Vilken härlig dag!

Gud vilken dag det var igår alltså! :)
Allting var så spontant hela dagen, det är så det ska vara :)

Det börja med att jag sitter och pratar med Sofie på Msn, jag frågar om hon vill komma på en kopp kaffe, och det ville hon :) sen när vi har druckit kaffe så bestämmer vi oss för att gå på stan, jag hitta en del saker faktiskt, men vill ha ännu mer ;P Men i alla fall, sen ringer Tina och frågar om sofie och jag vill spela minigolf med henne och hennes lillebror Marcus, och det ville vi ju såklart :D det var roligt, men jag vann inte. Det gjorde Tina, fast jag kom tvåa faktiskt :) Sen fråga dom om vi ville med och äta mc donalds efter golfen, så det gjorde vi :) Gött med de ibland, men nu får det räcka för ett tag ;P Efter Mc donalds så skiljs vi åt, jag och sofie vet inte riktigt vad vi ska göra, men kommer på att vi ska våldgästa Murra :) Så när vi är utanför hennes hus så ringer jag till Murra (varför vi inte gick och knackade på bara vet jag inte) men hon jobbade men sa att vi kunde ses efter att hon har slutat. Så när jag har lagt på så sitter jag och Sofie i bilen i typ en kvart utanför Murras hus (fråga mig inte varför) och vi vet inte vad vi ska hitta på. Jag kommer på att vi kan åka till sko kanonen och kika lite där, så det gör vi :) men hitta inga snygga skor där... sen kommer vi på att vi är sugna på vin och kom på att vi kunde åka och köpa vin och dricka hemma hos Murra :) när vi har fixat vin så åker vi till konsum och köper batterier till Tina, där träffar vi brorsan och Julia och även Sofies mamma dyker upp där :) Sen åker vi till Tina och jag sätter mig och spelar lite super Mario med marcus, sen kollar vi lite på talang innan vi åker och hämtar upp Murra och blirren!
Sen korkade vi upp och kvällen var kanon! :D Erika och Jessica kom förbi en stund också. sen kom Jerrys bror med två kompisar. En trevlig kväll med mycket skratt och bra sällskap :D toppen kväll var det!

Sån här spontan dag har jag nog aldrig haft!
så jäkla roligt var det, jag ville inte att dagen skulle ta slut!
Sofie och jag flumma hela dagen och kvällen igår tror jag, men det är så det ska vara ;)
Tack alla som jag tillbringade dagen och kvällen igår med <3

Idag är det mindre roligt, Har blivit dyng förkyld och fortfarande ont i halsen (hade det igår med) så idag har jag legat i sängen hela dagen verkligen! det är Tina som har smittat mig :( Men jag får väl skylla mig själv när jag umgås med folk som är dåliga, plus att jag dricker vin och tror att jag ska bli bättre. Nej nu ska jag nog lägga mig i sängen igen och kolla på någon film!

Hoppas alla har det underbart i det här underbara vädret!
Skulle också vilja vara ute nu och typ grilla och dricka öl!
Är avundsjuk på alla som ska göra det ikväll! :(
själv ska man ligga inne i sängen hela kvällen! :(

Det är synd om mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0