Tisdag

Jag fick en ny salva som jag ska ta istället nu..
den ska man bara ta morgon och kväll. så då lär den ju vara bättre eftersom man inte behöver ta den under dagen som jag måste med den som jag har haft nu.. helt värdelös, ingen förbättring alls. Hoppas den här salvan gör susen! Tänkte ta mig en dusch snart, sen ta av den nya salvan.. håll tummarna för mig nu att den fungerar!!

Har glömt att visa en bild på en väst som jag så gärna har velat haft men inte köpt. hade tänkt att våga köpa den i grönt med, för jag tycker den är så snygg! Men nu tycker jag att det är försent att köpa den.. det är för kallt för att ha väst nu.. i alla fall enligt mig :( Men såhär såg den ut som jag ville ha:




Har förövrigt haft Linnea på besök hela eftermiddagen och kvällen.
Har bakat blåbärspaj och pratat massa massa och kollat på desperate ♥

Erika kom även över en sväng tidigare ikväll och visade bilderna från Rhodos som hon tog med sin kamera. Och herregud vilka bilder!! och från bartömningen.. det ska vi ju inte prata om! Saker som jag inte minns fick jag se på dom bilderna haha ;)
Här kommer en grymt snygg bild på Jessica, mig och Sofie när vi provar solglasögon ;) Hur SNYGGA är vi inte? ;)
Bilden är snodd från Erikas blogg: erijka.blogg.se



Annars då?
Jag håller mig inomhus så mycket som möjligt..
Börjar väl få lite småpanik..  men vad gör man?

Såg nyss på vädret.. det ska bli fint resten av veckan!
Bra där, då kan jag vara ute och ha solglasögon på mig utan att folk ska titta konstigt på mig och tycka jag är dum i huvudet ;)

Nej nu är det slutskrivet här, kan väl förövrigt tycka att dom ska fixa blogg.se appen till android telefoner också och inte bara till iphone!! Så det så!!

PÖSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0