Hjälp!!

Hallå!
Jag behöver lite hjälp här!
Kom på att jag har verkligen inga vinterskor, går med tygskor eller converse på mig, jävligt bra när det är -10 ute om inte mer!?
Så jag gick in på skopunkten och kikade lite.



Dom här stövlarna kostar 99 kr, ingenting egentligen. Ser dom som lite mer "mys skor", typ sätta på mig dom när man inte orkar bry sig ungefär? Vad tycker ni?



Sen har vi dessa. Dom är också fodrade inuti. Kostar 349 kr. Tycker dom är snygga.. dock har jag lite svårt för skosnörena? och så undrar jag om dom är snygga på? vad tycker ni?



hahaha sen hitta jag dessa :P Dom som känner mig vet ju att jag är helt galen i GRÖNT just nu! Tänker mig till våren och sommaren. Är jag knäpp om jag skulle köpa dom? :P kanske är lite väl? Kostar 199 kr. Vad tycker ni?

Snälla kommentera gärna och var ärliga och säg vad ni tycker.
Funderar på att beställa nu i veckan isånna fall. Om inte redan imorn. Så jag behöver verkligen HJÄLP NU!!

Kommentarer
Postat av: agge

jag tyckte dem gröna var fräna och att du ska köpa den, sen skorna som du inte gillade skosnörena på är också fina! går ju att byta mot andra runda skosnören, typ svarta bara? :)

2012-02-05 @ 18:39:32
Postat av: Malin

Det är inte konstigt att du blir sjuk ;). Köp dem varmfodrade dem var fina, såg sköna ut och såg varma ut :). Perfekt kombination! :P

2012-02-05 @ 19:00:22
URL: http://thisismallan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Agge: Ja dom gröna är riktigt fräna, är lite sugen på dom och ha till våren och sommaren ;) Ja men vad smart du är, bara att byta ut skosnörena ;) Det kan ju se snyggare ut när man har på sig dom också :)



Malin: haha nej egentligen är det väl inte det ;) Du menar dom stövlarna som är högst upp? :P 99 kr är ju ingenting egenligen ;) haha

2012-02-05 @ 19:31:55
URL: http://jennysjogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0