Bra start på dagen..

Ja, rubriken säger väl det mesta?
När jag kommer ut till bilen och ska åka till Sofia så har jag en ful jävla böteslapp på bilen!!
anledning: står inte inom markerad plats. ÖÖhh.. okej, nej jag stod längst balkongerna eftersom vi bara har 2 platser som vi kan stå på och dom är ALLTID upptagna!
Jag hör av mig till Sofie och hon ringer upp mig. Säger att jag ska prata med ordförandet i föreningen. Men jag har ju väldigt svårt att prata i telefon med sånna som jag inte känner. Men han hade tydligen smsat Sofie när hon hade hört av sig till honom så jag kan ju smsa honom istället gav Sofie som förslag. Så jag tänkte att ja fan, nu jävlar ska jag stå på mig! Så jag smsar och berättar precis vad som har hänt. Får till svar att det finns 3 lediga platser att hyra för 130 kr/månaden. ALDRIG att jag ger 130 kr i månaden när jag sällan har bil. Så det skrev jag självklart, pus att jag frågade hur det ska gå till för de som kommer och besöker oss som bor i huset? ska dom också få böter varje gång dom kommer och hälsar på eftersom besöksparkeringarna alltid är upptagna. Detta måste lösas! Det finns ju ingen annanstans att stå om man inte får stå längst med balkongerna. Då får jag till svar: att om jag har ett giltigt parkeringskort och inte hindrar de andra bilarna för att komma in och ut på deras platser så ska jag inte få böter. Aa men bra att vi har fått nya giltiga parkeringskort då!???? NEJ precis, skrev det till honom men att jag har den gamla i rutan ifall att. Tycker inte jag ska behöva betala denna böteslappen. Får till svar: vi ska ha möte imorgon och ska då ta upp detta, återkommer till dig om föreningen ska betala böteslappen.

YES!!
Alltså... han skriver ju att jag får stå vid balkongerna bara jag har en giltig lapp och inte hindrar de andra?
Nötter säger jag bara!!
Men jag tänkte att jag ska fan inte ge mig, detta måste ju lösas som sagt.
Tänk om ALLA i huset har en varsin bil?? inte en chans att alla får plats att parkera här då! Hur tänkte dom då liksom? Jag hoppas innerligt att dom ordnar detta nu, det är ju sjukt att man ska få böter när man bor här!!

Återkommer när jag har fått svar från honom imorn ;) OM jag nu får det, men det hoppas ja.

Har förövrigt haft en soft dag hemma hos Sofia med fika och prat :) ♥
Åkte sen till mamma och berättade lite om detta med bötern ;P
Sen åkte jag och sola och nu ska jag diska, äta och duscha :)

Härlig dag förutom bötern!
Men känner ändå att jag har gjort något för att detta kanske ska lösas? bättre att man säger till än att betala bötern och sen låter det va som vanligt. Han måste ju få veta och jag hoppas verkligen att det är fler än jag och Sofie som har hört av sig till honom. Man måste kämpa helt enkelt! ;)

HEDDA HEDDA



Vi kan vi ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0