Duktiga Jenny :)

Herregud vad jag har varit duktig idag känner jag :)
Jag kan erkänna att jag hade problem att börja plugga med mitt förbaskade arbete som jag ska göra! Men när jag väl kom igång så gick det bra, satt i några timmar, sen tog jag en paus och fixade i ordning mat :) Sen när jag typ hade ätit upp och skulle börja plugga igen så kommer Sofie ner till mig och snackar en stund, vilket jag tyckte var skönt så jag slapp börja plugga igen :P Men när hon gick igen så började jag, och det flöt på bra då med :)
Så nu tänkte jag faktiskt ge mig med detta! Tänker inte göra ett skit mer idag om jag ska vara ärlig! Känner mig faktiskt duktig som har gjort ganska mycket på arbetet, sen om det är skrivet bra är en annan femma ;) men lärarna har sagt att alla kommer få komplettera, så ja.. då kvittar det ju om jag har skrivit dåligt för jag får ju ändå ändra om? ;P haha.

Så nu ska jag bege mig bort till min bästa vän för hon ska ha tenta imorgon så jag tänkte förhöra henne lite :) Men hon har pluggat så mycket den här veckan så jag tror hon kommer klara tentan imorgon :)

Och imorgon är det MIN dag! och den ska jag ta vara på :) Jag ska bara umgås med min familj och mina vänner och bara äta gott och må bra :) ska inte bry mig om något plugg alls då :) Tror dagen imorgon kommer bli kanon! :)

Grattis till mig i förskott ;) haha

Nej tror Tina väntar på mig nu så det är bäst att jag går ;P

Ha det bra nu för det ska jag ha :)
Får se om det kommer upp ett inlägg imorgon kväll om hur min dag har varit :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0