Lördag och Jobb!

Åh stentrött idag med!
Eller idag är jag fasen ännu tröttare än vad jag var igår, helt jobbigt var det att gå upp idag med, säkert bara för att man vet att det är lördag och man inte vill jobba.. men det var ju bara att pallra sig upp såklart!
Kunde inte sova på bussen imorse heller, två killar som satt och prata helt högt så jag störde mig så :P

Sen blir man ju lite trött på kunder alltså..
Kom två killar till min kassa, den ena skulle betala och den andra stod bara brevid.. dom var väl typ i 25 års åldern. Killen som inte skulle betala något frågade mig om man fick ta ut pengar över beloppet. Nej tyvärr så kan man inte göra det sa jag. Nehe varför inte det säger han då lite irriterande.. För att jag inte har så mycket pengar i kassan säger jag då, rakt på sak liksom. Jag blir så trött.. dom fattar inte att man kanske har precis börjat och inte har så mycket pengar i kassan då?? man behöver ju växelpengar liksom.. sen blir jag så irriterad på att man måste förklara sig! kan dom inte bara ta ett nej tyvärr?? nej då ska dom fråga varför.. ååhhh.. plus att det finns tre bankomater 200 meter ifrån pressbyrån!
haha förlåt att jag skriver av mig här om kunder ibland, men ibland vill jag bara få ur mig lite för man kan bli fruktansvärt irriterad alltså :P
Det är som Lena säger (chefen), man skulle ha en sån där boxningssäck på lagret som man kan slå på när man blir irriterad på folk :P haha.

Kom hem 19 ikväll.. har suttit och ätit och pratat med moster. Sen gick hon ut med Love så då diskade jag :) och nu sitter jag här, stentrött.. och ska väl ta mig lite godis nu och bara softa framför tvn.
Imorgon ska jag sova ut, skööööööööööööööönt!!

Just de, idag kom Tomas Ravelli in på jobbet :) coolt va? ;) haha. Trevlig var han med ;P



Hoppas ni har haft en bra Lördag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0