Onsdag och bara plugg än så länge

Varit inne till skolan idag med och haft redovisningar. Gick jättebra och alla andra var också grymt duktiga :D
stannade kvar lite efter att vi hade slutat och gick igenom den sista uppgiften som ska vara inlämnad på Måndag. Jag har inte riktigt haft något grepp om den vad man ska göra riktigt, men nu tror jag att jag förstår :)
Så ikväll ska jag försöka ge mig på den och börja skriva lite.
Vill helst bli klar med den INNAN helgen eftersom jag ska på fest på lördag och på Söndag kommer jag INTE ha någon ork att plugga om man säger så ;) hmm.. får se hur det kommer gå ;) tveksamt just nu iaf :P

Kom hem 14.30 och då satte jag mig på en gång och kollade på en dokumentärfilm på svtplay som klassen har fått sett när jag var hemma och var sjuk. Den var ganska så intressant faktiskt, så känns bra att jag har kollat på den med nu :)

Jag har precis skrivit klart loggboken för idag också (som vi ska göra inom skolan), så det känns skönt. Så jag ska försöka nu och komma igång lite med plugget, eller ska gå igenom lite anteckningar och sånt där tror jag och även lite litteratur eftersom vi ska använda oss utav det till uppgiften.

Gud vad tråkigt för er och läsa om mitt plugg, det skiter ju ni fullständigt i :P haha.
Men det är ju det som händer i mitt liv just nu känns det som, och det är ju i bloggen jag skriver vad jag gör om dagarna, så det blir ju så då :P

är dålig med bilder nu också, tycker själv det är roligt med bilder i bloggen faktiskt. ska försöka bättra mig :)

Hoppas ni har haft en bra dag :)

PÖSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0