Örebro..

Idag blev det lite spontant att åka till Örebro med Tina och mamma :)
Först åkte vi till stadium outleten, där hitta jag två par skor :) ett par vita tygskor för 100 kr och sen ett par joggingskor (adidas) för 390 kr som jag ska ha på jobbet i sommar :)
Sen åkte vi till Marieberg och käkade Mc donalds, jag tog en Mc feast meny MED OST för första gången, jag är duktig hörrni ;) Och det gick ner med, tog bara bort kanterna av osten, usch ;P men annars dög den :) men måste säga att det är mycket godare utan osten. Men går ju så mycket fortare om jag tar med ost på, får ju vänta så annars, vilket kan vara träligt om det är mycket folk.
Sen var det dags att gå i affärer, jag behöver ett par nya jeans och jag leta och leta och leta... Tina och jag hitta ett par lika dana som vi blev förtjusta i, vi testa båda två och tina köpte dom, jag väntade lite eftersom jag ville gå i andra affärer och kolla också, men hitta inte några!! Blev lite sur, för dom jeansen som tina och jag hitta på cubus var baggyjeans, och jag behöver ett par tajta.. Men kom inte hem med något! Allt som jag ville ha på HM fanns inte i min storlek... så typiskt. Så jag ska till stan imorgon hade jag tänkt och handla det jag vill ha där :)

Men nu ångrar jag som fan att jag inte köpte Jeansen som vi båda hitta på cubus! Tina har på sig dom just nu och jag är så avundsjuk på henne!! vill också ha dom ju!! :(
Såhär blir det jämt för mig, jag hittar alltid något men som jag är lite osäker på, men sen när jag kommer hem från örebro så ångrar jag mig alltid! Blir tokig på mig själv!!

Så om det är någon som ska till Örebro imorgon så säg till ;)

Nej nu ska jag gå och vara avundsjuk på Tina och vänta på att Erika, Blirren och Sofie ska komma, det är nämligen dags för en spelkväll :)
 

Kommentarer
Postat av: Moster

Du brås nog på mig Jenny..jag är precis likadan. Sen ångrar jag mig o blir vansinnig på mig själv,och aldrig lär man sig heller. Puss&Kram

2010-05-13 @ 20:59:05
Postat av: Jenny

Svar till moster: haha ja jag gör nog det :P nej det är konstigt att man aldrig lär sig när man gör om det så många gånger! haha. Puss&kram

2010-05-14 @ 11:41:22
URL: http://jennysjogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0