Pappa-dag ;)

Herregud idag har jag verkligen haft en heldag i Örebro, och då kan jag säga att jag bara har varit på elgiganten hela dagen!! Helt sjukt att det kan ta sån tid där inne egentligen.
Pappa har iaf köpt ett kök nu, tror det kommer bli dyng nice :D
Och han var inte klar där heller, för när vi var klara med köket så titta vi högtalare och förstärkare också som pappa har tänkt länge på att köpa, men har inte gjort det. Men idag slog han till! Om man ändå håller på och spenderar pengar så kan man väl spendera lite till? ;)

Kom hem typ 17 till pappa, käkade mc donalds och sen började vi att koppla ihop allt. Och jag må då säga, shit vilket ljud!! riktigt grymt egentligen! :D
Men pappa alltså, han blir verkligen som ett litet barn på julafton, helt stolt och nöjd är han :P Catte och brorsan kom upp till pappa också, och gud vad pappa visa för dom :P haha helt söt. Men är glad för hans skull, för han har tänkt på det där så länge och nu har han äntligen köpt dom :) Han är värd det verkligen :) ♥

Men idag har det verkligen varit en pappa dag :P
Åkte hem till 22 till Sofie och kollade på big brother med henne och Erika (som vi alltid gör). Men direkt efter var jag tvungen att åka för att hämta Catte och brorsan hos pappa och köra hem dom, och fick köra pappa till krogen också såklart ;)
Vi åkte hem till mamma och sa hej en sväng innan jag släppte av brorsan och catte, har inte träffat mamma på ett tag så jag ville åka förbi och säga hej, och hon hade ändå inte hunnit lagt sig :) så vi prata väl i en halv timme ungefär, och nu sitter jag här i min soffa :P  Men ska lägga mig och kolla på vänner nu.

Får se vad morgon dagen bjuds på, behöver egentligen plugga men vet ju hur det kommer sluta =/

Hoppas ni har haft en bra Fredag :)









Det är skönt att se att du mår bra iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0