Tröttheten kom...

Nu har jag gjort två stycken övningsquiz och det gick väl sådär haha :P men har ju inte läst så mycket så det är väl inte så konstigt kanske :P
Men nu ska jag säga er att jag lägger ifrån mig plugget för idag, för guuud vad trött jag är! Min ögon åker snart ihop, och då är det väl inte så bra att plugga för då kan man ju ändå inte koncentrera sig, eller hur?
Såhär trött är jag just nu :P haha, helt söt!



Sen undrar jag en sak..
Varför ska alla hockeyspelare slåss??
Det är ju för tusan vuxna människor som spelar, jag tycker det är så himla töntigt av dom att dom ska börja slåss, i varje hockey match så får man se det. Tycker dom själva att det är tufft eller vad är det frågan om? och varför får dom inte typ utvisning när dom börjar slåss så kanske inte det händer lika ofta? hm, löjligt om jag får säga så! Tänk om dom har barn som tittar på deras pappor, och ser att sin pappa slåss? är det bra eller? nej handboll och fotboll ska det vara! så det så!


Kommentarer
Postat av: Erika

SV: Haha menar du att jag ska köpa påsk-jeans? Jag kallar det sommar-jeans. Du kan väl också hålla koll fall du hittar gula jeans någonstans.. =)



Kan ju även säga att jag gillar att du skriver "handboll och fotboll ska det vara" och skriver handboll först. Det betyder att jag har lärt dig någonting genom åren iaf! =P

2011-04-12 @ 23:26:06
URL: http://erijka.blogg.se/
Postat av: Jenny

Erika: haha ja men du kan ju ha dom på påsken först iaf, sen även till sommaren, dyng nice ju :D Jag ska hålla utkik vettu ;)

haha du jag kan säga att så långt hade jag inte tänkt, men fotboll är ett snäpp bättre en handboll, men självklart är handboll bra också ;)

2011-04-12 @ 23:28:38
URL: http://jennysjogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0