Friday baby!

Idag har jag varit till vårdcentralen, får se när jag får en tid för pricktest på lasarettet. Ska bli intressant och se vad det kan vara faktiskt, OM det nu är något?? Kan ju faktiskt vara så att jag bara är överkänslig för saker och ting.
Men jag ska försöka tänka på nu saker som jag tror att jag kan vara allergisk mot... inte lätt det inte och försöka komma på det. hmm....
 
Sen åkte pappa och jag ner till stan.
Jag gick in till specsavers och bokade tid för en syndundersökning, så på Torsdag ska jag dit, ska bli skönt faktiskt för jag går med konstant huvudvärk nu ska ni veta, hjälper inte ens att jag tar ipren. Sen kan jag även gå att bli yr... inte bra alls =/ Så nu jävlar.
Kan dock inte tänka mig själv ha glasögon på mig... tror inte jag passar i det om jag ska vara ärlig :P haha. Men men... får se hur det kommer gå ;)
Följde med pappa til elgiganten också.
Sen körde han hem mig.
Och då blev jag dyng rastlös.
Men Sofia och jag snackade lite på fb och vi beslutade oss att hitta på något. Det blev att fika/luncha på pumphuset och Wallsan följde med också :) jättemysigt där och trevligt sällskap hade jag ju med ;)
 
Sen var vi tre på ljusparty ikväll med, även Carro hängde med :) Så nu har jag köpt på mig lite ljus med till vintern, härligt :) Älskar ljus, kan ha hur mycket som helst :)
 
Sen var tanken att vi skulle ta några glas vin hemma hos Sofia jag och hon, men blev inte riktigt så. Jag skulle hem och göra ordning mig efter ljuspartyt men kände att det blev så sent så jag blev osäker på hur jag skulle göra. skrev till Sofia och hon sa att hon blev väldigt seg efter maten.. så vi strunta i det.
Så blev en hemmakväll för mig idag, och nyktert den här helgen. När hände det senast liksom!? Kommer fasen inte ihåg hur man gör när man är nykter hahaha ;)
 
Imorn kväll blir det bio :) är sprängsugen på biopopcorn!!! MUMS
Hypnotisören blir det :)
 
Så här var min Fredag :)
Ta´t lugnt där ute nu alla som super ;)
 
PÖSS
 
 
Jag dingla med fötterna på vårdcentralen, kort?? äsch skyller på att stolen som jag satt på var hög ;P
 
 
skönt med en nykter helg, eller!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0