Ingen rubrik

Det blev härlig promenad med Linnea förut, uppdaterade varandra om helgen! :)
Vid 21 gick jag och Sofie över till Erika där det blev chips, dipp, choklad och en film. Tror filmen hette "Bad teacher" (stavning??) Den var riktigt rolig faktiskt :D

Efter filmen började vi prata ännu en gång om Fredagen!
Herregud, det är helt otroligt att man kan skratta så tårarna rinner fortfarande efter den kvällen :P Så kul som vi hade då alltså, det trodde jag inte själv att vi hade :P Men shit vad jag vill göra om den kvällen igen!! Sofie och jag skratta här i trappuppgången så vi låg dubbelvikta när vi kom hem från Erika ikväll för att vi tänkte tillbaka på kvällen, herregud alltså! så jävla lyckad kväll!
Och jag har försökt att jag ska skriva här och berätta för er... men asså det går inte att förklara, jag fick ge upp med skrivandet. så tyvärr kommer ni aldrig få höra vad som hände..
Men Murra, du ska få bli uppdaterad ;) Vi får komma någon dag till dig i veckan så du får höra ;)

Ja just ja.. jag har glömt att säga att jag försöker sluta att bita på naglarna. Har inte bitit på typ snart 3 veckor tror jag? det är fan bra för att vara mig ;) så dom börjar bli ganska långa och jag är lite stolt faktiskt ;) får se hur länge jag kommer klara mig ;)

Nu ska jag lägga mig och kolla på vänner :)

Natti Natti

PÖSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0