Lights

Bilden i förra inlägget laddades inte upp som vanligt, cp!!
Så här kommer den då:



Det var när jag var hemma hos mammi förut ;P Hon satt och snackade i telefon i evigheter så då passade jag på att posa i hennes spegel lite, haha ;)

Idag har jag varit lite duktig faktiskt.
Diskade förut, sen har jag mejlat biblioteket pga att jag har fått en faktura att betala.. vilket jag inte tycker att jag ska behöva betala av vissa anledningar!! MEN tyvärr så måste jag göra det ändå... blir så less.
Jag har även mejlat com hem om att jag vill avsluta mitt abonnemang som jag har hos dom. Varför betala massa pengar till dom och få mindre kanaler än att inte betala alls och få fler kanaler!?
Vet inte vad jag tänkte med när jag köpte min tv..
Så jag väntar bara på ett svar från dom nu.

Sofie och Linnea har varit här och fikat :)
Jag har ju EN onyttig dag i veckan som jag får äta fikabröd och godis och sånt.. så den dagen fick bli idag för Linneas mamma hade bakat idag eftersom Linneas bror fyller år, så då kom Linnea med goa kakor och bjöd oss på :)
Sen var Linnea tvungen att åka men Sofie var kvar.
Så hon har hjälpt mig med min tv.. Har kopplat ur boxern och då har vi gjort en ny kanalsökning och sen hamna kanalerna på fel plats så vi fick fixa dom på rätt plats igen.. och det var ju inte det lättaste. Men Sofie hjälpte mig med det så nu är alla på rätt plats, man tackar :)

Vi har även kollat upp mitt mobila bredband, för jag har kommit på att det finns ju billigare abonnemang nu än vad jag har, så Sofie kollade upp lite om det med så imorn ska hon ringa mig när hon är på jobbet så ska vi försöka fixa det ;)

Nu har jag myst till det här hemma och tänt en massa ljus :) Det är såååå mysigt när det skymnar till och man tänder massa. Och jag måste säga att det blev faktiskt fint när man tände ljusen framför tvn :)









Nu ska jag slappa i soffan och om en stund ska jag nog göra ordning mig några limpmackor med varm choklad till, mums :)

Hedda Hedda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0