Min te historia

Måste berätta om min lilla te historia :P

Nu till hösten och vintern så brukar mina brudar och jag ses och dricka massa te och snacka eller kolla på tv eller liknande. Och en av mina brudar som brukar vara med på te kvällarna är Erika Smeds! Och hon är såhär att hon vill helst inte dricka något te med någon smak, utan vill hellre ha orginal. Och det är ju inte vilket som helst heller, nej det ska helst vara: Gold Tea!

Så idag när mamma och jag var och handlade så tänkte jag lite extra på Erika. jag står och letar och letar efter hennes te men nej jag ser det inte. Men tillslut ser jag att det är tomt på hyllan där det ska stå. Jäkla skit tänkte jag eftersom jag skulle vara lite snäll och ha Erikas te hemma hos mig. Men då ser jag en större förpackning med hennes te, så jag slår till på det! Jag kan ju också dricka av det te´t liksom.

När jag kommer hem och packar upp varorna och alla teér kommer upp, så ser jag ju att jag har köpt fel te!!!!!
Tror ni jag blir lite trött på mig själv då eller? SUCK! Då har jag gått och köpt earl Grey istället för Gold Tea. och en större förpackning på köpet. Det är jäkligt tur att jag tycker earl grey är gott ;)

Så kan det gå när man ska vara lite snäll åt sina vänner ;)
Så nästa gång ni ska köpa något till eran vän, tänk till en extra gång så ni är helt säkra ;) haha.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0