Inte en lugn stund :P

Jobbat och slitit idag, eller ja... jobbat iaf ;)
Men det har varit mycket folk idag tycker jag :) Så det har varit roligt :)
Många turister som är här för festivalen som har kommit in och frågat om vi har gummistövlar att sälja, men tyvärr så har vi inte det. Men dom har handlat solglasögon och vattendunkar istället.. fast dom är tyvärr slut nu.
Hoppas på att det kommer lika mycket folk imorgon eller varför inte mer? ;)

Marie var inne och hälsade på mig och Emelie en stund med :)
Den knäppa bruden alltså ;) uj uj :P

När jag gick på lunch idag så gick jag till hm för att kika lite, där inne träffade jag Catte :) Så vi gick lite på stan tillsammans. jag såg då på hm att dom hade vita leggins i min mammas storlek, och det har hon väntat på länge att det ska komma in. Men bara för det så hade inte jag pengar med mig just då, så därför struntade jag i det.
Men när jag slutade jobbet idag så gick jag upp dit lite fort för att chansa ifall dom fanns kvar, och det gjorde dom :D så jag var så snäll och köpte dom till min mamma :D Eller hur var det snällt? ;)
Sen direkt efter det så ringde Madde och sa att det fanns en ost på Willys för 39.90/kg... vi hade nämligen pratat om ost på jobbet tidigare och sagt att det är så dyrt, men att hon hade sett för ett tag sen att det fanns en ost på Willys som är billig... Så därför ringde hon mig och sa det, så jag vände och gick ner och handlade osten :P och även lite mat.

När jag kom hem till Tina så plockade jag in allt som jag hade köpt, marinerade köttet och la in det i kylen.
Sen gick jag ner till tvättstugan med en matta som Belse har spytt på för att kolla om det fanns någon ledig tid nu på kvällen, och det gjorde det :D så jag satte igång en maskin med mattan.
Gick upp igen till lägenheten och rensade till en svart tvätt, tänkte att jag kunde köra någon mer maskin när jag ändå håller på. Sen när jag hade gjort det så började jag diska. Direkt när jag var klar så gick jag ner till tvättstugan och satte på den svarta tvätten och hängde upp mattan på tork. Gick upp och förberede mat.. plockade undan lite saker och rensade Belses kattlåda. Gick ner till tvättstugan och hämtade den svarta tvätten och mattan och gick upp igen och lagade mat. hängde upp tvätten medans jag höll på med maten. Sen var det äntligen dags att käka, Så har nyss ätit klart  nu :) Så äntligen har jag fått tagit det lugnt :) Det behövdes kan jag ju säga :P
Eller hur har jag varit duktig? :D

Förresten, öppnade balkongdörren förut till Belse för första gången efter att han kom hem från djurhemmet.
Så han har varit ute nu, men han har gått ut och in två gånger nu :P Men det märks att han tycker det är härligt att vara ute igen :D men nu har han gått ut igen och har inte kommit på en stund, så nu blir han nog ute en stund :)
Härligt för honom :)

Hallå, det känns som om det bara är jag som inte går på PIP :S

Puss på er :)

Kommentarer
Postat av: Murra

Vilken dag du har haft, minst sagt fullt upp :P Men visst känns det skönt såhär i efterhand?! :)

Jaa jag vet med pip, nästa år är det jag som är ledig och är där! Fan dethär duger inte alltså :P

2009-07-29 @ 22:53:49
URL: http://murra.blogg.se/
Postat av: madde

håller tummarna för ännu en dag med full rulle idag och imorn och på lördag. Vore toppen! Men du var i alla fall inte slutkörd - körde på för fullt hela kvällen, inte illa ;) Ses till veckan!Kramelikram

2009-07-30 @ 11:42:32
Postat av: Jenny

Svar till Madde: Idag var det inte lika mycket med folk, men ändå aldrig tomt i butiken, så det är ju bra :) Ha det så bra nu :D kram

2009-07-30 @ 18:48:24
URL: http://jennysjogren.blogg.se/
Postat av: Jenny

Svar till Murra: Ja det känns jättebra när man är klar med allt, man känner sig duktig då :P haha bra där Murra ;)

2009-07-30 @ 21:15:39
URL: http://jennysjogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0