Hemma från Stockholm

Då är man tillbaka i Karlskoga igen efter en spontantripp till Stockholm med Erika :)
Har haft det helt underbart bra och roligt :D
Igår var vi till skansen och kollat på lite djur (de som fanns ute nu) sen var vi även inne i akvariet. Jag blev lite besviken på det faktiskt, jag trodde det skulle vara större än vad det var. Men nu har jag varit där iaf och det var kul att få se allt :) jag fick ju även se vart allsång på skansen utspelar sig och herregud vad litet det var :O trodde det skulle vara mycket större! Sen såg jag ju en liten del av gröna lund  ;) Erikas kusin var med också, en trevlig prick :) Efter skansen gick vi och käkade mat, blev kinamat, gud vad gött det var :) Sen gick vi i lite affärer men jag handlade inget då, men erika hittade en tröja iaf :)
På kvällen så tog Erika och jag några cider på hotellrummet och kollade på Filip och Fredrik, sen gjorde vi i ordning oss och jag gick till en liten krog som hette källaren, ett mysigt ställe som likna typ red brick här hemma. Men shit vad folk det var alltså, och så himla mycket olika folk. Man satt typ bara och kollade på alla som var där :P haha. Nej men det var riktigt trevligt, men det stängde 01 så då gick vi till mc donalds så Erika fick mat sen gick vi till hotellet så jag fick kissa :P

Idag blev det shopping som aldrig förr!
Så nu har jag lite nytt hemma, känns bra :)
Dock så skulle jag behöva nya skor!!
Herregud alltså, jag har gått och shoppat en HEL dag med blöta strumpor!! Det är något som jag INTE rekommenderar! Det har liksom börjat skavt och kliat under foten på mig pga det. Jag fick liksom köpa nya strumpor idag för att jag skulle kunna byta. Så när vi var inne på VILA så gick jag och testa en kjol, och då bytte jag även strumpor samtidigt. Men jag blev ju lika blöt för det igen!
Så när vi kom hem till Karlskoga och tog av mig skorna och strumporna så kunde jag knappt gå på ena foten. Så kall och så blöt... jag bara väntar på att jag ska få blåsor under fötterna.
Jag tog i alla fall en dusch direkt när jag kom hem till mamma, sen har jag hållt foten varm iaf :P men jag kan knappt gå, helt sjukt är det! och när jag rör på foten typ upp och ner så är det helt strävt och det gör hon. Så jag ska titta under foten sen hur det ser ut, usch :P kul för er och veta hahah ;)
Men som sagt, jag rekommenderar er att inte gå i blöta och kolla skor en hel dag! för då kan ni knappt gå sen :P

Jag måste även nämna att jag tycker Erika och jag är duktiga på att ta oss från gallerian till centralen, ner och hämta väskorna, upp igen och köpa tågbiljetter och sen hitta till spåret på endast 20 minuter!!
Eller hur är det bra gjort av oss? ;D

Det har varit helt underbara dagar i stockholm och nu är man tillbaka i verkligheten igen =/

Jag älskar verkligen att resa!! jag tycker det är så underbart att komma ifrån allt här hemma!
Jag vill resa igen, vart som helst!
Snälla ta mig härifrån någon!!

Har massa bilder från skansen också, bjuder på dom någon dag :)

Tack Erika för att du ville åka med mig till stockholm, det har varit kanon! <3

Imorgon ska man försöka sig på plugget också.. en uppgift och så en omtenta på tisdag.

Förresten, fick veta precis innan jag drog till Stockholm att jag fick VG på omtentan som jag gjorde senast :D och det blev mitt slutbetyg också i första kursen!! :D Så jäkla gött så ni anar inte!! :D Grattis till mig själv ;)

Nu är det bara den här BUS kursen som jag ska klara någon gång!! bläää...


Jag och Erika på murras födelsedagsfest :) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0