En bra kväll!

Förut ikväll så blev jag så rastlös så jag frågade Linnea om jag fick följa med henne och Emelie och kolla på balen, och det fick jag ju :) Så jag gick först hem till Linnea, sen gick vi ipp tillsammans :) Jag börjar ju bli så gammal nu märker jag så jag känner ju knappt igen några längre, jag kanske kände igen 3-4 stycken :P uj uj.. Nästa år kommer jag väl känna igen några fler pga Linnea skulle jag tro :)

Efter balen så gick jag hem till Sofie, och vi ville ha glass så vi gick mot stan, träffar Marie vid busstationen och hon ger förslaget att vi ska gå till Mc donalds och köpa glass, så det gör vi... eller ja, vi försökte iaf. När vi kommer dit så är glassmaskinen trasig!! Så då går vi över till Max, där det är lite kö och vi står i den där kön helt länge men det hände ingenting, vi rörde oss inte ens framåt liksom, så vi gav upp tillslut, så vi gick till willys och köpte glass :P herregud för lite glass liksom :P Står och pratar utanför willys med Marie ett tag innan vi säger hej då.. och då går Sofie och jag hem, men när vi typ är hemma så kommer vi på att vi inte vill gå hem utan vi vill vara ute, klockan var ju bara 21.30 liksom, så vi går ner till sjön och sätter oss där en stund, helt skönt var det!
Och sen.... sen tror jag det spåra ur lite, eller ja... vi hade ju kul ;)

Vi drev massa med Sofies jobbarkompis, som vi visste var nere vid näset med polare.. dom var vid T bryggan och vi var vid parkeringen där hans bil stod, så vi busa lite.. Sofie satte dit hennes tuggummi på bilrutan :P och så gick vi vidare.. vi gick in vid bregårdsskolan eftersom vi inte hade varit där sen vi gick där.. och när vi kommer till B huset så hör vi ett larm, typ inbrottslarm... så vi blev ju lite fundersamma men gick vidare ändå.. haha tänk om det var inbrott? :P men vi såg inget och det var inget som var öppet, förutom personalrummet som dom hade då när vi gick där iaf :P
Men i alla fall, vi höll på och drev på sms hela tiden med sofies jobbarkompis, helt kul var det :P har skrattat mycket ikväll, älskar när det blir spontant :) kom in typ 23.45, är helt slut i benen och fötterna framförallt!

har käkat en toast så nu blir det allt sängen och kolla vänner :)
Tack för en rolig kväll Sofie :D ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0