde gå in i aulan själv när alla sitter där :P sen när vi var precis utanför aulan så kommer Erika också, så vi tre smög in. När vi går uppför trappan så hör man: "Hoppas det inte är flera som kommer försent nu". När vi kommer upp från trappan så är alla ansikten mot oss :P hahahah :D så pinsamt. Då frågar han varför vi är sena och att vi ska visa respekt o bla bla bla.. (han skämta såklart men lät lite otrevlig). Erika säger typ att hon bjuder på den och sen så skrattar han :P plus att han sa att Erika skulle tugga tuggummi med stängd mun :P hahaha :D Men pinsamt var det iaf, för alla kollade verkligen på oss. Men han var rolig, man fick skratta iaf :)

Sen gick vi och käkade, var kycklingsallad... var väl hyfsat gott iaf.

Sen var det turismlektion, presenterade min stad i Estland, så nu är man klar med allt i turismen. På måndag får jag veta mitt betyg i den kursen :).

Efter den lektionen så har vi håltimme till nästa lektion. Så Erika och jag åkte in till K-hamn för att kolla på studentklänning åt henne. Tog en liten stund innan vi hittade den affären vi skulle till men vi hittade till slut :P
När vi kommer in ser vi klänningen på en gång som Jessica hade gett som förslag till Erika. Då ser jag att det är exakt sån klänning som min kusin har på STIL här i karlskoga som jag ville ha men som inte fanns i min storlek. Så om jag ändå hade vetat det så hade vi sluppit åkt in till K-hamn. men men.. det gjorde inget. Erika köpte den iaf :) Sen åkte vi hem och jag hade massage som sista lektion. Jag blev masserad så det var gött, fast har blivit förkyld så det var lite träligt när jag låg där :P haha.

Fick även veta mitt betyg i den kursen :)
jag fick MVG :D:D:D:D:D
Så jag är glad !! trodde jag skulle få VG bara, men icke ;)
WWIIIIIEEEE :D:D

vid 19.00 ikväll så ska jag, Sofie, Dennis, Emelie och Jerry åka och kolla på vårat studentsläp som vi fixade idag :)
vi hade lite panik med att vi inte hade någon men nu är det fixat :) så det känns gött!
Sen efter det ska jag träffa Tina en stund :)
Hon åker ju till Sunny Beach på lördag kväll :(

Det här blev ett väldigt långt inlägg.
Hoppas ni orkar läsa iaf :)

Ha det så bra för det ska jag ha :)
// Jenny


image6
Jag är glad :D


Kommentarer
Postat av: Therre

Haha, "hoppas ni orkar läsa"!
Tror nog att man gjort det när man kommit till den delen va inlägget, du är för go :)

2008-05-21 @ 17:53:07
URL: http://freakkid.blogg.se
Postat av: Murra

Grattis till MVGt :D Det sa du inget om, vad gött för dig :D

2008-05-21 @ 20:17:05
Postat av: walli

Grattis till MVG fan va härligt =)

2008-05-21 @ 20:44:16
URL: http://walli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0