Tips

Jag måste tipsa er om denna foundation från clinique:
 
 
Den är grymt bra och speciellt för er som har känslig hy. Jag är väldigt känslig och torr och så, men den här återfuktar och den är jävligt dryg också. Man behöver typ som en ärta bara, så den kommer ju räcka länge. Jag är riktigt positiv överraskad och kommer garanterat köpa mer smink i detta märke. Det första som jag kommer köpa är nog puder, för mitt som jag har nu håller på och tar slut så tänkte att jag ska testa i detta märke. sen blir det nog macara också i detta märke. Visst, det kostar en del... men hörrni.. det är värt de, jag lovar er!
Så jag kan verkligen rekommendera denna, eller detta märke överhuvudtaget :)
 
Sen ska jag även testa detta:
 
 
Jag har ju fått för mig att det kan vara min sminkborttagning som jag inte riktigt tål så det är därför jag blir svullen om ögonen. Så nu ska jag testa denna sminkborttagning. Får se om det är något att ha. Är det någon som har testat den och kan säga vad ni tycker om den??
 
 
Sen läste jag om denna tandkräm i en blogg för ett tag sen. Det är en tandkräm som man får vitare tänder av.. och enligt den bloggen som jag läste så ska den faktiskt funka. Så jag tänkte att jag ska testa och se om jag tycker det med. Den kosta under 30 spänn så lätt värt att testa ju.
Någon som har testat den??
 
Lite tips såhär på en fredagskväll, det är väl aldrig fel? ;)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag brukar ha den tandkrämen, det är ju inte som dom säger att det märks på en gång det gör det inte, men sen har jag inte tänkt på om dom blir vitare med tiden. Man borde kanske ta före bild sen använda den i nån månad och sen jämföra.

Svar: Okej, får se om jag märker någon skillnad då ;) Måste ta slut på min andra tandkräm först bara :P haha
Jenny Sjögren

2012-10-13 @ 10:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0