Min mardröm

Hallå!
Jag drömde en mardröm inatt..
vaknade 05.20 och var helt rädd.

Jag drömde att jag satt på en buss (för ovanlighetens skull) sen såg jag en kompis som satt lite längre fram än mig så jag gick dit för att prata en liten sväng bara. Jag hade lämnat kvar min jacka och sådär på min plats. När vi hade pratat klart så gick jag tillbaka till min plats och då sätter sig en svart klädd kille på platsen. Jag säger att det är min plats men han struntar i det, jag upprepar mig och då drar han tag i mig och tar fram en pistol och siktar den mot min hals. Han säger att han ska döda alla i bussen och först ut är jag. Han skjuter ett skott mitt på halsen, och sen flera skott för att jag verkligen ska vara död (fast man lär ju dö direkt efter ett skott men inte i den här drömmen tydligen)

Men det var så äckligt, för jag kände verkligen när han la pistolen på min hals och när han sköt flera gånger. Jag tycker det är så otäckt när man liksom kan "känna" det som händer i drömmen. Ni fattar vad jag menar va? det måste ju alla ha varit med om...

Så när jag vaknade så satte jag mig upp i sängen och var livrädd. Jag kände på min hals och grejer :P haha. herregud alltså! men jag somna om ganska så snabbt igen och efter det kommer jag inte ihåg vad jag har drömt.

Nej nu ska jag göra ordning mig det sista innan jag drar till jobbet.
Linnea ringer nog snart också.

Ha en bra dag alla! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0